EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

hodža
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la hodža » 20 jan 2012, 21:55

Toxicity je napisao/la:Ne uzme li sad Hrvatska prvenstvo neće nikad.. :mrgreen: , stvarno ne znam tko ih može sad zaustavit. Iz utakmice u utakmicu ovo sve bolje i bolje izgleda. Jedino ako Francuska ne poludi u nastavku takmičenja :mrgreen:
pa i ako polude i uzmu sve tekme, opet im nije osigurano polufinale ;)

mora se dosta toga poklopiti, baš ko i Dancima...

a slažem se za navedeno o Hrvatima..definitivno su sada favorit br. 1
FORZA MARŠAL !!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jan 2012, 21:56

spielführer_21 je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Kovinjalo na rts-u reče da ako norvežani ne izgube, slovenci otpadaju. :?
po kojem to osnovu? Slovenci imaju bolji međusobni skor i ukupnu gol razliku od Islanda :?
Ma ne`am pojma kako, ali on tako reče na kraju utakmice špa-rus.
Nebitno, Slovenci su prošli, hebeš skandinavce. Sad će sigurno okupirati Arenu, kao i 2005. na evrobasketu.
Tu su i Srbi, Hrvati, Makedonci. :D Ima da gori Arena. 8-)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 20 jan 2012, 21:57

Dylan Dog je napisao/la:legendo,**** te Barachet ;)
Eto sad kao Barachet glavni krivac, a što Karabatić i Narcisse ne mogu u bazen ubaciti, to nije bitno.
Toxicity je napisao/la:Ne uzme li sad Hrvatska prvenstvo neće nikad.. :mrgreen: , stvarno ne znam tko ih može sad zaustavit. Iz utakmice u utakmicu ovo sve bolje i bolje izgleda. Jedino ako Francuska ne poludi u nastavku takmičenja :mrgreen:
Nadam se finalu Srbija-Hrvatska. 8-)

EDIT: Španija i Mađarska 3, Francuska 0, Hrvatska 4, Slovenija 2, Island 0.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 20 jan 2012, 21:58

Hrvati 4
Španci 3
Mađari 3
Slovenci 2
Island 0 :lol:
Francuska 0 :lol:
You'll never walk alone.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 jan 2012, 22:01

Francuska je sama sebe dovela u ovu situaciju, ali opet vjerujem da se mogu vratiti i dobiti sve 3 utakmica i doći do polufinala, uz malo sreće. Pokazat će oni da su najbolji kad najviše treba. Za njih će odlučujući duel biti Hrvatske i Španije gdje bi im više odgovarala pobjeda Hrvata.

Sumnjam da Mađari mogu nastaviti u ovom ritmu, kao i Španci.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 jan 2012, 22:02

gollum je napisao/la:
Eto sad kao Barachet glavni krivac, a što Karabatić i Narcisse ne mogu u bazen ubaciti, to nije bitno.
Nadam se finalu Srbija-Hrvatska. 8-)

EDIT: Španija i Mađarska 3, Francuska 0, Hrvatska 4, Slovenija 2, Island 0.
Barachet je poseban fenomen,uspio je cak i u trenutcima kada se lomio rezultat tamo oko 54-55te minute da ga neko izbaci u kontru 1 na 1 s golmanom i naravno "igracini" golman brani.
Od kako se njega forsira sa velikom minutazom Francuska igra najgori rukomet u posljednih 5 godina.
Karabatic i Narcise su predvodili Francusku do titule svjetskog,evropskog i olimpijskog prvaka,koji je njegov izgovor?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 20 jan 2012, 22:03

Mogao bi ovo neko od komšija uzeti i to baš sa stilom. Za mene su sada trenutno 2 najozbiljnija kandidata za pobjednika Hrvatska i Srbija. Kakvo izdanje Francuza i kakva neefikasnost, ko bi ovo od njih očekivao. Fino je što su i Slovenci zabilježili pobjedu, te imaju čemu da se nadaju. Kako zanimljivo prvenstvo će biti samo do kraja, a ko bi očekivao, pa jedno 85% ljudi je bilo složno oko toga da će se Francuzi prošetati prvenstvom, a gledaj sada. :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jan 2012, 22:06

gollum je napisao/la:Nadam se finalu Srbija-Hrvatska. 8-)

A joj šta bi to bilo!!! 8-)

Srbi pred dvadesetak hiljada svojih navijača nakon niza neuspjeha na velikm takmičenjima pokušavaju da se vrate u svjetski vrh u velikom stilu, ili Hrvati sa jednom velikom generacijom koja je skoro sve osvojila (Balić, Vori, Lacković...) i kojoj je ovo zadnja šansa da uzme jedino što im fali, euro.

O komšijskom naboju, prestižu i svemu ostalom što uz to ide, da ne govorim.

Onako usput, rezultati u ovoj prvoj fazi su da počupaš kosu sa glave. Raja se ispadala samo tako.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 20 jan 2012, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2012, 22:07

Gledam ovu prvu fazu i zaista ma koliko to god glupo zvucalo ali mislim da je Srbija pokazala najbolji rukomet.Hrvati jesu rutinski stigli do druge faze,ali nisu oni u prve dve utakmice izgledali tako ubedljivo,pogotovo zbog presmesne igre u odbrani,ipak veceras su to popravili i za ocekivati da jos vise raste njihovo samopouzdanje i kvalitet kako se budu odmicale igre na prvenstvu.Tu su i dva faktora iznenadjenja,prvi Madjari definitivno sto su uopste prosli a zatim i sto su preneli bodove u nastavak,a zatim i ludi Makedonci.Oni su igrali kao na domacem terenu u Novom Sadu odnosno Nisu zbog blizine,ali sada ocekujem drugu pricu,ne verujem da ce imati navijanje ni priblizno kao ovo u Pioniru odnosno Areni.

Sledi sada ono najbolje,najbolji evropski rukomet u Beogradu,sada tek ocekujem onaj osecaj u vazduhu da je prvenstvo tu.Dobio sam karte za Arenu,da sam hteo mogao sam i za Pionir ali to mi ne treba,ostavio sam coveku da uveseli nekoga drugog.
Neka igre pocnu. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 20 jan 2012, 22:09

Ko igra sutra i prekosutra ,može li neko napisati ?
You'll never walk alone.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jan 2012, 22:12

poljska-švedska u 16:15
makedonija-danska u 18:15
srbija-njemačka u 20:15
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 20 jan 2012, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
RIP Adis Selmanović

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 20 jan 2012, 22:12

Dylan Dog je napisao/la:Barachet je poseban fenomen,uspio je cak i u trenutcima kada se lomio rezultat tamo oko 54-55te minute da ga neko izbaci u kontru 1 na 1 s golmanom i naravno "igracini" golman brani.
Od kako se njega forsira sa velikom minutazom Francuska igra najgori rukomet u posljednih 5 godina.
Karabatic i Narcise su predvodili Francusku do titule svjetskog,evropskog i olimpijskog prvaka,koji je njegov izgovor?
Nije iskoristio kontru i odmah loš? Onda najbolji svjetski igrači sigurno nikad u karijeri nisu promašili kontru kad se lomio rezultat.
Titule svjetskog, evropskog i olimpijskog prvaka su izgovor za nešto večeras? :?

Vjerovatno je Claude Onesta, čovjek koji je predvodio Frnacusku do svih tih uspjeha, rukometni laik jer je baš tom Barachetu večeras dao najveću minutažu od svih bekova. Levat. Osvojio sve što se može osvojiti, posrećilo mu se 100%.
I ovi iz Atletico Madrida potpisali ugovor sa tim Barachetom, isto levati, osvojili par Liga šampiona i duplih kruna u Španiji, i odmah misle da nešto znaju.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 20 jan 2012, 22:15

VolimLiverpool je napisao/la:Ko igra sutra i prekosutra ,može li neko napisati ?
Srbija-Njemačka(BHT)
Poljska-Švedska
Danska-Makedonija

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 20 jan 2012, 22:19

nazalost srbija ovo uzima
Bosna <3

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 jan 2012, 22:22

gollum je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Barachet je poseban fenomen,uspio je cak i u trenutcima kada se lomio rezultat tamo oko 54-55te minute da ga neko izbaci u kontru 1 na 1 s golmanom i naravno "igracini" golman brani.
Nije iskoristio kontru i odmah loš? Onda najbolji svjetski igrači sigurno nikad u karijeri nisu promašili kontru kad se lomio rezultat.
Titule svjetskog, evropskog i olimpijskog prvaka su izgovor za nešto večeras? :?

Vjerovatno je Claude Onesta, čovjek koji je predvodio Frnacusku do svih tih uspjeha, rukometni laik jer je baš tom Barachetu večeras dao najveću minutažu od svih bekova. Levat. Osvojio sve što se može osvojiti, posrećilo mu se 100%.
I ovi iz Atletico Madrida potpisali ugovor sa tim Barachetom, isto levati, osvojili par Liga šampiona i duplih kruna u Španiji, i odmah misle da nešto znaju.
Jesam je gdje rekao da je Barachet kloc,kao sto bi se dalo zakljuciti iz tvog ironicnog pisanja o tome kako su Onesta i ljudi iz Reala levati sto ga cijene a ja ne ??
Evo sta sam ja pisao za njega:
Slazem se,tesko da on ista moze sam uraditi,ali eto npr. protiv Rusa je odigrao dobro,s obzirom da je ipak najmanje zvucno ime od Francuskih bekova pa njeg valjda najslabije cuvaju :mrgreen:
S druge strane,treba ipak imati u vidu da nije lako izgledati dobro u ovakvoj konkurenciji,Karabatic(mada je ocajan na ovom prvenstvu,ni protiv Rusa se nije proslavio,ali ja ipak mislim da ce on biti na nivou kada bude najpotrebnije),Narcise,Fernandez,sve sama elita ove igre,tako da Barachet normalno izgleda los u ovakvoj konkurenciji.
I dalje stojim iza ovoga,on nije na nivou kakvom treba da bude prvi izbor Francuske reprezentacije na desnome beku,mogu se krpiti sa njime kada svi ostali igraju dobro,ali cim zakazu recimo Karabatic i Fernandez znas da ne mozes na Baracheta racunati da moze on "povuci".

Ovo je upucenu legendi jer ga je hvalio.

Dakle,nije on los,ali nije na nivou ostalih Francuskih igraca,eto npr.Duvnjak je njegov vrsnjak a za klasu je bolji bek.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2012, 23:14

Devil je napisao/la:Gledam ovu prvu fazu i zaista ma koliko to god glupo zvucalo ali mislim da je Srbija pokazala najbolji rukomet.Hrvati jesu rutinski stigli do druge faze,ali nisu oni u prve dve utakmice izgledali tako ubedljivo,pogotovo zbog presmesne igre u odbrani,ipak veceras su to popravili i za ocekivati da jos vise raste njihovo samopouzdanje i kvalitet kako se budu odmicale igre na prvenstvu.Tu su i dva faktora iznenadjenja,prvi Madjari definitivno sto su uopste prosli a zatim i sto su preneli bodove u nastavak,a zatim i ludi Makedonci.Oni su igrali kao na domacem terenu u Novom Sadu odnosno Nisu zbog blizine,ali sada ocekujem drugu pricu,ne verujem da ce imati navijanje ni priblizno kao ovo u Pioniru odnosno Areni.

Sledi sada ono najbolje,najbolji evropski rukomet u Beogradu,sada tek ocekujem onaj osecaj u vazduhu da je prvenstvo tu.Dobio sam karte za Arenu,da sam hteo mogao sam i za Pionir ali to mi ne treba,ostavio sam coveku da uveseli nekoga drugog.
Neka igre pocnu. :mrgreen:
Cuj Madzari faktor iznenadjenja,Makedonci ludi a Srbija je faktor ocekivani.
Bem te tehniko kad te volovi vuku :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2012, 23:16

Jbm vas oci,kad niko nece da vas koristi. :roll:

Bolduj deo,uvecaj na maksimum i pri tome oboji najtamnijom bojom da vidim gde sam to napisao da je Srbija faktor ocekivani. :?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2012, 23:16

Devil je napisao/la:Jbm vas oci,kad niko nece da vas koristi. :roll:

Bolduj deo,uvecaj na maksimum i pri tome oboji najtamnijom bojom da vidim gde sam to napisao da je Srbija faktor ocekivani. :?
Izmedju redova i to masnim slovima.Sto pitas?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2012, 23:19

harishp je napisao/la:
Devil je napisao/la:Jbm vas oci,kad niko nece da vas koristi. :roll:

Izmedju redova i to masnim slovima.Sto pitas?
Ma nako,dosadno mi pa 'ajde da i druge malo maltretiram da udaraju po tastaturi.
:roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2012, 23:26

Vidim 8-)
Prolazak Madjara nazvati iznenadzenjem je u krajnjoj mjeri neukusno.
Jesu imali tesku grupu,ali oni su poput Ruske repke u fudbalu.Uvijek tu,gdje treba sa ponekim kiksom.
Pobjede Srbije nisu iznenadjenje jer ljudi koriste domaci teren.Pa i jedna je Austrija bila ok,ali samo onda kad su bili domacini prvenstva.Kod Makedonaca je slicna prica,jer im komsiluk i blizina omogucava da se osjecaju kao kod svoje kuce.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.