Ja sam ti rekao odigraj NBA i poslušaj mene , ti nisi htio.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
trebao sam brate odigrati na celticseRz88 je napisao/la:HV je dobio koliko sma upratio, mislim vodio je 3:0. ne znam na kome si pao.
Ja sam ti rekao odigraj NBA i poslušaj mene , ti nisi htio.
da vidis ovog jednog drugara mog iz svedske kako se lozi na njihov hokej, kad mu igra modo npr. protiv hv71' on vrije ko' sto rade navijaci kad igra boca-riverRz88 je napisao/la:Dobro mogu još Cavsi dobiti, kada igraju ovako dvije jake ekipe, uvijek se doda x, ja to nikada nisma uradio zato sam pao dosta puta na neriješenim rezultatima.
Heh, hokej, imam ja na MSN-u Šveđana, pitati ću ga koji savjet, pa ću ti staviti ovdje, ko zna možda i upali.
znam kako je brate, nikad u zivotu nisam usao u dvoranu hokejasku a kamoli igraoRz88 je napisao/la:Hahha, dešava se, jbg ne znamo mi kako je to, nisam vidio leda , mislim leda u sali kao što oni nisu osjetili ljeto od preko 40 stepeni u Švedskoj.
Evo rekao sam ti da nije još gotovo. Cavsi zaostaju samo 7 razlike. Mislim da je ovaj NBA prava kladioničarska liga. Bila i biti će. Ne možeš jerovati da je svaka utakmica tijesna, rijetke su one da se normalno pobjedi, ali jbg malo show business-a .
Jao lijepo pogleda, dvorana Cavsa a pored nje odmah Baseball stadion, fenomenalno.
Kad smo kod baseballa, koliko sam tu puta pao haha, Yankeeys...................
rayray je cudo, ono je jos uvijek paklen igrac iako je davno prekoracio tridesete....Rz88 je napisao/la:Boston ubacuje tricu odakle hoće, raspoloženi. Pierce na klupi, eto kakva je to utakmica.![]()
Jbg, gdje se ulaže tu ima i dobitka, osim u kladionicu. Jbg moram zorom ako Bog da ustati a ja ovdje Nba pratim ahhha.
Aha, hvala (evo u Premier je 1.9).. A kakav si sa NHL-om..steve-o je napisao/la:sto se tice hokeja, uvijek upali kad igram na hv71', taj tim je inace u odlicnoj formi i gaze sve pred sobom trenutno su prvi na tabeli. hv71' ima tri pobjede za redom(najvise trenutno u cijeloj ligi) i igraju veceras kod södertälje-a koji je izgubio 8-1 kod linkøping-a u ponedeljak, inace mogu reci da je ovaj tim izgubio kod hv71' u prvoj utakmici ove sezone. deveti su na tabeli i imaju samo 8 bodova. svaka online kladionica nudi odlicnu kvotu na hv71'
e nhl je druga stvar, nisam tu bas u toku al' mi je drug kralj sto se tice nhl-a, stalno dobija velike sume tuBaja_Zvjerka je napisao/la:Aha, hvala (evo u Premier je 1.9).. A kakav si sa NHL-om..steve-o je napisao/la:sto se tice hokeja, uvijek upali kad igram na hv71', taj tim je inace u odlicnoj formi i gaze sve pred sobom trenutno su prvi na tabeli. hv71' ima tri pobjede za redom(najvise trenutno u cijeloj ligi) i igraju veceras kod södertälje-a koji je izgubio 8-1 kod linkøping-a u ponedeljak, inace mogu reci da je ovaj tim izgubio kod hv71' u prvoj utakmici ove sezone. deveti su na tabeli i imaju samo 8 bodova. svaka online kladionica nudi odlicnu kvotu na hv71'
Boga mi ja konto ti se razumijes u taj hokej a malo malo padnes,steve-o je napisao/la:**** tko bi ocekivao da ce se osramotiti hv71' onako
Mislim da mi dodjes marku i 70kf..steve-o je napisao/la:**** tko bi ocekivao da ce se osramotiti hv71' onako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.