UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
101
63%
Jon Jones
43
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 161

tyler durden
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la tyler durden » 15 dec 2011, 11:20

Polo je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:zgazice ga Lesnar ;)
Mozda su to zelje mnogih, ali mislim da Overeem ima prednost ma da se slazem da ce gledanost biti dobra a pobjednik ce se boriti u 2012 protiv Velasqueza.

Nisu zelje,mislim da je to realna prognoza.Overeem je navikan previse po mom nekom skromnom misljenju.
Zar se pobjednik ove borbe nece borit protiv JDS-a?

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 15 dec 2011, 11:31

tyler durden je napisao/la:
Polo je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:zgazice ga Lesnar ;)
Mozda su to zelje mnogih, ali mislim da Overeem ima prednost ma da se slazem da ce gledanost biti dobra a pobjednik ce se boriti u 2012 protiv Velasqueza.

Nisu zelje,mislim da je to realna prognoza.Overeem je navikan previse po mom nekom skromnom misljenju.
Jeste moja greska zaboravio sam da je JDS pobjedio skro :D greska jos je rano :D

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 dec 2011, 12:01

Polo je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:
Polo je napisao/la: Mozda su to zelje mnogih, ali mislim da Overeem ima prednost ma da se slazem da ce gledanost biti dobra a pobjednik ce se boriti u 2012 protiv Velasqueza.

Jeste moja greska zaboravio sam da je JDS pobjedio skro :D greska jos je rano :D

oprosteno ti je ;)
ko god da dode JDS-u na sake,fasovace batine bilo da je Brock ili Alistair :D

UFC 143
Roy Nelson vs Fabricio Werdum 8-)

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 16 dec 2011, 00:39

oprosteno ti je ;)
ko god da dode JDS-u na sake,fasovace batine bilo da je Brock ili Alistair :D

UFC 143
Roy Nelson vs Fabricio Werdum 8-)[/quote]
I ta borba ce biti dobra a to ko dodje overeem ili lesnar JDS bit ce isto dobra marisana samo nadajmo se da ovu dvojicu do tad nece iskljucit zbog steorida :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 dec 2011, 13:45

Imal ko iz Sarajeva da ovo prati.
Sta je bilo sa one ideje Denisa Stojnica da otvori klub jel zna neko nesto vise ?
Rece mi drug da je Denis bio neki dan u emisiji Show Time na Pink BH al nisam gledao.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 dec 2011, 23:30

MakeTZ je napisao/la:Imal ko iz Sarajeva da ovo prati.
Sta je bilo sa one ideje Denisa Stojnica da otvori klub jel zna neko nesto vise ?
Rece mi drug da je Denis bio neki dan u emisiji Show Time na Pink BH al nisam gledao.
gledao sam ja. neki dan denis rece da je kupio oktagon i da ce ga uskoro postaviti u sarajevu...
You are someone else I am still right here

pit-bull
Kontakt:

Post Postao/la pit-bull » 18 dec 2011, 07:22

alistair ce da pojede Brocka!
you'll never walk alone

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 18 dec 2011, 11:34

fera je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Imal ko iz Sarajeva da ovo prati.
gledao sam ja. neki dan denis rece da je kupio oktagon i da ce ga uskoro postaviti u sarajevu...
a jel rekao sta za svoje borbe kad je sljedeca ?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 dec 2011, 12:25

meni se cini po onome sto je denis govorio da je on ocekivao nastup na ufcu 30. decembra ali nista od toga osim ako se cudo ne desi. valjda trebaju ovi iz golden glorya ici 29. decembra u las vegas da ugovore meceve denisu i jos nekolicini boraca iz tog gyma.
mada ja sam iz određenih razloga vjerovao da ce on uletiti u strikeforceov turnir teskasa ali tesko i to...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 18 dec 2011, 14:11

Aha hvala, ne moze u Strikeforce, Strikeforce ukida tesku kategoriju.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 18 dec 2011, 20:29

fera je napisao/la:meni se cini po onome sto je denis govorio da je on ocekivao nastup na ufcu 30. decembra ali nista od toga osim ako se cudo ne desi. valjda trebaju ovi iz golden glorya ici 29. decembra u las vegas da ugovore meceve denisu i jos nekolicini boraca iz tog gyma.
mada ja sam iz određenih razloga vjerovao da ce on uletiti u strikeforceov turnir teskasa ali tesko i to...
Nisam to gledo, i ne znam kada ce novi mec ali najvljivao je ranije i da bi to moglo biti za Januar a klub je vec otvorio u Sarajevu i to cjenim kada nasi borci ipak ulazu u grad u kojem su ponikli i nezaboravljaju odakle su.

Samo ovakvi borci kao sto je Denis mogu promovisat ovaj sport i steci paznju malo na i ministatstvo sporta koje slabo ulaze u borilacke sportove.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 18 dec 2011, 23:11

Pa jel otvorio klub 100%, mozes li doc do jos kakvih informacija ?

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 19 dec 2011, 02:41

Koliko sam citao Stojnica nema za UFC.
UFC 141 Lesnar i Overem.
UFC 142 u Brazilu.
UFC 143 ponovo SAD ali ga nema ni tu.
UFC 144 Japan.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 dec 2011, 15:43

MakeTZ je napisao/la:Koliko sam citao Stojnica nema za UFC.
UFC 141 Lesnar i Overem.
UFC 142 u Brazilu.
UFC 144 Japan.
Ne znam i ja sam gledo nema ga sad na ovom 141 to je sigurno mozda u 143 da se nesto promjeni.

Koliko sam procitao bilo je na sarajevo-x da je otvorio klub pod imenom BOSNA I HERCEGOVINA i prvi oktagon u BiH je doveo pa vidjecemo dobro bi bilo da Berina i Tomu uzme u svoj klub i tako promovisu ovaj sport.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 dec 2011, 10:48

MakeTZ je napisao/la:Koliko sam citao Stojnica nema za UFC.
UFC 141 Lesnar i Overem.
UFC 142 u Brazilu.
UFC 144 Japan.
Stojnić tvrdi kako je ugovor s UFC-om već potpisan, a on ima 90 dana da ga raskine?!

"Srećom sam se vratio u UFC. Dobio sam ugovor koji mi omogućuje da ga raskinem 90 dana. Ja ga nisam raskinuo, naravno, nego čekam još mjesec dana da bih znao kada je prvi nastup: u prosincu 2011., siječnju ili veljači sljedeće godine. Znam da se radi o ugovoru na četiri meča, što je standardni ugovor za UFC borca. Ne bih smio izgubiti dva meča zaredom kao što mi se dogodilo u prvom pokušaju. Prvi dvoboj sam izgubio od Caina Velasqueza, bio sam loše spremljen, neozbiljno sam shvatio UFC. U drugom meču nisam imao sreće. Očekujem da bi prvi dvoboj iz novog ugovora trebao odraditi u prosincu. Joe Silva mi se javio i rekao mi je da budem spreman. Pet kila sam skinuo, a trebao bih skinuti još pet da bih bio u najboljoj formi."

naletih na ovo... eto ko zna mozda je taj ugovor i raskinut... a mozda nikad nije ni potpisan :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 22 dec 2011, 16:52

To je stara vijest i ja sam to citao, poslije toga nema vise nista o tom mecu prvom.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 22 dec 2011, 19:36

MakeTZ je napisao/la:To je stara vijest i ja sam to citao, poslije toga nema vise nista o tom mecu prvom.
Bio je ugovor bas na vasem sajtu objavljen znaci ugovor je postoji sada samo da borbe se ugovore ono je bilo price protiv cro copa jer je on imao jos 1 mec za UFC ali to je bio sa Nelsonom koji je izgubio i povukao se sada vidjecemo sta ce bit mozda bude neki mec za Denisa u ZAGREBU u Ozujku na oprostajnom Cro Copa.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 dec 2011, 11:31

Polo je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:To je stara vijest i ja sam to citao, poslije toga nema vise nista o tom mecu prvom.
Bio je ugovor bas na vasem sajtu objavljen znaci ugovor je postoji sada samo da borbe se ugovore ono je bilo price protiv cro copa jer je on imao jos 1 mec za UFC ali to je bio sa Nelsonom koji je izgubio i povukao se sada vidjecemo sta ce bit mozda bude neki mec za Denisa u ZAGREBU u Ozujku na oprostajnom Cro Copa.
samo... ako imas ugovor sa UFC-om onda se ne mozes boriti na tim nekim eventima van UFC-a... ako ima ugovor i ako misli nastupiti vec u aprilu u zagrebu (mislim na denisa) onda ima neki ugovor na jedan mec jer sumnjam da moze u tako kratkom roku odraditi 2 u ufc-u i stici jos i na mirkovom eventu da nastupi.
jedina stvar koja me nervira kod denisa je to sto je previse oprecnih informacija kada je on u pitanju.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 25 dec 2011, 16:48

fera je napisao/la:
Polo je napisao/la:
samo... ako imas ugovor sa UFC-om onda se ne mozes boriti na tim nekim eventima van UFC-a... ako ima ugovor i ako misli nastupiti vec u aprilu u zagrebu (mislim na denisa) onda ima neki ugovor na jedan mec jer sumnjam da moze u tako kratkom roku odraditi 2 u ufc-u i stici jos i na mirkovom eventu da nastupi.
jedina stvar koja me nervira kod denisa je to sto je previse oprecnih informacija kada je on u pitanju.
Ne znam volio bi kao i svaki Bosanac da nastupa u UFC-u sada evo od ljeta je potpisao ugovor bilo ne vec nekoliko eventa nije nastupao valjda sada se nesto realizuju i bude se borio. Sigurno ako je pod ugovorom nesmije se borit van UFC-a inace bi i on sigurno bio na Sarajevo Fightu kao ranije na noc gladijatora sto je bio.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 27 dec 2011, 02:00

Znal neko mozel se kako stupit u kontakt sa Denisom ?

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.