Slazem se s tobom u potpunosti Miske je i po meni najbolji nas igrac trenutnodrop je napisao/la:pa šta više reci za Misimovica velemajstora fudbala...meni najdraži igrac...svaka cast Dzeki stroju koji nemilosrdno uništava sve pred sobom (kao željovcu on mi je posebno drag),Ibiševicu pravoj mašini za golove,Salihovicu strašnom bombarderu i majstoru za slobodnjake...sve to na stranu,ali Miske je kralj,šah,predsjednik,alfa i omega naše reprezentacije...bez njega, naša repka bi bila izgubljena na terenu (kao i wolfsburg uostalom)...nije mala stvar biti najbolji asistent bundeslige svih vremena...kapa dole majstore.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
- rob do bagro
- Kontakt:
ev gledao na dsf-u neku emisiju gostovao ulli hoenes kaze da bi volio dovest misketa u bayern gdje je i igrao po prvi put ali da ce biti tesko rekao da vrijedi preko 10 miliona
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nemas pojma koliko mi je drago. Sad ce morati platiti covjeka kojeg su pustili da ode, smatrajuci da nije potencijal.rob do bagro je napisao/la:ev gledao na dsf-u neku emisiju gostovao ulli hoenes kaze da bi volio dovest misketa u bayern gdje je i igrao po prvi put ali da ce biti tesko rekao da vrijedi preko 10 miliona
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Stone Island
- Kontakt:
Imaju para ko blata i opet im žao dati da dobro igrača ovoliko para...rob do bagro je napisao/la:ev gledao na dsf-u neku emisiju gostovao ulli hoenes kaze da bi volio dovest misketa u bayern gdje je i igrao po prvi put ali da ce biti tesko rekao da vrijedi preko 10 miliona
Dabogda se raspali,cigani...
Miske je sigurno sada jedan od najboljih veznih igrača na svijetu i može igrati u svakom klubu, ali bi ga ja volio vidjeti u Španij jer je to liga za njega
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
„Volio bih da Munib Ušanović ostane na ovoj funkciji. Svi mi igrači imamo korektne odnose sa njim i mislim da dobro radi svoj posao. Ne znam zašto bi ga sada mijenjali, te tako narušavali atmosferu u reprezentaciji. Jer sigurno je da bi se dosta stvari poremetilo ako bi on otišao. Da ja odlučujem, Ušanović bi ostao prvi operativac“, naglasio je Misimović.

I sta cemo sad? Zvjezdan Misimovic daje punu podrsku Munibu Usanovicu... hocemo li pljuvati po Misketu?anlayan je napisao/la:„Volio bih da Munib Ušanović ostane na ovoj funkciji. Svi mi igrači imamo korektne odnose sa njim i mislim da dobro radi svoj posao. Ne znam zašto bi ga sada mijenjali, te tako narušavali atmosferu u reprezentaciji. Jer sigurno je da bi se dosta stvari poremetilo ako bi on otišao. Da ja odlučujem, Ušanović bi ostao prvi operativac“, naglasio je Misimović.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Edo Baajka
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
ma miske je car nema sta zasluzio je da bude najkorisniji igrac za ovu sezonu jos jednom svaka cast i hvala mu za ovu prelijepu sezonu
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Principatus
- Kontakt:
Pricekaj jos malo pa ce i to da pocne. Pljuvalo se po Ciri kada mu je dao podrsku a sada to rade i igraci. Znam barem da je selektor u jednom interviewu rekao da je: "Usanovic od ostalih u savezu najbolji pa da se time prokonta kako onda situacija tamo izgleda...".Virtu4l je napisao/la: I sta cemo sad? Zvjezdan Misimovic daje punu podrsku Munibu Usanovicu... hocemo li pljuvati po Misketu?
Kao sto sam vec nekoliko puta rekao, mi nemamo stvarno pristup blizim informacijama kao igraci i selektor, nego je kod navijaca postala vec moda da se bude protiv saveza, a kada bi vecinu upitao zasto tacno, nebih znali odgovoriti. Mozda zato sto pojedine navijacke grupe ili ustvari jedna grupa zivi od tih "protiv-saveza" parola.
Ovaj savez ce kad tad otici, mozda kada BIH postane u fudbalskoj javnosti jos poznatija kroz uspjehe na buducim SP/EP. Jedan od razloga zasto nisam za bojkot nego punu podrsku reprezentacije. Jedino se bojim dana kada budu bili pravi, cestiti ljudi na celu saveza, a pljuvatori kojima se ne moze udovoljiti, na njih navale.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
@Principatus
Ne treba se uopste vise mijesati. Ne znam kako da reagujem... da je neko drugi, mozda bih znao, ali Misimovic? Upravo zato me zanima samo fudbal, a oni neka rade sta hoce...
Ne treba se uopste vise mijesati. Ne znam kako da reagujem... da je neko drugi, mozda bih znao, ali Misimovic? Upravo zato me zanima samo fudbal, a oni neka rade sta hoce...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Misimovic ce vec imati svoje razloge zasto tako misli, a ja mu licno jednostavno moram vjerovati jer ima vise informacija nego mi i karakter je od covjeka. Za mene je time tema zavrsena i kao sto kazes, za sada me prvo interesuje samo fudbal, a sto se toga tice imamo interesantnu buducnost pred nama.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
kaze miske da je 90 % igraca zeljelo odlazak magatha, nije moguce
Kad te trener razvali,sve je moguce a Misketu definitivno treba Magath.
ima super kvalitet i znanje ali i 200 kila u gujci.
ima super kvalitet i znanje ali i 200 kila u gujci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Miske je iznio svoje vlastito mišljenje o Ušanoviću. Gledajući stvari sa strane Ušanović i Savez svoj posao nerade u mlađim selekcijama, dok igračima A tima je svejedno ko će biti u Savezu jer oni nemaju s njima ništa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Tako je druze,licno misljenje Misimovica...Krasan fudbaler,ali fudbaler,ostat cu pri tome da ga i dalje cijenim kao vrhunskog fudbalera,zanemari ovo sto je rekao...
- Stone Island
- Kontakt:
I još na dodaj katastrofalnu PL BiH i ostale podlige...nije sve ni u ''A'' repki !el-fighter je napisao/la:Miske je iznio svoje vlastito mišljenje o Ušanoviću. Gledajući stvari sa strane Ušanović i Savez svoj posao nerade u mlađim selekcijama, dok igračima A tima je svejedno ko će biti u Savezu jer oni nemaju s njima ništa.
-
- Kontakt:
A sto vi malo ne prokontate,dobar je onaj potpis sto ima jedan od forumasa ovdje,citiram,"nije budala onaj koji ne zna da cita vec onaj koji vjeruje u sve sto pise"........ovo je klasicna podvala korumpiranih novinara bliskih savezu,smisljeno su napravili intervju i na kraju istog su spomenuli usanovica,tj.stavljaju rijeci u usta Misimovicu,znaju da on nece ni citati novine u Njemackoj,bas ce se on potruditi iz Njemacke da vidi sta pise jedan San ili ko je ovo vec pisao,covjek u ovome trenutku ima puno vaznijeg posla,znam koji je ovo novinar pisao,sisic,korumpiran do bola i jedan od vojnika saveza,zanimljivo da se Misimovic u svoj ovoj euforiji koja vlada oko njega i Wolfsburga,eto sjetio usanovica,u sve bih mogao povjerovati ali u to ne i siguran sam da je ovo novinarska podvala i pokusaj lobiranja za usanovica,a lobiraju "novinari" koji su na platnom spisku saveza,u ovome slucaju su podmazani od strane usanovica,ko im je platio put i boravak u Njemackoj,ne bih se zacudio da je to platio usljo.......taj isti sisic je poslije naseg poraza u Turskoj,zajedno sa Tigrom i usanovicem i jos nekim korumpiranim novinarima,slavio tamo u jednom od lokala kao da smo mi pobjedili a ne izgubili protiv Turske......sada nek se nadju oni pametnjakovici,tj.prodane duse koji ce ustvrditi da u korumpiranoj zemlji kao sto je,nazalost,nasa,da u takvoj zemlji nema korupiranih novinara........nazalost ima i to u velikoj mjeri,to je jedna ogromna medijska masinerija koja je u sluzbi saveza,mnogi su odlucili da se prodaju i sve su to vojnici saveza......dovoljno je bilo pogledati prvu press konferenciju Prosvire kada je predstavljen za novog selektora,prisutni "novinari" na toj press konferenciji,svi redom su u roku od pet minuta razgrabili poklone koje su im dali lesinari iz saveza,to je ono da se malo ublaze kritike,mnogi od "novinara" koji su tako brzo razgrabili te poklone,su samo nekoliko sedmica ranije,u javnosti glumili borce protiv saveza i navodne dusebriznike naseg fudbala.........anlayan je napisao/la:„Volio bih da Munib Ušanović ostane na ovoj funkciji. Svi mi igrači imamo korektne odnose sa njim i mislim da dobro radi svoj posao. Ne znam zašto bi ga sada mijenjali, te tako narušavali atmosferu u reprezentaciji. Jer sigurno je da bi se dosta stvari poremetilo ako bi on otišao. Da ja odlučujem, Ušanović bi ostao prvi operativac“, naglasio je Misimović.
-
- Kontakt:
Evo sta je Misimovic nedavno priznao u jednom od intervjua,Miske je pricao na njemackom a ovi prevodili na engleski,vidio sam to na y tube,priznao je da je sa 16. godina dobio ponudu Barselone,ali da ih je odbio i tada se odlucio za Bajern u kojem je vec trenirao kada je ta ponuda dosla.........bas bih volio saznati ime tih skauta Barselone koji su vec tada prepoznali njegov talenat,ali tu je uvijek Uli da rastjera sve mlade talente iz Bajerna......
odlicnolopta je okrugla je napisao/la:A sto vi malo ne prokontate,dobar je onaj potpis sto ima jedan od forumasa ovdje,citiram,"nije budala onaj koji ne zna da cita vec onaj koji vjeruje u sve sto pise"........ovo je klasicna podvala korumpiranih novinara bliskih savezu,smisljeno su napravili intervju i na kraju istog su spomenuli usanovica,tj.stavljaju rijeci u usta Misimovicu,znaju da on nece ni citati novine u Njemackoj,bas ce se on potruditi iz Njemacke da vidi sta pise jedan San ili ko je ovo vec pisao,covjek u ovome trenutku ima puno vaznijeg posla,znam koji je ovo novinar pisao,sisic,korumpiran do bola i jedan od vojnika saveza,zanimljivo da se Misimovic u svoj ovoj euforiji koja vlada oko njega i Wolfsburga,eto sjetio usanovica,u sve bih mogao povjerovati ali u to ne i siguran sam da je ovo novinarska podvala i pokusaj lobiranja za usanovica,a lobiraju "novinari" koji su na platnom spisku saveza,u ovome slucaju su podmazani od strane usanovica,ko im je platio put i boravak u Njemackoj,ne bih se zacudio da je to platio usljo.......taj isti sisic je poslije naseg poraza u Turskoj,zajedno sa Tigrom i usanovicem i jos nekim korumpiranim novinarima,slavio tamo u jednom od lokala kao da smo mi pobjedili a ne izgubili protiv Turske......sada nek se nadju oni pametnjakovici,tj.prodane duse koji ce ustvrditi da u korumpiranoj zemlji kao sto je,nazalost,nasa,da u takvoj zemlji nema korupiranih novinara........nazalost ima i to u velikoj mjeri,to je jedna ogromna medijska masinerija koja je u sluzbi saveza,mnogi su odlucili da se prodaju i sve su to vojnici saveza......dovoljno je bilo pogledati prvu press konferenciju Prosvire kada je predstavljen za novog selektora,prisutni "novinari" na toj press konferenciji,svi redom su u roku od pet minuta razgrabili poklone koje su im dali lesinari iz saveza,to je ono da se malo ublaze kritike,mnogi od "novinara" koji su tako brzo razgrabili te poklone,su samo nekoliko sedmica ranije,u javnosti glumili borce protiv saveza i navodne dusebriznike naseg fudbala.........anlayan je napisao/la:„Volio bih da Munib Ušanović ostane na ovoj funkciji. Svi mi igrači imamo korektne odnose sa njim i mislim da dobro radi svoj posao. Ne znam zašto bi ga sada mijenjali, te tako narušavali atmosferu u reprezentaciji. Jer sigurno je da bi se dosta stvari poremetilo ako bi on otišao. Da ja odlučujem, Ušanović bi ostao prvi operativac“, naglasio je Misimović.

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...