KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Zato sto bi izgubio nevidjen novac! Njegov klub je iznajmio ime, brend, i sve donosi samo ime Crvena Zvezda, iz kog razloga, ako ce lova od prodaje ici drustvenom klubu? To tebi nije neobicno? Mozda ja ne shvatam najbolje detalje tog ugovora.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Covic zeli uspeh,zeli da postane poznat sirom kosarkaskih meridijana,a to sa FMP-om nikada ne bi mogao.Ostvario je svoju dugo zeljenu zelju i usao u Zvezdu,jer Zvezda koliko god u kanalu bila ona je brend zar ne,a ime kluba je kako @neno rece brend koji je najskuplji.Zvezda ce mnogo lakse,mnogo brze privuci mnogo kvalitetnije sponzore nego FMP.Covic sa Zvezdom ima mnogo veci utecaj nego sto to ima sa FMP-om.DANTES je napisao/la:Zato sto bi izgubio nevidjen novac! Njegov klub je iznajmio ime, brend, i sve donosi samo ime Crvena Zvezda, iz kog razloga, ako ce lova od prodaje ici drustvenom klubu? To tebi nije neobicno? Mozda ja ne shvatam najbolje detalje tog ugovora.
I on nikako ne gubi,cak mogu reci da bi vise izgubio sa FMP-om,jer ce mu ovde kljucnu ulogu odigrati sponzori+Ristic+njegov menadzerski tim na celu sa njim samim,i mislim da mogu reci da je Covic dobio ovde dosta,o Zvezdi da ne pricam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Steta za ovaj poraz od 1 razlike,zaista bilo bi lepo da smo dobili,ali opet smesna odbrana,centar nam treba kao ozeblo sunce,da smo ga danas imali,ovo bi preslo na nasu stranu uveren sam.
Nedovic odlican,bice on pravi kod Karija.
Nedovic odlican,bice on pravi kod Karija.

Nedovic pokazao zasto MORA igrati vise.
Kakvi ulazi pod kos u 4/4.
Markovic danas iskocio, odlican, 4 trojke, Morrison malo zakazao.
Jaca je ipak Cedevita, a Smodis pokazao zasto je bio medju najboljim cetvorkama Evrope.
Kakvi ulazi pod kos u 4/4.

Markovic danas iskocio, odlican, 4 trojke, Morrison malo zakazao.
Jaca je ipak Cedevita, a Smodis pokazao zasto je bio medju najboljim cetvorkama Evrope.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
I cija je onda CZ? Iskreno ako ce jednog dana da je kupi i neka ce. Ali ako ce da je iskoristi. E onda...
Porazi ce proci. Treba vremena. Dovesce to Kari pod konac. Nedovic. Mmm njega smo morali maznuti a ne Andjusica, Djekica itd
Porazi ce proci. Treba vremena. Dovesce to Kari pod konac. Nedovic. Mmm njega smo morali maznuti a ne Andjusica, Djekica itd
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne kapiram kako mislis cija je.DANTES je napisao/la:I cija je onda CZ? Iskreno ako ce jednog dana da je kupi i neka ce. Ali ako ce da je iskoristi. E onda...

+1neno#4 je napisao/la:Nemojte sada pogresno da me shvatite, i nesto da bude na nacionalnoj osnovi, da se ogradim u startu. Bio je F8 u Sarajevu, a Tegi je bio dopisnik neke novine, cini mi se Beogradska politika ili tako nesto. I ostala su cetiri tima koja su bila iz Srbije. Zvezda, Partizan, Hemofarm, FMP, a Tegi je citavo vrijeme potencirao da se "mora" osvojiti Sarajevo po svaku cijenu. Turci vladali 500 godina i slicno. A o kosarci najmanje. I sada snimatelj BHT, covjek koji je Srbin i ovaj ga poceo da provocira, eto kako ti zivis u Teheranu, kako ovo, kako ono. U Holiday - Innu su tada Ogija jedva zaustavili, rastrg'o bi ga zubima. Inace, Tegi uvijek trazi kavgu, talasa. I zbog toga je kod vecine iole objektivnih ljudi. On stvarno ima veliko poznanstvo, ima informacije, ali toliko u tekstovima pokusava da "zakaci" one koji ga napadaju ili da im se sveti to je cudo jedno.
Opet kazem, unaprijed se ogradjujem.
Kad se tome doda branjenje huligana i davanje podrske njima, pa pljuvanje po B92 koji je za SOS kanal 1 CNN licno, pa slihtanje debelom gospodinu sa Partizanove klupe, pa pljuvanje po demokratski izabranim vlastima Srbije, pa pljuvanje po FIBA i ABA, te Liscu i ostalima...

Pare od prodaje Cvetkovica, Nedovica, Lesica, Nikolica idu KKCZ. 5% ili 10% od prodaje ostalih igraca ide KKCZ.
Bio sam na treningu, vidim da su Nemanja i Subotic ubijali, opet lose vece Morrisona, odbrana opet losa.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidis neno da moze Nemanja na dvojku.
Bio sam na treningu, vidim da su Nemanja i Subotic ubijali, opet lose vece Morrisona, odbrana opet losa.

KK Crvena Zvezda Beograd(dakle ovaj novi klub) se u ovome periodu moze definisati kao "privatni" klub Covica iako je to zakonom u Srbiji jos uvek nemoguce.DANTES je napisao/la:Drustveni klub, privatni, nesto trece?
Sa druge strane KK Crvena Zvezda(onaj stari) je udruzenje gradjana kao i do sada.
S tim da se za 5 godina ako se tacno ne definise zakon o privatizaciji u sportu(a ja se iskreno nadam da hoce,ne samo zbog basketa,vec zbog uopsteno sporta u Srbiji) ovaj sadasnji klub spajanjem sa starom Zvezdom vraca na udruzenje gradjana.

@magica osjecam li ja to blagu mrznju prema Partizanu? Drzavni projekat? Nemoj mi tih kompleksaskih fora, ti si bolji od toga! A recu ti nesto o Tegiju. Radio sam seminarski iz sporta. Kontaktirao sam novinare Sportnet.hr, C.Zvezdu, PFC, HNK Hajduk, Dinamo, i Tegija. Svi su mi odgovorili i dali trazeno. Svi sem Dinama i Tegija. I bi li trebao sad da ga napadam, pljujem i mrzim? Ima hinjske manire, ali bolje zna sta se desava u kosarci nego ja i ti!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@devile konacno. Konacno da se u necemu slazemo! I ja sam za privatizciju naseg sporta.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa to je i jedino resenje da se mnogi klubovi izvuku,i vrate na stare staze slave,a i da neki klubovi izadju iz proseka i udju u vrh sporta.DANTES je napisao/la:@devile konacno. Konacno da se u necemu slazemo! I ja sam za privatizciju naseg sporta.

Zna se i da bi mnogi bizmismeni usli u razne sportove,ali ne mogu upravo zbog ovog tragicno sporog donosenja odluka.Pa ja vec vidim klanje izmedju Zeptera i Gazproma za kupovinu Zvezde.

Magica cisto da ti napomenem da i tvoji decki sa severa imaju obradu iste te pesme Dok palme njisu graneMaGiCa je napisao/la:+1neno#4 je napisao/la:Nemojte sada pogresno da me shvatite, i nesto da bude na nacionalnoj osnovi, da se ogradim u startu. Bio je F8 u Sarajevu, a Tegi je bio dopisnik neke novine, cini mi se Beogradska politika ili tako nesto. I ostala su cetiri tima koja su bila iz Srbije. Zvezda, Partizan, Hemofarm, FMP, a Tegi je citavo vrijeme potencirao da se "mora" osvojiti Sarajevo po svaku cijenu. Turci vladali 500 godina i slicno. A o kosarci najmanje. I sada snimatelj BHT, covjek koji je Srbin i ovaj ga poceo da provocira, eto kako ti zivis u Teheranu, kako ovo, kako ono. U Holiday - Innu su tada Ogija jedva zaustavili, rastrg'o bi ga zubima. Inace, Tegi uvijek trazi kavgu, talasa. I zbog toga je kod vecine iole objektivnih ljudi. On stvarno ima veliko poznanstvo, ima informacije, ali toliko u tekstovima pokusava da "zakaci" one koji ga napadaju ili da im se sveti to je cudo jedno.
Opet kazem, unaprijed se ogradjujem.
Kad se tome doda branjenje huligana i davanje podrske njima, pa pljuvanje po B92 koji je za SOS kanal 1 CNN licno, pa slihtanje debelom gospodinu sa Partizanove klupe, pa pljuvanje po demokratski izabranim vlastima Srbije, pa pljuvanje po FIBA i ABA, te Liscu i ostalima...Klasicna majmunela, koju jedino navijaci drzavnog projekta, sto pevaju melodije "Lesi kapetan" i "Dok palme njisu grane", mogu da gotive.

A vrati se unatrag gdje ces da vidis da sam rekao da Nemanja jednostavno mora da iskoci, naprosto mora. Iako je los u odbrani, iako ima problema se nerezonskim potezima nekada, ali jednostavno veliki talenat je prisutan. i mora da igra 30+ minuta bez obzira na sve. Rakocevic nista, jer kontraefekat bi bio stvoren.braoolyo je napisao/la:Pare od prodaje Cvetkovica, Nedovica, Lesica, Nikolica idu KKCZ. 5% ili 10% od prodaje ostalih igraca ide KKCZ.
Iskreno, Milutinovic je taj koji moze i mora mnogo vise. U prethodnim utakmicama je bio solidan, ali mora da bude jedan od vodecih igraca ovdje. Uostalom, svi ce da budu za 50 posto bolji nego na pocetku, osim dvojice Popovica

Zvezda je igracki krenula dobrim putem, da li ce uspjeti da se othrvaju raznim stvarima bice zanimljivo vidjeti.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Rodjace tvoj klub je osnovan u Zagrebu ! A sticajem okolnosti prebacen u Beograd , osnovala ga je 32. divizija i naravno da je drzavni projekat ,ako drzava "prekomanduje" nekog da bi branio boje vaseg kluba,sta je onda to?DANTES je napisao/la:@magica osjecam li ja to blagu mrznju prema Partizanu? Drzavni projekat? Nemoj mi tih kompleksaskih fora, ti si bolji od toga! A recu ti nesto o Tegiju. Radio sam seminarski iz sporta. Kontaktirao sam novinare Sportnet.hr, C.Zvezdu, PFC, HNK Hajduk, Dinamo, i Tegija. Svi su mi odgovorili i dali trazeno. Svi sem Dinama i Tegija. I bi li trebao sad da ga napadam, pljujem i mrzim? Ima hinjske manire, ali bolje zna sta se desava u kosarci nego ja i ti!

A sto pomenu ovaj gospodin gore da i "ovi sa severa" imaju obradu pesme "Dok palme njisu grane" ,tacno imaju je

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Samo za gospodina Deliju koji je jako upucen....uzivaj druskane uz trubadure

Rodjace upucen sam jasasagmp je napisao/la:Samo za gospodina Deliju koji je jako upucen....uzivaj druskane uz trubadure![]()

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Na razglasu u Pioniru i u Sumicama se pusta i pesma je sa zvanicnog cd-a Delija tako da....
Glupo je opterecivati se nacizmom,i tim nebitnim politickim stvarima odakle je pesma potekla itd...ne mislim ovim na tebe,nego na coveka koji je potegao ovu temu.

Glupo je opterecivati se nacizmom,i tim nebitnim politickim stvarima odakle je pesma potekla itd...ne mislim ovim na tebe,nego na coveka koji je potegao ovu temu.
@tribaliane ja ti nisam rodjak. Puno znas o istoriji Partizana, za jednog Deliju. Moracu citirati omiljenu rijec kolege magice''trolujes temu''
@devile ja jedva cekam privatizaciji, pa da lijepo politicari izlete iz klubova. Samo se bojim njihovih stosova oko CZV I PFC, tipa model Reala i Barse. Iskreno njima to lezi. Imaju pristup fabrikama para, a jaca i imidz. A da se to privatizuje sve im se izmice. Npr racunao sam od '06 do sad PFC od prodaje igraca uzeo oko 60 milki€. Pa gdju su?
@devile ja jedva cekam privatizaciji, pa da lijepo politicari izlete iz klubova. Samo se bojim njihovih stosova oko CZV I PFC, tipa model Reala i Barse. Iskreno njima to lezi. Imaju pristup fabrikama para, a jaca i imidz. A da se to privatizuje sve im se izmice. Npr racunao sam od '06 do sad PFC od prodaje igraca uzeo oko 60 milki€. Pa gdju su?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.