SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
Grupa mi se ne sviđa iz 2 razloga: dosadni i milion puta prežvakani protivnici + manje utakmica.
Što se kvalitete tiče, nisam nezadovoljan. Grupa je ok. Belgija je jaka ali nisu velesila ala Njemačka ili Španija. Grčka je goli **** trenutno i oni mi se naviše sviđaju u ovoj grupi. Estonija i Kipar mi se ne sviđaju, mogli smo proći mnogo bolje.
Što se kvalitete tiče, nisam nezadovoljan. Grupa je ok. Belgija je jaka ali nisu velesila ala Njemačka ili Španija. Grčka je goli **** trenutno i oni mi se naviše sviđaju u ovoj grupi. Estonija i Kipar mi se ne sviđaju, mogli smo proći mnogo bolje.
boli njega briga on već ima isplaniran godišnji odmor u Rusiji 2018.baglama je napisao/la:teska grupa. ko ovlasti velida da bude zadovoljan? mrmot debeli

nemamo se pravo žaliti,dobili smo jednu od najlakših grupa..ako budemo pravi trebali bi najmanje baraž izboriti,ali znajući nas 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Grckoj cemo uzeti 4, Kipar cemo oderati sada bez Papeta, Balticke zemlje su za nas obecane jer tu standardno uzimamo pobjede. Ovdje se protiv Belgije odlucuje..
Jedino sto ce oni biti bolji tada jer ce dobiti novog trenera i ovi igraci mladi ce da im sazriju. Znaci igrati cemo protiv super jake belgije sa novim boljim trenerom. Neprepoznatljive Grcke i ova dva zadnja od kojih smo jaci..
Jedino sto ce oni biti bolji tada jer ce dobiti novog trenera i ovi igraci mladi ce da im sazriju. Znaci igrati cemo protiv super jake belgije sa novim boljim trenerom. Neprepoznatljive Grcke i ova dva zadnja od kojih smo jaci..
Sve se svede da mi dobro odigramo, nema niko sa kim ne možemo igrati, a i realno smo jači sa ovim ispod nas.Pauk je napisao/la:Rekli su dobra grupa i prije godina dana za Euro 2016 i vidite gdje smo sad u grupi
Nad tobom sunce najljepše sja
Bodovi sa najlosijom reprezentacijom u grupama sa 6 timova se ne racunaju.EdoBa je napisao/la:Ako budemo 2. Velike su sansenda budemo najgori jer necemo skupiti bodova kao oni sto su 6 u grupi
Mi sad idemo Belgiji i Kipru !
Eto testa, kud ces bolje.
Eto testa, kud ces bolje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Neka ima barem jedan pametan i normalan odgovor.malta071 je napisao/la:Grupa dosadna al odlicna. Prolazimo kao prvi sa 4 boda vise od drugoplasiranog.

Jašta nego je dobra grupa za EURO 2016, ko je nama kriv što nas je Safet us*ao i što nije otjeran na vrijeme.Pauk je napisao/la:Rekli su dobra grupa i prije godina dana za Euro 2016 i vidite gdje smo sad u grupi
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta imate od baraža?
Grupa A:
Holandija
Francuska
Grupa B
Portugal
Švicarska
Grupa C
Njemačka
Češka/Sj Irska
Grupa D
Wales
Austrija
Grupa E
Rumunija
Danska/Poljska
Grupa F
Engleska
Slovačka/Škotska
Grupa G
Španija
Italija
Grupa I
Hrvatska
Island/Ukrajina/Turska
Trebaš u turbe naredne 3 godine ubacivati da ove jake repke izbegneš u baražu, što je naučna fantastika.
Otići na SP je veoma teško.
Grupa A:
Holandija
Francuska
Grupa B
Portugal
Švicarska
Grupa C
Njemačka
Češka/Sj Irska
Grupa D
Wales
Austrija
Grupa E
Rumunija
Danska/Poljska
Grupa F
Engleska
Slovačka/Škotska
Grupa G
Španija
Italija
Grupa I
Hrvatska
Island/Ukrajina/Turska
Trebaš u turbe naredne 3 godine ubacivati da ove jake repke izbegneš u baražu, što je naučna fantastika.
Otići na SP je veoma teško.
Re: RE: Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
Nemaju se grci za sta svetit. Na WM smo i mi i oni osli. A nemaju se vala ni cim svetit. Grohnuli su ko kauc.reptile je napisao/la:Bice ovo **** ljudi. Grci zele osvetu. Sa Belgijom nam tesko. Kipar nas vec jednom naguzio.
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Stoji skoro sve, al Susic nije fulio penal protiv Kipra. Pjanic jeste.Alucard je napisao/la:Jašta nego je dobra grupa za EURO 2016, ko je nama kriv što nas je Safet us*ao i što nije otjeran na vrijeme.Pauk je napisao/la:Rekli su dobra grupa i prije godina dana za Euro 2016 i vidite gdje smo sad u grupi
shandrlike-tandrlike
nek smo opet ovaj kipar dobili da im vratimo za onaj poraz, belgija favorit, grci nisu nesto, trenutno su u katastrofalnoj formi, estoniju ozbiljno shvatiti i to je to, baraz minimalno, dobro je, treba biti zadovoljan
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kad pomislimo da nam je tesko, samo se sjetite Bugarske i njihovih nadanja: Svedska, Francuska, Holandija

- anonymousHD
- Kontakt:
Re: RE: Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
Grohnuli i opet otišli dalje od nas na SP 2014.Effenberg je napisao/la:Nemaju se grci za sta svetit. Na WM smo i mi i oni osli. A nemaju se vala ni cim svetit. Grohnuli su ko kauc.
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
- DragonGirl
- Kontakt:
Nije baš da sam oduševljena, ali moglo je i gore. Kažemo Belgijancima da nam puste sad u septembru, a mi ćemo onda njih u ovim kvalifikacijama pustiti na prvo mjesto.
Šalu na stranu, ni oni, a ni Grci neće biti nimalo naivni protivnici, pogotovo Grčka jer ko nam garantuje da se ona neće preporoditi za godinu dana, i da to neće biti jedna sasvim nova Grčka? Ne bih ja njih tako lagano otpisivala.
Što se tiče Estonije i Kipra, mislim da tu ne bi trebalo biti problema. A na kraju krajeva možda se možemo i dogovoriti između sebe, stari smo znanci više svi...

Neatraktivna grupa,nije laka,nije teška.... 

Pa dokle Svicarcima lahke grupe vise xd
al' je znao da će Mire profulat'reptile je napisao/la:Stoji skoro sve, al Susic nije fulio penal protiv Kipra. Pjanic jeste.