A najluđe ono, šute, šute, u pozadini priča onaj s BBC-a i čuju šta on kaže i onda ga prevode...

Moderator/ica: rio_Ferdy88
hebiga, zato sam ja vise slusao njiih nego ove nase uhljupe, a fakat ovi nasi kazu par cinjenica, pricaju nekih 2 minute i onda 5 minuta pauzeBianconeri1988 je napisao/la:Mah kakvi ovi komentatori...jedan govori obadvojica drugi govori obojica![]()
A najluđe ono, šute, šute, u pozadini priča onaj s BBC-a i čuju šta on kaže i onda ga prevode...
Haj kad su na BBC-u prenosili formulu, ali je najsmijesnije bilo kad su se ukljucili uzivo na Skotsku ligu i prenosi onaj tamo utakmicu, a ova dva toola sute i slusaju rezultat CelticaBianconeri1988 je napisao/la:Mah kakvi ovi komentatori...jedan govori obadvojica drugi govori obojica![]()
Da nije malo pretjerana izjava...Bianconeri1988 je napisao/la:Dominacija!!!!![]()
Lewis Hamilton najbolji vozać današnjice, čim je bolid konkurentan nedodirljiv je...Prestigao Webbera, Alonsa...
Zvuči prepotentno, ali jedini vozać u rangu Lewisa je Fernando Alonso...Claus je napisao/la:Da nije malo pretjerana izjava...Bianconeri1988 je napisao/la:Dominacija!!!!![]()
Lewis Hamilton najbolji vozać današnjice, čim je bolid konkurentan nedodirljiv je...Prestigao Webbera, Alonsa...![]()
Btw. Dobra utrka danas, usudio bih se reći i najkvalitetnija u ovoj sezoni (uz Canadu). Drago mi je što je Alonso u sve boljoj formi, imao je priliku i za preuzimanje prvog mjesta, ali je platio danak nezagrijanim gumama po izlasku iz boksa. Hamilton je perfektno odvozio mora se reći, zasluženo je slavio na kraju. Webber je prokockao pole position iz kvalifikacija, mada meni i nije veliko iznenađenje. Vettel je podbacio (spustio se za jednu poziciju, malo je falilo da i Massa završi ispred njega). No i dalje je Sebastian u velikoj prednosti u odnosu na ostale vozače, ima 70-80 bodova više u odnosu na 2.,3. i 4.
RK Gradacac je napisao/la:Nek se plivadon vise ne javlja ziv bio
Monolog je napisao/la:Slušajući ovaj dvojac na TV1, stiče se dojam da je tim radio bio na klingonskom jeziku.
Sto je najgore ne prevedu kako treba.Bianconeri1988 je napisao/la:Mah kakvi ovi komentatori...jedan govori obadvojica drugi govori obojica![]()
schweinsteiger je napisao/la: Ne zna se ko je veci debil,jos kad onaj Denis kaze "Dobivamo puno pozitivnih mailova od vas i ucinicemo sve da ispunimo vase zahtjeve.",pos.erem ja onog ko njima napise nesto dobro.
Slažemo se u nekim dijelovima. Moje mišljenje je da je Vettel vozač koji je dobar samo u konkurentnom bolidu. Vidjeli smo jučer kako ga je Alonso pretekao (bez DRS-a)...Vlak je napisao/la:Ne begenišem Vettela, ali ni današnja utrka nam još nije pokazala da li je on samo vozač ili se zna i utrkivati. Neki mu već odavno spočitavaju činjenicu da vozi prebrz bolid i da se nikada nije dokazao kao npr. Hamo, Alonso, pa i Petrov ima više borbi i preticanja od njega. No, danas je čovjek odvozio saburli, jer ima ogromnu bodovnu prednost i ni 5. pozicija nije uopće loša, jer su i Hamo i Alonso isuviše bodovno daleko. Opet, mogao je napasti Massu, ali nije riskirao. Kočnice su mu proradile 20-ak krugova prije kraja i imao je mali zaostatak i dovoljno vremena da napadne, ali on nije napravio niti jedan napad kako treba. Sve u svemu, njegovi kritičari će nakon današnje utrke postati još glasniji, ali ona ne može biti pokazatelj toga kakav je u duelima - jednostavno mu nije trebalo. Da je barem Button bio iza njega do kraja, onda bi vidjeli da li on bježi od duela, ili je pak sposoban da napadne/brani poziciju.
i ja bi se ondje vozioschweinsteiger je napisao/la:[youtube][/youtube]
Blago Alonsu, ne bi' ni ja im'o ništa protiv jednog kruga.schweinsteiger je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.