odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Pa imam slicne,i da ti pravo kazem,isprljaju se brzo

Nisu Marte nego tzv Underground čizme, sa onim šavom preko, vojne platio 160 u Army Shopu na stupinama, tek jednu zimu prezimile, ko nove...Amoxicillin je napisao/la:@Heller kakve su ti marte?
ja kont'o da nabavim kakveal ruku na srce kad sam vidio kakve imaju u njemačkoj i kakav je ovdje "kvalitet" razočar'o sam se
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Nike Eric Koston DARK GOLD LEAF kobe neon premium black volt
60 dolara
Semper Fidelis
+ dostava
http://www.ebay.com/itm/Nike-Eric-Kosto ... 58959a6632" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.com/itm/Nike-Eric-Kosto ... 58959a6632" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nedaj Boze da ih kisa uhvati 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
opet nije žara 70 dolara sve to ti je 54 eura a to je 110 KManonimni je napisao/la:+ dostava![]()
hajd ti meni nadji bolje tene u sarajevu za 110 KM
ne`a teorije
Semper Fidelis
bas je bilo kise ovog ljetaBosniacum Lilium je napisao/la:Nedaj Boze da ih kisa uhvati
Semper Fidelis
teorije nema, al' da tene jesu 70 dolara sveukupno, kol'ko vidim, 15 dolara je dostava po paru na više pari, a 40 ako kupuješ samo jedne, otkud ti 70 dolara, ne znam...fixator je napisao/la:opet nije žara 70 dolara sve to ti je 54 eura a to je 110 KManonimni je napisao/la:+ dostava![]()
ne`a teorije
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
upravu si 107 dolara su tene 70 dolara su za USAanonimni je napisao/la:teorije nema, al' da tene jesu 70 dolara sveukupno, kol'ko vidim, 15 dolara je dostava po paru na više pari, a 40 ako kupuješ samo jedne, otkud ti 70 dolara, ne znam...fixator je napisao/la:opet nije žara 70 dolara sve to ti je 54 eura a to je 110 KManonimni je napisao/la:+ dostava![]()
ne`a teorije
ali ako neko nekoga ima u USA onda su mu 70 dolara
107 dolara=82 eura hmmm opet je to tu negdje obzirom da ih nema nigdje ovdje kupiti.
Semper Fidelis
ako ima, dobro mu je
tene uopće nisu loše, ovdje bi sigurno bile 200+ KM, a još se i nisam nagled'o tena iz Nike SB linije (mislim da su i ove takve obzirom da je ime dizajnera na njima), samo moli Boga da ti ne carine, onda ni ovaj gore spomenuti iznos koliko te mogu doći tene nije nemoguć 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kupi ih slobodno za ovog vremena, mjerafixator je napisao/la:bas je bilo kise ovog ljetaBosniacum Lilium je napisao/la:Nedaj Boze da ih kisa uhvati
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
ASICS Aaron Casual Shoes
free shipment
78.80 dolara=60 eura
Semper Fidelis
- SultanSulejman
- Kontakt:
Bez uvrede druže ja ove nebi uzeo,jedino kad bi dobio džabe pa ajde etofixator je napisao/la:
ASICS Aaron Casual Shoes
free shipment
78.80 dolara=60 eura
Da se neko ne uvrijedi, bacio bi ih kad taj ode 
Nullius in verba
- hule_barca
- Kontakt:
Ajmo malo sarajlije pomozite
. Zanima me gdje bi se mogle nabaviti dobre tike za fudbala. Ne mora to biti nešto našminkano, preskupo. Onako solida cijena, a marke tipa Umro, Joma, Lotto, Diadora. 
Mes Que Un Club
Basket, Nike shop, Sport Life...prosetaj ferhadijom i moras naci nesto za sebe,milion radnjihule_barca je napisao/la:Ajmo malo sarajlije pomozite. Zanima me gdje bi se mogle nabaviti dobre tike za fudbala. Ne mora to biti nešto našminkano, preskupo. Onako solida cijena, a marke tipa Umro, Joma, Lotto, Diadora.
- hule_barca
- Kontakt:
Hvala, valjda pronađem šta za sebe dobronime_tm87 je napisao/la:Basket, Nike shop, Sport Life...prosetaj ferhadijom i moras naci nesto za sebe,milion radnjihule_barca je napisao/la:Ajmo malo sarajlije pomozite. Zanima me gdje bi se mogle nabaviti dobre tike za fudbala. Ne mora to biti nešto našminkano, preskupo. Onako solida cijena, a marke tipa Umro, Joma, Lotto, Diadora.
Mes Que Un Club
nema uvrede sta sam ja svve vidio ovdje hehSultanSulejman je napisao/la:Bez uvrede druže ja ove nebi uzeo,jedino kad bi dobio džabe pa ajde etofixator je napisao/la:
ASICS Aaron Casual Shoes
free shipment
78.80 dolara=60 eura
nego sam stavio jer su onako zanimljive a ja inace volim tiger "onitsuka" i mizuno
nike nikad u zivotu nisam imao
samo adidas tiger converse i mizuno
Semper Fidelis
GMS u Wisi, oni su uvoznici Jome za BiHhule_barca je napisao/la:Ajmo malo sarajlije pomozite. Zanima me gdje bi se mogle nabaviti dobre tike za fudbala. Ne mora to biti nešto našminkano, preskupo. Onako solida cijena, a marke tipa Umro, Joma, Lotto, Diadora.
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.