Zagonetke
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Ljiljani87
- Kontakt:
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Zagonetke
Otprilike bi moglo i tako, ali je odgovor još konkretnijiLjiljani87 je napisao/la:dao mu uslovnu dozivotno

Mes Que Un Club
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pustili ga 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- hule_barca
- Kontakt:
Da vas ne mučim
Upravnik je odlučio za nagradu, da jedan dan bude slobodan, a drugi u zatvoru, i tako do kraja života
(pod uslovom da ne pobjegne
)

Upravnik je odlučio za nagradu, da jedan dan bude slobodan, a drugi u zatvoru, i tako do kraja života

Mes Que Un Club
Reci dobio dozivotnu i za van uz ovu unutra.hule_barca je napisao/la:Da vas ne mučim![]()
Upravnik je odlučio za nagradu, da jedan dan bude slobodan, a drugi u zatvoru, i tako do kraja života(pod uslovom da ne pobjegne
)

- hule_barca
- Kontakt:
Evo druga zagonetka, lagana 
Ako imam sat sa kukavicom i navijem ga da mi zvoni u 9 ujutro, a legnem u 8 navečer, koliko sati ću spavati ?

Ako imam sat sa kukavicom i navijem ga da mi zvoni u 9 ujutro, a legnem u 8 navečer, koliko sati ću spavati ?

Mes Que Un Club
- SteveHeighway
- Kontakt:
Sathule_barca je napisao/la:Evo druga zagonetka, lagana
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- hule_barca
- Kontakt:
Šta je to ima dvoja usta,sposobnost govora,a nikad ni jednu rijec nije progovorilo?
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
@hule_barca
Ko ti kaze da ce te probudit kukavica
Ko ti kaze da ce te probudit kukavica

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- hule_barca
- Kontakt:
Ko kaze da ces zaspati do 9 ako legnes u 8

Na stolu se nalazi 12 naizgled identičnih bilijarskih kugli. Sve osim jedne kugle imaju identičnu težinu. Imate na raspolaganju vagu sa dva tasa (kantar) i pravo na tri mjerenja kako biste utvrdili koja od kugli je “felerična” i da li je teža ili lakša od ostalih. Opisati rješenje.
pa valja to ovo lako, kako sam ja skontao, stavimo na jednu stranu 6 kugli na drugu stranu 6 kugli, i ona strana koja je laksa sadrzi tu najlaksu kuglu, pa zatim od tih 6 stavimo na jednu stranu 3 pa na drugu 3, pa opet ona strana koja je laksa sadrzi tu najlaksu kuglu, i na kraju nam ostanu samo tri kugle, stavimo jednu na jednu stranu kantara a drugu na drugu strani, i ako su identicne znaci da ona kugla koja nije na vagi je ta najlaksa kugla, a ako su kojim slucajem razčlicite tezine onda nam je i rjesenje tu odmah 
ja pisah da je recimo laksa od ostalih, u slucaju da je teza vazi ovo isto
ko zna zna 

ja pisah da je recimo laksa od ostalih, u slucaju da je teza vazi ovo isto

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
milanist je napisao/la:pa valja to ovo lako, kako sam ja skontao, stavimo na jednu stranu 6 kugli na drugu stranu 6 kugli, i ona strana koja je laksa sadrzi tu najlaksu kuglu, pa zatim od tih 6 stavimo na jednu stranu 3 pa na drugu 3, pa opet ona strana koja je laksa sadrzi tu najlaksu kuglu, i na kraju nam ostanu samo tri kugle, stavimo jednu na jednu stranu kantara a drugu na drugu strani, i ako su identicne znaci da ona kugla koja nije na vagi je ta najlaksa kugla, a ako su kojim slucajem razčlicite tezine onda nam je i rjesenje tu odmah
ja pisah da je recimo laksa od ostalih, u slucaju da je teza vazi ovo istoko zna zna

jos jedna
U fabrici čokolade se nalazi 10 mašina koje proizvode čokolade od 100 grama. Jedna od mašina se pokvarila i počela da proizvodi čokolade teške 101 gram. Na raspolaganju vam je digitalna vaga koja prikazuje težinu izvaganog tereta i pravo na samo jedno mjerenje kako biste utvrdili koja od mašina je pokvarena. Opisati rješenje.
- Evolution87
- Kontakt:
Sve zagonetke sa one bitcamp aplikacije 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evolution87 je napisao/la:Sve zagonetke sa one bitcamp aplikacije

Presmijesno je ovo, najprostiji test inteligencije.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
38 i guess
200