RK Bosna Visoko

samo_lijevo
Kontakt:

Re: RK Bosna Visoko

Post Postao/la samo_lijevo » 16 avg 2014, 22:20

BJELOVAR – IZVIĐAČ
33:32 (17:19)

KSC“Mladost. Gledalaca: 200. Sudije: Edin Šahinović i Emir Drugović (oba Visoko). Sedmerci: Bjelovar 4(3), Izviđač 10(7). Isključenja: Bjelovar 12 min, Izviđač 10 min.

BJELOVAR: Prvonožac, Jandža, Udžbinac, Ig.Gašparović 10, Vidaković 7, Fiala, Grbavac, Šimunović 8, I.Jurišić 2, Tandara 1, Iv.Gašparović 2, Rajić 4, Golec, Sermek, F.Jurišić, Kocijan. Trener Željko Vidaković

IZVIĐAČ: Ivanković, I.Ereš, Pavlak 1, Mandić, Hrstić 6, Grbavac 2, Pavlak 5, J.Ereš 9, Jarak 4, Beljo, Boras 3, Čutura 2, Pavlović, Šarac, Petković. Trener: Zdenko Grbavac

BOSNA – METKOVIĆ

31:30 (16:15)

KSC“Mladost“. Gledalaca: 400. Sudije: Emir Drugović i Emir Memić (oba Visoko). Sedmerci: Bosna 4(4), Metković 4(2). Isključenja: Bosna 8 min, Metković 6 min.

BOSNA: Sirćo, Žiga, Limo 4, Imamović, Mimić 3, Spahić 1, Imamagić, Hrnjić 3, Lončar 13, Burić 5, Travančić 2, Čabaravdić, Sorguč, Dokso. Trener: Mirza Handžić

METKOVIĆ: Jurković, Dominiković 8, Paponja 4, Mataga 6, Brnas 6, Pračić, Marić 5, Jelčić, BUntić, Dolić, Marušić, Matić 2, N.Jurković, Repeša. Trener Mario Bjeliš
Sta ce Loncar da radi u ovoj kupus ligi. :tokralju: :tokralju:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 avg 2014, 17:59

IZVIĐAČ – BOSNA 37:27 (21:8)

KSC“Mladost“. Gledalaca: 300. Sudije: Emir Drugović i Edin Šahinović (oba Visoko). Sedmerci: Izviđač 4(4), Bosna 5(3). Isključenja: Izviđač 6 min, Bosna 4 min.

IZVIĐAČ: Ivanković, I.Ereš, A.Pavlak 5, Mandić 4, Hrstić 6, Grbavac 2, M.Pavlak 2, J.Ereš 9, Jarak 2, Beljo 1, Boras 1, Čutura 1, Pavlović, Šarac 4, Petković. Trener: Zdenko Grbavac

BOSNA: Sirćo, Žiga, Limo, Imamović, Mimić 3, Spahić 2, Imamagić, Hrnjić 1, Lončar 10, Burić 2, Travančić 4, Sorguč 1, Dokso 1, Čabaravdić 3. Trener: Mirza Handžić.

Bjelovar-Metkovic 35:25

1.Izvidjac
2. Bjelovar
3.Bosna
4.Metkovic

Vladan Loncar igrac turnira i najbolji strijelac,Marko Ivanovic(Izvidjac) golman turnira

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 31 avg 2014, 22:26

Dva poraza u Ljubuskom,prvi od Izvidjaca 39:30 (Loncar 9 golova) i drugi od Zrinjskog 30:27 (Loncar 14).
Turnir je osvojila ekipa Metkovica.Najbolji strijelac Loncar.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 01 sep 2014, 17:17

Jel taj Loncar sam igra u Bosni V? Svaku utakmicu toliko golova postigne

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 sep 2014, 22:38

gradacac10 je napisao/la:Jel taj Loncar sam igra u Bosni V? Svaku utakmicu toliko golova postigne
nije mu tesko biti najbolji.Trenutno ne igraju Balta,Skopljak,Hasagic,Becak.
Dobio je mnogo samopouzadanja od kako se vratio sA priprema Pick Segeda.
Kompanija "Telemach" Sarajevo uz visočke rukometaše

Uporedo sa početkom nove sezone, za rukometaše Bosne povratničke u društvu najboljih, članovi Upravnog odbora pokušavaju obezbjediti što bolje uslove za rad mladoj ekipi Bosne, pa se intenzivno vrše pregovori sa potencijalnim sponzorima. Jedna od kompanija koja je prepoznala kvalitet rada, entuzijazam i želju da se nešto bolje učini za mladu i perspektivnu ekipu Bosne je kompanija "Telemach"Sarajevo, koja će u narednom periodu biti uz RK“Bosna“ Visoko. Ovim putem im se čelni ljudi kluba zahvaljuju na ukazanom povjerenju i obećavaju da će to povjerenje i opravdati. Takođe, iz UO RK“Bosna“ žele skrenuti pažnju i ostalim privrednim subjektima da im se pridruže u stvaranju bolje i jače Bosne, koja će igrati značajniju ulogu u Premijer ligi BiH.

visoko.co.ba

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 03 sep 2014, 16:50

1.kolo: Bosna -Zrinjski

2.kolo: Bosna - Krivaja

3.kolo: Gračanica - Bosna

4.kolo: Bosna - Sloboda

5.kolo: Derventa - Bosna

6.kolo: Bosna - Konjuh

7.kolo: Vogošća - Bosna

8.kolo: Bosna - Bosna (S)

9.kolo: Gradačac - Bosna

10.kolo: Bosna - Čelik

11.kolo: Prijedor - Bosna

12.kolo: Bosna - Lokomotiva

13.kolo: Izviđač - Bosna

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 sep 2014, 18:59

[youtube][/youtube]

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 06 sep 2014, 20:11

Bosna - Zrinjski 27:23 (10:12)

KSC“Mladost“ Gledalaca: 300. Sudije: Goran Paleksić i Vedran Ilić (oba Doboj). Delegat: Mladen Raić (Mostar). Sedmerci: Bosna 3(1), Zrinjski 3(2). Isključenja: Bosna 8 min, Zrinjski 10 min.

BOSNA (V): En.Sirćo (11 odbrana, 1 sedmerac), Žiga (1 odbrana), Limo, Imamović, Mimić 8(1), Spahić, Hrnjić, Balta 5, Imamagić, Zečević, Bečak, Buljina 3, Lončar 4, Burić, Travančić 4, Čabaravdić 3. Trener: Mirza Handžić

ZRINJSKI: Paradžik (11 odbrana, 1 sedmerac), Anđelić (1 odbrana, 1 sedmerac), Šakota, Marić, Lukić 3, Orlović 7(2), Kožulj 2, Bošnjak, Rikić, Sarajlić 7, Puljić 1, Babić, Marić, Mandić 3, Doko, Šoljić. Trener: Lazar Raguž

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 sep 2014, 19:12

Bosna - Krivaja 36:29 (15:13)

KSC“Mladost. Gledalaca: 300. Sudije: Nedim Arnautović i Aleksandar Jović (oba Tuzla). Delegat: Mileta Kekić (Mostar). Sedmerci: Bosna 3(3), Krivaja 4(2). Isključenja: Bosna 4 min, Krivaja 4 min.

BOSNA: En.Sirćo (12 odbrana), Žiga (6 odbrana, 1 sedmerac), Limo 2, Imamović, Mimić 6, Spahić, Hrnjić 1, Balta 4, Zečević 2, Bečak 2, Buljina 3, Lončar 9(3), Travančić 3, Čabaravdić 4, Dokso, Sorguč. Trener: Mirza Handžić

KRIVAJA: Selimbegović (15 odbrana), Zilkić, Došić, Avdić 10(2), Bašić 4, Sinanović, Zulkić, Alić 5, Fejzić 2, Muhić, Huskić 5, Demirović, Smailbegović, Taletović, Abdurahmanović 3, Mašić. Trener: Fuad Terzić

visoko.co.ba
Konstantno smo vodili,razlika od 1 do 3 gola.Nekih 7-8 minuta prije kraja se prelomila utakmica i na kraju +7.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 sep 2014, 19:07

Bosna - Sloboda 26:26 (15:12)

KSC“Mladost“. Gledalaca: 400. Sudije: Saša Pandžić i Boris Šatordžija (oba Banja Luka). Delegat: Samir Suljević (Sarajevo). Sedmerci: Bosna 6(5), Sloboda 2(2). Isključenja: Bosna 2 min, Sloboda 8 min.

BOSNA (V): En.Sirćo (7 odbrana), Žiga (6 odbrana), Limo 2, Mimić 4(1), Balta 2, Zečević 5, Travančić, Imamagić 1, Bečak 2, Buljina, Lončar 7(4), Burić, Gogić 3, Sorguč. Trener: Mirza Handžić

SLOBODA: Bojić (20 odbrana), Mujezinović, Buljugija 5(1), Jahić 2, Sejdinović 1, Sabljić, Suhonjić 1, Huseinović 3, Brčaninović 7(1), Đulić 3, Šahdanović 2, Cerić, Serhatlić 2. Trener: Mirza Bulić

Rukometaši Bosne su ispustili prve domaće bodove ove sezone u utakmici koja je bila antipropaganda rukometa, jer su obje ekipe pravile jako puno grešaka, ali su na kraju Tuzlaci prezadovoljni, jer su od izgubljene utakmice došli do boda. Ni Bosna ne smije biti previše nezadovoljna remijem, kada se zna da je Sloboda nešto više od tri minute prije kraja imala dva gola razlike, međutim, ova utakmica je za Bosnu izgubljena puno prije toga. Od samog početka visočki rukometaši su u prednosti, ali u prvom dijelu nikada više od tri gola razlike, iako se Sloboda „nudila“ bezbrojnim greškama, a Bosna „uzvraćala“ velikim brojem promašenih zicera. Na početku drugog poluvremena je Sloboda osam minuta bez gola, ali Bosna ni to ne koristi na pravi način, iako prvi put imamo pet razlike i to u 42.minuti (19:14). Činilo se tada da gosti ne mogu više ništa napraviti, iako je razlika morala biti veća za domaćina. A onda je stigla kazna za sve promašaje koji su se nastavili uz sve više tehničkih grešaka, pa Sloboda pravi seriju od 6:0 i gosti u 49.minuti prvi put vode, a proslavio se golman gostiju Bojić, iako se mora reći da su gosti bili bez svog prvog golmana Beširevića. U finišu je Sloboda imala čak i dva razlike, Sirćo je odbranio par lopti, Sloboda ima napad na nerješenom rezultatu u posljednjoj minuti koji ne koriste i Bosni ostaje deset sekundi, uz igrača više na terenu da pobjede. Nažalost, posljednji napad je traljavo izveden, pa nije ni bilo šuta prema golu, tako da jedan bod odlazi u Tuzlu, a Bosni ostaju brige i serija teških utakmica koja počinje gostovanjem u Derventi u sljedećem kolu.

visoko.co.ba
ne mogu prezaliti gubitak bodova,u ovom sastavu Sloboda je truba zesca.
Ljudi su nam se nudili citavu utkamicu,ali mi to nismo znali iskoristiti.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 okt 2014, 08:56

Mirza Handžić podnio neopozivu ostavku

otpuno neočekivano su rukometaši Bosne danas ostali bez trenera. Dosadašnji trener Mirza Handžić je podnio neopozivu ostavku na to mjesto i tim povodom je danas u prostorijama kluba održana i press konferencija. I sami novinari su bili potpuno iznenađeni, pa se s nestrpljenjem očekivalo da se čuju razlozi ovakve odluke. Pretpostavljalo se da je to možda zbog remija protiv Slobode, ali su razlozi potpuno drugačije prirode i nemaju puno veze sa samom igrom na terenu.

- Sinoć nakon treninga mi je sportski direktor kluba uručio papir na kojem stoji odluka Upravnog odbora da se igrač kojeg sam zbog kršenja klupske discipline, a riječ je o Tariku Begiću, vraća u trenažni proces sa seniorskom ekipom. Naravno da sam bio potpuno iznenađen, jer je to odluka koja se ne donosi bez konsultacija sa trenerom, a posebno se ne saopštava na takav način. Moram ovom prilikom reći da je od donošenja moje odluke o suspenziji pomenutog igrača, za koju i dalje smatram da je potpuno ispravna i da bi je donio vjerovatno svaki trener na svijetu, bilo velikih pritisaka da promjenim svoju odluku i istog vratim u trenažni proces. Smatrao sam i smatram i dalje da jedan igrač, a posebno ne jedan mladi igrač, ne može biti razlog da se ruši autoritet jednog trenera i da bi se u slučaju drugačije odluke, dogodilo upravo to. Nažalost, ljudi u UO na čelu sa predsjednikom su očito mislili drugačije i kada svi silni pritisci na mene nisu urodili plodom, odlučili su jednostrano donijeti odluku za koju su znali da će izazvati moju ostavku na mjesto trenera. Na kraju moram reći da sam svjestan da novac u životu diktira puno toga, ali ako je neko mislio da je i kod mene to slučaj, pogrešno su procjenili, rekao je u emotivnom istupu sada već bivši trener Bosne, Mirza Handžić.

Prisutnima se obratio i sportski direktor Kenan Ahić koji je izrazio žaljenje zbog ovakvog raspleta događaja i naglasio da je puno negativne energije oko kluba i to od strane onih koji nisu u stanju platiti ni ulaznicu za utakmice kluba, a kamoli svojim radom pomoći da Bosna funkioniše bolje. Na pitanje ko bi mogao biti novi trener, odnosno ko će ekipu u utorak s klupe predvoditi u Derventi, nismo dobili odgovor, jer sportski direktor ne zna, a predsjednik nije ni bio prisutan.

visoko.co.ba

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 05 okt 2014, 08:53

samo_lijevo je napisao/la:
Mirza Handžić podnio neopozivu ostavku

otpuno neočekivano su rukometaši Bosne danas ostali bez trenera. Dosadašnji trener Mirza Handžić je podnio neopozivu ostavku na to mjesto i tim povodom je danas u prostorijama kluba održana i press konferencija. I sami novinari su bili potpuno iznenađeni, pa se s nestrpljenjem očekivalo da se čuju razlozi ovakve odluke. Pretpostavljalo se da je to možda zbog remija protiv Slobode, ali su razlozi potpuno drugačije prirode i nemaju puno veze sa samom igrom na terenu.

- Sinoć nakon treninga mi je sportski direktor kluba uručio papir na kojem stoji odluka Upravnog odbora da se igrač kojeg sam zbog kršenja klupske discipline, a riječ je o Tariku Begiću, vraća u trenažni proces sa seniorskom ekipom. Naravno da sam bio potpuno iznenađen, jer je to odluka koja se ne donosi bez konsultacija sa trenerom, a posebno se ne saopštava na takav način. Moram ovom prilikom reći da je od donošenja moje odluke o suspenziji pomenutog igrača, za koju i dalje smatram da je potpuno ispravna i da bi je donio vjerovatno svaki trener na svijetu, bilo velikih pritisaka da promjenim svoju odluku i istog vratim u trenažni proces. Smatrao sam i smatram i dalje da jedan igrač, a posebno ne jedan mladi igrač, ne može biti razlog da se ruši autoritet jednog trenera i da bi se u slučaju drugačije odluke, dogodilo upravo to. Nažalost, ljudi u UO na čelu sa predsjednikom su očito mislili drugačije i kada svi silni pritisci na mene nisu urodili plodom, odlučili su jednostrano donijeti odluku za koju su znali da će izazvati moju ostavku na mjesto trenera. Na kraju moram reći da sam svjestan da novac u životu diktira puno toga, ali ako je neko mislio da je i kod mene to slučaj, pogrešno su procjenili, rekao je u emotivnom istupu sada već bivši trener Bosne, Mirza Handžić.

Prisutnima se obratio i sportski direktor Kenan Ahić koji je izrazio žaljenje zbog ovakvog raspleta događaja i naglasio da je puno negativne energije oko kluba i to od strane onih koji nisu u stanju platiti ni ulaznicu za utakmice kluba, a kamoli svojim radom pomoći da Bosna funkioniše bolje. Na pitanje ko bi mogao biti novi trener, odnosno ko će ekipu u utorak s klupe predvoditi u Derventi, nismo dobili odgovor, jer sportski direktor ne zna, a predsjednik nije ni bio prisutan.

visoko.co.ba
Neka vas vodi Mirsad Sirćo,on je najveći rukometni stručnjak na svijetu... :ljepota: :ljepota: :ljepota:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 okt 2014, 11:18

radeon je napisao/la: Neka vas vodi Mirsad Sirćo,on je najveći rukometni stručnjak na svijetu... :ljepota: :ljepota: :ljepota:
:beba:

Sirco nije klub,zbog toga nemas potrebe Bosnu uvlaciti u svoje nezadovoljstvo.

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 05 okt 2014, 17:03

samo_lijevo je napisao/la:
radeon je napisao/la: Neka vas vodi Mirsad Sirćo,on je najveći rukometni stručnjak na svijetu... :ljepota: :ljepota: :ljepota:
:beba:

Sirco nije klub,zbog toga nemas potrebe Bosnu uvlaciti u svoje nezadovoljstvo.
Da se razumijemo,nemam ništa protiv Bosne ... Ovo je upućeno rukometnom sveznalici sirćetu,a ti ako nisi skontao poentu ovoga što sam napisao e onda jbg,al poslije ovog hoćeš... ;-)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 okt 2014, 18:15

Puno si se raspisao oko Sirce,to meni aposlounto ne smeta,cak sta vise i podrzavam.Medjutim onda si malo poceo spominjati Visoko,onda Esu,pa bracu Konjicanin.Zbog toga sam reagovao da ne bi slucajno u narednom pisanju protiv saveza poceo spominjati i klub.Jesam li ja shvatio sto ti osporavas njegove kvalitete nije mi bitno.
Zelim brrz povratak u PL,cuvajte se Medjugorja.To je bio jedini klub koji je nesto pokazao protiv nas porsle godine.Svakako i Dobrinjca,ali oni vise igraju na lozionu nego sto znaju.
Mada se pitam zasto se ovaj cirkus i igra,dzaba se daju pare,sluzimo samo da savez ne dobije suspenziju i da bi se reprezentacija mogla takmiciti.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 06 okt 2014, 14:46

Nikola Grujić ponovo u dresu Bosne

Rukometaši Bosne su dobili vrijedno pojačanje za nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH. To je Nikola Grujić, momak koji je ponikao u dresu Bosne, ali je kao vrlo mlad otišao u Mađarsku, tačnije u Ferencvaroš iz Budimpešte, gdje je proveo tri godine, da bi nakon završetka školovanja prešao u beogradski Primus, u kojem je igrao u proteklom periodu. Inače, Grujić ima 21 godinu, igra na poziciji srednjeg vanjskog, juniorski je reprezentativac BiH i vrlo je borben, što je profil igrača koji je upravo potreban Bosni, tako da očekujemo da se odlično ukopi. Već na sutrašnjem gostovanju u Derventi će Grujić imati pravo nastupa, a što se tiče te utakmice, Bosna putuje kompletna i pokušat če iznenaditi vrlo dobru domaću ekipu koja već jako dugo nije izgubila meč na domaćem terenu. Saznali smo i da će do zvaničnog imenovanja novog trenera, ekipu s klupe u Derventi, kao i u sljedećem kolu protiv Konjuha u Visokom, voditi sportski direktor Kenan Ahić.

http://visoko.co.ba/sport/rukomet/5833- ... resu-bosne" onclick="window.open(this.href);return false;

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 11 okt 2014, 20:17

Bosna - Konjuh 29:21 (13:13)

KSC“Mladost“. Gledalaca: 400. Sudije: Obrenko Miljković (Bijeljina) i Duško Ristanić (Brčko). Delegat: Nedžad Rastoder (Goražde). Sedmerci: Bosna 2(2), Konjuh 4(3). Isključenja: Bosna 6 min, Konjuh 6 min.

BOSNA: En.Sirćo (7 odbrana, 1 sedmerac), Žiga (5 odbrana), Čabaravdić 3, Burič, Mimić 5(1), Balta 2, Travančić, Bečak 2, Imamagić, Lončar 5(1), Zečević 1, Spahić, Limo 2, Buljina, Sorguč, Grujić 9. Trener: Kenan Ahić

KONJUH: Omerović (13 odbrana), Suljović (3 odbrane), Husić 1, Pejkušić 2, Jaškić 8(3), Hasić, Malčinović, Muhić 3, Begić 3, Tufekčić 3, Alijagić, Mišić, Hamzić. Trener: Emir Hadžiavdić

visoko.co.ba

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 okt 2014, 23:00

[youtube][/youtube]

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 okt 2014, 23:24

Vogošća - Bosna 31:25 (13:9)

Rukometaši Bosne su i na trećem ovosezonskom gostovanju poraženi, ali za razliku od utakmice u Derventi, večeras je u Vogošći Bosna pružila odličan otpor favorizovanom domaćinu kojeg s klupe predvodi Senad Skopljak, a u timu su Vražalić, Tatar, Omanović i Geko, kao bivši igrači Bosne. Bosna je dobro počela i držala rezultatski priključak sve do sredine prvog dijela, a tada se Vogošća uspjela odvojiti na četiri gola razlike, što su držali do poluvremena. Kod Bosne je golman Žiga odlično otvorio utakmicu, Sirćo je nastavio gdje je Žiga stao, a Mimić je zabijao većinu golova. Na početku drugog poluvremena se razigrao i Lončar, koji serijom svojih golova Bosnu potpuno vraća u meč i sredinom drugog dijela je nerješeno, 18:18. Tada na scenu stupaju sudije Ilić i Paleksić, koji su od samog početka utakmice sudili isključivo na štetu Bosne i sa još nekoliko sramotnih odluka vraćaju domaćina u igru, nakon čega se mladi i ponovo vrlo borbeni tim Bosne nije više mogao vratiti u utakmicu. Na kraju prihvatljiv poraz 31:25, uz 12 golova Lončara i 6 golova Mimića, te kombinovano 18 odbrana Žige i Sirće. Bio je to i debi Faruka Vražića u ulozi trenera, a treba istaći i sjajnu podršku s tribina na kojima je bilo nekoliko stotina Visočana, puno više nego domaćih navijača. Neka to bude navijačko zagrijavanje za sljedeće kolo kada u Visoko dolazi sarajevska Bosna.

visoko.co.ba

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 21 okt 2014, 14:57

Komšije u dva različita dresa, uskoro možda u nekom evropskom duelu

slika

Rukometni duel između Vogošće i Bosne, bio je ipak više od jedne obične rukometne utakmice, jer su oba tabora dominirali Visočani. Naravno, bilo je tu i puno izravnih duela, a sliku jednog takvog nam je poslao Zdenko Antović. U duelu su Vladan Lončar i Faruk Vražalić, inače komšije koji su odrasli u istoj zgradi i nekako je njihov rukometni put vrlo sličan. Obojica su potpuno posvećeni rukometu i od malih nogu im je trening na prvom mjestu, a dogodit će se i da obojica vrlo mladi napuste Bosnu. Vražalić je stariji, davno je kao vrlo mlad otišao iz Bosne i već se iskušao u Bundesligi, te je standardni reprezentativac i ne sumnjamo da će uskoro opet igrati negdje u Evropi. Lončar je mlađi, kadetski je reprezentativac i tek je skrenuo pažnju na sebe, ali je odmah i primijećen od strane mađarskog Pick Szegeda, u koji odlazi početkom sljedeće godine. Neće biti nikakvo iznenađenje, ako ova dva visočka rukometna bisera, uskoro budemo gledali u novom duelu, recimo u utakmici Lige prvaka, ali i zajedno u dresu reprezentacije BiH.

visoko.co.ba

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.