Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zenga
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Zenga » 24 sep 2009, 03:16

vrebac86 je napisao/la:(...)jer na stadionima vidis dosta zastava nase zemlje i ona zuta boja je dosta upadljiva, a igraci igraju u plavo bijeloj opremi i nije mi to nekako povezano!!! fali ta veza izmedju repke i navijaca....a ja mislim da bi to zuta boja dosta spojila!!!!
Nidje veze, ne fali tu nista, kao sto lik iznad rece drzimo se tradicije!
De mi reci jednu stvar, FALI LI TALIJANIMA VEZA NEKA?
Ipak zastava crvena-bijela-zelena a dresovi ko nebo PLAVI (!).

A zamisli, imaju cak najmocnije dresove od svih repki' ! 8-)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 sep 2009, 12:52

Zenga je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:(...)jer na stadionima vidis dosta zastava nase zemlje i ona zuta boja je dosta upadljiva, a igraci igraju u plavo bijeloj opremi i nije mi to nekako povezano!!! fali ta veza izmedju repke i navijaca....a ja mislim da bi to zuta boja dosta spojila!!!!
Nidje veze, ne fali tu nista, kao sto lik iznad rece drzimo se tradicije!
De mi reci jednu stvar, FALI LI TALIJANIMA VEZA NEKA?
Ipak zastava crvena-bijela-zelena a dresovi ko nebo PLAVI (!).

A zamisli, imaju cak najmocnije dresove od svih repki' ! 8-)
taj dan kad nasa repka pocne igrati u zutim dresovima ce biti dan kad cu ja prestati navijati za njih. mozda malo prenagljeno ali ebi ga tako osjecam. cuj zuti ili plavo-zuti...... nidje veze. mi smo plavo-bijeli. radije neka mjenjaju drzavnu zastavu nego boje dresova.

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 24 sep 2009, 13:58

pa ja.i janezi nose zelene dresove. ne dajmo bijelu boju.
prve slike nase reprezentacije iz kalamate i bologne se ne smiju zaboraviti

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 11 okt 2009, 13:31

Eno i Estonci nose Nike. :roll:
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 11 okt 2009, 13:45

Butmiran je napisao/la:Eno i Estonci nose Nike. :roll:
kad sam to vidio jucer, stvarno sam pomislio, "pa gdje ja zivim?!".
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 11 okt 2009, 21:24

Butmiran je napisao/la:Eno i Estonci nose Nike. :roll:

za nas je to misaona imenica
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 11 okt 2009, 21:29

je.bo vas i nike i addidas i puma i sva ta gov.na .zasto gledate samo je.enu marku dresa,pa gledajte ljepotu.nek proizvodi i tvornica iz ilijasa ,al nek su lijepi.meni su nasi dresovi bas cool,a one dukserice predobre.a i jos je dobro to sto smo mi legeina najjaca reprezentacija i mi im dajemo najbolju reklamu,tako da oni svoje najbolje proizvode daju nama ;)
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 11 okt 2009, 21:37

Željoman je napisao/la:je.bo vas i nike i addidas i puma i sva ta gov.na .zasto gledate samo je.enu marku dresa,pa gledajte ljepotu.nek proizvodi i tvornica iz ilijasa ,al nek su lijepi.meni su nasi dresovi bas cool,a one dukserice predobre.a i jos je dobro to sto smo mi legeina najjaca reprezentacija i mi im dajemo najbolju reklamu,tako da oni svoje najbolje proizvode daju nama ;)

upravo tako, mi ne trebamo mijenjati dobavljaca opreme nije bitno kakva je marka bitno je kakav je kvalitet dresova tj. kakvi su dezeni i boje, a ovi nasi su odlicni prema tome svi za legeu
U ime Gospodara...

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 11 okt 2009, 21:51

ja mislim da bi trebali promijenuti dobavljaca opreme, cisto iz razloga sto Nike, Adidas, Puma itd... mozes kupiti svagdje, imaju u svakom vecem gradu svoj shop, mozes naruciti sve..
Ggdje ima LEGEA SHOP...? ja do sad nisam nigdje vidjeo... mozda se i varam.
Rođeni

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 11 okt 2009, 23:01

Željoman je napisao/la:je.bo vas i nike i addidas i puma i sva ta gov.na .zasto gledate samo je.enu marku dresa,pa gledajte ljepotu.nek proizvodi i tvornica iz ilijasa ,al nek su lijepi.meni su nasi dresovi bas cool,a one dukserice predobre.a i jos je dobro to sto smo mi legeina najjaca reprezentacija i mi im dajemo najbolju reklamu,tako da oni svoje najbolje proizvode daju nama ;)

Je.bo tebe Legea, mene je stid da samo moj i jos par nacionalnih timova nosi ove dresove( Albanija, Zimbabve i neke picke materine).Nisam ja rekao da su ruzni, nijednom.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 11 okt 2009, 23:58

Butmiran je napisao/la:

Je.bo tebe Legea, mene je stid da samo moj i jos par nacionalnih timova nosi ove dresove( Albanija, Zimbabve i neke picke materine).Nisam ja rekao da su ruzni, nijednom.
ako nisu ruzni,lijepo su dizajnirani koji vam vrag onda smetaju.mora li biti addidas da bi bilo lijepo.neki dresovi poznatijih marki isto pidzame.tako da...
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 12 okt 2009, 00:08

Ne diraj mi ilijas ima nas puno iz ilijasa a ima jedna osoba isto mogli bih uzbuno da dignemo ajebo vas jevrejski proizvodi mi hocemo ledjeu da dignemo na veci nivo
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 12 okt 2009, 00:10

JASC0 je napisao/la:ja mislim da bi trebali promijenuti dobavljaca opreme, cisto iz razloga sto Nike, Adidas, Puma itd... mozes kupiti svagdje, imaju u svakom vecem gradu svoj shop, mozes naruciti sve..
Ggdje ima LEGEA SHOP...? ja do sad nisam nigdje vidjeo... mozda se i varam.

ma to su gluposti , cuj gdje kupiti legea dres, pa na pijaci brate i onako ko bejagi mrzite savez kada bi kupovali neki nike proizvod a on bio original, logika onda da bi prihodi isli lopovima u savez , ovako milina Bozija kupis 5 komada na pijaci to ti je 75KM ,a jedan nike kosta vise, a svakako da ti tih pet fusera moze biti podjednako kao i jedan original.
a sto se tice dizajna brate mili ovo nije ko oni adisdasovi da ubije onu lijepu bijelu boju kakva je nama potrebna jer ipak mi smo plavo-bijeli ili bijelo-plavi tako da je legea pravo pogodila sto se tice dizajna i boje!
U ime Gospodara...

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 12 okt 2009, 00:12

Nas dres imas kupiit u bbi ,islim u sport life imas isto na skenderiji i na ferhadiji sport life prodavnice
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 12 okt 2009, 00:14

MT87TM je napisao/la:Nas dres imas kupiit u bbi ,islim u sport life imas isto na skenderiji i na ferhadiji sport life prodavnice

ma jok ba stipu to zeljinovac pijaca rekao sam 5 komada i super ti!!!
U ime Gospodara...

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 12 okt 2009, 00:17

LeBronJamesKing je napisao/la:
MT87TM je napisao/la:Nas dres imas kupiit u bbi ,islim u sport life imas isto na skenderiji i na ferhadiji sport life prodavnice

ma jok ba stipu to zeljinovac pijaca rekao sam 5 komada i super ti!!!
ma ovo ja goovrim za one sto hoce da se kurce al mada mislim da je bas kulturno kupiti orginal dres nase reprezentacije
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 12 okt 2009, 01:44

LeBronJamesKing je napisao/la: ma to su gluposti , cuj gdje kupiti legea dres, pa na pijaci brate i onako ko bejagi mrzite savez kada bi kupovali neki nike proizvod a on bio original, logika onda da bi prihodi isli lopovima u savez , ovako milina Bozija kupis 5 komada na pijaci to ti je 75KM ,a jedan nike kosta vise, a svakako da ti tih pet fusera moze biti podjednako kao i jedan original.
a sto se tice dizajna brate mili ovo nije ko oni adisdasovi da ubije onu lijepu bijelu boju kakva je nama potrebna jer ipak mi smo plavo-bijeli ili bijelo-plavi tako da je legea pravo pogodila sto se tice dizajna i boje!
Imas ti pravo, pogodili su design.
Ali ako cemo mi se orijentisati prema pijaci, onda savez svakako treba produziti ugovor sa legea'om.
Ja bi vise volio vidjeti BH-Dres u glavnim gradovima evrope u Original-Shopovima.
Rođeni

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 12 okt 2009, 02:01

JASC0 je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la: ma to su gluposti , cuj gdje kupiti legea dres, pa na pijaci brate i onako ko bejagi mrzite savez kada bi kupovali neki nike proizvod a on bio original, logika onda da bi prihodi isli lopovima u savez , ovako milina Bozija kupis 5 komada na pijaci to ti je 75KM ,a jedan nike kosta vise, a svakako da ti tih pet fusera moze biti podjednako kao i jedan original.
Imas ti pravo, pogodili su design.
Ali ako cemo mi se orijentisati prema pijaci, onda savez svakako treba produziti ugovor sa legea'om.
Ja bi vise volio vidjeti BH-Dres u glavnim gradovima evrope u Original-Shopovima.
I ja bi brate, pa nemozes nigdje drugo kupit ili narucit dres nase drzave osim na pijaci i sta mi je jos gore nije orginal. Pa jednom operem dres i odmah mu nestaje oni slova i od Dzeko i njegov broj, ma sve nestaje.

De ba ako neko zna gdje se mozes narucit ovaj nas dres, javite mi. Al znam 100% dda necemi niko javit, zato sto nema ga gdje kupit.
Selam.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 12 okt 2009, 02:49

Cuj nema se gdje kupit orginal...BULL SHIT! 8-) moze se kupit orginal u Skenderiji, nije tesko pronaci orginal, problem je u tome sto bi ti radije pisao na forumu nego otisao i nasao orginal. Odi do Skenderije, iznenadit ces se :mrgreen:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 12 okt 2009, 03:05

Dres se moze kupiti na par lokacija u Sarajevu a i sigurn o po cjeloj BIH, a za dijasporu preko neta moze se naruciti kod legije ili sportski prodavnica koje nude dreove preko ebay-a ja sam bas kupio prije par mjeseci cjeli komplet dres sorc carape za imenom i brojem po zelji za 62 eura...inace mislim da imamo jako lijepe dresove nije neka marka al kakve veze ima..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HariTz, RajvoSA03, Sveti i 58 gostiju.