Ma ova utakmica ima veze sa ovim predstojecim isto kao i ona izmedju Zanzibara i Madagaskara.DzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]Elegant je napisao/la:Mnogi zaboravili onaj poraz od 4-1 kad smo poveli u prvoj minuti preko Bajramovica, pa nas ljudi satrali. A onda smo ih par godina kasnije fino nalupali, jos im stadion napunili i dodatno ih ponizili.![]()
Ima vremena do ovih kvalifkacija, sad je SP super prilika da vidimo sta mi mozemo a i njih da pratimo, a onda poceti raditi na tome kad se zavrsi SP.
EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
-
- Kontakt:
Najjace gostovanje sto se tice repke ... Tako je dobra bila atmosfera svi u transu ... U toku tekme niko nije bio svjestan da gubimo to su meni najjaci momentiDzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]Elegant je napisao/la:Mnogi zaboravili onaj poraz od 4-1 kad smo poveli u prvoj minuti preko Bajramovica, pa nas ljudi satrali. A onda smo ih par godina kasnije fino nalupali, jos im stadion napunili i dodatno ih ponizili.![]()
Ima vremena do ovih kvalifkacija, sad je SP super prilika da vidimo sta mi mozemo a i njih da pratimo, a onda poceti raditi na tome kad se zavrsi SP.

Anti Nakarada
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Eagles_OldSchool je napisao/la:Najjace gostovanje sto se tice repke ... Tako je dobra bila atmosfera svi u transu ... U toku tekme niko nije bio svjestan da gubimo to su meni najjaci momentiDzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]Elegant je napisao/la:Mnogi zaboravili onaj poraz od 4-1 kad smo poveli u prvoj minuti preko Bajramovica, pa nas ljudi satrali. A onda smo ih par godina kasnije fino nalupali, jos im stadion napunili i dodatno ih ponizili.![]()
Ima vremena do ovih kvalifkacija, sad je SP super prilika da vidimo sta mi mozemo a i njih da pratimo, a onda poceti raditi na tome kad se zavrsi SP.![]()
Al smo vala i primali debilske golove , skoro na svakoj jedan šlager gol smo mi morali primiti

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Dobro ba, šta ćemo s ostala 4 protivnika i oni su s nama u grupi 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Tad je Papac bio "kloc", kojeg je Baka prodavo preko repke. A sad je heroj - haman istim ljudima .
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nema potrebe da gradite optimizam na pobjedama nad Belgijom kad je ova ekipa bila u rasulu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- legenda reala
- Kontakt:
Pa i jes vala bio kloc u to vrijeme, većina golova i penala je bila njegovaVanBasten je napisao/la:Tad je Papac bio "kloc", kojeg je Baka prodavo preko repke. A sad je heroj - haman istim ljudima .

Napravio je iznenađujuće dobru karijeru

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Znao je Baka šta radilegenda reala je napisao/la:Pa i jes vala bio kloc u to vrijeme, većina golova i penala je bila njegovaVanBasten je napisao/la:Tad je Papac bio "kloc", kojeg je Baka prodavo preko repke. A sad je heroj - haman istim ljudima .![]()

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Makar cu moc gledat sad jake individualce u utakmicama BiH. Ove grupe nije nijedno veliko ime bilo a sad ce ih biti fin broj..
-
- Kontakt:
Drug slusajuci vas sve mi smo fakticki izgubili obadvije utakmice protiv njih ... Druga stvari svi ovi igraci neigraju u svojim klubovima ... Treca stvar i mi jos uvijek gradimo reprezentaciju i nadam se da ce se par igraca pridruziti ubrzo kao sto su Tankovic Arslanagic sa njim bi pozadi vrlo solidno izgledali mada ako izbacis Spahu nema iskustva ali dobijes na pokretljivosti i mozda manje kikseva ... Sto se navijaca tice tu su nula bodova kao teatar izgledaju cuju se kad je himan i kad dadnu gol, a ostali dio utakmice necuju se uopste ...pisac je napisao/la:Curtis - Begovic
Alderweireld - Mujdza
Kompany - Spahic
Lomberts - Bicakcic
Vertongen - Kolasinac
Medunjanin - Felaini
Witsel - Misimovic
De Bruine - Lulic
Hazard - Pjanic
Lukaku - Dzeko
Benteke - Ibisevic
Po meni 10-1 ili eventualno 9-2 za njih
O igracima na klupi je iluzorno i govoriti.
I sto je bitno, oni sad imaju i ogromu podrsku navijaca, nije ni izbliza situacija kao sto je ranije bila.
Svaku utakmicu u Briselu ce imati rasprodat stadion.
On su prije dvije godine poceli graditi ovu reprezentaciju. Ne bi me cudilo da na euru 2016. budu jedana od tri najbolje ekipe.
Anti Nakarada
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 24 feb 2014, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Je, neiskusan bio... i bolje je partije pružao u klubu. Ali u repki ga nije išlo nešto.legenda reala je napisao/la:Pa i jes vala bio kloc u to vrijeme, većina golova i penala je bila njegovaVanBasten je napisao/la:Tad je Papac bio "kloc", kojeg je Baka prodavo preko repke. A sad je heroj - haman istim ljudima .![]()
Nije to ni bio pojint...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Hocete li navijat za Belgiju iz sektora za njihove navijace ili cete hinjski iz nasih redova,potajno 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ZutiMrav je napisao/la:
Ćiru postaviti protiv Belgije.
Ja ovako ni na Fifi ne bih smio igrati ali eto nekako je palilo i zarilo.

Sto ne bi smio,covjek se osigurao sa dva zadnja vezna da bi bocni igraci rahat smjeli napadati,odlicna taktika koja je palila.Cak nas ni Portugal nije mogao nadigrati.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@calcio - Eh, moras biti veoma dobar lozionirac (prvenstveno psiholog) kao sto je CIro pa onda da postavis ovakvu taktiku, inace sve bi ti se srusilo.
Mislim da ce Susic morati mijenjati nasu taktiku, jer ono smo mi igramo je zaista sporo i staro, tako da je samo pitanje vremena kada ce nas neko nabubati u zvanicnoj tekmi.
Protiv ovakvih ekipa ovo sto mi igramo, jednostavno vise ne moze prolaziti..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mislim da ce Susic morati mijenjati nasu taktiku, jer ono smo mi igramo je zaista sporo i staro, tako da je samo pitanje vremena kada ce nas neko nabubati u zvanicnoj tekmi.
Protiv ovakvih ekipa ovo sto mi igramo, jednostavno vise ne moze prolaziti..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 24 feb 2014, 00:37, ukupno mijenjano 2 puta.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma dobro igrali smo vise na kontre tada, moze funkcionisati. Ali ja vise volim ovako kao sto igramo kod Papeta, da pokusavamo drzati loptu i kombinovati. U tom slucaju ta formacija nebi uopste funkcionisala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.