FK Rudar Kakanj

Gusar1995
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Gusar1995 » 05 maj 2014, 23:54

Ma neće prodat, pusti priče...

@staragarda Rudar treba svima da bude primjer, što se tiče poštenja i igranja za publiku a ne za druge, to je činjenica. sve je bilo u granicama dozvoljenog što se tiče agresivnosti, naravno ono što nije bilo je i sankcionisano :D

Što se tiče Gafe, svako ko prati Rudar zna kakav je on. Navijači Slobode su to mogli vidjeti po jednom startu pri rezultatu 1:1 kod aut linije, 2 m od njih, kako je isprint'o 10 m i uklizio agresivno, ali na loptu. ovo pišem iz razloga da ne dođe do zabune, jer kad neko čita može pomisliti da smo vas pobili u Kaknju. znači agresivno ali na loptu, ko gospoda ha yaa :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 maj 2014, 00:01

PatrickBateman je napisao/la:
staragarda je napisao/la: lose ti je poredzenje sa Slobodom..u svakom segmentu...organizacijski,infrastrukturno,velicinom grada,kluba...prevelik je to zalogaj za kakanj
*đ. Bolje nam je poznavanje gramatike, pod 1.
drugo, vidis da sam smanjio i uzeo u obzir tu razliku. Ali Kakanj je industrijski grad, i neproporcijalno ima jaku industriju za svoju velicinu.
e onda nista,strucnjak...super za vas sto ste bolji sa gramatikom :wtf: ...najbolje vam je onda se prijavit za svjetsko prvenstvo u lingvistici a rudar ko j.e.b.e.... :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 maj 2014, 00:05

Gusar1995 je napisao/la:Ma neće prodat, pusti priče...

@staragarda Rudar treba svima da bude primjer, što se tiče poštenja i igranja za publiku a ne za druge, to je činjenica. sve je bilo u granicama dozvoljenog što se tiče agresivnosti, naravno ono što nije bilo je i sankcionisano :D

Što se tiče Gafe, svako ko prati Rudar zna kakav je on. Navijači Slobode su to mogli vidjeti po jednom startu pri rezultatu 1:1 kod aut linije, 2 m od njih, kako je isprint'o 10 m i uklizio agresivno, ali na loptu. ovo pišem iz razloga da ne dođe do zabune, jer kad neko čita može pomisliti da smo vas pobili u Kaknju. znači agresivno ali na loptu, ko gospoda ha yaa :D
ti mene nisi skonto izgleda...cemu agresivnost u totalno nebitnoj utakmici za vas...sedmicu ranije odigrate ko mlohave cune u vama prebitnoj utakmici,spasite komsije a onda u totalno nebitnoj grizete ko ludi..ko je ovdje lud :wtf: :wtf:

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 06 maj 2014, 00:09

joj razmišljanja :crazy: , pa baš zato što su odigrali tako mlohavo, kako kažeš, bilo je baš puno puno kritika i svega oko kluba, čak je i predsjednik dao ostavku. šta misliš kako će igrati igrači sveg ti nakog svega toga

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 06 maj 2014, 00:11

staragarda je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:Ma neće prodat, pusti priče...

ti mene nisi skonto izgleda...cemu agresivnost u totalno nebitnoj utakmici za vas...sedmicu ranije odigrate ko mlohave cune u vama prebitnoj utakmici,spasite komsije a onda u totalno nebitnoj grizete ko ludi..ko je ovdje lud :wtf: :wtf:
Jednostavan odgovor ,igraju ljudi za pare,dobili ponudu premium paket(pobjedi Slobodu,izgubi od Jedinstva+gratis kablovski internet) sve 50,000 najkonvertibilnijihMaraka i mozda vecera za dvoje uz svijece Hotel Neum :urnebes: :urnebes:

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 06 maj 2014, 00:12

Jedva cekam srijedu da prestanu sr.ati oko prodaje

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 maj 2014, 00:13

Gusar1995 je napisao/la:joj razmišljanja :crazy: , pa baš zato što su odigrali tako mlohavo, kako kažeš, bilo je baš puno puno kritika i svega oko kluba, čak je i predsjednik dao ostavku. šta misliš kako će igrati igrači sveg ti nakog svega toga
mislim da su neke druge stvari u pitanju al da ne ispadne da granam sacekat cu srijedu i vidjet dal su ih ono bas pogodile kritike te ce pod punim gasom odigrat i protiv biscana...

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 06 maj 2014, 00:15

HerLutwoII je napisao/la: Jednostavan odgovor ,igraju ljudi za pare,dobili ponudu premium paket(pobjedi Slobodu,izgubi od Jedinstva+gratis kablovski internet) sve 50,000 najkonvertibilnijihMaraka i mozda vecera za dvoje uz svijece Hotel Neum :urnebes: :urnebes:
ee svašta...da hoćemo samo zbog vas takvih, nekolicine, prodati Jedinstvu pa da vam barem bude gutavo na kraju sezone

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 maj 2014, 00:16

HerLutwoII je napisao/la: Jednostavan odgovor ,igraju ljudi za pare,dobili ponudu premium paket(pobjedi Slobodu,izgubi od Jedinstva+gratis kablovski internet) sve 50,000 najkonvertibilnijihMaraka i mozda vecera za dvoje uz svijece Hotel Neum :urnebes: :urnebes:
Ima li i jedan komentar da ne spomenes Jedinstvo, puna ti usta Jedinstva, kupili smo i Kakanj i Branitelj i cekamo vas kiks a vi pricate da nemamo pare, jesi zadovoljan sad :crazy: :facepalm:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 06 maj 2014, 00:17

Ponudice Sloboda premije za pobjedu protiv Jedinstva, ne brinite :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 maj 2014, 00:19

PatrickBateman je napisao/la:Ponudice Sloboda premije za pobjedu protiv Jedinstva, ne brinite :mrgreen:
+1
🔴⚫️

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 06 maj 2014, 00:19

Gusar1995 je napisao/la:
ee svašta...da hoćemo samo zbog vas takvih, nekolicine, prodati Jedinstvu pa da vam barem bude gutavo na kraju sezone
Prodato je to davno,ali vam se izjalovilo malo vise od ocekivanja. Samo mi je krivo sto su ti vasi preko rudnickih sema molili Banovice da puste Jedinstvu,haman je jos neki bonus bio u igri :?: :?:

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 06 maj 2014, 00:29

staragarda je napisao/la: samo malo..odkud sad da su igraci igrali bez volje i pustili mladosti da ih dobiju...jel to isti najposteniji rudar iz kaknja koji igra za sebe i publiku..koji nikada nije igrao za druge...ja sam iskreno bio sokiran dozom agresivnosti koju su igraci rudara pokazali u tekmi sa Slobodom..bukvalno su grizli na svaku loptu a treba im NIZASTA :wtf: :wtf: ...2 razbijene glave za pola sata igre :? :? ..u utakmici koja im nista ne znaci...sve ce svakako isplivat u sljedecu srijedu..do tad...mahanje :wave:
Isto onako kako je Sloboda odigrala protiv Buducnosti prosle godine u Tuzli,prodato nije jer Buducnost nije u stanju da kupi,ali momci su odigrali ''lose'' iz njima poznatih razloga,i ne mozes reci da je Sloboda ne postena,kao ni Rudar :D A momci nisu smjeli vise odigrati lose,jer poslije derbija se nisu kretali po gradu,raji je bilo pun qrc i samo se cekalo kad ce kakav belaj izbiti :D Zato su odigrali onako protiv Slobode,da je u pitanju zbog Jedinstva iskreno ne vjerujem jer da je u pitanju neki kes i to..Jedinstvo cisto sumnjam da ima,nekon svih desavanja oko njih tako da sam ubjedjen sada da ce Rudar i njih rastaviti kao i Slobodu :D
Kako sam negdje procitao,Jedinstvo nije ni igracima plate dalo,a da Rudaru nude neke premije :D Nidje veze :D Znaci igrali su momci za raju i za obraz :D
Rudar Kakanj !!!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 06 maj 2014, 00:31

de molim te odakle ti samo te informacije, ako ne želiš podijeliti sa svima pošalji mi na pp...de svih ti tvojih

pa Bože dragi ne mogu da vjerujem šta sve može ljudska mašta...

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 06 maj 2014, 00:32

Samo ignoriraj ove insidere.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 06 maj 2014, 00:34

ma i to što kažeš, ne vrijedi raspravljat

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 06 maj 2014, 00:39

Bilo proslo i nema rasprave,u pravu ste.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 06 maj 2014, 00:40

Gusar1995 je napisao/la:de molim te odakle ti samo te informacije, ako ne želiš podijeliti sa svima pošalji mi na pp...de svih ti tvojih

pa Bože dragi ne mogu da vjerujem šta sve može ljudska mašta...
Mene pitas ? :D

Ovo sto sam napisao gore,je 99% tacno.Popricaj malo s rajom iz Bihaca i sve ce ti biti jasno.Ljudi su u krizi,plate igracima kasne,mozda i ovi rezultati su plod tih svih desavanja,i kako da Jedinstvo da premije Rudaru kao sto ovaj gore tvrdi ako ljudi svojim igracima ne daju plate ? :D Pa da su svojima dali premije ljudi bi prosli kroz Banovice ko Real kroz Minhen :D
A za to ne treba ni biti insajder,malo ukljuci mozak i sve ce ti biti jasno :)
Rudar Kakanj !!!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 06 maj 2014, 00:42

ma jok tebi drug
pit'o sam ovog @HerLutwoII :D
Zadnja izmjena: Gusar1995, dana/u 06 maj 2014, 00:44, ukupno mijenjano 2 puta.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 maj 2014, 00:44

GK1996 je napisao/la:
Mene pitas ? :D

Ovo sto sam napisao gore,je 99% tacno.Popricaj malo s rajom iz Bihaca i sve ce ti biti jasno.Ljudi su u krizi,plate igracima kasne,mozda i ovi rezultati su plod tih svih desavanja,i kako da Jedinstvo da premije Rudaru kao sto ovaj gore tvrdi ako ljudi svojim igracima ne daju plate ? :D Pa da su svojima dali premije ljudi bi prosli kroz Banovice ko Real kroz Minhen :D
A za to ne treba ni biti insajder,malo ukljuci mozak i sve ce ti biti jasno :)
Ne pricaj gluposti molim te, danas je bilo razgovora sa igracima i bilo je pitanje zbog cega lose igraju, da li im kasne plate i koliko, nijedan se nije potuzio cak su rekli da su redovne, te price da se nema para i da kasne plate su suplje price, ako lazu igraci lazem i ja
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.