NK TOŠK Tešanj

Moderator/ica: GracanicaAA

atomac123
Kontakt:

Re: NK TOŠK Tešanj

Post Postao/la atomac123 » 09 avg 2017, 14:01

MVN1994 je napisao/la:Eldin Hasić, vlasnik firme "Farma Ljeskovac" kupio je i donirao Klubu komplet dviju garnitura dresova, komplete sportskih jakni (zimske jakne i šuškavci) i torbi ukupne vrijednosti preko 13.000KM, pa je time na najbolji način nagradio i ohrabrio igrače za nastup u sezoni Prve lige Federacije BiH.

Ovim činom i potpisivanjem ugovora o sponzorstvu, ova kompanija postala je jedan od zlatnih sponzora Kluba. Pregovori su još u toku, a g. Hasić je pokazao spremnost da postane i generalni sponzor NK TOŠK za ovu sezonu.

Izvor: FB NK Tosk

slika
slika
Hvala ljudino :salut:
TŽV!

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 09 avg 2017, 16:36

Pregled utakmice Nk Iskra Nk Tošk od 7:50

P.S. Ovaj amaterizam od Strike ne želim ni komentarisati. :facepalm:
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 09 avg 2017, 16:46

MVN1994 je napisao/la:

Pregled utakmice Nk Iskra Nk Tošk od 7:50

P.S. Ovaj amaterizam od Strike ne želim ni komentarisati. :facepalm:
Ma kosto nas je boda. Ako ne i tri.
TŽV!

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 09 avg 2017, 16:48

A ovaj drugi gol kad ovako bolje pogledam je Hodzicev. Ako dobro vidim da je to on.
TŽV!

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 09 avg 2017, 17:05

atomac123 je napisao/la:A ovaj drugi gol kad ovako bolje pogledam je Hodzicev. Ako dobro vidim da je to on.
Meni se čini da jest ,tu je najviše on kriv, umjesto da krene na protivničkog igrača on se povlači skoro u svoj šesnesterac, lik djeluje totalno dezorijentisan.

Mada kad pogledaš cijeli video, odbrana je katastrofalna, preplašena, jedino preostaje moliti boga da se riješe papiri za Lukomiraka do utakmice protiv Rudara, on bio mogao unjeti malo čvrstine u odbranu.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 09 avg 2017, 17:07

MVN1994 je napisao/la:
atomac123 je napisao/la:A ovaj drugi gol kad ovako bolje pogledam je Hodzicev. Ako dobro vidim da je to on.
Meni se čini da jest ,tu je najviše on kriv, umjesto da krene na protivničkog igrača on se povlači skoro u svoj šesnesterac, lik djeluje totalno nezainteresovan.

Mada kad pogledaš cijeli video, odbrana je katastrofalna, preplašena, jedino preostaje moliti boga da se riješe papiri za Lukomiraka do utakmice protiv Rudara, on bio mogao unjeti malo čvrstine u odbranu.
Prvo je morao ovog beka neko sa zemljom sastavit i prekinut kontru. A onda je Hodzic morao zatvorit onog gore sto je dao gol.
Lukomirak igra u subotu 100%, gotovi su mu papiri. Sudije su Rudarove, eto pise momak tamo na temi 2. kola. Povaljeni smo mi vec, al eto sta ces, borit cemo se nekako. Samo hrabro.
TŽV!

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 09 avg 2017, 17:28

atomac123 je napisao/la:
MVN1994 je napisao/la:
Meni se čini da jest ,tu je najviše on kriv, umjesto da krene na protivničkog igrača on se povlači skoro u svoj šesnesterac, lik djeluje totalno nezainteresovan.

Prvo je morao ovog beka neko sa zemljom sastavit i prekinut kontru. A onda je Hodzic morao zatvorit onog gore sto je dao gol.
Lukomirak igra u subotu 100%, gotovi su mu papiri. Sudije su Rudarove, eto pise momak tamo na temi 2. kola. Povaljeni smo mi vec, al eto sta ces, borit cemo se nekako. Samo hrabro.
Drago mi je čuti za Lukomiraka :thumbup:, a što se tiče tekme protiv Rudara ne očekujem neki pozitivan rezultat, ipak su se dobro pojačali i igraju u ovoj ligi od 2001. godine (najuspješniji drugoligaš :D ) što znači da su je prezvakali po svim parametrima. Od naših očekujem da vidim borbu na terenu, neku igru, neke uigrane akcije, a ne da hoduju ko bibe bez glave.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 09 avg 2017, 23:52

1-1 smo odigrali sa U19 repkom, Krsic strijelac. Nije se haman niko povrijedio :urnebes:
TŽV!

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 09 avg 2017, 23:55

**** našu mladu repku ne mogu Tosk pobijedit.

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 10 avg 2017, 13:52

Remi TOŠK-a i juniorske reprezentacije BiH

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/remi-tos ... bih/247687

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 10 avg 2017, 14:05

emir123
Kontakt:

Re:

Post Postao/la emir123 » 10 avg 2017, 14:43

Gafa i Strika su naša prednost u subotu!
Gafurovic je dobar momak,ali puno priča i što treba i sto ne treba,svakako su ga uzeli na zub ovi naši zbog tih prica koja ne trebaju izlazit iz usta jednog nogometaša :thumbdown: ,vidjet ćemo ga na terenu u subotu,mada mislim da ga je vrijeme pregazilo i da on više nema daha za bilo šta, pogotovo protiv naše vezne linije koja će ga pojest ko međuobrok :rol: :clap: !
Što se Strike tiče,njemu samo treba sutat po golu i to je to :salut:
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

theboss_RD07
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la theboss_RD07 » 10 avg 2017, 16:09

emir123 je napisao/la:
Gafurovic je dobar momak,ali puno priča i što treba i sto ne treba,svakako su ga uzeli na zub ovi naši zbog tih prica koja ne trebaju izlazit iz usta jednog nogometaša :thumbdown: ,vidjet ćemo ga na terenu u subotu,mada mislim da ga je vrijeme pregazilo i da on više nema daha za bilo šta, pogotovo protiv naše vezne linije koja će ga pojest ko međuobrok :rol: :clap: !
Pa da, vjerovatno je zato pola Kaknja plakalo kad je otiso ko juga kad je tito umro

emir123
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la emir123 » 10 avg 2017, 16:32

theboss_RD07 je napisao/la:
emir123 je napisao/la:
Pa da, vjerovatno je zato pola Kaknja plakalo kad je otiso ko juga kad je tito umro
hahahaha :urnebes: Bolan bolan,momak je OTJERAN a to je razlika od ovog tvog kao OTIŠAO :urnebes: :urnebes: A politika kluba ove sezone je bila da se VRATE bivši igrači u klub i vraćeni su gotovo svi osim ovoga za KOJIM SMO PLAKALI :D
Vidiš da pljuje upravu koja mu je nogu dala i to na polusezoni čuj Kakanj plakao :rol: :rol:
Momku nogu dali što nije htio trenirati i sto je mnogo pričao ;)
imas na youtubu snimak skupštine rudara na kojoj ga se proziva od strane glavnog sponzora kluba..nađi i pogledaj i vidi što smo plakali :urnebes: :urnebes:
I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 10 avg 2017, 16:56

E moj Podojak, vidio sam sve. Ne trebas mi TI nista govorit.

Inace znam puno ljudi iz Kaknja, sto zelenih sto crvenih. I vjeruj da sam poprilicno dobro upucen u neke stvari, ne trebaju mi takvi ko ti govorit sta i kako

Aj vozdra

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 10 avg 2017, 17:16

Beganović i Čehajić najavljuju trijumf Rudara u Tešnju

Ekipa kakanjskog Rudara će u okviru drugog kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine gostovati u Tešnju kod ekipe Toška. Nakon 11 godina prvoligaški fudbal se vraća u Tešanj, a veliko interesovanje vlada za ovaj susret.

Rudar je na najbolji mogući način otvorio novu sezonu, ubjedljivom pobjedom protiv Bratstva (3:0) na domaćem terenu, a po bodve idu i u Tešanj. ''Uvijek ćemo igrati za gol više. Respektujemo protivnika, ali idemo po pobjedu. Potpuno smo spremni i idemo se predstaviti u najboljem svjetlu. Naravno da želimo nastaviti sa sjajnim igrama i uzeti bodove Tošku koji nije loše odigrao prvo kolo'', rekao je u izjavi za **** trener kakanjskog Rudara Elvedin Beganović. Da u taboru Rudara vlada sjajna atmosfera to je u izjavi za **** potvrdio Belmin Čehajić, strijelac trećeg gola u duelu sa timom iz Gračanice. ''Susret protiv Bratstva smo već zaboravili. Sada svi mislimo na utakmicu sa Toškom. To će biti sigurno jedna od težih utakmica, jer su oni za nas poptuna nepoznanica. Nakon poraza u prvom kolu oni će se željeti iskupiti pred domaćom publikom. Smatram da smo kvalitetnija ekipa i da ćemo to pokazati na terenu. Ako budemo imali pristup kao u prethodnoj utakmici mislim da možemo do pozitivnog rezultata. Ekipa je mlada i željna dokazivanja, a ja vjerujem da ćemo u subotu obradovati naše navijače i ostvariti nova tri boda'' rekao je Belmin Čehajić koji je ove godine pojačao ekipu Rudara nakon što je prošlu sezonu sjajno odigrao u ekipi visočke Bosne. Trener Beganović i njegovi pomoćnici pred duel sa Toškom na raspolaganju imaju sve igrače nakon što je kaznu od tri žuta kartona iz prošle sezone u prošlom kolu odradio mladi Zukić koji će sada zajedno sa Musićem činiti stoperski duo, dok se će Alić zauzeti poziciju na lijevom boku.

Izvor: S.port1.ba

emir123
Kontakt:

Post Postao/la emir123 » 10 avg 2017, 22:17

GAFA JE BIO TOP IGRAČ ALI JE OSTARIO...
I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 11 avg 2017, 16:51

TOŠK - Rudar Kakanj

Očekuje se dobro ispunjen sadion, jer domaćina sigurno drži euforija s obzirom da su izborili povratak u Prvu ligu Federacije. Ipak, kvaliteta je na strani Rudar, imaju skup sjajnih pojedinaca gdje je vezna linija jači dio tima, a posebno bih istakao Kobilicu koji sada ima još više samopouzdanja jer je dobio kapitensku traku i za mene je sigurno među tri najbolje "desetke" u ligi. Moja prognoza X2.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fedja-du ... bih/247846 :kafa:

AsimBrkan
Kontakt:

Post Postao/la AsimBrkan » 11 avg 2017, 16:54

Blize se subota i tekma. Dusa me i srce boli sto cu zbog obaveza propustiti prvu pravu utakmicu u Tesnju nakon dugo vremena.
Rudar jest jak, ovu ligu u nogama imaju godinama, i vjerujem da ce nam biti teze nego u Bugojnu, ali uz pune tribine i njihovo zalaganje i borbenost na terenu, mozemo izvuci pozitivan rezultat.

PS: malo mi je krivo vec na nas svijet..na utakmici proti repke vec su kritike pocele, vadi ovog vadi onog koji ce ti qrac on tu. Svi smo mi selektori treneri i sta ti ja znam,,,al mislim da nema potrebe ove momke i upravu kuditi za bilo sta, a plus ne jos na samom pocetku.
Ajdinu Mrgudi kapa dole, momak je se prihvatio lavljeg posla, gdje ostavlja sebe, svoje vrijeme a vjerujem i licni svoj novac,,aa da sa tribina vec pocne **** i podjebavanje neko.

Treba biti uz njih svako kolo pa sta Bog da da ostvarimo na kraju, a ne sumnjam u bilo koga iz kljuba da ce se svim snagama boriti da se opstanak omoguci.

"TOŠK ŽIVI VJEČNO!!!" FGR

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 11 avg 2017, 16:55

TOŠK spreman za Rudar

U subotu se u okviru 2. kola Prve lige FBiH u Tešnju igra meč između domaćeg TOŠK-a i ekipe kakanjskog Rudara, a koji izaziva pažnju svih ljubitelja fudbala u ovom gradu, ali i susjednim mjestima kao što su Jelah, Teslić, Doboj, Maglaj, Žepče.

Očekuje se masa svijeta u tešanjskom „butiku“ nogometa, jer ovo će biti premijerni meč domaćih u novom rangu takmičenja pred svojim navijačima. Zanimanje za ovaj susret je veliko, čini se da dugo u gradu nije bilo više priče o fudbalu kao što je to posljednjih dana, jer u svakom restoranu, ulici, pijaci…samo se priča o ovom susretu.

Posebna priča su najvjerniji, najodaniji i najvatreniji navijači domaćina, popularni „Atomci“, koji spremaju zastave, šalove, čegrtaljke, zvona, a spreman je i poseban dekor na stadionu na Lukama. Ništa manje ozbiljnije se ne spremaju ni sami fudbaleri koji cijelu sedmicu rade maksimalno ozbiljno i motivisano, a samo sa jednim ciljem, da što spremniji istrče na travnjak tešanjskog nogometnog „hrama“.

U taboru TOŠK-a atmosfera je dovedena do „usijanja“. Svi igrači koji konkurišu za početnih jedanaest jedva čekaju početak meča da pokažu svoje znanje, borbenost, htijenje… i uz ogromnu podršku i pomoć svojih vjernih navijača pokušaju savladati neugodnog rivala. U taboru domaćina cijene i respektuju tim iz Kaknja koje predvodi iskusni trener Elvedin Beganović, a čije zeleno-crne boje brane izuzetni igrači: Kobilica,Spahić,Kovač,Musić,Sarvan,Topalović,Čaluk…, ali također su svjesni da i njihov tim vrijedi, da zna igrati i da može parirati svakom rivalu, i zato će Navrboc, Hodžić, Suljić, Hasanhođić, Nuhanović, Mrguda, Kadušić, Bijedić, Gafurović, Skulić… od prvog trenutka krenuti žestoko, borbeno i ofanzivno ka mreži iskusnog golmana, Ratka Dujkovića.

Remetić: Uz pomoć navijača do prve trice

Stručni štab na čelu sa Igorom Remetićem dobro je upoznat sa igrom Rudara i sve je učinio da tim bude maksimalno taktičko tehnički spreman za susret, a o samom meču šef Remetić rekao je sljedeće:

“Svi u klubu smo svjesni težine zadatka koji je pred nama, jer nas čeka rival koji je sigurno među najozbiljnijim kandidatima za plasman u Premijer ligu. Rudar je ekipa koja je spoj mladosti i iskustva, koja u svojoj igri ima i „glavu i rep“ i koja će sigurno biti tvrd orah svakom rivalu, bez obzira gdje se meč igrao. Poslije poraza na otvaranju sezone protiv Iskre naš tim je veliki dužnik našim navijačima za blijedo izdanje u Bugojnu i zato moramo izvući poruke iz tog susreta i sasvim drugim pristupom odigrati ovaj prvi meč pred našim navijačima. Nažalost u ovom susretu bićemo hendikepirani neigranjem ,zbog povreda, kapitena Hankića i golmana Strike, a ohrabrujuća vijest je da se u tim vraća Lukomirak. Biće ovo veoma teška utakmica, oba tima tražiće pobjedu i sigurno da će to biti krajnje neizvjestan i zanimljiv meč. Ipak, optimista sam i vjerujem da uz pomoć naših navijača možemo do prve trice”, kazao je Remetić.

Izvor: S.portske.ba

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.