NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

travnicanin
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la travnicanin » 16 sep 2010, 00:09

biće ovo dobra sezona, ali moramo malo krenuti napred u razvoju kluba, evo gledam nedavno Dianamo kamp pravio kod nas, pa svi oni HNL klubovi na pripremama u Vitezu, ja msilim da bi bilo idealno da probamo sagraditi trening kamp na Dolcu, oko stadiona Lašve koji bi uz nadoknadu koristili i drugi klubovi, a da se teren u garnizovu sredi za mlađe selekcije, malo doraditi tribine i svlačionice, vrijem je da se malo poradit na razvoju kluba

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 16 sep 2010, 01:32

Eto doso Murat Sejdovic iz RW Frankfurt-a(Crveno-Bijeli Frankfurt) u NK TRavnik, momak je jak i veliko je pojacanje u odbrani.
Porijeklom je iz Sandzaka, rodzen je u Njemackoj i ima njemacko drzavljantsvo, njemu je 19 godina.

slika
Murat Sejdovic(desno)

SRETNO MOMAK !!!

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 16 sep 2010, 18:28

Plave su vode i stare džamije, dvije sahat kule jedne čaršije i mi smo jedno, bijelo i plavo samo za Travnik navijamo !

Nemojte ih tući, lomiti samo elegantno uzmite sva 3 boda.
Grandmaster.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 16 sep 2010, 18:30

Grandmaster je napisao/la:Plave su vode i stare džamije, dvije sahat kule jedne čaršije i mi smo jedno, bijelo i plavo samo za Travnik navijamo !

Nemojte ih tući, lomiti samo elegantno uzmite sva 3 boda.
joj izvini ali meni je ta Taikova himna preglupa, a odavno nismo mesari vjeruj mi, igramo dosta dobro i efikasno

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 16 sep 2010, 18:33

Jašta je nego glupa. :lol: -bez uvrede.

Onaj, ma samo zadržite sve bodove u Travniku i pomozite Veležu.
Grandmaster.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 16 sep 2010, 18:37

Grandmaster je napisao/la:Jašta je nego glupa. :lol: -bez uvrede.

ma nije uvreda jer je preglupa i nema veze sa navijanjem, a držimo ove godine bodove kući, šteta što se borite za opstanak i što vam je u klubu katstrofalna situacija, ipak ste nekad bili veliki klub, samo malo smetaju oni komentari na vašoj temi da smo mi samo mesari i da nemao stadion i slično

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 16 sep 2010, 18:46

Po meni najvece iznenadjenje nakon sto sam vidio vas raspored.Cestitam

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 16 sep 2010, 18:48

herbion je napisao/la:Po meni najvece iznenadjenje nakon sto sam vidio vas raspored.Cestitam
hvala, samo i dalje tvrdim da je ova uprava limitirana, tj. treba nam neko ko će raditi malo i na razvoju kluba, postoje preduslovi samo treba neko da to pokrene a oni to nisu kadra učiniti

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 17 sep 2010, 00:27

travnicanin je napisao/la:
Grandmaster je napisao/la:Jašta je nego glupa. :lol: -bez uvrede.

ma nije uvreda jer je preglupa i nema veze sa navijanjem, a držimo ove godine bodove kući, šteta što se borite za opstanak i što vam je u klubu katstrofalna situacija, ipak ste nekad bili veliki klub, samo malo smetaju oni komentari na vašoj temi da smo mi samo mesari i da nemao stadion i slično
I sad smo mi veliki klub. ;)
Grandmaster.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 sep 2010, 01:04

Veći ste od Lokomotive,to sigurno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 sep 2010, 02:12

ŠB.TRN je napisao/la:Veći ste od Lokomotive,to sigurno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...eto nek ste vi veliki,hehe,borite se za sampionsku titulu a dodje vam 200 gledalaca:lol:.Vi mozete biti u rangu sa Olimpikom,Laktasima,Leotarom,Drinom i sa njima se vi mjerite ;)
Sto se tice poratnih rezultata tu ste ispred nas daleko(tu priznamo),ali nije to napravljeno zbog neke velicine kluba nego love koja se raznoraznim kanalima slila u Siroki poslije rata(a i u ratu veoma mnogo)
Trenutni rezultati nisu mjerilo nekog kluba je li on veliki ili mali.Veliki klub je recimo Nottingham Forest a igrao je nedavno u 4-toj ligi Engleske a Wigan trenutno igra u PL i uvijek ce biti mali klub.
Ipak vam odajem priznanje na profesionalnom uredjenju kluba,kao i na stvorenim uslovima za klub.Velez da ima slicno uredjen klub i da ima slicne uslove harao bi BiH pa i sire.Nas **** mafija u prvom redu,pa onda ekonomska kriza i besparica, pa onda politika ,a kad se ovo popravi onda se mogu ocekivati bolji rezultati.

P.S.Velez sve da ode i u 3-cu ligu on ce biti veliki klub(u nasim okvirima) ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 sep 2010, 10:38

Tjesio bi se i ja ,da navijam za taj klub.Ovo o parama i ratu necu komentirati,kod vas uvijek ista prica.Dok je partija davala pare moglo je se nesto,sad kad nema sustava da vam daje pare nema vas nigdje.Cista nesposobnost.

Nenko
Kontakt:

Post Postao/la Nenko » 18 sep 2010, 11:25

„Veziri“ žele mladu reprezentaciju na Piroti

slika

Travničani imaju iskustva kada je u pitanju organizacija ovakvih utakmica, jer su na Piroti već gostovale U21 selekcije Norveške, Danske, Mađarske, Makedonije, Crne Gore...

Pred početak nove sezone Uprava NK Travnik osvježena je novim članovima koji su za kratko vrijeme, na čelu s predsjednikom Asimom Fazlićem, ostvarili dobre rezultate i stvorili respektabilan kolektiv.

Pored konsolidacije u prvom timu i omladinskom pogonu, izgrađena je infrastruktura na stadionu Pirota koji sada ispunjava uvjete za međunarodne susrete. Sama organizacija utakmica protiv Željezničara i Širokog Brijega, koje su protekle bez ijednog incidenta, pokazala je visok nivo sigurnosti i ozbiljnosti kluba.

Stoga se u Travniku ovih dana sve više zagovara povratak mlade reprezentacije BiH na Piroti već u sljedećem krugu kvalifikacija.

Travničani imaju iskustva kada je u pitanju organizacija ovakvih utakmica, jer su na Piroti već gostovale U21 selekcije Norveške, Danske, Mađarske, Makedonije, Crne Gore..., a tribine su redovno bile popunjene do posljednjeg mjesta.

„Veziri“ su tada iz svog pogona dali nogometaše koji su nastupali u mladoj bh. selekciji poput Suvada Grabusa, Velimira Dolića, Adnana Nuhbegovića, Alena Delića, a u novije vrijeme to su Igor Zeko, Sanid Mujakić i Adis Nurković.

- Naravno da želimo mladu reprezentaciju BiH ugostiti na Piroti u sljedećim kvalifikacijama i već smo istakli svoju kandidaturu. Mladi igrači iz svih krajeva naše zemlje uvijek su bili toplo dočekani u Travniku i nema razloga da Pirota opet ne dobije neku kvalifikacionu utakmicu - istakao je predsjednik Fazlić.

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 18 sep 2010, 21:30

ŠB.TRN je napisao/la:Veći ste od Lokomotive,to sigurno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ćao Lištica. 8-)
Grandmaster.

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 19 sep 2010, 17:55

Nismo se tako dogovorili ! :oops:
Grandmaster.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 19 sep 2010, 18:00

Ma travnicani nas docekaju srdacno dok ovi Listicani docekaju navijace sa zna se cime vec .
Samo jedan klub Velež Mostar

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 19 sep 2010, 18:11

Puce petarda Mostarcima :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 sep 2010, 18:13

Adnel je napisao/la:Ma travnicani nas docekaju srdacno dok ovi Listicani docekaju navijace sa zna se cime vec .
Srdacno da ne moze srdacnije :D
Support Velez, It's logical! ★

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 19 sep 2010, 20:21

Cestitke travnicani :lol:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 19 sep 2010, 22:23

Čestitke Travniku na pobjedi a ovima iz Vrapčića više sreće drugi put :D :D :mrgreen:
Čuj mi ih dočekujemo hahahha a jeste nam važni :mrgreen: :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.