RK Čelik
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Re: RK Celik
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Sutra igraju u 17h!
još jedna pobjeda u nizu. stvarno će biti žalosno ako jednog trenutka sve "pukne" zbog para...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Stvarno bi bilo zalosno,momci igraju srcem bore se al para nema.Ja ipak vjerujem da ce se i to srediti "ONI TO ZASLUZUJU".Pasha je napisao/la:još jedna pobjeda u nizu. stvarno će biti žalosno ako jednog trenutka sve "pukne" zbog para...
Ja nemam riječi za ove rukometaše... Svaka čast, bravo momci! U gostima dobili Zrinjskog, još treba fino odigrati u gostima sa Slogom i naredne godine ne gine nam ako Bog da Regionalna liga 

Čelik Zenica 1945
Svaka cast Celiku. Znalo se odma na pocetku sezone da ce voditi glavnu rijec u ovom dijelu sezone. Ali ne treba se zanosit jos uvijek. Daleko ste vi od Bosne i Borce. Treba jos pojacanja. Al u svakom slucaju cestitam
visoko razmisljanje,zapitaj se sto bubi neigra,koliko duguju bajrmaovicu,ostale da nepominjem...nema kume para,kakva regionalna liga pitanje je vremena kad ce sve otic u pm...volio bih da nije tako,ali cinjenica jeNimla_RZ je napisao/la:Ja nemam riječi za ove rukometaše... Svaka čast, bravo momci! U gostima dobili Zrinjskog, još treba fino odigrati u gostima sa Slogom i naredne godine ne gine nam ako Bog da Regionalna liga
Zrinjski 31 : Čelik 32
Uokviru 8. kola Premijer lige za rukometaše večeras su odigrane tri utakmice, a u derbiju kola Čelik je u Ljubuškom savladao momčad Zrinjskog (32:31). Derbi kola opravdao je očekivanja, a nakon 60 minuta bespoštedne borbe slavili su gosti iz Zenice.
Zeničani su mnogo bolje otvorili susret i na odmor su otišli sa sedam golova viška (18:11), no u drugom dijelu bude se Plemići, te se ulazi u neizvjesnu završnicu u kojoj su se bolje snašli gosti. Zrinjski je ovaj susret kao domaćin igrao u Ljubuškom jer je kažnjen zbog incidenata na utakmici sa Krivajom.
Pročitajte izvještaj okoji nam je tokom noći dostavljen od RK Čelik
Kako su i obećali pred polazak u Ljubuški – igrači ,,Čelika'' su izvojevali novu pobjedu u prvenstvu Premijer lige BiH i zadržali vodeću poziciju na tabeli - pobijedili su opasnog ,,Zrinjskog'', ne baš velikim, ali rezultatom ali dovoljnim za tri nova boda: ,,Zrinjski'' – Čelik 31:32 (poluvrijeme 11:18 za ,,Čelik).
,,Čelik'' je vodio čitavo vrijeme utakmice, rezultataom čak i sa 11 golova razlike, ali u drugom dijelu drugog poluvremena, ,,Zrinjski'' je ,,proradio'', kao da je izveo sasvim novu ekipu i uz pomoć publike ozbiljno zaprijetio, čak i u jednom trenutku izjednačivši na 25:25!
Tako su posljednje minute utakmice bile za infarkta, uz žestoku borbu dva rukometna diva. Ipak, na kraju slavio je spretniji i sretniji ,,Čelik'', koji je u svojim redovima imao dva izvrsna pojedinca – golgetera Davora Kadića sa čak 14 postignutih golova, te golmana Dragana Starčevića sa čak 23 odbrane! Dobro su igrali i ostali ,,Čelikovci'', posebno ,,dirigent'' Emir Šahinović, koji je postigao 6 golova, Begagić je dao 4, a Dervenčić, Bajramović, Duvnjak i Lučić po dva gola. Još su u igru ulazili Edvin Begović i Goran Šarenac.
O ,,učinku'' sudjskog para Mladen Dragičević (Doboj) i Vladimir Križanec (Banja Luka) rećićemo samo sljedeće činjenice: za ,,Čelik'' su ,,svirali'' samo jedan penal, a za ,,Zrinjski'' čak sedam penala (od kojih je Starčević odbranio tri). Takođe, ,,Zrinjski'' je imao 4 minuta isključenja, a ,,Čelik'' duplo više – 8 minuta, u inače korektnoj i fer-plej utakmici.
Ipak – pravda i bolja ekipa su pobjedili i – eto ,,Čeliku'' tri nova boda i vodeća pozicija.
U sljedećem kolu ,,Čelik'' igra protiv RK Dervente kod kuće, ali će se to desiti tek za 15 dana, pošto je u narednu sedmicu prvenstvena pauza, zbog nastupa državne reprezentacije protiv Kipra, u okviru takmičenja za nastup na Svjetskom rukometnom prvenstvu.
- Onako kako u posljednje vrijeme u kontinuitetu igraju desno krilo Davor Kadić i golman Dragan Starčević – zaslužuju da ih ,,osmotri'' selektor državne reprezentacije Dragan Marković i eventualno ih uključi u neke buduće reprezentativne cikluse okupljanja – kažu u RK ,,Čeliku''.
Uokviru 8. kola Premijer lige za rukometaše večeras su odigrane tri utakmice, a u derbiju kola Čelik je u Ljubuškom savladao momčad Zrinjskog (32:31). Derbi kola opravdao je očekivanja, a nakon 60 minuta bespoštedne borbe slavili su gosti iz Zenice.
Zeničani su mnogo bolje otvorili susret i na odmor su otišli sa sedam golova viška (18:11), no u drugom dijelu bude se Plemići, te se ulazi u neizvjesnu završnicu u kojoj su se bolje snašli gosti. Zrinjski je ovaj susret kao domaćin igrao u Ljubuškom jer je kažnjen zbog incidenata na utakmici sa Krivajom.
Pročitajte izvještaj okoji nam je tokom noći dostavljen od RK Čelik
Kako su i obećali pred polazak u Ljubuški – igrači ,,Čelika'' su izvojevali novu pobjedu u prvenstvu Premijer lige BiH i zadržali vodeću poziciju na tabeli - pobijedili su opasnog ,,Zrinjskog'', ne baš velikim, ali rezultatom ali dovoljnim za tri nova boda: ,,Zrinjski'' – Čelik 31:32 (poluvrijeme 11:18 za ,,Čelik).
,,Čelik'' je vodio čitavo vrijeme utakmice, rezultataom čak i sa 11 golova razlike, ali u drugom dijelu drugog poluvremena, ,,Zrinjski'' je ,,proradio'', kao da je izveo sasvim novu ekipu i uz pomoć publike ozbiljno zaprijetio, čak i u jednom trenutku izjednačivši na 25:25!
Tako su posljednje minute utakmice bile za infarkta, uz žestoku borbu dva rukometna diva. Ipak, na kraju slavio je spretniji i sretniji ,,Čelik'', koji je u svojim redovima imao dva izvrsna pojedinca – golgetera Davora Kadića sa čak 14 postignutih golova, te golmana Dragana Starčevića sa čak 23 odbrane! Dobro su igrali i ostali ,,Čelikovci'', posebno ,,dirigent'' Emir Šahinović, koji je postigao 6 golova, Begagić je dao 4, a Dervenčić, Bajramović, Duvnjak i Lučić po dva gola. Još su u igru ulazili Edvin Begović i Goran Šarenac.
O ,,učinku'' sudjskog para Mladen Dragičević (Doboj) i Vladimir Križanec (Banja Luka) rećićemo samo sljedeće činjenice: za ,,Čelik'' su ,,svirali'' samo jedan penal, a za ,,Zrinjski'' čak sedam penala (od kojih je Starčević odbranio tri). Takođe, ,,Zrinjski'' je imao 4 minuta isključenja, a ,,Čelik'' duplo više – 8 minuta, u inače korektnoj i fer-plej utakmici.
Ipak – pravda i bolja ekipa su pobjedili i – eto ,,Čeliku'' tri nova boda i vodeća pozicija.
U sljedećem kolu ,,Čelik'' igra protiv RK Dervente kod kuće, ali će se to desiti tek za 15 dana, pošto je u narednu sedmicu prvenstvena pauza, zbog nastupa državne reprezentacije protiv Kipra, u okviru takmičenja za nastup na Svjetskom rukometnom prvenstvu.
- Onako kako u posljednje vrijeme u kontinuitetu igraju desno krilo Davor Kadić i golman Dragan Starčević – zaslužuju da ih ,,osmotri'' selektor državne reprezentacije Dragan Marković i eventualno ih uključi u neke buduće reprezentativne cikluse okupljanja – kažu u RK ,,Čeliku''.
Republika Zenica
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cuj Starcevica, beelog u repku...hahahaha nikad se nisam bolje nasmijao...dobojlija, solidan golman, najmanje mu 35 god. do precke mu fali 20 i kusur centi...za ove lige dobar...dobar i kao covjek al za repku hehe...neznate vi zenicani sta je rukomet...onaj pravi, vrhunskiRoB_Do_BaGrO je napisao/la:A sad lagano sacekat Derventu i nastaviti niz,samo da nas financije ne sjebu A NECE wahahahahaha
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Videjecemo za 15 dana da li znamo sta je rukomet ako bude sve kako treba da vas zgazimo bas ono kako treba....Dervencanin je napisao/la:Cuj Starcevica, beelog u repku...hahahaha nikad se nisam bolje nasmijao...dobojlija, solidan golman, najmanje mu 35 god. do precke mu fali 20 i kusur centi...za ove lige dobar...dobar i kao covjek al za repku hehe...neznate vi zenicani sta je rukomet...onaj pravi, vrhunskiRoB_Do_BaGrO je napisao/la:A sad lagano sacekat Derventu i nastaviti niz,samo da nas financije ne sjebu A NECE wahahahahaha
-
- Kontakt:
Ma ajd ba nakupovali ste igraca...ok pobijedit cete vjerovatni i sta s tim? Kad je ba zenica dala nekog rukometasa?nikad...I ajd Allaha ti jos nekog predlozi za repku da se grohotom smijem...dugo se ovakvim prijedlozima nisam smijao...RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Videjecemo za 15 dana da li znamo sta je rukomet ako bude sve kako treba da vas zgazimo bas ono kako treba....Dervencanin je napisao/la:Cuj Starcevica, beelog u repku...hahahaha nikad se nisam bolje nasmijao...dobojlija, solidan golman, najmanje mu 35 god. do precke mu fali 20 i kusur centi...za ove lige dobar...dobar i kao covjek al za repku hehe...neznate vi zenicani sta je rukomet...onaj pravi, vrhunskiRoB_Do_BaGrO je napisao/la:A sad lagano sacekat Derventu i nastaviti niz,samo da nas financije ne sjebu A NECE wahahahahaha
Ne želim da se raspravljam s tobom, vidim da imaš prevelik kompleks od grada Zenice, samo ću odgovoriti na ovo pitanje sa Adnan Harmandić!Dervencanin je napisao/la: Ma ajd ba nakupovali ste igraca...ok pobijedit cete vjerovatni i sta s tim? Kad je ba zenica dala nekog rukometasa?nikad...I ajd Allaha ti jos nekog predlozi za repku da se grohotom smijem...dugo se ovakvim prijedlozima nisam smijao...
Čelik Zenica 1945
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Cuj Starcevica, beelog u repku...hahahaha nikad se nisam bolje nasmijao...dobojlija, solidan golman, najmanje mu 35 god. do precke mu fali 20 i kusur centi...za ove lige dobar...dobar i kao covjek al za repku hehe...neznate vi zenicani sta je rukomet...onaj pravi, vrhunski[/quote]
Videjecemo za 15 dana da li znamo sta je rukomet ako bude sve kako treba da vas zgazimo bas ono kako treba....[/quote]
Ma ajd ba nakupovali ste igraca...ok pobijedit cete vjerovatni i sta s tim? Kad je ba zenica dala nekog rukometasa?nikad...I ajd Allaha ti jos nekog predlozi za repku da se grohotom smijem...dugo se ovakvim prijedlozima nisam smijao...[/quote]
Ako si toliko PANGLA proguglaj malo koliko je zenica dala rukometasa,a vi ste velesila stvarno izvini nisam znao kome se obracam...
Videjecemo za 15 dana da li znamo sta je rukomet ako bude sve kako treba da vas zgazimo bas ono kako treba....[/quote]
Ma ajd ba nakupovali ste igraca...ok pobijedit cete vjerovatni i sta s tim? Kad je ba zenica dala nekog rukometasa?nikad...I ajd Allaha ti jos nekog predlozi za repku da se grohotom smijem...dugo se ovakvim prijedlozima nisam smijao...[/quote]
Ako si toliko PANGLA proguglaj malo koliko je zenica dala rukometasa,a vi ste velesila stvarno izvini nisam znao kome se obracam...
-
- Kontakt:
Videjecemo za 15 dana da li znamo sta je rukomet ako bude sve kako treba da vas zgazimo bas ono kako treba....[/quote]RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Cuj Starcevica, beelog u repku...hahahaha nikad se nisam bolje nasmijao...dobojlija, solidan golman, najmanje mu 35 god. do precke mu fali 20 i kusur centi...za ove lige dobar...dobar i kao covjek al za repku hehe...neznate vi zenicani sta je rukomet...onaj pravi, vrhunski
Ako si toliko PANGLA proguglaj malo koliko je zenica dala rukometasa,a vi ste velesila stvarno izvini nisam znao kome se obracam...[/quote]
Mi smo dali Abaza Arslanagica, Ekrema Jaganjca, Boru Kostica, Muhidina Memica, Zorana Dokica, Senada Delica, Josipa Glavasa, Dobru Cecavca...Osvajace olimpijskih i svjetskih medalja sa ex yu repkomk i jos plejadu igraca koji su nastupali u prvoligaskim klubovima ex yu...ti si mulac, mlad si i nemas pojma sta je rukomet, ja sam i sam bio rukometas, golman tako da me uveseljavas svojim postovima...bas se lijepo i slatko smijati
@Dervencanin Šta je tvoj cilj? Zašto je bitno što Zenica nije dala rukometaše? Zašto ti je toliko krivo što smo ispred vas? Mi to ne zaslužujemo? Jel to želiš reći? Nisi mi jasan nikako.
Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
Nasmijao se kolegi ti na njegovim postovima...Boze sacuvaj zasto bi bilo krivo, imate para kupili igrace i.......samo naprijed...a stvarno me lik uveseljava svojim postovima...Nimla_RZ je napisao/la:@Dervencanin Šta je tvoj cilj? Zašto je bitno što Zenica nije dala rukometaše? Zašto ti je toliko krivo što smo ispred vas? Mi to ne zaslužujemo? Jel to želiš reći? Nisi mi jasan nikako.
Navedi mi šta je to smiješno u njegovim postovima.Dervencanin je napisao/la:Nasmijao se kolegi ti na njegovim postovima...Boze sacuvaj zasto bi bilo krivo, imate para kupili igrace i.......samo naprijed...a stvarno me lik uveseljava svojim postovima...Nimla_RZ je napisao/la:@Dervencanin Šta je tvoj cilj? Zašto je bitno što Zenica nije dala rukometaše? Zašto ti je toliko krivo što smo ispred vas? Mi to ne zaslužujemo? Jel to želiš reći? Nisi mi jasan nikako.
Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
Predlaganje Belog..Starcevica i Kadica za repku...OK cijenim lik navija, al se preovaljuje..moras se ba smijatNimla_RZ je napisao/la:Navedi mi šta je to smiješno u njegovim postovima.Dervencanin je napisao/la:Nasmijao se kolegi ti na njegovim postovima...Boze sacuvaj zasto bi bilo krivo, imate para kupili igrace i.......samo naprijed...a stvarno me lik uveseljava svojim postovima...Nimla_RZ je napisao/la:@Dervencanin Šta je tvoj cilj? Zašto je bitno što Zenica nije dala rukometaše? Zašto ti je toliko krivo što smo ispred vas? Mi to ne zaslužujemo? Jel to želiš reći? Nisi mi jasan nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.