A finska vrvi od igraca iz la lige, bundeslige i premiershipa? Te armenija koja nas je razbila i raspala grcka? E ja cu ti reci pjanicu zasto ste odigrali protiv italije, odigrali ste jer nemate zelje da igrate ove ostale utakmice! Vi ste u Brazilu protiv Argentine dali sve od sebe da se pokazete i dobijete ugovore (Besicu je upalilo) pa ste protiv Nigerije koja je bila kljucna disali na skrge! Yebo reprezentaciju daj da se mi prodamo. A da se vi motivisete protiv neke armenije? Ma dajte.DamirT je napisao/la:Pjanić smatra da smo nadigrani, da su nas Grci u svemu nadmašili večeras i da su zasluženo slavili.
"Vrlo loša utakmica. Loše smo stajali na terenu. Grci su taktički dobro odigrali, na svakoj poziciji smo kasnili...", govori Pjanić i nastavlja:
"Ko je krivac? Mi smo krivac. Nažalost, više puta nam se desilo u ovim kvalifikacijama, posebno na strani. Nismo više ni zaslužili".
Glavni razlog što loše igramo u gostima?
"Mi smo srednja reprezentacija, ako ćemo realno. Ne možemo se boriti za to prvo mjesto. Druge ekipe su zrelije i spremnije i to je razlog. Svaka pametna osoba koja se razumije u fudbal, vidjet će i prepoznat da nismo zreli. Nijednu dobru utakmicu osim u Italiji nismo dobro odigrali Moramo osvojiti barem tri boda u zadnje dvije utakmice da budemo treći", dodao je Pjanić.
Nek je neko od igraca priznao ono sto mi znamo godinama,da smo osrednja reprezentacija
Bila je jedna ekipica momaka koji su odrasli vani Vedo, Lulic, Begovic, Medunjanin, Mujdza, Seo, Bicakcic i ti Pjanicu. Pola ovih bi i sad bili nosioci ali nece da se zayebaju sa polupijanim amaterima.
Pa zato sto su preslikano drustvo BiH i narod i politika. Debilcici neodgovorni gdje nema ni r od reda.
Ne trebas dolazit uopste jer znam da je tebi najvise krivo lakse ti je neopteretit se ovim a tebe i Dzeke mi je najvise zao. Salihamidzic takodjer je mogao igrati jos koju godinu i kad vidis koliko se trudio prvih godina a selektori (hadzija yebem ti sve) i gofnovinari sve na njega svalili a glavne pijandure dizali u nebesa vidis da je komplet drustvo nakaradno.