Cestitke evo skora sada 10-0 za ne pune 2 godfera je napisao/la:ado majstor nastavlja sa pobjedama.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Cestitke evo skora sada 10-0 za ne pune 2 godfera je napisao/la:ado majstor nastavlja sa pobjedama.
Bas me interesuje kako ce uradit ovaj k1 mec da vidimo posto dobar je u stand upu ali ipak je provjera i ako ovaj Carter nije neki borac jest se borio protiv velikana ali vecinu izgubio a sada u USA jeste bio jedno vrijeme no1 a znamo da oni nisu u k1 sportu u vrhu dok u mma je druga prica.fera je napisao/la:Denis Stojnić: Žao mi je što se neću boriti protiv Mirka Filipovića
Jedan od najboljih bh. boraca Denis Stojnić trenutno se nalazi u Holandiji gdje se priprema za iskušenja koja ga očekuju. Naglašava da je u izuzetno dobroj formi i da, između ostalih, sparinguje sa Zimmermanom, Kharitonovim, Schiltom, Holzkenom i Roosmalenom.
Piše: Edin Isanović
Denis Stojnić
"Naredni meč trebao bih imati na jednoj od Glory manifestacija po K-1 pravilima. Predviđeno je da mi suparnik bude Williamson. U Dremu, organizaciji koju je kupio Golden Glory, trebao bih konačno raditi protiv Jeffa Monsona. Nadam se da će više doći do te borbe", kaže Stojnić za Klix.ba.
Potom je govorio o Mirku Filipoviću.
"Žao mi je što se neću boriti protiv Cro Copa. Toliko sam bio zagrijan da ga pobijedim. Ipak, morat ću da poštujem njegovu odluku da neće da prihvati tu borbu. Na razne komentare, u vezi tog meča, ne bih se osvrtao. Ja sam uvijek spreman na sve izazove", zaključio je Stojnić.
Shinichi Suzukawa je inace napravio strasne rezultate... nemoj mi te price zna se dobro da se to sve oko para vrti. opasniji je od dosta boraca sa kojima se mirko borio i od rizza koji se nije borio godinama... al ce i on privuci sponzore sto denis nema...ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa normalno da nema borbe, koja je logika i ekonomska racunica tu, sta je Stojnic napravio do sada da odjednom pukne ja bi protiv Filipovica koji je ostao upisan kao pobjednik najprestiznijih natjecanja? Frajeru, sjedaj dole molim te, mogu i ja na taj nacin izazvati Filipovica na mec pa da mi kasnije bude zao. Zao sto me nije spremio u bolnicu, tj.
Kao sto sam gore naveo da je novac na prvom mjestu, a i fera se slozio sada ne zelim se raspravljat dali ga smije izazvat ili ne? Denis bi rado usao u taj mec sto se vidi iz njegovih izjava a sada koliko Mirko to zeli ne znam ali vjeruj mi kada bi mu ponudili neki dobar iznos da bi se on sa njim borio i u Sarajevu a ako ne i u ZG.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa normalno da nema borbe, koja je logika i ekonomska racunica tu, sta je Stojnic napravio do sada da odjednom pukne ja bi protiv Filipovica koji je ostao upisan kao pobjednik najprestiznijih natjecanja? Frajeru, sjedaj dole molim te, mogu i ja na taj nacin izazvati Filipovica na mec pa da mi kasnije bude zao. Zao sto me nije spremio u bolnicu, tj.
mirko kao i vecina veterana traze dobre pare i protivnika za kojeg su sigurni da ce ga pobjediti. a takvih uvijek ima... evo ok mirko nece na denisa al hajd da se igramo malo sa imenima... zasto bi sigurno odbio mec protiv josh barnetta ? zato sto nije siguran da bi njega pobjedio a uvijek se moze naci neko ko se nije borio par godina ili neko ko se prvi put bori da se upise neka lagana pobjeda. barnetta spominjem jer je on vjerovatno najbolji teskas koji nije vezan ugovorom ni sa jednom organizacijom a najavio je pohod na najbolje teskase koje moze naci van ufc-a.Polo je napisao/la:Kao sto sam gore naveo da je novac na prvom mjestu, a i fera se slozio sada ne zelim se raspravljat dali ga smije izazvat ili ne? Denis bi rado usao u taj mec sto se vidi iz njegovih izjava a sada koliko Mirko to zeli ne znam ali vjeruj mi kada bi mu ponudili neki dobar iznos da bi se on sa njim borio i u Sarajevu a ako ne i u ZG.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa normalno da nema borbe, koja je logika i ekonomska racunica tu, sta je Stojnic napravio do sada da odjednom pukne ja bi protiv Filipovica koji je ostao upisan kao pobjednik najprestiznijih natjecanja? Frajeru, sjedaj dole molim te, mogu i ja na taj nacin izazvati Filipovica na mec pa da mi kasnije bude zao. Zao sto me nije spremio u bolnicu, tj.
Mirko ide prvo u pohod na k1 wgp koji bi po mojoj procjeni mogao osvojit pred svojom publikom ma da i to nece biti lako jer finale bi mogao se boriti sa Londom ili Gergesom koji su po meni obojica trenutno bolji od njega.fera je napisao/la:mirko kao i vecina veterana traze dobre pare i protivnika za kojeg su sigurni da ce ga pobjediti. a takvih uvijek ima... evo ok mirko nece na denisa al hajd da se igramo malo sa imenima... zasto bi sigurno odbio mec protiv josh barnetta ? zato sto nije siguran da bi njega pobjedio a uvijek se moze naci neko ko se nije borio par godina ili neko ko se prvi put bori da se upise neka lagana pobjeda. barnetta spominjem jer je on vjerovatno najbolji teskas koji nije vezan ugovorom ni sa jednom organizacijom a najavio je pohod na najbolje teskase koje moze naci van ufc-a.Polo je napisao/la:Kao sto sam gore naveo da je novac na prvom mjestu, a i fera se slozio sada ne zelim se raspravljat dali ga smije izazvat ili ne? Denis bi rado usao u taj mec sto se vidi iz njegovih izjava a sada koliko Mirko to zeli ne znam ali vjeruj mi kada bi mu ponudili neki dobar iznos da bi se on sa njim borio i u Sarajevu a ako ne i u ZG.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa normalno da nema borbe, koja je logika i ekonomska racunica tu, sta je Stojnic napravio do sada da odjednom pukne ja bi protiv Filipovica koji je ostao upisan kao pobjednik najprestiznijih natjecanja? Frajeru, sjedaj dole molim te, mogu i ja na taj nacin izazvati Filipovica na mec pa da mi kasnije bude zao. Zao sto me nije spremio u bolnicu, tj.
sto se denisa tice ja nisam odusevljen sa ovim sto raditi i po k1 pravilima.... to znaci da mu je mma karijera u krizi. i umjesto da se posveti stvarima u kojima je los a to je prije svega bjj, kondicija pa i hrvanje on se izgleda okrece stand up-u skroz.
ja cijenim svakog borca jer ovo je vjerovatno i najtezi sport za trenirati... kako cro copa tako i denisa nije bitno sto je jedan bosanac a drugi hrvat. mirko dok je bio u vrhu i dok je bio covjek koji nije samo trazio izgovore ja sam svim srcem navijao za njega.
Filipovic je uvjek bio svjetski K1 borac. Sto se tice MMA (i bilo kojeg borilackog sporta) UFC je bog i batina i tu se nije bas proslavio. Slazem se s tobom 100%.work je napisao/la:Kakav Filipović?! Razumijem nečije simpatije spram istog, zbog statusa legende, atraktivnog borca ili nekog drugog razloga, ali on nema šta da traži u ovom sportu više. Filipović je limitiran borac u odnosu na današnji MMA. Čovjek je na podu kao riba na suhom, tako da je suvislo pričati o bilo kakvom uberborcu u današnje vrijeme.
Iskreno, fizički spreman Stojnić bi imao itekako dobre šanse protiv Filipovića, pogotovo, ako bi ga oborio u parter gdje bi mogao dominirati svojom fizičkom snagom, tako da ovo što je govorio Stojnić nije nikakva šuplja. Možda je malo ružno zvučalo, ali sada može skupljati pare po priredbama kao Sapp, pobjeda protiv njega i nije više nešto spektakularno.
Možda sam i ja sad zvučao malo "disrespectful", međutim, ovo neko isčuđavanje, kako to "neki tamo" Stojnić ima hravrosti izazvat Filipovića nema uporišta u realnom odnosu snaga ovih boraca.
Mirko je osvojio PRIDE kada je ta organizacija bila najjaca odnosno imala najace borce u to vrijeme i imao i borbi protiv neki mozda da ne kazemo nizih boraca nize klase ali ima taj pojas i to stoji iz tog doba medjutim kada je usao u UFC dosli su neki novi ljudi pogledajmo JDS koji ga je isto ubio pa i zadnju je izgubio od Nelsona i vidjeo je da ne moze da se nosi sa borcima sadasnjice mislim na Velasqueza JDS-a Silve i Reema prvenstveno naravno ima tu i sigurno jos 2 ili 3 imena vise od kojih bi on dobio batina. Ponavljam sve je u novcu da se stvori dobar organizator sa jakim sponzorom borili bi se Denis i Mirko u Maju cak mjesec mozda iza wgp-a u ZG. Jos jednom cu ponovovit da neomalazavam Mirka nimalo i da je po meni dobar borac a i covjek sa karakterom i da je Bogdom vise takvi ljudi koji bi prezentirali tako sport i radili nesto za ljude i sl.mambabalkan je napisao/la:Filipovic je uvjek bio svjetski K1 borac. Sto se tice MMA (i bilo kojeg borilackog sporta) UFC je bog i batina i tu se nije bas proslavio. Slazem se s tobom 100%.work je napisao/la:Kakav Filipović?! Razumijem nečije simpatije spram istog, zbog statusa legende, atraktivnog borca ili nekog drugog razloga, ali on nema šta da traži u ovom sportu više. Filipović je limitiran borac u odnosu na današnji MMA. Čovjek je na podu kao riba na suhom, tako da je suvislo pričati o bilo kakvom uberborcu u današnje vrijeme.
Iskreno, fizički spreman Stojnić bi imao itekako dobre šanse protiv Filipovića, pogotovo, ako bi ga oborio u parter gdje bi mogao dominirati svojom fizičkom snagom, tako da ovo što je govorio Stojnić nije nikakva šuplja. Možda je malo ružno zvučalo, ali sada može skupljati pare po priredbama kao Sapp, pobjeda protiv njega i nije više nešto spektakularno.
Možda sam i ja sad zvučao malo "disrespectful", međutim, ovo neko isčuđavanje, kako to "neki tamo" Stojnić ima hravrosti izazvat Filipovića nema uporišta u realnom odnosu snaga ovih boraca.
On i Stojnic uopste nebi bilo cudno vidjeti posebno u godinama kojima je sad. Uopste me nebi cudilo kad bi Mirko izgubio. Mirko se proslavio na pobjedama protiv ljudi puno puno puno gorih od Stojnica a dobio je batina od nekih slicnih njemu.
Fera jaro ima istine u tvom postu sad svako gleda borca kako on hoce i i ima svoje misljenje o njemu pa i o Cro Copu i o Denisu. Sta da kazem imalo je klauna u prideu ali ipak je on bio cjenjen kod raje i imao je neki dobri borbi ranije a vec kada je presao u ufc to nije biloz a njega mislim jeste ali bi bio mozda 10 teskas pa zadnji mec je izgubio protiv Nelsona i ako je prekid bio preran po meni ali ipak se pokazao lose u tom dvoboju a sada kada bi se sastao sa nekim iz prve petorke zavrsilo bi se u 1 rundi sve a Mirko planira u Maju borbu cini mi se u Brazilu po mma pravilima i onda jos jednu ali to su ti vise revijalne borbe ili ti reci za lovu jos koji dan i koji mec uzet koju paru. Sada prica kako ljudi omalazavaju K1 sadasnju organizaciju pa budimo iskreni ko imalo prati k1 zna da su sada najbolji borci na Glory fightcardi i da su tu krenimo od Schilta, Ghite, Sakija pa i onda dalje kod stariji jos Bonjaskog Aertsa. Denisu hvali borbi po meni bi mu bolje bilo da se bori u m1 organziaciji i ako bi tu ubiljezio 2 ili 3 pobjede zaredom onda bi sigurno bio u picture za UFC i White bi ga zvao ovako je samo sjedenje u mjesto onda bolje i da se bori po k1 pravilima a da ima borbi pa i da zavrsi na nekom njihovom zavrsnom turniru to bi bio uspjeh.fera je napisao/la:i u to prideovo vrijeme jedini borac za kojeg se moze reci da je nesto kompletniji a da nije dosta sitniji od mirka je barnett jer wand je ipak laksi borac puno od mirka.
i tamo je gubio od fedora, minotaura i mark hunta. pobjedio je dvojicu mma fosila colemana i randlemana koji su eto u to vrijeme spadali u vrh ali su bili vise nego jednostrani borci... od randlemana je cak prvi put i izgubio mirko pa je kasnije pricao kako ga je amerikanac na srecu pobjedio.. od tad mi ide na zivce jer svaki put kad izgubi nađe neki glup izgovor.
mirko je prenapuhan borac dok je stojnic cak i podcijenjen. meni licno mirko nikad nije bio sami vrh mma ni u prideu a posebno ne u ufcu.
ima on tih nekih titula i to mu niko ne moze osporiti ali neki imaju nerealno visoko misljenje o njemu... gledao sam mu bar 90% borbi i to je moje misljenje naravno mnogi se nece sloziti sa tim ali mene to ne zanima
Nisam shvatio ovu prvu recenicu, a Zovko ipak uspjesan menadzer jer nije mala stvar dovesti k1 u ZG i ako to nije ona organizacija od prije 5 godina ali velika stvar i respekt volio bi kada bi doveo i ovakav k1 u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu Mostar ili bilo gdje u BiH.fera je napisao/la:zovko prica o ligi sampiona i europa ligi kao da nikad fudbal nije pratio![]()
mirko bi se trebao boriti protiv pedra rizza po mma pravilima ako nije bilo nekih promjena.
prva recenica se odnosila na ovu izjavu:Polo je napisao/la:Nisam shvatio ovu prvu recenicu, a Zovko ipak uspjesan menadzer jer nije mala stvar dovesti k1 u ZG i ako to nije ona organizacija od prije 5 godina ali velika stvar i respekt volio bi kada bi doveo i ovakav k1 u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu Mostar ili bilo gdje u BiH.fera je napisao/la:zovko prica o ligi sampiona i europa ligi kao da nikad fudbal nije pratio![]()
mirko bi se trebao boriti protiv pedra rizza po mma pravilima ako nije bilo nekih promjena.
fera je napisao/la:prva recenica se odnosila na ovu izjavu:Polo je napisao/la:Nisam shvatio ovu prvu recenicu, a Zovko ipak uspjesan menadzer jer nije mala stvar dovesti k1 u ZG i ako to nije ona organizacija od prije 5 godina ali velika stvar i respekt volio bi kada bi doveo i ovakav k1 u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu Mostar ili bilo gdje u BiH.fera je napisao/la:zovko prica o ligi sampiona i europa ligi kao da nikad fudbal nije pratio![]()
Orsat Zovko: Da smo dobili Finale Lige prvaka, netko bi već prigovorio da je Kup Uefa jači!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.