Nova Godina

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Nova Godina

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 dec 2013, 16:50

Puma je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:
Puma je napisao/la:Ja sam od onih sto mrze sve praznike i proslave, tako da vama zelim da se dobro provedete, meni ostaje filmski program. Uzdravlje :)

Nemas muda da slavis, ha :lol:
Prije da nemam volje i zanimanja za to. Jednostavno je "isparilo" i nema mi nikakav znacaj. Isto kao i 1.maj, nekad mi bio najdrazi, a sad najmrzi praznik :mrgreen:
mislim da se ovdje radi o šuškama

slika
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 31 dec 2013, 16:53

I od mene iskrena čestitka svima za Novu. Lijepo se provedite, čuvajte porodicu, sebe i svoje zdravlje, ono je ipak najpreče. Ostalo će doći uz malo truda i sreće. :mrgreen:
Puma je napisao/la:Ja sam od onih sto mrze sve praznike i proslave, tako da vama zelim da se dobro provedete, meni ostaje filmski program. Uzdravlje :)
Nisam ni ja nešto bolji. Meni to sve dođe na isto, običan dan (ili da budem precizniji - noć). "Slavlje" više podrazumijeva tradicionalno porodično okupljanje i šuplju priču koja uz to dolazi. :mrgreen: A nisam vala ni od onih koji pretjerano konzumiraju alkohol i partijaju (popijem tek iz pristojnosti u posebnim prilikama :mrgreen: ) i NG provedu u besvjesnom stanju. Mislim, what's the point? Opet, svako zna svoje, kako si zamislio, tako i uradi.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 31 dec 2013, 17:00

viKK je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
U R my bro :o
+1. nova godina je postala obični 'izgovor' da se napiješ ko stoka. (što možeš uraditi bilo kojeg drugog vikenda). također što sam stariji, vidim sve manju svrhu u tom prazniku(osim već navedenog).
ja sam mladji , al nmg smislit novu godinu :roll: cisto sranje
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 dec 2013, 17:02

slika
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 31 dec 2013, 17:11

viKK je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: U R my bro :o
+1. nova godina je postala obični 'izgovor' da se napiješ ko stoka. (što možeš uraditi bilo kojeg drugog vikenda). također što sam stariji, vidim sve manju svrhu u tom prazniku(osim već navedenog).
mislim da mi je ovo treca ili cetvrta godina, prije budalesanje, alkohol, kurave, da ne kazem sta vise od toga... :roll:
Mani suplje. Bez uvrede, ali tek si poceo s dvadestim godinama i odjednom si ostario :D

Meni je to cisto preseravanje.I meni su svi praznici izgubili onaj praznicni duh,ali radije cu proslavit ako imam mogucnosti nego ostat kuci i cackat forum :)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 dec 2013, 17:21

rano sam odrastao, tough life :D

[youtube][/youtube]

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 dec 2013, 17:22

iVar je napisao/la:Sretna Nova svima, et' da je proslavite u veselju, da se ne olešite, u slučaju da zatreba poentirat', i da uđemo svi malo bolji u novu godinu.

Posebne želje su namjenjene legendi, da se oženi uskoro, da Monolog prestane banovat' raju, da cashman dobije ono što želi, da dex bude još vetji frajer :mrgreen: da cautinho prestane odgovarati svima i pravdati se, da se raji manje kvare računari :mrgreen: da ćema odabere telefon ako već nije :lol: i da hodža zbari kakvu u svojoj zajednici 8-)
s hajrom uzeo :D

posto ja aBd ujutro u 11 idem na posao, tad cu vam cestitati, nema logike sad :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 dec 2013, 17:25

Nit' slavim nit' koji džavo, samo gledam TV ali ni toga nema više, sve je izgubilo svoj značaj pa tako i Nova. Večeras čekat Mirzu :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 31 dec 2013, 17:28

I meni je to sve zakuratz, sve isto kao i obični izlazak vikendom, samo eto taj vatromet taj dan razlikuje od ostalih... ali eto, ipak idem na doček, s ekipom u nekakvu kuću.

Ekipi s foruma želim sretnu i uspješnu 2014., kao i našoj državi, da konačno vidimo neke promjene i barem naznake poboljšanja života, a sebi želim završetak fakulteta.

:D
Hayley <3

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 dec 2013, 17:29

Ni meni Nova Godina nema neki znacaj, ali volim ipak okupiti se sa rajom, popit, proveselit se, sta ces, da iskoristis to dok si mlad, kad ostaris bice kasno... :D

Sretna Nova svima, zelim vam puno srece i zdravlja.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 dec 2013, 17:52

meni zao ove 2013 volio bih da se nikad nije zavrsila :D
Thomas Müller - Fußballgott

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 31 dec 2013, 17:54

Iskreno se nadam da niko nece dobijati na kladionici,da niko nece gu*iti,da niko nece imati para itd. itd.

:lol: :lol:
BHF Bosanska Krajina!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 31 dec 2013, 18:00

A ne mogu da vjerujem sta pojedini pisu, cuj meni ovo nista ne znaci, ostacu kod kuce i cekam Mirzu, pa jao, nidje veze stvarno, jednom u godini je ovaj dan i treba ga proslaviti kako treba, oni koji piju nek se napiju sa rajom naravno po kaficima, vikendicama, oni koji ne piju trebaju opet proslaviti kako to dolici, pomislim da pojedini nemaju drustva, pa da ovako to iskazuju. :o

P.S Sretna svima nova godina koji to slave, nadamo se svi da ce biti bolje, kako za drzavu tako i za kladaru, sport, ljubav, zdravlje itd... :D
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 dec 2013, 18:02

bodi123 je napisao/la:A ne mogu da vjerujem sta pojedini pisu, cuj meni ovo nista ne znaci, ostacu kod kuce i cekam Mirzu, pa jao, nidje veze stvarno, jednom u godini je ovaj dan i treba ga proslaviti kako treba, oni koji piju nek se napiju sa rajom naravno po kaficima, vikendicama, oni koji ne piju trebaju opet proslaviti kako to dolici, pomislim da pojedini nemaju drustva, pa da ovako to iskazuju. :o

Ne nego postoje neki koji smiju ostati vani nakon 11 pa je tako njima svaki dan nova godina ;)

Ovo je noc kao i svaka druga samo sto picetina ostaje do 3 :D
Thomas Müller - Fußballgott

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 dec 2013, 18:03

NBA2K14,LoL,Forum i to je to za nocas 8-)

I kladionica :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 dec 2013, 18:07

Otelo je napisao/la:NBA2K14,LoL,Forum i to je to za nocas 8-)

kakva treba konf. za LoL? :lol:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 31 dec 2013, 18:07

don_burza je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:A ne mogu da vjerujem sta pojedini pisu, cuj meni ovo nista ne znaci, ostacu kod kuce i cekam Mirzu, pa jao, nidje veze stvarno, jednom u godini je ovaj dan i treba ga proslaviti kako treba, oni koji piju nek se napiju sa rajom naravno po kaficima, vikendicama, oni koji ne piju trebaju opet proslaviti kako to dolici, pomislim da pojedini nemaju drustva, pa da ovako to iskazuju. :o

Ne nego postoje neki koji smiju ostati vani nakon 11 pa je tako njima svaki dan nova godina ;)

Ovo je noc kao i svaka druga samo sto picetina ostaje do 3 :D
Ne ne, nisam ja rekao za to nista, procitaj ponovo post, ljudi pisu kako nece uopste izaci, kako ce gledati tv, igrati igrica, uzas :o
A ima nekih i koji rade pa ne mogu ostajati do 3 svaki dan ako me razumijes.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 dec 2013, 18:08

Otelo je napisao/la:NBA2K14,LoL,Forum i to je to za nocas 8-)

kakva treba konf. za LoL? :lol:
https://support.leagueoflegends.com/ent ... ements-PC-" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:

E sad vidim da je Premier zatvorit a kontao preko racuna koji tiket uplatiti :oops: :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 dec 2013, 18:12

je li samo meni sporo otvara forum?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 31 dec 2013, 18:17

Unofficialpage je napisao/la:je li samo meni sporo otvara forum?
Nisi jedini, kod mene ista situacija.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: delko, feniksptica, JackW, StevieG8 i 10 gostiju.