A i u Asocijaciji sam katastrofa

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
U mene skoro niko ne pusta pickove :SLBJ MVP je napisao/la:Asocijacija 3 godine zaredom sam prvak,2 godine zaredom imam prvi pick na draftuDuncan,Parker i Manu stare al bezbolno prolazim taj period tranzicije.Jednu sezonu sam imao 69 pobjeda
![]()
Btw od Kawhija zvijer napravio ,u finalu MVP sa 20,9 a ocjena za odbranu mu 99![]()
Ne sviđa mi se što su preglupe ove slabije franšize.Igrao sam sa Celticsima i za samo dvije sezone napravio mladu ekipu oko Ronda koja je uzimala titule kako hoće.Olako puštaju pickove sve franšize kao da su Netsi
Od ray allena ili cp3Titova-Juga je napisao/la:P.S Koji shooting release koristite u My Career modu ?
Meni izgleda najvise odgovara ovaj od J.Richardsona, pa ne mogu fulit jebote
Pa to se tek kasnije moze nastimati, valjda kada se skupi dovoljno za nadogradnju igraca. Na samom pocetku meni samo imaju "bezimeni" shooting release i shooting form form, tj. cini mi se release od 1-57 i form do 78 pa onda onih 5 ili 6 set shots. Za FT nisam gledao sta sve ima.AA23 je napisao/la:Meni je sve od Tracya,FT, Sht. Base, Sht. Release, navikao sam na njeg
To je bas dobro, jer bi bilo jos gluplje da pravi igraci sa tog drafta budu razbacani po drugim timovima.HibridLOL je napisao/la:Evo sta je meni glupo
Ja sam bio ako nije 11 pick Hornetsa i opet sam u timu sa Riversom i Davisom...
To trebaju popraviti u sljedecim verzijama
Neka bas bi bilo bolje da su razbacaniadriano_leite je napisao/la:To je bas dobro, jer bi bilo jos gluplje da pravi igraci sa tog drafta budu razbacani po drugim timovima.HibridLOL je napisao/la:Evo sta je meni glupo
Ja sam bio ako nije 11 pick Hornetsa i opet sam u timu sa Riversom i Davisom...
To trebaju popraviti u sljedecim verzijama
Ili recimo ovakoadriano_leite je napisao/la:Pa to se tek kasnije moze nastimati, valjda kada se skupi dovoljno za nadogradnju igraca. Na samom pocetku meni samo imaju "bezimeni" shooting release i shooting form form, tj. cini mi se release od 1-57 i form do 78 pa onda onih 5 ili 6 set shots. Za FT nisam gledao sta sve ima.AA23 je napisao/la:Meni je sve od Tracya,FT, Sht. Base, Sht. Release, navikao sam na njeg
Koliko ja znam svi ovi sto snimaju, igraju 12 min, a najzanimljivije detalje strpas u 10 min videa i etoHibridLOL je napisao/la:Tokom snimanja na koliko minuta da igram?
i onda je svizac zamotao cokoladu u omotAjsKjub je napisao/la:Znaci instaliram igru na PCu, napravim igraca i u prvoj tekmi triple double i prvi pick u draftu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.