Pojedinci iz nogometa bi mogli nesto nauciti iz ovoga."Što se mene tiče, moj mandat u reprezentaciji je završio. Preuzimam odgovornost”, rekao je izbornik Velimir Perasović za HTV
Izbori

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pojedinci iz nogometa bi mogli nesto nauciti iz ovoga."Što se mene tiče, moj mandat u reprezentaciji je završio. Preuzimam odgovornost”, rekao je izbornik Velimir Perasović za HTV
No way, tu ste bez premca.marconato je napisao/la:Vasi kosarkasi se opasno trude na preuzmu od nasih fudbalera titulu najvecih luzera i cirkusanata..
ozy je napisao/la:Evo Dino Radja racjonalno razmislja i pravilo rezonuje neke stvari.za razliku od onog majmna starijeg Sarica kojem su svi krivi jer se njegov sin ne razvija bas kako se ocekivalo..
Svaka cast za interviju i iskrenot velikog igraca Radje
http://www.--- SPAM ---/eb2015/clanak/radja-komentira-za-index-sustav-smrdi-od-glave-u-20-godina-diktature-igrali-su-podobni-a-ne-sposobni/841631.aspx
Šteta što nije koju godinu mlađi.Kakav je to gospodinLillard je napisao/la:Nazora hocemo.
Bojan, Dario, Mario i mozda Kruno jer ga cijenim ko malo koga. Ostali, hvala i dovidjenja!
Slažem se za Nazora. Iako, moj favorit je Slaven Rimac. Nek mu se repka da u ruke na 5 godina, pa nek radi s mlađarijom.Lillard je napisao/la:Nazora hocemo.
Bojan, Dario, Mario i mozda Kruno jer ga cijenim ko malo koga. Ostali, hvala i dovidjenja!
da, da, to si u pravu. To je možda i bitnije od godina. Točno.Lillard je napisao/la:Nije samo radi toga sto su "ostarili" vec sto imaju luzerski mentalitet kojeg se sto prije treba rjesit. Ove mladice koje si nabrojao, plus 2-3 iskusna iz ove generacije i buducnost ce sigurno bit bolja nego sto je to slucaj sada.
Rimac, Nazor, Golemac, ma tko god bude, samo da je mlad trener. Peras je odradio lose prvenstvo, ali ima moje postovanje jer je dobar trener, i dao je ostavku odmah.
Potpisujem.Plus dobro lupa po bubnjevimadubrava je napisao/la:Ukić odlazi, to je sigurno. Sam je rekao da mu je ovo zadnje prvenstvo, pa je vrlo vjerojatno da je ovo danas bila i njegova zadnja tekma za reprezentaciju.. Koliko god da je indijanac, koliko god da me nervirao svojim 1 na 5 "akcijama" i nikad ga nisam simpatizirao, mora se reći da je jedan od onih rijetkih koji se uvijek prvi odazivao repki i pripremama ( za razliku od šminkera Vujčića, Giričeka i sličnih). U vrijeme kad je repka bila još na nižim granama (zar može niže? ) on je bio taj koji je preko skype okupljao igrače, zvao, kumio i nagovarao ostale. Bio je pravi kapetan i Hvala mu na svemu. Kao igrač, play, razigravač je prosjek, kao čovjek je veličina.
majestic24 je napisao/la:Glavni problem Hrvatske kosarkaske selekcije su mediji. Pred svako takmicenje vi ste favoriti za medalju,imate 12 top igraca. Prije 2-3 godine kad se pojavio Dario Saric,odmah je bio novi Drazen. Sad se pojavio Hezonja i on je -Drazen. Nekad se za Tomica govorilo da ce biti bolji od Divca.
Od prve utakmice protiv Slovenije vidjelo se da nista nestima u repki. Bolje da ste ispali od Ceske nego da ste dozivjeli jos vecu blamazu protiv Srba...mda opet,pitanje je moze li biti veca od ove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.