otkud u cetvrtak da nema skole znam da nema u petak zbog dana prosvjetnih radnikaEBSCO je napisao/la:auu daj bože danas ili sutra, taman nema četvrtak i petak školebear grylls je napisao/la:
FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 13
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nama je tada dan škole pa smo tako sve spojilimeho-medo je napisao/la:otkud u cetvrtak da nema skole znam da nema u petak zbog dana prosvjetnih radnikaEBSCO je napisao/la:auu daj bože danas ili sutra, taman nema četvrtak i petak školebear grylls je napisao/la:

Na ovom gore liknu piše da bi ubrzo trebao izaći.cesc4 je napisao/la:Ljudi imal ko bilo kakvih informacija o tome cracku
Taj gore link tj profil si mogao i ti napraviti i davati neke informacije
Skidrow niti ima stranicu, niti ima bilo kakv profil na nekoj drustvenoj mrezi
Sve sto se pisu su nagadjanja, kada crack izadje znati cete svi, a realnost je da niko ne zna kada ce izaci.
Govorilo se 1 dan nakon izlaska igre, pa sutra, pa danas i nema ga. Zato se strpite i provjeravajte ovde forum, jer cim izadje neko ce eventualno napisati iili dati link.

Govorilo se 1 dan nakon izlaska igre, pa sutra, pa danas i nema ga. Zato se strpite i provjeravajte ovde forum, jer cim izadje neko ce eventualno napisati iili dati link.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
neo je napisao/la:Taj gore link tj profil si mogao i ti napraviti i davati neke informacijeSkidrow niti ima stranicu, niti ima bilo kakv profil na nekoj drustvenoj mrezi
Sve sto se pisu su nagadjanja, kada crack izadje znati cete svi, a realnost je da niko ne zna kada ce izaci.
Kad god sam radio sta oko PC igri i muckao oko Skid-a upucivalo me na ovu stranicu kao oficijelnu

btw fb i tw skidrow-a su

http://www.facebook.com/pages/SKIDROWGA ... 9981535856
http://twitter.com/skidrowgames
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Imal šta sada od te full igrice i kreka i toga za ove sto nemaju para za original

Ajde vise nmg cekat ! 

imal koja dobra dusa da mi pojasni kako se installira fifa 13 ? ovo izgleda neka zeznuta instalacija 

Ni jednu utakmicu nisam izgubio u FIFA, igram online. Vec me uhvatila euforija
Kad si zadnji put sta pojebo, sem deshanke ili ljevice ?MrAmani96 je napisao/la:Ni jednu utakmicu nisam izgubio u FIFA, igram online. Vec me uhvatila euforija
"It's one of premier league's oldest lessons .
?neo je napisao/la:Kad si zadnji put sta pojebo, sem deshanke ili ljevice ?MrAmani96 je napisao/la:Ni jednu utakmicu nisam izgubio u FIFA, igram online. Vec me uhvatila euforija

Kulturno.
Ako si skidao istu verziju kao mi ništa ne trebaš instalirat samo stavit crack kad izađe.geoxx je napisao/la:imal koja dobra dusa da mi pojasni kako se installira fifa 13 ? ovo izgleda neka zeznuta instalacija
- LarryDavid
- Kontakt:
Kulturno i humano tj covjek ti fin savjet daje...MrAmani96 je napisao/la:?neo je napisao/la:Kad si zadnji put sta pojebo, sem deshanke ili ljevice ?MrAmani96 je napisao/la:Ni jednu utakmicu nisam izgubio u FIFA, igram online. Vec me uhvatila euforija![]()
![]()
Kulturno.

Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
pita me jesam li ista poj.ebo... kakav je to savjet?
Haj dosta vas je ... dajte crackkkkk !!
je.bo te crack... idi pa kupi igruAdelin je napisao/la:Haj dosta vas je ... dajte crackkkkk !!
Pa da imam pare kupio bi ,a ne bi ovde molio za crack 1MrAmani96 je napisao/la:je.bo te crack... idi pa kupi igruAdelin je napisao/la:Haj dosta vas je ... dajte crackkkkk !!

-
- Kontakt:
Kreknem im ga materi.. pa ovo nije normalno koliko čekamo.
FIFA ponovo rasturila PES: FIFA 13 je najveća sportska igra svih vremena
Cifre ne lažu – FIFA 13 prodata je za 5 dana u neverovatnih 4.5 miliona primeraka što je već čini najbrže prodavanom igrom ove godine.
FIFA 13 na prvim mestima je lista u barem 40 zemalja, a primera radi, u Britaniji se svake sekunde u proseku proda po 7 kopija igre. U nedelju, čak 800.000 ljudi igralo je FIFA 13 odjednom, što EA nije zabeležio u svojoj istoriji. “FIFA 13 je uspeh kakav nije viđen među sportskim igrama”, kratko je saoštio predsednik komapnije EA SPorts Andrew Wilson. Sa druge strane, Konamijeva igra nije ostvarila željeni uspeh, iako se pojavila nedelju dana ranije. Zvanične brojke još nisu objavljene, a s obzirom da one nisu ohrabrujuće, pitamo se da li ćemo ih ikad i čuti.
Jel i dalje bolji pes ?

Cifre ne lažu – FIFA 13 prodata je za 5 dana u neverovatnih 4.5 miliona primeraka što je već čini najbrže prodavanom igrom ove godine.
FIFA 13 na prvim mestima je lista u barem 40 zemalja, a primera radi, u Britaniji se svake sekunde u proseku proda po 7 kopija igre. U nedelju, čak 800.000 ljudi igralo je FIFA 13 odjednom, što EA nije zabeležio u svojoj istoriji. “FIFA 13 je uspeh kakav nije viđen među sportskim igrama”, kratko je saoštio predsednik komapnije EA SPorts Andrew Wilson. Sa druge strane, Konamijeva igra nije ostvarila željeni uspeh, iako se pojavila nedelju dana ranije. Zvanične brojke još nisu objavljene, a s obzirom da one nisu ohrabrujuće, pitamo se da li ćemo ih ikad i čuti.
Jel i dalje bolji pes ?

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.