Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Reacher je 10 puta kvalitetnija serija od Night Agenta
- Beduin
- Kontakt:
Nije ni bitno koja je kvalitetnija, sve je to isti fazon, manje-vise. Kao i vecina tog zanra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JayCatwright
- Kontakt:
ma ja Matrix i the Expendables isti qrac
Upravo to, bit ce sad uskoro i kvalitetnijih serija, gdje se svaka sekunda ne propusta. Reachera i takve serije gledam dok uporedo radim na laptopuBeduin je napisao/la: ↑16 mar 2025, 21:49Ma ja, to i jeste svrha ovakvih serija, da bez ikakvog mozganja sjednes i gledas, odes napravis kafu i iskenjas se ili odradis partiju sa zenom dok serija ode i opet nista ne propustis.BaiMai je napisao/la: ↑16 mar 2025, 21:40Ma Reacher dobar, ugasis mozak i gledas opusteno. Neocekujem ja od Reachera bog zna sta, ni knjige nisu nista bolje nego ovo sto gledas. Ajde bar su nasli glumcka koji iole lici na lika iz kniga, kad se samo sjetim Tom CruisaBeduin je napisao/la: ↑16 mar 2025, 14:46Zero Day onak' gledljiv, ali i predvidiv, klasican, taman 6 epizoda za ubijanje vremena.
Krenuli su Dark Winds i Yellowjackets, ako ih je neko pratio do sad.
Iz dosade sam uzeo nastavak Reachera da gledam, bas razbibriga serija uz bezveznu glumu Alan Ritchsona, barem meni.![]()
Vrijeme solidno ubijes, kao i Nocni Agent i mnoge druge ovog zanra.

GGMU
Sagledah konacno Squid game, prva sezona dobra, druga smor
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne znam, šta fali Marvelu da se prosto drži ovog recepta, pa valjda vide šta narod voli i šta prolazi, a ne ove gluposti koje furaju.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Beduin
- Kontakt:
Ionako te niko nista ne pita, bezveze glumatas vegetu i vazis sta je bolje.
075 ❤
075 ❤
Woke disney. Guraju isforsiranu i neprirodnu raznolikost, iako im je 80% bjelačka publika. I onda kad ta publika počne zaobilaziti proizvod, a ovi drugi ne ispoštuju s odlascima u kino i trošenjem na disney+, desi se flopanje i debeli minus.
Nije problem ako se to uradi kako treba, i logično je da to guraju jer je i amerika raznolika, ali tolika je rijetkost kad to urade kako treba.
Da ne govorim kako su usrali šefa i stanicu sa nemogućim rokovima koje su davali CGI kompanijama da im urede proizvod, pa svaki film i serija izgledaju negledljivo u odnosu na ono što se snimalo prije 10 godina. Sad su počeli malo više paziti na to pa su smanjili broj filmova i serija godišnje.
Vjerovatno ima raje koja je gledala Succession, vidim odlicna ocjena, je li stvarno dobra ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jedna od serija koja ti je ili 10/10 ili ti se ne gleda. Moraš da probaš sam, jbg
Bukvalno. Ja sam prestao gledati nakon par epizoda, moja djevojka u transu odgledala sve sezone i mjesecima pričala o seriji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Masterpiece, ali neće se svakom svidjeti, jer nije tipična serija kakve serviraju.
- JayCatwright
- Kontakt:
Jedna od serija koje se moraju gledati onako kako izlazi, bez bindžanja
Odlučio pogledati prvu epizodu, nakon prve pogledam i ostale tri u cugu. Jako dobra, preporuke i od mene.Neutral je napisao/la: ↑15 mar 2025, 04:10https://www.imdb.com/title/tt31806037/? ... _1_cdt_t_1
Fenomenalna![]()

it's football day
Udjoh maksuz da vidim jel ko gledao ovoBaboon je napisao/la: ↑17 mar 2025, 19:20Odlučio pogledati prvu epizodu, nakon prve pogledam i ostale tri u cugu. Jako dobra, preporuke i od mene.Neutral je napisao/la: ↑15 mar 2025, 04:10https://www.imdb.com/title/tt31806037/? ... _1_cdt_t_1
Fenomenalna![]()
![]()

1946-1987
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam vala sta da kazem za seriju. Realno stanje danasnjeg drustva do u detalje, nerazumijevanje sve mladje i naprednije djece oko nas, pa i sama nasa djeca kod kuce, i uticaj Inste/Fb na njih.Baboon je napisao/la: ↑17 mar 2025, 19:20Odlučio pogledati prvu epizodu, nakon prve pogledam i ostale tri u cugu. Jako dobra, preporuke i od mene.Neutral je napisao/la: ↑15 mar 2025, 04:10https://www.imdb.com/title/tt31806037/? ... _1_cdt_t_1
Fenomenalna![]()
![]()
Ideja/pouka same serije i detaljan prikaz su odlicni. Sreca pa traje samo 4 epizode jer sam vec nekako poceo se smarati od tog realnog pristupa i pracenja svakig koraka aktera serije, ne znam kako da to opisem.
Ali sama poruka serije je vrhunski prikazana.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VensanKasel i 4 gosta.