Hrvatska kosarkaska reprezentacija

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Hrvatska kosarkaska reprezentacija

Post Postao/la SiamoNoi » 13 sep 2015, 15:28

"Što se mene tiče, moj mandat u reprezentaciji je završio. Preuzimam odgovornost”, rekao je izbornik Velimir Perasović za HTV
Pojedinci iz nogometa bi mogli nesto nauciti iz ovoga.

Izbori :kafa:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 sep 2015, 15:29

Dajte Nazoru reprezentaciju
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 sep 2015, 17:37

Vasi kosarkasi se opasno trude na preuzmu od nasih fudbalera titulu najvecih luzera i cirkusanata.. :facepalm:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Hrvatska kosarkaska reprezentacija

Post Postao/la Lillard » 13 sep 2015, 17:49

Nazora hocemo.
Bojan, Dario, Mario i mozda Kruno jer ga cijenim ko malo koga. Ostali, hvala i dovidjenja!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 sep 2015, 18:11

marconato je napisao/la:Vasi kosarkasi se opasno trude na preuzmu od nasih fudbalera titulu najvecih luzera i cirkusanata.. :facepalm:
No way, tu ste bez premca.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 13 sep 2015, 18:40

Evo Dino Radja racjonalno razmislja i pravilo rezonuje neke stvari.za razliku od onog majmna starijeg Sarica kojem su svi krivi jer se njegov sin ne razvija bas kako se ocekivalo..
Svaka cast za interviju i iskrenot velikog igraca Radje

http://www.--- SPAM ---/eb2015/clanak/radja ... 41631.aspx

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 sep 2015, 18:52

ozy je napisao/la:Evo Dino Radja racjonalno razmislja i pravilo rezonuje neke stvari.za razliku od onog majmna starijeg Sarica kojem su svi krivi jer se njegov sin ne razvija bas kako se ocekivalo..
Svaka cast za interviju i iskrenot velikog igraca Radje

http://www.--- SPAM ---/eb2015/clanak/radja-komentira-za-index-sustav-smrdi-od-glave-u-20-godina-diktature-igrali-su-podobni-a-ne-sposobni/841631.aspx

ne radi ti link

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 sep 2015, 19:05

Lillard je napisao/la:Nazora hocemo.
Bojan, Dario, Mario i mozda Kruno jer ga cijenim ko malo koga. Ostali, hvala i dovidjenja!
Šteta što nije koju godinu mlađi.Kakav je to gospodin :tokralju:

Na Tomića se mora računat i dalje.Realno,tko ne bi bio frustriran i sav nikakav nakon što ne igraš akcije za njega u napadu na način na koji to rade u Barceloni i onda te još cijela javnost pljuje da si očajan.I tako iz turnira u turnir.

Evo čitam da je dubrava na onoj temi napisao da se Ukic povukao.Odlično,treba trazit mlađe i kvalitetnije rješenje.I treba vidjeti šta je sa strancem...ako će se nekoga već voditi onda mora biti siguran starter i udarna opcija,a ne ovako kako je do sada bilo da se Drapera kupi s plaže.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 13 sep 2015, 19:11

Mislio sam da Rvatska moze daleko dogurat na ovom turniru al sam se zajebo .

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 sep 2015, 19:29

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 sep 2015, 19:31

Lillard je napisao/la:Nazora hocemo.
Slažem se za Nazora. Iako, moj favorit je Slaven Rimac. Nek mu se repka da u ruke na 5 godina, pa nek radi s mlađarijom.

Ukić odlazi, to je sigurno. Sam je rekao da mu je ovo zadnje prvenstvo, pa je vrlo vjerojatno da je ovo danas bila i njegova zadnja tekma za reprezentaciju.. Koliko god da je indijanac, koliko god da me nervirao svojim 1 na 5 "akcijama" i nikad ga nisam simpatizirao, mora se reći da je jedan od onih rijetkih koji se uvijek prvi odazivao repki i pripremama ( za razliku od šminkera Vujčića, Giričeka i sličnih). U vrijeme kad je repka bila još na nižim granama (zar može niže? ) on je bio taj koji je preko skype okupljao igrače, zvao, kumio i nagovarao ostale. Bio je pravi kapetan i Hvala mu na svemu. Kao igrač, play, razigravač je prosjek, kao čovjek je veličina.

Dalje, po godinama, Žorić ( 1984.god.), Draper ( 1984. ), Tomas ( 1985. ) su ti koji su sljedeći za otpis. Na kraju mi je žao mog imenjaka, Tomasa, nije dočekao ni minutu na parketu, ozljede su ga slomile i općenito obilježile njegovu karijeru. Vrlo vjerojatno će i njemu ovo biti zadnje prvenstvo. Meni je još uvijek u glavi četvrfinale u Beogradu i njegova lopta i onaj prevarant Lamonica...
Žorić je na prvenstvu bio naš najbolji centar. Iako mu je slabiji obrambeni dio, srčanosti mu nikad nije manjkalo, za razliku od, na papiru boljeg mu kolege, Tomića. Zagazio je već u 32. i vjerujem da će se i on oprostiti..

Sljedeća četvorka je ona koja je već u tridesetoj ili uskoro navršava tridesetu. Moja generacija. Simon (1985.), Rudež (1986.), Stipčević (1986.) i Tomić "najbolji centar Europe" Ante (1987.). Uh. Ne bih volio kada bi Simon otišao. Nikako. Naš najbolji igrač na ovom prvenstvu. Odličan. I nadam se da će ostati. Trebat će nam bar još za EP 2017. Ostatku trojke bi se trebali zahvaliti. Stipčević kao 3.play je odigrao vrlo solidno i njemu nikakve zamjerke nemam. Koliko može toliko je i dao. Rudež je blago razočarenje. Mislim da je imao šut 2/65. Ništa nije mogao pogoditi. Damjane, znaj da si mi mio, ali, hvala i doviđenja...
Ante Tomić - nemam što za pisati. Svojim igrama za reprezentaciju je sve rekao. Za nevjerovati...

Ostatak ekipe čini onaj kostur za sljedeća prvenstva. Bogdanović, Šarić, Bilan (ne bih se ja ovog dečka odricao, fino on može odigrati kao 3. centar), Hezonja.. I tu bih još stavio Simona.

Dolaze novi dečki, svjetski doprvaci, U-21 reprezentacija. Zubac, Slavica, Žižić, Mazalin, Bender, to je naša budućnost...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 sep 2015, 19:37

Nije samo radi toga sto su "ostarili" vec sto imaju luzerski mentalitet kojeg se sto prije treba rjesit. Ove mladice koje si nabrojao, plus 2-3 iskusna iz ove generacije i buducnost ce sigurno bit bolja nego sto je to slucaj sada.

Rimac, Nazor, Golemac, ma tko god bude, samo da je mlad trener. Peras je odradio lose prvenstvo, ali ima moje postovanje jer je dobar trener, i dao je ostavku odmah.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 sep 2015, 19:42

Lillard je napisao/la:Nije samo radi toga sto su "ostarili" vec sto imaju luzerski mentalitet kojeg se sto prije treba rjesit. Ove mladice koje si nabrojao, plus 2-3 iskusna iz ove generacije i buducnost ce sigurno bit bolja nego sto je to slucaj sada.

Rimac, Nazor, Golemac, ma tko god bude, samo da je mlad trener. Peras je odradio lose prvenstvo, ali ima moje postovanje jer je dobar trener, i dao je ostavku odmah.
da, da, to si u pravu. To je možda i bitnije od godina. Točno.
I Perasoviću svaka čast na obrazu. Rijetki su takvi.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 13 sep 2015, 20:44

Sad moramo igrati kvalifikacije za ep 2017. valjda dobijemo prolaznu grupu iako danas svatko igra kosarku :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 sep 2015, 22:23

Glavni problem Hrvatske kosarkaske selekcije su mediji. Pred svako takmicenje vi ste favoriti za medalju,imate 12 top igraca. Prije 2-3 godine kad se pojavio Dario Saric,odmah je bio novi Drazen. Sad se pojavio Hezonja i on je -Drazen. Nekad se za Tomica govorilo da ce biti bolji od Divca.

Od prve utakmice protiv Slovenije vidjelo se da nista nestima u repki. Bolje da ste ispali od Ceske nego da ste dozivjeli jos vecu blamazu protiv Srba...mda opet,pitanje je moze li biti veca od ove.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 sep 2015, 22:44

Mediji mogu biti problem, ali najveći sigurno nisu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2015, 15:31

dubrava je napisao/la:Ukić odlazi, to je sigurno. Sam je rekao da mu je ovo zadnje prvenstvo, pa je vrlo vjerojatno da je ovo danas bila i njegova zadnja tekma za reprezentaciju.. Koliko god da je indijanac, koliko god da me nervirao svojim 1 na 5 "akcijama" i nikad ga nisam simpatizirao, mora se reći da je jedan od onih rijetkih koji se uvijek prvi odazivao repki i pripremama ( za razliku od šminkera Vujčića, Giričeka i sličnih). U vrijeme kad je repka bila još na nižim granama (zar može niže? ) on je bio taj koji je preko skype okupljao igrače, zvao, kumio i nagovarao ostale. Bio je pravi kapetan i Hvala mu na svemu. Kao igrač, play, razigravač je prosjek, kao čovjek je veličina.
Potpisujem.Plus dobro lupa po bubnjevima :zviz:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 sep 2015, 12:48

majestic24 je napisao/la:Glavni problem Hrvatske kosarkaske selekcije su mediji. Pred svako takmicenje vi ste favoriti za medalju,imate 12 top igraca. Prije 2-3 godine kad se pojavio Dario Saric,odmah je bio novi Drazen. Sad se pojavio Hezonja i on je -Drazen. Nekad se za Tomica govorilo da ce biti bolji od Divca.

Od prve utakmice protiv Slovenije vidjelo se da nista nestima u repki. Bolje da ste ispali od Ceske nego da ste dozivjeli jos vecu blamazu protiv Srba...mda opet,pitanje je moze li biti veca od ove.

Ima razgovor sa Radjom sve je frajer objasnio...Hrvatska je puna talenata ,koji **** zovu uvijek Amerikance....Srbija treba svima nama da Bude primjer.

Odgovori

Natrag na “Košarka u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.