Nije igra sa jednim napadacem branjenje, ako imas Stevanovica i Lulica po bokovima a Misketa, PjanicaKakvo branjenje u grckoj,kakva igra sa jednim napadacem sta vam je?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nije igra sa jednim napadacem branjenje, ako imas Stevanovica i Lulica po bokovima a Misketa, PjanicaKakvo branjenje u grckoj,kakva igra sa jednim napadacem sta vam je?
Rahman je napisao/la:Nije igra sa jednim napadacem branjenje, ako imas Stevanovica i Lulica po bokovima a Misketa, PjanicaKakvo branjenje u grckoj,kakva igra sa jednim napadacem sta vam je?
Ma ja sam to jučer napisao i sliku objavio povodeći se za Reprezentacija . ba, oni su stavili sa strane bili da igramo na Spiros Louis stadionu u Atini, al evo, ipak je došlo do promijene, o kojoj sam vas obavijestiodelpiero20 je napisao/la:
Neko neki dan govori igrati cemo na onom sa atletskom, a ja se sturio...kad ti sad kazes od Olympiacosa stadion...tu te bukvalno moze pljunut navijac![]()
Ima da gori...jbg
Evo ja licno bih samo da ti kazem da se slazem sa tobom!!pinoglavi je napisao/la:Evo prijavih se i ja jer ne mogu vise da trpim ovu ocitu fudbalsku ignoranciju u ovoj temi.
Kakvo branjenje u grckoj,kakva igra sa jednim napadacem sta vam je? U grcku da se takticki nadmudrujemo sa njima? Odakle ste vi pali? Pa ljudi jedu one koji se takticki sa njima nadmudruju.Usavrsili su svoju defanzivnu igru gotovo do perfekcije,a vi bi da se i mi sa onakvom odbranom koja protiv lihtenstajna go prima (istina zbog okolnosti uredu je sto smo primili go,ali ipak je to lihtenstajn) branimo i cekamo kontru.U grcku sa 2 napadaca i napadat od prve minute da se izgube ljudi.Pape kornere treba razradit da se tacno zna ko ce koga cuvat i nadat se da nece bit samo posmatraci u kornerima kao sto se desilo protiv velike Latvije.
Druga stvar vidim da ima velikih fudbalskih znalaca koji bi isprobavali nove igrace u jednoj od najvaznijih utakmica kvalifikacija,a ima i onih koji su uspjeli sastavit tim bez Pjanica.Pa prije bi prihvatio da mladji Zec,koji nastupa nije upisao, igra umjesto zdravog Dzeke,nego tim bez Pjanica.A neki su i stavljali Vrsajevica na lijevu stranu,momku svaka cast ali lijevom ni ustopat ne zna.Ne bih o tacnom sastavu to najbolje zna nas selektor,ali sa 2 napadaca moramo igrati.
Po mojoj procjeni mi nemamo sta izgubiti u Grckoj.U slucaju pobjede i ovjere ta 3 boda i kod kuce protiv Litvanije trebamo stvarno biti talenti da prospemo prednost(Grcka 4 dana poslije nas igra protiv Slovacke u Bratislavi a tu ocekujem zvjersku borbu Slovaka bar za remi)u slucaju nerijesenog rezultata ogromne sanse bi imali za prvo mjesto,a poraz nije ni blizu katastrofe zato jer ima revans u Zenici a i Grcka je u prethodnim kvalifikacijama znala dosta zicer utakmica remizirati tako da bi ih mogli brzo sustici(cak mozda i poslije 4. kola)
Pozdrav
xPrincipatus je napisao/la:Vidim vodi se ona prica o legendarnim, zeznutim Grcima i u istom mahu se spominje pobjednicki mentalitet. No pobjednicki mentalitet se ne sastoji od toga da covjek sebi ispira mozak, brinuci se o tome kako bi protivnik mogao doci do pobjede i sta sve krivo moze da se desi, jer su to kao misteriozni i strasni Grci od kojih citava fudbalska Europa drhti.
Ustvari je to nesto veoma jednostavno, umjesto straha od odgovornosti i pritiska, radujes se iz dubine srca tom izazovu, tako da nemozes docekati da istrcis na polje i pokazes sve sto mozes, bukvalno zelis da rastavis i unistis protivnika, pri prvom koraku na teren odlucno znas da si dosao samo po pobjedu, da je to nesto sto je odluceno, sto je tvoje, nesto na sta protivnik nema pravo, jer mu neces dozvoliti. Iz toga vuces samopouzdanje koje ne poznaje kiks, nego ti daje leprsavost i slobodu kreativnost, nepredvidljivost. Glad prema tom uspjehu je tako jaka da ces se boriti 90+ minuta i neces dati protivniku da dodje sebi.
Kakvo taktiziranje i prilagodjavanje. Otici i igrati kako nama lezi, a oni nek se pred svojom publikom brinu kada ce lopta od silnih prilika zavrsiti u njihovoj mrezi. Sjetite se ludih Turaka, kako su se svi bojali tog protivnika.
Strahovali od gola u zadnjim minutama...i zato su ih i primali. Samo je jedna repka na tom Euru bila sigurnija u sebe, da uvali Turcima gol u zadnjoj minuti, ta ista repka je izumila pobjednicki mentalitet. Ta ista repka, to jest njen podmladak je popio 4 gola od nase U21, nekoliko dana poslije potopa Grcke, koja je brutalno bila unistena za 15 minuta. To je formula za nasu pobijedu u Grckoj.
Pusti pizdarije tabloida.ZZtop10 je napisao/la:
![]()
bash takoo a ja josh stalno slao postom kao glasao za navijace ono bili ciji su navijaci najboljii a tad bili velezovi , celikovi , gradine , travnika bugojna hahah visokog haha ma loodilo majku imzizu1991 je napisao/la:Tabloid, upravo tako.
Joj kada se sjetim kada nije prije neta bilo, mislim, ono, nije se koristio, redovno bih uzimao te novine, izlazile utorkom i petkom, i ono se čovjek zamisli kada čita, rekao bi, za 5 godina ćemo osvojiti Evropu koliko talenata imamo
Nuto jest coek realan aferim momcinorealan_coek je napisao/la:Ne razumijem stvarno sto gurate pjanića van i ubacujete trkače pa nemože grčku nadrčat ni rep sastavljena od atletičara, sto neznači da su najjača rep. svijeta. Sta vam je sto moramo igrat po njihovim "pravilima" kad smo tehnički 3 puta jači treba spustit loptu i pustit ih da trče i molit boga da dzeko i vedo nece gadjat tribine. U svakom slučaju imam povjerenje u SAFETA sta god da odluči to je najbolja varijanta jer nemozemo mi sa foruma znati stanje u repki bolje od njega.
stvarno ce biti tesko pobijediti sa vecom razlikom od 1-0 ili 2-1.Jos uvijek stojim pri izjavi da nemamo sta izgubiti tamo,osim naravno ogromne sanse da se priblizimo Brazilu.mak_033 je napisao/la:Cuj nemamo sta izgubiti u Atini?
Normalno da imamo.. Ako izgubimo tamo onda moramo pobjediti u Zenici sa vecom razlikom kako bi bili prvi.. Stvarno me nervira ovo ako izgubimo nema veze..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.