Ali opušteno samo, vjerujem ja Sušiću.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovakva je prica isla za Stilica,pa ga sad ti koji su gurali ga lagano izguravaju iz repke.bagrcavi je napisao/la:Kakav god izbor bolji je od trenutnog
Ako nema niko bolji neka i Štilića i Mravca, ali brate ako dođu bolji i prespektivniji igrači zašto ih izostavljati ?harishp je napisao/la:Ovakva je prica isla za Stilica,pa ga sad ti koji su gurali sad izguravaju iz repke.bagrcavi je napisao/la:Kakav god izbor bolji je od trenutnog
Cak je u vezi i Mravca jos dok je Baka bio selektor ,bila hampica zasto se ovaj ne pozove u repku.
Ako se ikad desi da bilo koji selektor ugodi svim zeljama u Sarajevu ce raja isti ovaj moment hodati u sorcu i majici kratkih rukava po ulicama.
Samo nek' se on (Sušić) riješi Mravca i Maletića (za početak), možemo i igrati s dva igrača manje, opet smo jači nego kad ova dva igraju.harishp je napisao/la:Bolji i perspektivniji igraci,nalaze bolje i perspektivnije lige.A ne mjenjati tarabom za drugu tarabu.
Ta dva igraca su ionako rezervisti u reprezentaciji,tako da ne znam,zbog ceka mislis,da smo slabiji sa njima,ili jaci bez njih. Sad natrpavati ekipu iz ceske lige,nije ni to rjesenje,jer nije neki kvalitet.spielführer_21 je napisao/la:Samo nek' se on (Sušić) riješi Mravca i Maletića (za početak), možemo i igrati s dva igrača manje, opet smo jači nego kad ova dva igraju.harishp je napisao/la:Bolji i perspektivniji igraci,nalaze bolje i perspektivnije lige.A ne mjenjati tarabom za drugu tarabu.
Da, ali zar nije bolje umjesto Mravca pozvati jednog Zukanovica, i umjesto Maletica jednog Viscu/Stevanovica, koji su dosta mladji i mogu napredovati, te preko repke privucu paznju jednog veceg kluba nego gdje sada igraju.Pasodzigera je napisao/la: Ta dva igraca su ionako rezervisti u reprezentaciji,tako da ne znam,zbog ceka mislis,da smo slabiji sa njima,ili jaci bez njih. Sad natrpavati ekipu iz ceske lige,nije ni to rjesenje,jer nije neki kvalitet.
Stevanovic i Visca bi milion posto bili pozvani da nije ispala tekma protiv Srbije.A selekcija trenutno moze bez njih,U-21 bi bila pusiona garantovana bez njih.Goalgetter je napisao/la:Da, ali zar nije bolje umjesto Mravca pozvati jednog Zukanovica, i umjesto Maletica jednog Viscu/Stevanovica, koji su dosta mladji i mogu napredovati, te preko repke privucu paznju jednog veceg kluba nego gdje sada igraju.Pasodzigera je napisao/la: Ta dva igraca su ionako rezervisti u reprezentaciji,tako da ne znam,zbog ceka mislis,da smo slabiji sa njima,ili jaci bez njih. Sad natrpavati ekipu iz ceske lige,nije ni to rjesenje,jer nije neki kvalitet.
I onda kad se desi situacija da se Mujdža povrijedi protiv Francuza i zaigra Maletić onda puša. Za 10 minuta lika 5 puta predriblali, nema sumnja da bi jedan Stevanović bolje odigrao. I taj Stevanović bar ima prostora za napredak, za razliku od Darka.Pasodzigera je napisao/la:Ta dva igraca su ionako rezervisti u reprezentaciji,tako da ne znam,zbog ceka mislis,da smo slabiji sa njima,ili jaci bez njih. Sad natrpavati ekipu iz ceske lige,nije ni to rjesenje,jer nije neki kvalitet.spielführer_21 je napisao/la:Samo nek' se on (Sušić) riješi Mravca i Maletića (za početak), možemo i igrati s dva igrača manje, opet smo jači nego kad ova dva igraju.harishp je napisao/la:Bolji i perspektivniji igraci,nalaze bolje i perspektivnije lige.A ne mjenjati tarabom za drugu tarabu.
Bez brige BHT 1 sigurno prenosi.Nimla_RZ je napisao/la:Pa još nijedna bh. televizija nije obezbijedila prava za prenos ove utakmice
Ipak je to Brazil, trebale bi se grampat koja će prije ugrabit...Elegant je napisao/la:Bez brige BHT 1 sigurno prenosi.Nimla_RZ je napisao/la:Pa još nijedna bh. televizija nije obezbijedila prava za prenos ove utakmice
Jes kad ne bi Kentaro digao cijenu ,ipak je to Brazil,pa i skuplja tarifaNimla_RZ je napisao/la:Ipak je to Brazil, trebale bi se grampat koja će prije ugrabit...Elegant je napisao/la:Bez brige BHT 1 sigurno prenosi.Nimla_RZ je napisao/la:Pa još nijedna bh. televizija nije obezbijedila prava za prenos ove utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.