Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Alen Halilović
@Nevera, slazem se ja s tvojim misljenjem najvecim dijelom.
Samo ne kontam koji je tvoj plemeniti razlog da to misljenje dijelis s nama.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Principatus
- Kontakt:
140 osoba lajkovalo za 10 minuta. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Slazem se, ali samo kazem jer mnogi misle da savez i ne zna da Halilovic postoji, a to nije istina. Eh sad rade li nesto aktivno po tom pitanju, to je druga stvar...suradnik je napisao/la:Pa neka ga zovu, opet, i opet, i opet, sve dok ima ikakve šanse da zaigra. Ne bi bio prvi koji nije prihvatio odmah poziv.Cartman je napisao/la:Mnogi zaboravljaju da je Halilovic vec dobio poziv U17 repke i da se nije pojavio. Ne mora previse znacit, ali treba to imat na umu. Znaci da savez zna za njega, i da je vec imao ponudu. A moze bit milion razloga zasto se nije pojavio.
A Baljic je igrao sa Seadom Halilovicem u reprezentaciji, i mozda on moze nesto sredit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
daj mi link na pp .unaprijed hvalsPrincipatus je napisao/la:140 osoba lajkovalo za 10 minuta.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sad kad ga i Hrvati stisnu, kad počnu viđati naslove po našim novinama.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
"Bosanci nam zele ukrast Hrvatskog sina Alilovica"zizu1991 je napisao/la:Sad kad ga i Hrvati stisnu, kad počnu viđati naslove po našim novinama.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- raul-zakon
- Kontakt:
@Dubrava, popriča li ti sa njim?
Šta kaže??
Šta kaže??

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ne znam, evo je i naš duplisport počeo nešto konkretno da piše, ko zna...
- Cautinho
- Kontakt:
Ovaj ss.ba vidio temu na forumu,pa odmah objavio vijest.Mozda to na kraju dodje do NSBIH pa oni naprave potez.I onda ispada da smo mi zasluzni za to sto je Alen zaigrao za BiH. (ako zaigra ikad,to malo napuhano)
Keep walking.
Bio sam u srijedu ispred njegove škole. Došao oko 13h (to je cca kraj 6. sata) i htio ući u školu, ali nisu mi dali da uđem u školu jer em nisam ničiji roditelj, em su tete čistačice zaj.ebane ko sam vrag. A i možda su pomislili da sam pedofil
I tako sam bio ispred škole do nekih 14.15. kada završava i sedmi sat. Malog nisam vidio, ali mi reče neki momak (pa bar sam ih 10 ispitivao jer ne znam ni koji je točno razred) da je otišao ranije na trening. Sad jesu li me slagali ili ne, ne znam..Ja ga u tih sat i 15min. nisam primjetio..
Eh, da sam ja znao da su tu dvije gimnazije i osnovna škola, popeo bi se na drvo
Jeb.ga..

I tako sam bio ispred škole do nekih 14.15. kada završava i sedmi sat. Malog nisam vidio, ali mi reče neki momak (pa bar sam ih 10 ispitivao jer ne znam ni koji je točno razred) da je otišao ranije na trening. Sad jesu li me slagali ili ne, ne znam..Ja ga u tih sat i 15min. nisam primjetio..
Eh, da sam ja znao da su tu dvije gimnazije i osnovna škola, popeo bi se na drvo

Jeb.ga..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
pazi se ti onda da te ne uhapsedubrava je napisao/la:Bio sam u srijedu ispred njegove škole. Došao oko 13h (to je cca kraj 6. sata) i htio ući u školu, ali nisu mi dali da uđem u školu jer em nisam ničiji roditelj, em su tete čistačice zaj.ebane ko sam vrag. A i možda su pomislili da sam pedofil![]()
Jeb.ga..

Ha ya ba @dubrava, nisi neka javna ličnost da te ne mogu optužiti za pedofiliju ( aka M. Jackson ) 

- AlenHalilovic
- Kontakt:
Svaka cast ss.ba.. vidim izvjestaj ima preko 500 lajkova na facebooku... mogli su nasu stranicu na ivjestaju ubaciti stranica bi minimalno 1000 lajkova od jednom dobila 

- maxuz baxuz
- Kontakt:
@dubrava sta ga ba cekas pred skolom k'o kakav perverznjak. Idi mu na vrata. Popricaj malo i sa babom. 

Evo Alena, Alene, hoćeš igrat' za nas ?AlenHalilovic je napisao/la:Svaka cast ss.ba.. vidim izvjestaj ima preko 500 lajkova na facebooku... mogli su nasu stranicu na ivjestaju ubaciti stranica bi minimalno 1000 lajkova od jednom dobila

Vidjećeš na nekom od hrvatskih portala članak za par dana "Mladi zagrebački pravnik, porijeklom iz Bosne i Hercegovine uhićen zbog uhođenja maloljetnika ispred jedne od gimnazija" 

DRUG NEBI TI PUNCA
Pa to bi mogao svakoga ovdje na forumu pitat. Jednostavno volim nogomet i pricat o njemu, kao i vecina ovdjeneroazzuro je napisao/la:@Nevera, slazem se ja s tvojim misljenjem najvecim dijelom.

Kao sto reko, decko ima 16 godina a sad ce ga Hrvati vjerovatno probat uvjerit da je veliki Hrvat a Bosnjaci da je veliki Bosnjak a na kraju mali nece vise ni znat ni ko je ni sta je, jer ce bit izmedju dvije fronte. Vjerovatno voli i Hrvatsku i Bosnu tako da ce njemu onda bit najteze.
Naravno da bi mi bilo draze da zaigra za Hrvatsku jer sam porijeklom iz Hrvatske ali nebi ni imo nista protiv da zaigra sa Bosnu, naprotiv iako osobno nemam nikakve veze sa Bosnom osim sto mi je cura porijeklom Bosnjakinja, stvarno simpatiziram vasu reprezentaciju i pozelio bi mu svu srecu na svijetu.
A te price kojoj vjeri ili naciji mali pripada to je njegova osobna stvar i nebi nas trebalo nimalo zanimat. Kad tad ce se odlucit za neku reprezentaciju i onda cemo svi bit pametniji. Volio bi da to bude bez pritisaka sa strane ali nazalost zivi u prebolesnoj regiji da bi to bilo moguce.
Mozemo mi uzeti Alena kad su oni nama uzeli :
Kruno Jurčić, Zvonimir Soldo, Dario Šimić, Zoran Mamić, Vladimir Vasilj,Boris Živković, Stjepan Tomas, Mario Tokić, braća Tomislav i Marijo Marić, Mato Neretljak, Veldin Karić, Jasmin Agić, Vedran Ješe.Petrić, Šimunić, Lovren, Mandžukić, Pranjić, Jelavić, M. Bilić,po jednoj roditeljskoj liniji - Srna, Rakitić i Klasnić. itd...
Kruno Jurčić, Zvonimir Soldo, Dario Šimić, Zoran Mamić, Vladimir Vasilj,Boris Živković, Stjepan Tomas, Mario Tokić, braća Tomislav i Marijo Marić, Mato Neretljak, Veldin Karić, Jasmin Agić, Vedran Ješe.Petrić, Šimunić, Lovren, Mandžukić, Pranjić, Jelavić, M. Bilić,po jednoj roditeljskoj liniji - Srna, Rakitić i Klasnić. itd...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Koje admin facebook stranice sto je osnovana?
Nek postavi izvjestaj ss.ba o Alenu Halilovicu na stranici, treba se stranica drzati aktivna
Nek postavi izvjestaj ss.ba o Alenu Halilovicu na stranici, treba se stranica drzati aktivna

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.