FK Radnik Bijeljina

Tkanton
Kontakt:

Re: FK Radnik Bijeljina

Post Postao/la Tkanton » 10 sep 2012, 07:46

Bijeljinacity je napisao/la:NOVI TRENER bijeljinskog RADNIKA ZNA PUT DO OPSTANKA
U mom timu mesta će biti samo za lavove

Novi trener fudbalera Radnika Srđan Bajić tvrdi da njegovi fudbaleri moraju da kidaju na terenu i za svaku loptu se bore kao lavovi ako žele da izbore opstanak.
VE­R­U­JE U SV­OJ RAD... No­vi ko­r­mi­lar Ra­d­ni­ka Sr­đan Bajić

Bajić, koji veruje u „sveto trojstvo" - rad, red i disciplina već na prvom treningu pokazao je igračima da će status prvotimca imati samo oni koji su spremni da izgaraju.
Bajić najavljuje da će od svojih igrača zahtevati da i na utakmicama uvek daju maksimum jer je to jedini način da bijeljinski premijerligaš sačuva goli život. Novi kormilar Bijeljinaca je na njihovu klupu seo u trenutku kada ekipa ima samo dva boda iz pet kola, što je veoma loša preporuka za dolazak u klub. Ipak, Bajić tvrdi da se ne plaši izazova pošto ga oni tokom cele karijere prate. Tako je, kaže, bilo i ovog puta, kada je aranžman sa Radnikom sklopio „sasvim slučajno".
- Verujte da je slučaj kumovao mom dolasku u Radnik. Kod mene se stvari uvek dešavaju spontano. Tako je bilo i ovog puta. Bio sam slobodan u trenutku kada su me pozvali ljudi iz Bijeljine i nakon nekoliko dana razmišljanja odlučio sam da prihvatim njihov poziv - kaže Bajić u intervjuu za Press RS.

Šta je prevagnulo da prihvatite poziv kluba koji je već na startu sezone došao u situaciju da se bori za opstanak i da slavi ako uspe da se zadrži u eliti?
- Tokom trenerske karijere uvek sam preuzimao odgovornost u klubovima koji su bili u teškoj situaciji. Verujem u svoj rad i nadam se da ću svojim znanjem i radom pomoći Radniku da krene putem uspeha. Bio bih veoma srećan da ove godine ostanemo u Premijer ligi. To bi bio dobar temelj za napredak ovog kluba u budućnosti, jer Bijeljina svakako zaslužuje da ima stabilnog premijerligaša.
A da li je to moguće? Da li Radnik može da uhvati priključak s obzirom na mršav saldo u prvih pet kola i činjenicu da još nije zabeležio pobedu?
- Očigledno je da nas očekuje teška bitka. Na to ukazuju naš trenutni bodovni saldo i kvalitet ostalih timova u Premijer ligi. Nažalost, do sada su već izgubljena četiri boda na domaćem terenu, i to od ekipa koje su tu negde u rangu sa Radnikom. To može da predstavlja veliki problem u nastavku šampionata. Ali, videćemo, možda se situacija u međuvremenu promeni uz neku seriju pobeda moje ekipe. Ništa nije nemoguće.
Cuj zna put do opstanka, pa svi znaju taj put samo treba moc proci tim istim putem, nije niko glup da nezna da treba pobijedit, ovom izjavom ispade da predhodni trener nije znao da treba pobjedjivat znaci on je namjerno gubio i mislio da ce tako izborit opstanak a ovaj je to sad skonto :D

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 10 sep 2012, 09:09

mozete mi reci sto se tice navijaca "incident" ili kako vec..... jesu li jos aktivni ili...?????? pozz

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 10 sep 2012, 10:22

legijard je napisao/la:mozete mi reci sto se tice navijaca "incident" ili kako vec..... jesu li jos aktivni ili...?????? pozz
30 do 50 momaka izmedju 16 i 20 godina.Nista znacajno kao onaj Incident iz 2005/2006 koji je predstavljao nesto na terenima PL i koje mozes da nadjes na you tube,ovo danas je daleko od toga.Niti ljudi niti para za nesto ozbiljnije.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 11 sep 2012, 08:52

Samo se nadam da će Bajić dočekati Novu godinu na klupi Radnika,u suprotnom bi značilo da će rezultati biti nikakvi....

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 11 sep 2012, 09:42

Postoje vec pomaci u igri Radnika,vidjelo se protiv Donjeg Srema,mada Bajic istice nedovoljan fond igraca,i payi sad kako Bajic kaze losa kondiciona sprema igraca.On istice da pojedini igraci mogu odgovoriti svih 90 min. dok polovina njih nema snage ni za 45 min.Ovo se moglo primjetiti barem na domacim utakmicama protiv Leotara i Travnika kada se rezultat lomio,i kada su se igraci Radnika poslije recimo 70 min.vukli po terenu i onda i ne cude losi rezultati.

Sudija007
Kontakt:

Post Postao/la Sudija007 » 11 sep 2012, 15:31

Ne slazem se sa tobom Bijeljinacity,bio sam na utakmici,i ne mogu da kazem nista pozitivno,losa igra,lose trcanje!Bio sam sa navijacom iz Donjeg Srema,i on mi je rekao da je igrala njihova 2 ekipa.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 sep 2012, 15:46

Sudija007 je napisao/la:Ne slazem se sa tobom Bijeljinacity,bio sam na utakmici,i ne mogu da kazem nista pozitivno,losa igra,lose trcanje!Bio sam sa navijacom iz Donjeg Srema,i on mi je rekao da je igrala njihova 2 ekipa.
Taj "navijac" Donjeg Srema onda apsolutno nema pojma kada tako prica jer je ovo skoro najjaci sastav koji ima Donji Srem.

Belic ce istina sada da bude treci izbor na golu Donjeg Srema.Prvi je do sada bio Starcevic koji je usao sa klupe protiv Radnika ali sada je dosao odlicni Djuricic.

Onda iz prve postave Donjeg Srema ovde su igrali Putnicanin,Josimov,Lakic Pesic,Cordasic,Bukorac,Kosutic,Tosic i Damnjanovic.

Dakle iz prve postave nisu igrali samo Starcevic i Milutinovic koji su kasnije usli sa klupe. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 11 sep 2012, 16:17

U pravu je ovaj Devil, DS nije igrao sa drugom ekipom,već sa većinom prvotimaca.... Al opet,ja sam očekivao više,tj. rođak koji je bio kaže da smo opet imali itekako propusta u zadnjoj liniji....

Sudija007
Kontakt:

Post Postao/la Sudija007 » 11 sep 2012, 17:45

Mi onda vjerovatno nismo gledali istu utakmicu?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 sep 2012, 02:11

Sudija007 je napisao/la:Mi onda vjerovatno nismo gledali istu utakmicu?
Ko zna sta si ti gled'o. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 16 sep 2012, 09:35

Danas se u Bijeljini igra vjerovatno i odlučujuća utakmica ove polusezone,dobiće se odgovor može li Radnik biti premijerligaš ili je to ipak trenutno nemoguće. Dolazi Zvijezda,oni ne igraju onako kako sam očekivao,ali sve u svemu i njima kao i nama gori pod nogama. Očekujem naravno konačno i tu prvu pobjedu u sezoni i bijeg sa dna....

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 16 sep 2012, 13:17

Igro sam 1 na vas danas,nemojte me iznevjeriti!!!! :D
Mens sana in corpore sano.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 sep 2012, 17:11

Haha navijaca " I ja da je vidim i da je to istina njoj bi vise vjerovao nego svojim ocima" najjaci su :mrgreen:
-RIVALDO-

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 16 sep 2012, 18:53

Ala brate pa bolje da niste ni ulazili u PL kad ne možete pobjediti utakmice :x Još pade kladionicu na vama :mrgreen: Daj trznite se malo,osvjetlajte obraz Bijeljine :mrgreen: :D
Mens sana in corpore sano.

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 16 sep 2012, 19:33

NAGRADNO PITANJE ZA SVE NAVIJACE FK RADNIK:KADA CE FK RADNIK NEKOGA POBJEDITI I KADA CE NEKI IGRAC RADNIKA POSTICI GOL?
NAGRADA:IGRANJE U PRVOJ POSTAVI FK RADNIK NA POZICIJI KOJU DOBITNIK ODABERE!!!U SVAKOM SLUCAJU BICE KAPITALNO POJACANJE ZA FK RADNIK!!!
A sada malo zbilje.Gospodine Micicu,Jovic i ostala svito,zajedno sa Globusom i njegovim rodjakom trenerom Bajicom mrs stoko iz kluba.Ovo danas je dno dna,lose je preblaga rijec,Radnik ne moze da pobjedi kriminalno losu Zvijezdu,od ova dva kluba ne zna se ko je gori .Igraci koji igraju za Radnik nemaju ni mozga a ni blage veze o fudbalu,ovo igraca sto igra za Radnik izgleda da niko nije htio a kod nas ih prikazalai kao pojacanja.Ovu bagru od igraca pod hitno otpustiti iz kluba,i pustiti juniore da igraju,jel Radnik je posle danasnje utakmice nema kvalitet za PL.Raznorazne Culume,Basare ,Kapetane,Risticei ostale indijance rastjerati **** motkom pa neka budu nekom drugom pojacanja.Ovaj tim Radnika ne da nema kvalitet za PL vec bi se borio za opstanak u prvoj ligi RS.i molim vas nemoj sada da se javljaju raznorazni dusebriznici koji ce reci eto igraci se trudili ali nisu imali srece,koje ste danas igrace vidjeli na terenu,70 minuta oni ne mogu da potrce.Sledece kolo je protiv Zelje i sve ispod 5 komada ce biti veliko kao Bijeljina,a u medjuvremenu sa ovakom igrom ce nas u srijedu u kupu bih izbaciti kantonalni ligas Rudar iz Zenice.Danas u 18 15 je umro FK Radnik i neka mu je slava.Definitivno da FK Radnik nije za premijer lige,a ni grad to ne zasluzuje,jel grad koji se hvali raznoraznim ministrima i najbigatijim stanovnicima RS,nije mogao da nadje par sponzora da uloze neki dinara u klub.Za nas su seoski tereni Janje,Sepka,Obarske itd da se mozemo prepucavati koje bolji izmedju seoskih klubova gdje ubrajam i Radnik.Nismo ni trebali ulaziti u PL trebali smo pustiti dobojsku slogu oni se ne bih brukali kao mi.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 sep 2012, 19:36

Bijeljinacity je napisao/la:NAGRADNO PITANJE ZA SVE NAVIJACE FK RADNIK:KADA CE FK RADNIK NEKOGA POBJEDITI I KADA CE NEKI IGRAC RADNIKA POSTICI GOL?
NAGRADA:IGRANJE U PRVOJ POSTAVI FK RADNIK NA POZICIJI KOJU DOBITNIK ODABERE!!!U SVAKOM SLUCAJU BICE KAPITALNO POJACANJE ZA FK RADNIK!!!
A sada malo zbilje.Gospodine Micicu,Jovic i ostala svito,zajedno sa Globusom i njegovim rodjakom trenerom Bajicom mrs stoko iz kluba.Ovo danas je dno dna,lose je preblaga rijec,Radnik ne moze da pobjedi kriminalno losu Zvijezdu,od ova dva kluba ne zna se ko je gori .Igraci koji igraju za Radnik nemaju ni mozga a ni blage veze o fudbalu,ovo igraca sto igra za Radnik izgleda da niko nije htio a kod nas ih prikazalai kao pojacanja.Ovu bagru od igraca pod hitno otpustiti iz kluba,i pustiti juniore da igraju,jel Radnik je posle danasnje utakmice nema kvalitet za PL.Raznorazne Culume,Basare ,Kapetane,Risticei ostale indijance rastjerati **** motkom pa neka budu nekom drugom pojacanja.Ovaj tim Radnika ne da nema kvalitet za PL vec bi se borio za opstanak u prvoj ligi RS.i molim vas nemoj sada da se javljaju raznorazni dusebriznici koji ce reci eto igraci se trudili ali nisu imali srece,koje ste danas igrace vidjeli na terenu,70 minuta oni ne mogu da potrce.Sledece kolo je protiv Zelje i sve ispod 5 komada ce biti veliko kao Bijeljina,a u medjuvremenu sa ovakom igrom ce nas u srijedu u kupu bih izbaciti kantonalni ligas Rudar iz Zenice.Danas u 18 15 je umro FK Radnik i neka mu je slava.Definitivno da FK Radnik nije za premijer lige,a ni grad to ne zasluzuje,jel grad koji se hvali raznoraznim ministrima i najbigatijim stanovnicima RS,nije mogao da nadje par sponzora da uloze neki dinara u klub.Za nas su seoski tereni Janje,Sepka,Obarske itd da se mozemo prepucavati koje bolji izmedju seoskih klubova gdje ubrajam i Radnik.Nismo ni trebali ulaziti u PL trebali smo pustiti dobojsku slogu oni se ne bih brukali kao mi.
A sto bogati kriminalna zvijezda.... cuj a mozda ste se cuvali za kup.... teren vam los do bola

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 16 sep 2012, 20:41

opet samo bod.

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 16 sep 2012, 20:56

City nemoj da pises gluposti...opussti se malo.
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 16 sep 2012, 21:01

Tek sad vidim šta je ovaj city napisao... Radnik nikada neće umrijeti! Ako voliš Radnik i Bijeljinu takve i slične dječije gluposti se ostavi... Radnik ne postoji radi PL niti postoji dvije godine ;) Vjerovatno si to u afektu napisao al nije dobronamjerno prema svima nama koji volimo Radnika....

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 16 sep 2012, 21:52

incident je napisao/la:City nemoj da pises gluposti...opussti se malo.
Evo pitam tebe koji to igraci su u Radniku sposobni da daju gol,da naprave pravu akciju,pa koga mi mozemo da pobjedimo.Nismo dobili Leotara,Travnika i Zvijezdu kuci,pa koga mozemo da dobijemo.ako su igraci bili umorni od putovanja u Mostar i Siroki i B.Luku pa nisu mogli da daju gol a ne da uzmu bod od cega su bili umorni kod kuce?Ja mislim da oni nemaju kvaliteta za PL.Da li hoces da kazes da je danas Radnik igrao vrhunski!?Da li smo ti i ja danas bili na istoj utakmici?Posle danasnje utakmice treba reci da OVAKOM Radniku nije mjesto u PL.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.