NBA 2K14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: NBA 2K14
Dakle, zna li iko u cemu je problem
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
je si li pri instalaciji iskljucio antivirus ili bar stavio NBA folder u exceptionTitova-Juga je napisao/la:Instalirao, crackirao, prebacio rld fajl u direktorij. Sada mi samo izadje: Failed to initialize![]()
ako to ne uradis AV brise crack jer ga prepoznaje kao virus, to zna biti najcesci uzrok tvog problema

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jesam, na mom kompu sve funkcionise normalmo, al na prijateljev laptop mi taj eror izlazimiki_92 je napisao/la:je si li pri instalaciji iskljucio antivirus ili bar stavio NBA folder u exceptionTitova-Juga je napisao/la:Instalirao, crackirao, prebacio rld fajl u direktorij. Sada mi samo izadje: Failed to initialize![]()
ako to ne uradis AV brise crack jer ga prepoznaje kao virus, to zna biti najcesci uzrok tvog problema
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Gdje da nadjem CD key za igricu ? 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Skini igricu sa krekom i ne treba ti keyAmar Dzeko je napisao/la:Gdje da nadjem CD key za igricu ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kad uđeš u igru i ima tamo da stavis koliko imas godina stavi da si 2013 il' 2012-o godiste i igras bez problemaAmar Dzeko je napisao/la:Gdje da nadjem CD key za igricu ?

Ja mogu igrat onkine, al puno laga tako da online koristim samo za skidanje rostera.
Igrao NBA 2K14 najnormalnije sve extra, jucer kupio novi dzojstik i sada imam problema sa sutem, iako namjestim da je sut na kocki i sve ostalo, kada pritisnem kocku, on samo trza protivnika, tako da moram pucati na desnom analogu..U cemu je fazon ?
pa malo duze drzi ? :DDGuarin14 je napisao/la:Igrao NBA 2K14 najnormalnije sve extra, jucer kupio novi dzojstik i sada imam problema sa sutem, iako namjestim da je sut na kocki i sve ostalo, kada pritisnem kocku, on samo trza protivnika, tako da moram pucati na desnom analogu..U cemu je fazon ?
Pa nisam retardiran jaraneHibridLOL je napisao/la:pa malo duze drzi ? :DDGuarin14 je napisao/la:Igrao NBA 2K14 najnormalnije sve extra, jucer kupio novi dzojstik i sada imam problema sa sutem, iako namjestim da je sut na kocki i sve ostalo, kada pritisnem kocku, on samo trza protivnika, tako da moram pucati na desnom analogu..U cemu je fazon ?

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam zasto uopste pucati kockom kad vec imas analog 

Navikao da pucam kockom, a da analogom driplam idem na polaganja i zakucavanja...Znaci niko ne zna u cemu moze biti problem ?Donnie Darko je napisao/la:Ne znam zasto uopste pucati kockom kad vec imas analog
pogledaj u opcijama, mislim da ima neka opcija, ja sam kod sebe tako nešto slično rješio.. mrsko mi sad ulazit u igricu 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Ma gledao sve zivo, nisam mogao namjestiti..Hajde ziv bio skontaj kako si to namjestio, ne znas kako bi dobro djelo uradio samokokuz je napisao/la:pogledaj u opcijama, mislim da ima neka opcija, ja sam kod sebe tako nešto slično rješio.. mrsko mi sad ulazit u igricu

- IlCapitano
- Kontakt:
U controller settings namjesti da ti je right stick isomotion/shots.Guarin14 je napisao/la:Ma gledao sve zivo, nisam mogao namjestiti..Hajde ziv bio skontaj kako si to namjestio, ne znas kako bi dobro djelo uradio samokokuz je napisao/la:pogledaj u opcijama, mislim da ima neka opcija, ja sam kod sebe tako nešto slično rješio.. mrsko mi sad ulazit u igricu
Je li iko probao ovaj ultimate roster? Kad se to ubaci briše li ove normalne rostere koje imam, mogu li vratiti kasnije na to i može li se igrati asocijacija na njima?? Volio bih malo probati prijašnje sezone, Jordanovu eru, borbu Lakersa i Celticsa prije par godina itd...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne brise.
Steta sto za 2k14 nemaju draft klase kao za 2k12.
Steta sto za 2k14 nemaju draft klase kao za 2k12.
- IlCapitano
- Kontakt:
A može li se asocijacija igrati?
Pa imaju već draft klase za 2014., ja jedne koristim već preko mjesec dana...
EDIT: Ne može asocijacija, izbacuje odmah iz igrice.
Pa imaju već draft klase za 2014., ja jedne koristim već preko mjesec dana...
EDIT: Ne može asocijacija, izbacuje odmah iz igrice.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ljudi imam problem.
Dosad sam u My Career sve zakucavao normalno i kupim sad neka 2 dunk packa i ubacim ih tamo al nmg sad nikako zakucati, samo polaganje.
Probao sam i vratiti stara zakucavanja al opet samo polaganje

E: rijeseno
Dosad sam u My Career sve zakucavao normalno i kupim sad neka 2 dunk packa i ubacim ih tamo al nmg sad nikako zakucati, samo polaganje.
Probao sam i vratiti stara zakucavanja al opet samo polaganje

E: rijeseno
Jel se samo meni dogadja da dam u tekmi 24 poena a onda u narednoj ne mogu okean pogoditi 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.