SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

adnan24
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la adnan24 » 18 mar 2009, 17:41

BIHfan je napisao/la:
:lol: :lol: Pa kako nisi dao gol u prijateljskoj ipak si ti nas Vedad Ibisevic. :D

Ma to je prijateljska-nisam htio da se povrijedim kao gore navedeni :D

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 18 mar 2009, 17:45

Stvarno vas moderatore ne razumijem.
Kao prvo bezveze ste obrisali par postova koje nikome nisu smetali. Brisete prijedloge? Svasta.
Druga stvar, ko sto neko rece pa nije Kup UEFA pa da se sad toliko cjepidlaci.
Dok se vi niste aktivirali, a to je bilo do danas, sve je islo kako treba. Sad lagano tusite i unistavate entuzijazam nas par koji smo jako zainteresovani za ovu igru.

ODOBRENJE admina smo dobili, to mozete naci i na ovoj temi, jasno pise da ce nam izaci u susret i da ce podrzat ovu igru tako da prica o tome kako nije odobreno je cista glupost.

Savez, hmm odkud sad ideja da ce eagles biti u savezu kad tip uopste nije pokazao zainteresovanost za igru?? Il je to samo zato sto je moderator?
Znaci vi nama ovdje zelite na silu neke stvari?

Ako moze odgovorite mi na ova postavljena pitanja...

ps. Liga moze poceti i sa 6 klubova trenutno samo toliko imamo zainteresovanih. Ako se kojim slucajem iznenada prijavi veci broj igraca, mozemo i prekinuti ligu pa poceti ispocetka.. medjutim do tada se moze i cijela sezona odigrati.
010 ISN'T JUST A CODE

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 18 mar 2009, 19:23

evo hoću da se prijavim za ligu..šta treba?
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

High

Post Postao/la High » 18 mar 2009, 19:26

Nema veze ko je pokrenuo ovu ligu.Ima zainteresovanih,ali nedovoljno.Organizovacemo mi neki ''turnir'' naredne sedmice nije problem.Ali ako je neko zaduzen za temu onda je on odgovoran i mora azurirati istu.Ako imate neke zalbe napisite slobodno nije problem.Vase teme koje ste otvorili nisam brisao,zavrsite ovo kolo,ali nije se svaka ekipa pitala da li ce igrati ! Ne moze se to uraditi preko noci,nisu samo 2 ekipe pa da je to tako lako.Ponavljam,sacekajte dok se skupi jos ekipa.Napravljene su teme koje su potrebne za ovu nasu ligu koja ce vjerujem ici prema vrhu i da ce brojiti mnogo vise clanova nego sad.Ali ne moze svako na svoju ruku praviti.Ko je nas pitao kad cemo poceti ? Niko !
Evo,od sljedece sedmice cemo poceti sa odigravanjem nekog turnira pa cemo vidjeti kako i sta dalje.
Lagano samo,ne vidim zasto toliko zuriti.
Bukvalno ligu ste zapoceli preko noci sto nije uredu.To se malo bolje organizuje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

High

Post Postao/la High » 18 mar 2009, 19:37

brato je napisao/la:evo hoću da se prijavim za ligu..šta treba?
Rodni list,dvije slike i cvaju :mrgreen:

Salu na stranu,imas posebnu temu za to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 mar 2009, 22:03

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 19 mar 2009, 08:44

High je napisao/la: Bukvalno ligu ste zapoceli preko noci sto nije uredu.To se malo bolje organizuje.
Jesmo poceli preko noci al samo zato sto je vecina clanova to trazila. Eto izvinjavam se necu ja vise na svoju ruku nista radit. Izvinjavam se sto sam pokrenuo ovo uopste.
010 ISN'T JUST A CODE

High

Post Postao/la High » 20 mar 2009, 14:59

Prijavljeni klubovi:

FK Delfin

riky ©
adnan24
BIHfan

Blue Train

RK Gradacac ©
Bistrikboy
eliminator

Cekicari

Hammer ©
Mont0
defender

Spam

RZ 88 ©
tm 87 2
big_amko

Crazy Legs

adnan_nanda ©
lolo
Mukiol

Zadnja klupa

High ©
csh
doci

joint_fc

miky_hz ©
butmiran
brato

Mislish United

Zagor ©
GunnerS
Dubioza

FC. Bayern

geronimo ©
ribery
Emir_ZENICA

High

Post Postao/la High » 20 mar 2009, 15:10

riki je napisao/la:I sad hocemo cekati deseti klub ili ce liga brojati 9 klubova.I kad bi zvanicno liga mogla krenuti????????????
Cekamo 10. klub,da ima neki prosjek,vjerujem kako ce biti jos dosta dosta prijavljenih kad vide kako ovo ide,ova liga,jer neki i ne znaju pravila pa ce vidjeti da to nije bauk i prijaviti se,mada ce morati cekati duze vrijeme,zato prijavite se sad,olaksajte i vama i nama.Sto se tice pocetka,kako saznaje ekipa 60 minuta,liga pocinje sljedece subote.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 20 mar 2009, 15:16

cek jel pocelo ovo, sry neki dan sam vidio da su postavljeni parovi i vidio rok do subote, imo sam nekog posla pa reko u zadnji tren cu sad vidim nema parova, jel pocelo ako nije kad ce pocet :P

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 mar 2009, 16:07

defender je napisao/la:cek jel pocelo ovo, sry neki dan sam vidio da su postavljeni parovi i vidio rok do subote, imo sam nekog posla pa reko u zadnji tren cu sad vidim nema parova, jel pocelo ako nije kad ce pocet :P
nije. još se treba bar jedan tim osnovati, a to je bilo bazveze....
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 20 mar 2009, 16:17

High je napisao/la:
riki je napisao/la:I sad hocemo cekati deseti klub ili ce liga brojati 9 klubova.I kad bi zvanicno liga mogla krenuti????????????
Cekamo 10. klub,da ima neki prosjek,vjerujem kako ce biti jos dosta dosta prijavljenih kad vide kako ovo ide,ova liga,jer neki i ne znaju pravila pa ce vidjeti da to nije bauk i prijaviti se,mada ce morati cekati duze vrijeme,zato prijavite se sad,olaksajte i vama i nama.Sto se tice pocetka,kako saznaje ekipa 60 minuta,liga pocinje sljedece subote.
:mrgreen: :D :lol:
joint_fc upravo trenira sa fc liverpool dajući do znanja svima da se ozbiljno priprema za šampionsku titulu sportsport lige

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 20 mar 2009, 16:20

SAMO MALO U OVOJ MOJOJ EKIPI CRAZY LEGS OVOG LOLE NEMA STO ZNACI DA TREBA MJENJATI! :!: :!:
mB!

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 20 mar 2009, 16:22

Zadnja klupa

High ©
csh
doci

žiku zadnje klupa i moderatora na okupu :lol: :lol: ....zadnja klupa se nameće za vicešampionsku titulu

High

Post Postao/la High » 20 mar 2009, 16:26

Mukiol je napisao/la:SAMO MALO U OVOJ MOJOJ EKIPI CRAZY LEGS OVOG LOLE NEMA STO ZNACI DA TREBA MJENJATI! :!: :!:
Neka kapiten nadje drugog igraca.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 20 mar 2009, 22:38

Ja sam tu, zelim da igram i potpuno sam se oporavio od ozljede, dobivene na probnoj utakmici u Salzburgu, dakle?!

Gdje da se "uclanim"? ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 mar 2009, 22:52

Knele je napisao/la:Ja sam tu, zelim da igram i potpuno sam se oporavio od ozljede, dobivene na probnoj utakmici u Salzburgu, dakle?!

Gdje da se "uclanim"? ;)
Priajavi se ovdje. http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 236#p60236 Eto ako hoćeš napravi tim pa pozovi još dvoje koji trenutno traže tim.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 mar 2009, 09:52

Sorry, ako moze (a sto ne bi moglo :? ) prebacite Ribery-a za kapitena nase ekipice!
Sad me zvao covjek i zamolio da tako bude, jer kaze da njegov nick bolje odgovara imenu naseg tima. ;) :D
Salim se, ali stvarno to uradite, jer bojim se da cu sta propustiti (kao kapiten) pa ode sve u helac...ipak je on cesce ovdje prisutan.
Thx 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 21 mar 2009, 10:24

brato je napisao/la:Zadnja klupa

High ©
csh
doci

žiku zadnje klupa i moderatora na okupu :lol: :lol: ....zadnja klupa se nameće za vicešampionsku titulu
moramo malo :D :lol: :lol:

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 mar 2009, 11:48

geronimo je napisao/la:Sorry, ako moze (a sto ne bi moglo :? ) prebacite Ribery-a za kapitena nase ekipice!
Sad me zvao covjek i zamolio da tako bude, jer kaze da njegov nick bolje odgovara imenu naseg tima. ;) :D
Salim se, ali stvarno to uradite, jer bojim se da cu sta propustiti (kao kapiten) pa ode sve u helac...ipak je on cesce ovdje prisutan.
Thx 8-)

Hocemol se mi zvati Bayern ili nesto drugo ...mislim da je bolje nesto drugu jer niko nije imena klubova stavljao
A C A B !

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.