BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
ne bi ja stajao u redu radi karte nema tih para 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
9. Tuzla TRANSTURIST, Turalibegova 6 035/249 301Sloboda1919 je napisao/la:jel neko mozda zna gdje se mogu kupiti karte za utakmicu BiH - Slovacka u Tuzli???
I ostali gradovi
1. Sarajevo CENTROTRANS, Ferhadija 16 033/205 481
2. Visoko CENTROTRANS, Autobuska stanica 032/737 028
3. Kiseljak CENTROTRANS, Autobuska stanica 030/874 622
4. Kakanj CENTROTRANS, Autobuska stanica 032/556 732
5. Olovo CENTROTRANS, Autobuska stanica 032/825 640
6. Zenica CENTROTRANS, Mehmedalije Tarabara 4 032/402 624
7. Mostar AUTOPREVOZ BUS, Autobuska stanica 036/551 900
8. Donji Vakuf SERVISTRANS, 770. Slavne brdske brigade 030/206 388
9. Tuzla TRANSTURIST, Turalibegova 6 035/249 301
10. Bihać Agencija SPORT TOURS, Ozimice 1 037/220 780
11. Banja Luka Agencija NEOBAS, Jevrejska bb 051/217 111
12. Tešanj CENTROTRANS, Autobuska stanica 061/987 219
13. Jablanica SUNCE TRAVEL, Omladinsko šetalište bb 036/753 113
14. Goražde CENTROPREVOZ, Muhidina Mašića Munje 8 038/223 433
15. Fojnica CENTROTRANS, Autobuska stanica 061/169 670
16. Ilijaš CENTROTRANS, Autobuska stanica 033/400 473
17. Lukavac ELKETOURS, Trg Bremena bb 035/553 885
18. Gradačac Agencija SUKI TOURS, Hadžiefendijina bb 035/819 808
19. Sanski Most Agencija KVIM COMPANY, Redak bb 037/689 906
20. Odžak Prevozturist, Brodska 25 031/762 709
21. Bos. Krupa Agencija KRUPATURIST, 503. Brdske brigade bb 037/472 960
22. Travnik Agencija TRAVNIKTRANS, Bosanska bb 030/511 918
- Bayern@heart
- Kontakt:
Znači čitavoj Hercegovini dvije poslovnice ukupno oko 400 ulaznica sramota Hercegovci zadnja rupa na sviralu. Izgleda da zaboravljaju da se država zove Bosna I HERcegovina.samozeljo1987 je napisao/la:9. Tuzla TRANSTURIST, Turalibegova 6 035/249 301Sloboda1919 je napisao/la:jel neko mozda zna gdje se mogu kupiti karte za utakmicu BiH - Slovacka u Tuzli???
I ostali gradovi
1. Sarajevo CENTROTRANS, Ferhadija 16 033/205 481
2. Visoko CENTROTRANS, Autobuska stanica 032/737 028
3. Kiseljak CENTROTRANS, Autobuska stanica 030/874 622
4. Kakanj CENTROTRANS, Autobuska stanica 032/556 732
5. Olovo CENTROTRANS, Autobuska stanica 032/825 640
6. Zenica CENTROTRANS, Mehmedalije Tarabara 4 032/402 624
7. Mostar AUTOPREVOZ BUS, Autobuska stanica 036/551 900
8. Donji Vakuf SERVISTRANS, 770. Slavne brdske brigade 030/206 388
9. Tuzla TRANSTURIST, Turalibegova 6 035/249 301
10. Bihać Agencija SPORT TOURS, Ozimice 1 037/220 780
11. Banja Luka Agencija NEOBAS, Jevrejska bb 051/217 111
12. Tešanj CENTROTRANS, Autobuska stanica 061/987 219
13. Jablanica SUNCE TRAVEL, Omladinsko šetalište bb 036/753 113
14. Goražde CENTROPREVOZ, Muhidina Mašića Munje 8 038/223 433
15. Fojnica CENTROTRANS, Autobuska stanica 061/169 670
16. Ilijaš CENTROTRANS, Autobuska stanica 033/400 473
17. Lukavac ELKETOURS, Trg Bremena bb 035/553 885
18. Gradačac Agencija SUKI TOURS, Hadžiefendijina bb 035/819 808
19. Sanski Most Agencija KVIM COMPANY, Redak bb 037/689 906
20. Odžak Prevozturist, Brodska 25 031/762 709
21. Bos. Krupa Agencija KRUPATURIST, 503. Brdske brigade bb 037/472 960
22. Travnik Agencija TRAVNIKTRANS, Bosanska bb 030/511 918
Još jednom tražim četri ulaznice bilo koja strana ko hoće prodati nek se javi na PM.
-
- Kontakt:
@Bayern@heart,
Evo ti jedan komentar sa fb vezan za Tuzlu, pa vidi jeli sve fer prema njima ?
"iznevjereni navijaci u tuzli koji cijelu noc cekaju, tek nekolicina dobila karte, sramota da nas zeznu i da direktor poslovnice uzme 50 % karti sebi a navijacima sta ostane...BRUKA ZA TRANSTURIST"
Evo ti jedan komentar sa fb vezan za Tuzlu, pa vidi jeli sve fer prema njima ?
"iznevjereni navijaci u tuzli koji cijelu noc cekaju, tek nekolicina dobila karte, sramota da nas zeznu i da direktor poslovnice uzme 50 % karti sebi a navijacima sta ostane...BRUKA ZA TRANSTURIST"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
"od 10.350 stampanih ulaznica u prodaji ce ih se naci 6.000"
Kako 6.000 yebo ga caca, pa koliki je kapacitet bilinog polja ?
Kako 6.000 yebo ga caca, pa koliki je kapacitet bilinog polja ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kanton Sarajevo - približno 465 000 stanovnika
Sarajevo, Ilijaš, vjerovatno otišlo i najviše karata
Tuzlanski kanton - približno 498 000 stanovnika
Lukavac, Gradačac i Tuzla u koju je dostavljeno samo 200 karata
Srednjobosanski kanton - približno 254 000 stanovnika
Fojnica, Travnik, Vitez, Donji Vakuf
Unsko-sanski kanton - približno 288 000 stanovnika
Bihać, Sanski Most, Bos. Krupa
Posavski kanton - približno 89 000 stanovnika
Odžak
Zeničko-dobojski kanton - približno 400 000 stanovnika
Zenica, Olovo, Kakanj, Visoko, Tešanj
Bosansko-podrinjski kanton Goražde - približno 33 000 stanovnika
Goražde
Hercegovačko-neretvanski kanton - približno 225 000 stanovnika
Mostar, Jablanica - ukupno 400 karata
Zapadnohercegovački kanton
-
Kanton br. 10
-
Manji bh entitet
Banja Luka
Sad kad pogledaš omjer stanovnika po kantonima i ovako broj poslatih karata u poslovnice, Hercegovci se ne bi trebali žaliti. Dobili su duplo više karata od Tuzlansko kantona, a duplo su manji po broju stanovnika.
Eh kad bi samo mogli dobiti informacije od Centrotransa koliko je koja poslovnica dobila karata
Samo se možemo nadati da će Begić uraditi nešto i na ovom planu.
Odžak
Goražde
-
Kanton br. 10
-
Manji bh entitet
Banja Luka
Sad kad pogledaš omjer stanovnika po kantonima i ovako broj poslatih karata u poslovnice, Hercegovci se ne bi trebali žaliti. Dobili su duplo više karata od Tuzlansko kantona, a duplo su manji po broju stanovnika.
Eh kad bi samo mogli dobiti informacije od Centrotransa koliko je koja poslovnica dobila karata

-
- Moderator
- Kontakt:
Drug mi ima 2 karte zapada, ako je neko zainteresovan neka se javi na pm, pa ću mu proslijediti kontakt sa njim.
I ako neko ima sjever karte, da hoće mijenjati za jug uz moguću doplatu neka se javi takođe..
I ako neko ima sjever karte, da hoće mijenjati za jug uz moguću doplatu neka se javi takođe..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
**** hošaf i kartu i štelu, evo mom komsiji Sinan Sinanovic obezbjedio vec 10 karti, pa stvarno nema smisla, bez stele ne mozes nista u ovoj drzavi.
Pa eto i ti imas stelu, uzmi od toga komsije.Sheyi je napisao/la:**** hošaf i kartu i štelu, evo mom komsiji Sinan Sinanovic obezbjedio vec 10 karti, pa stvarno nema smisla, bez stele ne mozes nista u ovoj drzavi.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja sad zvao, kaze prodali sve do 11h
a yebem ti sjeme
Ako neko ima 2 istoka, nek se javi na pp

Ako neko ima 2 istoka, nek se javi na pp
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 20 avg 2013, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- NoName
- Kontakt:
Moderator a tapkarošBenjo_AFC86 je napisao/la:Drug mi ima 2 karte zapada, ako je neko zainteresovan neka se javi na pm, pa ću mu proslijediti kontakt sa njim.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Mislim da ti ova inf. nije bas najtacnija..Kanton Sarajevo ima puno vise stanovnikaCoraco je napisao/la:Kanton Sarajevo - približno 465 000 stanovnika
Odžak
Goražde
-
Kanton br. 10
-
Manji bh entitet
Banja Luka
Eh kad bi samo mogli dobiti informacije od Centrotransa koliko je koja poslovnica dobila karata![]()

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
U poslovnici Centrotransa u Sarajevu ima još "bruka" karata...u periodu od 12:30 h do 14:00 h čekalo se u prosjeku 10 minuta za kartu, znači uopće nije gužva...
ne znam šta je sa ostalim gradovima...
ne znam šta je sa ostalim gradovima...
#samoČelik
Za sve je korišten isti izvor, wikipedija, nije najtačnija ali tu je to u par deka.Rios je napisao/la:Mislim da ti ova inf. nije bas najtacnija..Kanton Sarajevo ima puno vise stanovnika
Ma nije ni u par deka ja mislim..Pa samo grad Sarajevo ima toliko stanovnika,a gdje su Hadzici,Vogosca,Ilijas,Ilidza..Jednom davno je onaj premijer Silajdzic u naletu bijesa izjavio da on odgovara za milion i nesto stanovnika,pa sad..Coraco je napisao/la:Za sve je korišten isti izvor, wikipedija, nije najtačnija ali tu je to u par deka.Rios je napisao/la:Mislim da ti ova inf. nije bas najtacnija..Kanton Sarajevo ima puno vise stanovnika

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Jbg prema ovim podacima dostupnim na internetu, tako piše .. a premijer jašta nego u naletu, milion i neštoRios je napisao/la:Ma nije ni u par deka ja mislim..Pa samo grad Sarajevo ima toliko stanovnika,a gdje su Hadzici,Vogosca,Ilijas,Ilidza..Jednom davno je onaj premijer Silajdzic u naletu bijesa izjavio da on odgovara za milion i nesto stanovnika,pa sad..Coraco je napisao/la:Za sve je korišten isti izvor, wikipedija, nije najtačnija ali tu je to u par deka.Rios je napisao/la:Mislim da ti ova inf. nije bas najtacnija..Kanton Sarajevo ima puno vise stanovnika

Ništa čekamo popis za detaljno

Tuzla: Spavali na ulici kako bi kupili kartu za susret BiH - Slovačka
Zbog limitiranog kapaciteta i sugurnosnih mjera, štampano je 10.350 ulaznica, a cijene su 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok), 20 KM (jug i sjever), saopšteno je iz Nogometnog saveza BiH.
Šest hiljada ulaznica jutros od 9 sati je pušteno putem ovlaštene partnerske agencije "Centrotrans", a jedna osoba mogla je kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta). Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta nije bila dozvoljena.

Kako smo saznali u Tuzlu tačnije u poslovnicu "Trans turista" stiglo je 200 uzlaznica za tribine "JUG" i "ISTOK". Sve ulaznice se rasprodate do 10 sati, a veliki broj navijača reprezentacije je bukvalno prenočio na tuzlanskom Korzou kako bi došli do dragocjenog papirića.
"U red sam sto još sinoć oko 19 sati, čekao sam do 3 sata ujutro nakon toga sam zvao prijatelja za me zamjeni kako bi otišao kući da se malo odmorim. Vratio sam se u 7 sati i evo na svu sreću uspio sam kupiti dvije uzlaznice za istočnu tribinu. Vjerujem u pobjedu naših "Zmajeva" protiv Slovačke" - rekao je za naš medij jedan od sretnika koji će biti sudionik utakmice BiH - Slovačka na Bilinom Polju 6. septembra.
Dugo vremena nije vladalo ovoliko interesovanje za utakmicu reprezentacije što ne čudi jer su izabranici Safeta Sušića prvi u grupi i imaju priliku da napravi istorijski rezultat plasmanom na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Brazilu.
Kada je u pitanju prodaja ulaznica za drugu utakmicu protiv Slovačke, 10. septembra u Žilini, Savez je dobio 1.900 ulaznica (jedinstvena cijena 15 eura), za tribinu koja je rezervisana isključivo za navijače BiH.
Interes i za ovaj meč prevazilazi sva očekivanja, tako da je navedeni broj ulaznica apsolutno nedovoljan da zadovolji iskazane zahtjeve kolektiva i pojedinaca, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

tuzlanski .ba
Zbog limitiranog kapaciteta i sugurnosnih mjera, štampano je 10.350 ulaznica, a cijene su 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok), 20 KM (jug i sjever), saopšteno je iz Nogometnog saveza BiH.
Šest hiljada ulaznica jutros od 9 sati je pušteno putem ovlaštene partnerske agencije "Centrotrans", a jedna osoba mogla je kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta). Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta nije bila dozvoljena.

Kako smo saznali u Tuzlu tačnije u poslovnicu "Trans turista" stiglo je 200 uzlaznica za tribine "JUG" i "ISTOK". Sve ulaznice se rasprodate do 10 sati, a veliki broj navijača reprezentacije je bukvalno prenočio na tuzlanskom Korzou kako bi došli do dragocjenog papirića.
"U red sam sto još sinoć oko 19 sati, čekao sam do 3 sata ujutro nakon toga sam zvao prijatelja za me zamjeni kako bi otišao kući da se malo odmorim. Vratio sam se u 7 sati i evo na svu sreću uspio sam kupiti dvije uzlaznice za istočnu tribinu. Vjerujem u pobjedu naših "Zmajeva" protiv Slovačke" - rekao je za naš medij jedan od sretnika koji će biti sudionik utakmice BiH - Slovačka na Bilinom Polju 6. septembra.
Dugo vremena nije vladalo ovoliko interesovanje za utakmicu reprezentacije što ne čudi jer su izabranici Safeta Sušića prvi u grupi i imaju priliku da napravi istorijski rezultat plasmanom na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Brazilu.
Kada je u pitanju prodaja ulaznica za drugu utakmicu protiv Slovačke, 10. septembra u Žilini, Savez je dobio 1.900 ulaznica (jedinstvena cijena 15 eura), za tribinu koja je rezervisana isključivo za navijače BiH.
Interes i za ovaj meč prevazilazi sva očekivanja, tako da je navedeni broj ulaznica apsolutno nedovoljan da zadovolji iskazane zahtjeve kolektiva i pojedinaca, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

tuzlanski .ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
Sevap povecat' stadion kad vidim ljude isto šćenad da leze na prljavom.
Ovo samo kod nas ima ...
Ovo samo kod nas ima ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Preduhitri me ............ Steta sto nemamo stadion 90k pa da svi koje hoce dodju ,a ne ovako mora se cakati po 2-3 dana ispred agencije ili moras imati neku stelu za kartu ili debeo novcanikGorki je napisao/la:Tuzla: Spavali na ulici kako bi kupili kartu za susret BiH - Slovačka
tuzlanski .ba

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Slobodas je napisao/la:
Preduhitri me ............ Steta sto nemamo stadion 90k pa da svi koje hoce dodju ,a ne ovako mora se cakati po 2-3 dana ispred agencije ili moras imati neku stelu za kartu ili debeo novcanik

ma žalosno je ovo što narod mora da provede noć pod vedrim nebom da dođe do ulaznice

Valjda i mi u Tuzli dočekamo da nam repka igra neku kvalifikacijsku tekmu.......jednog dana

Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.