Ti si nasa legenda Sajo.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Said je igrac koji stvara visak protiv bilo koga. Mi takvog igraca nemamo, brz i prodoran a dobar tehnicar. Miske i Pjana mogu dati fenomenalan pas ali nemaju sto Said ima, mada da se razumijemo Saida kao Zeljovac ne gotivim ali treba biti posten i realan._dreamer_ je napisao/la:Ma daj, postedi me Avdije i desnog beka. To je kao da gledam ibricica na lijevom beku. Uostalom, odbrana je i vise nego solidno pokrivena. Nemam ja nista protiv Avdije, ako mora biti na spisku neka bude, ali sta je to problem pozvati jos jednog igraca i makar ga vidjeti uzivo na vlastitom treningu sta moze. Said moze igrati i na krilima i u sredini, kao takav sigurno ima mjesta na ovom spisku, makar da se proba.edinjo-bih je napisao/la:
objasnicu ti ja, vrsajevic iako prirodno ofanzivni igrac moze da igra donekle solidno i defanzivno (zato je i pozvan), dok husejinovic to nemoze, ziv bio mjenjas kruske i jabuke...
Saidu bi cilj trebao biti da se nadje na spisku za Brazil. Ima vremena da se dokazuje i ako iskoristi priliku koju mu daju u Dinamu, vjerujem da nece biti ignorisan od Papeta.Denizli je napisao/la:Susic je rekao danas da prati Saida.Nije nevidljiv.Samo kaze nije standardan u Dinamu.I ocekuje jos nesto malo bolje od njega.Ako zeli da dobije poziv.Momak je na vidiku, znaci on je tu.Sad je do njega da se pokaze i izbori grupnu fazu Dinamu ponovo
Ne znam, Said igra gotovo svaku utakmicu u Dinamu od pocetka sezone. I nametnuo se tako da je izborio mjesto ispred drugih. To ce ti pokazati i statistika utakmica koje je odigrao.Denizli je napisao/la:Susic je rekao danas da prati Saida.Nije nevidljiv.Samo kaze nije standardan u Dinamu.I ocekuje jos nesto malo bolje od njega.Ako zeli da dobije poziv.Momak je na vidiku, znaci on je tu.Sad je do njega da se pokaze i izbori grupnu fazu Dinamu ponovo
Ma dobro, shvatio sam da se on zove. Ok, to je uredu. Ali ne shvacam zvanje Vrsajevica koji nije igrao uopce ove sezone.Denizli je napisao/la:Rahimic je iskusan igrac.Na toj poziciji.Pa, ako je Roger Mila blistao s 38 godina kao napadac.Moze i Rahimic.Uostalom.Da je Pjanic dobio onakav udarac protiv Latvije.Mogli bi da ga halalimo do kraja kvalifikacija.A, Rahima je jos tu.Neka ga.On je super zamjena, i ne mislim na ono sto je Svraka radio
Ma ja, ali kakva je to izjava. Pa to je da se ubijes, kako mu neki novinar onda ne podmentne statistiku gdje stoji da je lik bio standardan u finisu prosle sezone, a evo i pocetkom ove. Pape haman vremenski kasni pola godine, jer je tada Huse imao minute na kapaljku. No to nije vise slucaj.Denizli je napisao/la:Susic je rekao danas da prati Saida.Nije nevidljiv.Samo kaze nije standardan u Dinamu.I ocekuje jos nesto malo bolje od njega.Ako zeli da dobije poziv.Momak je na vidiku, znaci on je tu.Sad je do njega da se pokaze i izbori grupnu fazu Dinamu ponovo
Iskleso se Sajo,nema vise masnog-lijepo ga vidjet.Head je napisao/la:
Ti si nasa legenda Sajo.
epic fail ... forumaš i k tomu još i moderator vuče paralelu između Husejinovića i Rahimića_dreamer_ je napisao/la: @baltazar
a ti mangupe sto mene prozivas djetetom bi mogao malo postovanja da pokazes. Said je standardan u Dinamu i igra konstantno dobro, da ne igra, SJEDIO BI NA KLUPI. Ocigledno ni kruno jurcic nema pojma o fudbalu, ali je bitno da ti imas. Gledao sam Dinamove utakmice i ono sto pokazuje u Dinamu je i vise nego dovoljno da dobije poziv. On makar igra standardno, dok recimo Avdije i Rahimica nema ni na mapi. Uostalom, da si sabrao 2 i 2 u glavi kao sto nisi, znao bi da Said ima vise odigranih takmicarskih utakmica nego vecina igraca na spisku, tako da je vjerovatno u boljoj takmicarskoj formi, sto je Papetu trebao biti dodatan motiv da ga pozove.
Od sada cu za pojedine clanove uz komentare obavezno postati i graficke prikaze (citaj: crteze), jer pomenuti nisu u stanju ili ne zele da shvate bit mog komentara.baltazar1 je napisao/la:da se razumijemo, meni je lično Husejinović drag kao igrač koji igra u Dinamu, samim time što je naš...da nema npr. njega ne bih ni gledao taj Dinamo...ali sve, baš sve utakmica koje sam gledao i u kojima je igrao, na mene lično nije ostavio nikakvu posebnu impresiju, a kamoli da govorimo da on kvalitetom odskače npr. u toj ekipi i da je baba na terenu
prije mi djeluje ovo što sam gledao da je samo još jedan od igrača na terenu, a da im je tu onaj Sammir, našeg ne bi bilo nigdje, realno
dalje, mojne ocjenjivat njegovu igru u Hrvatskoj ligi, kad je i kod njih jad i čemer, samo malo manji od nas...isto tako ove utakmice u kvalifikacijama...Fola, Šerif itd... to su susreti u kojim on ama baš ništa nije pokazao a složit ćemo se svi da ove ekipe nisu ni 8. razred euro fudbala
kamo sreće da je npr. Željo dobio ove protivnike, sad bi ovi navijači plavih našli 10 Husejninovića u ekipi![]()
epic fail ... forumaš i k tomu još i moderator vuče paralelu između Husejinovića i Rahimića_dreamer_ je napisao/la: @baltazar
a ti mangupe sto mene prozivas djetetom bi mogao malo postovanja da pokazes. Said je standardan u Dinamu i igra konstantno dobro, da ne igra, SJEDIO BI NA KLUPI. Ocigledno ni kruno jurcic nema pojma o fudbalu, ali je bitno da ti imas. Gledao sam Dinamove utakmice i ono sto pokazuje u Dinamu je i vise nego dovoljno da dobije poziv. On makar igra standardno, dok recimo Avdije i Rahimica nema ni na mapi. Uostalom, da si sabrao 2 i 2 u glavi kao sto nisi, znao bi da Said ima vise odigranih takmicarskih utakmica nego vecina igraca na spisku, tako da je vjerovatno u boljoj takmicarskoj formi, sto je Papetu trebao biti dodatan motiv da ga pozove.![]()
de se sam ispiši, obriši i uništi![]()
moderatoreeeee...ako si već moderator trebao bi se izdignuti u komunikaciji iznad nas "običnih" članova u svakom pogledu...ali uostalom šta ja tebi pokušavam objašnjavat kad si mi sam svojim odvalama dao do znanja koliko si kompetentan da s tobom bilo šta raspravljam vezano za reprezentaciju kad su tebi Rahimić i Husejinović u istom rangu
http://www.transfermarkt.co.uk/en/edin- ... 09217.html" onclick="window.open(this.href);return false;Miske10 je napisao/la:Moze li mi neko reci od kad Visca ima klub i koji je to klub?
Znaci jos je u Istambulu.Oprosti mi na neupucenosti jel taj klub ostao u prvoj ligi Turske?Omerbavarac je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/edin- ... 09217.html" onclick="window.open(this.href);return false;Miske10 je napisao/la:Moze li mi neko reci od kad Visca ima klub i koji je to klub?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.