Vaterpolo
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Vaterpolo
Ja sam tebi lijepo odgovorio, to što se ti praviš nevjest je druga stvar... Ili stvarno ne kontas.... Treće nema....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da odgovorio si mojim postom,a vidim nesta ne pricas dalje o pomoci drzave,o prilivu novca i o evropskim nastupa.Nije lako kada imas nekoga ko zna jel' da ?DANTES je napisao/la:Ja sam tebi lijepo odgovorio, to što se ti praviš nevjest je druga stvar... Ili stvarno ne kontas.... Treće nema....

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Još je gore kad imaš nekog ko misli da zna? Hoćemo li se sad pitati odakle Čedi pare, kapital, firme? Hoćemo li pričati o muljanju i čudnovatom pismu igrača protiv selektora čim su došli u Zvezdu, i o tome kako trener bez ijedne jedine reference postade selektor? Ili ćemo i dalje govoriti o vremenima prošlim kad ništa nije valjalo jer je Partizan valjao? I šta ja rekoh za sudije?Devil je napisao/la:Da odgovorio si mojim postom,a vidim nesta ne pricas dalje o pomoci drzave,o prilivu novca i o evropskim nastupa.Nije lako kada imas nekoga ko zna jel' da ?DANTES je napisao/la:Ja sam tebi lijepo odgovorio, to što se ti praviš nevjest je druga stvar... Ili stvarno ne kontas.... Treće nema....![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vas dvojica pišete već 3-4 stranice a ništa niste napisali.
Kakva Zvezda, kakav Partizan ? Na jednoj strani imamo Sovrovića, Manojlovića, Jelenića a na drugoj braću Udovičić, Šoštara, Milanovića i Ikodinovića. Ovo sa suđenjem i stranim sudijama je rat ovih koji bi na čelo saveza protiv ovih koji su trenutno u savezu, '' stručnom savetu '', itd. Čak je tu i Kuljača ako sam dobro zapazio.
Nesrećni Savić je tu marioneta kojom će upravljati Sovrović i ostali. Milanović to svakako ne bi bio i zaslužio je mesto selektora pre Savića, ali pošto već nije postavljen kuva i on nešto sa braćom.
Sad mi recite kako je skoro dao izjavu gde je okrivio braću Udovičić za stanje u srpskom vaterpolu i kako ta priča nema logike.
Samo, iz dana u dan vas demantuju ( recimo ) političari.

Kakva Zvezda, kakav Partizan ? Na jednoj strani imamo Sovrovića, Manojlovića, Jelenića a na drugoj braću Udovičić, Šoštara, Milanovića i Ikodinovića. Ovo sa suđenjem i stranim sudijama je rat ovih koji bi na čelo saveza protiv ovih koji su trenutno u savezu, '' stručnom savetu '', itd. Čak je tu i Kuljača ako sam dobro zapazio.

Nesrećni Savić je tu marioneta kojom će upravljati Sovrović i ostali. Milanović to svakako ne bi bio i zaslužio je mesto selektora pre Savića, ali pošto već nije postavljen kuva i on nešto sa braćom.

Samo, iz dana u dan vas demantuju ( recimo ) političari.

I think I'm a pussy one.
Ajde da izbacimo iz te priče Vanju i Filipa pošto su njih dvojica u Radničkom i logično je bilo da ne potpišu pismo. E sad, zapitaj se na trenutak da li ga nisu potpisali zato što se ne slažu sa onim što piše u njemu ili zato što imaju istog trenera u Radničkom pa bi bilo glupo jel ?DANTES je napisao/la:i čudnovatom pismu igrača protiv selektora čim su došli u Zvezdu,

Izbacićemo iz te priče i Šaponjića i Mandića pošto njima nije dozvoljeno da se mešaju u tu priču, upravo zbog toga što su oni razlog nezadovoljstva igrača, i kriterijuma Udovičića za pozivanje u reprezentaciju. Navikli momci da igraju sa Avramovićem, Vapenskim, Ćukom a sad ih odjednom nema na najvažnijem takmičenju, na OI u Londonu.

Od ovih što su preostali pismo su potpisali i Soro, Mitrović, Nikić... Jesu i oni došli u Zvezdu pa se po njihovom dolasku pojavilo i pismo ?

P.S. Ako je tako neko te slagao ili je to tvoj neki zaključak.

I think I'm a pussy one.
Koji bolan Vapenski? Na koliko je to on takmičenja bio? Avramović? Pa koji je to on faktor... Kako su Udovičić Vanja, Filipović i Prlainović došli u repku? Koliko su godina imali? Da se nije tako radilo bi li sad imali takve asove?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ti si nenadjebiv, u raspravi sa Devilom prelaziš sa teme na temu ( menjaš teme kao čarape ), a evo sad meni ne odgovaraš na pitanje.DANTES je napisao/la:Koji bolan Vapenski? Na koliko je to on takmičenja bio? Avramović? Pa koji je to on faktor... Kako su Udovičić Vanja, Filipović i Prlainović došli u repku? Koliko su godina imali? Da se nije tako radilo bi li sad imali takve asove?

Naravno da je dobro što je Mandić u tim godinama u reprezentaciji, ali ja pišem o načinu na koji je došao na spisak za London. Ne poredim kvalitete Mandića i Vapenskog, već ti pišem da igrači više vole igrati sa Vapenskim, Avramovićem ili Ćukom, nego Šaponjićem čiji otac plaća da igra za reprezentaciju ili Mandićem koji ucenjuje Udovičića da će se vratiti za CG ako ne bude išao u London.

Šta misliš biseru kako to da se igrači pobune a da baš Mandić i Šaponjić nemaju pravo glasa ?

I think I'm a pussy one.
Ne vredi,pise samo ono sto on odgovara i sto "zna",a i to je vrlo klimavo kada odgovori. 

Što se tiče tvog pisanja na ovoj temi, ono se svodi na pljuvanje po Sovroviću, Jeleniću, Saviću, Zvezdi i raspravi sa Devilom što se opet odnosi na sve nabrojano. Ja se ne sećam da si pogledao neku utakmicu Partizana u LŠ ili prvenstvu i ostavio komentar posle toga, ili postavio link na neku vaterpolo vest. To valjda dovoljno govori.
Pre neki dan si pokopao sam sebe, kad si prvo napisao da je Zvezda pobedila Radnički jer je Radnički loše igrao, a posle dan-dva komentarisao kako je Zvezda dobila sve derbije ( uključujući i Radnički ) jer je imala odlično suđenje.
I naravno, podržavaš da strane sudije sude završnicu kupa.
Znači, s jedne strane je Radnički izgubio zbog svoje loše igre ( a ne Zvezdine dobre igre ), a sa druge je Zvezda imala sudije na svojoj strani, što automatski znači da je Radnički oštećen.
Na stranu to što su jedan Filipović ili Ćirić pohvalili zvezdinu igru u odbrani i čestitali na zasluženoj pobedi.
Pošto si navijač Partizana, a Vi imate običaj da pljujete Vanju, Filipa ili Andriju što se nisu vratili u Partizan i time '' izdali '' Partizan, evo nešto za tebe. Šaponjićev otac je ponudio pare za kupovinu Vanje i Filipa uz uslov da Šoštar napusti Partizan. Pošto nije uspeo u nameri, pare su otišle u Radnički a tata je sina poslao u SAD na školovanje. Srećom, došlo je do promene selektora pa ga više nećemo gledati u reprezentaciji.
Dakle, nikakve veze Dinkić nema sa dovođenjem Vanje i Filipa u KG, pošto imate običaj da pljujete i njega i Vučića i '' državne projekte ''. Pare u Zvezdu očigledno ulažu ljudi kojima je stalo do Zvezde, a s druge strane imamo ljude koji postavljaju uslove da bi uložili novac u Partizan. Zato i jeste tu gde jeste ( u finansijskom smislu ), ne samo u vaterpolu.

Pre neki dan si pokopao sam sebe, kad si prvo napisao da je Zvezda pobedila Radnički jer je Radnički loše igrao, a posle dan-dva komentarisao kako je Zvezda dobila sve derbije ( uključujući i Radnički ) jer je imala odlično suđenje.

Znači, s jedne strane je Radnički izgubio zbog svoje loše igre ( a ne Zvezdine dobre igre ), a sa druge je Zvezda imala sudije na svojoj strani, što automatski znači da je Radnički oštećen.

Pošto si navijač Partizana, a Vi imate običaj da pljujete Vanju, Filipa ili Andriju što se nisu vratili u Partizan i time '' izdali '' Partizan, evo nešto za tebe. Šaponjićev otac je ponudio pare za kupovinu Vanje i Filipa uz uslov da Šoštar napusti Partizan. Pošto nije uspeo u nameri, pare su otišle u Radnički a tata je sina poslao u SAD na školovanje. Srećom, došlo je do promene selektora pa ga više nećemo gledati u reprezentaciji.
Dakle, nikakve veze Dinkić nema sa dovođenjem Vanje i Filipa u KG, pošto imate običaj da pljujete i njega i Vučića i '' državne projekte ''. Pare u Zvezdu očigledno ulažu ljudi kojima je stalo do Zvezde, a s druge strane imamo ljude koji postavljaju uslove da bi uložili novac u Partizan. Zato i jeste tu gde jeste ( u finansijskom smislu ), ne samo u vaterpolu.
I think I'm a pussy one.
Da krenemo od ovoga. Ne mijenjam teme ja. Same se nameću, ako si čitao vidio si. Nisam ja taj koji je počeo ubacivati druge sportove. To se ovdje odavno nametnulo. Inače ako imaš nešto meni reći, reci, ne uvlači druge forumaše, ispada kao da tražiš potvrdu od njih.Texi je napisao/la: Ti si nenadjebiv, u raspravi sa Devilom prelaziš sa teme na temu ( menjaš teme kao čarape ), a evo sad meni ne odgovaraš na pitanje.
Stvarno si očekivao odgovor na svoju konstataciju? Oprosti nisam to tako shvatio. Ali evo. Ništa nije slučajno. U životu, sportu, crtanom filmu. Ništa upamti to. Šta ako su ga potpisali igrači Partizana? Podržali kolege koje je neko izmanipulisao. Uostalom to sam spomenuo onako usput. Ja sam podržao igrače. Udovičića ne volim. Podržao sam odlazak jer sam očekivao da će doći bolji, ne neko neporvjeren, bez referenci, neko ko je gle čuda trener kluba čiji novi igrači su pokrenuli bunu. Maknuli su jednog koji im nije ležao i doveli drugog koji će umjesto svoje zvati njihove igrače. Sada kad razmislim pismo je greška. Rukovodstvo VSS je trebalo imati damu i smijeniti selektora, bez uplitanja igrača. Ovako su možda samo podjelili tim igrajući svoje igrice.Texi je napisao/la: Pitao sam te kako to da se pojavilo pismo nakon prelaska igrača u Zvezdu ? Nisu samo Zvezdini igrači potpisali pismo već i Partizanovi. Naravano nemaš šta da mi odgovoriš, ali ti je zato povezati tu priču sa Zvezdom kao reći dobar dan.![]()
Da nema veze sa Zvezdom. Onom istom koja se još prije bunila što nije zvao njene igrače i prije.
Na koji način? Prost pozvao ga selektor. Kažeš ucjenjivao ga? Djecak od 16 godina? Imaš neki dokaz, ili si ga sad onako bubnuo?! Pazi priče iz čaršije se ne pikaju. Ovo je ozbiljna optužba.Texi je napisao/la:
Naravno da je dobro što je Mandić u tim godinama u reprezentaciji, ali ja pišem o načinu na koji je došao na spisak za London. Ne poredim kvalitete Mandića i Vapenskog, već ti pišem da igrači više vole igrati sa Vapenskim, Avramovićem ili Ćukom, nego Šaponjićem čiji otac plaća da igra za reprezentaciju ili Mandićem koji ucenjuje Udovičića da će se vratiti za CG ako ne bude išao u London.![]()
Otac drugog plaća? Dokaz? Nema? Opet čaršija?
Ne vole da igraju sa njima već sa nekim drugim? To oni po rođenju imaju pravo, ostavio im babo reprezentaciju kao prčiju pa će oni birati ko će igrati? Zašto služi selektor nego da selektuje? Da se igrači nisu malo zaboravili? Prlainović prvi. Možda Šapiću, Vujasinoviću, Ikodinoviću, Ćiriću su više ležali Vasović, Trbojević, Uskoković nego neki mali žuti Crnogorac za kojeg niko živi nije znao praktično do dolaska u Partizan?! Jesu se oni bunili, selektovali? Ne! Uostalom nisu se Vapenski i ekipa toliko nadigrali u repki da bi im više odgovarali i da bi se rodila tolika ljubav među njima, da ne mogu jedni bez drugih. Još jednom povlačim, Udovičić je morao otići, samo ne na onaj način. Mogli su ga bar toliko ispoštovati, nije da ništa nije osvojio.
Sve sam već objasnio. Ja nisam nigdje pomenuo pravo glasa dvojice pomenutih. I nisam ja biser već vidiš da piše DANTES.Texi je napisao/la:
Šta misliš biseru kako to da se igrači pobune a da baš Mandić i Šaponjić nemaju pravo glasa ?Pa upravo njih dvojica su razlog pobune, i Udovičić koji prvo ucenjuje igrače a potom dozvoljava da i njega ucenjuju.
Texi je napisao/la:Što se tiče tvog pisanja na ovoj temi, ono se svodi na pljuvanje po Sovroviću, Jeleniću, Saviću, Zvezdi i raspravi sa Devilom što se opet odnosi na sve nabrojano. Ja se ne sećam da si pogledao neku utakmicu Partizana u LŠ ili prvenstvu i ostavio komentar posle toga, ili postavio link na neku vaterpolo vest. To valjda dovoljno govori.![]()
Ja jako dugo pišem na ovoj temi. Često sam jedini ja pisao. Kačio izvještaje, pisao vijesti. Međutim mene zanima zašto ti ovu polemiku spuštaš na lični plan? Možda previše gledaš domaće političare kojima nije dovoljno samo da diskutuju na temu, ustvari to nikad ne rade, već napadaju lično sagovornike, obično bez razloga i lažno. Ja to ne volim, kao što ne volim kad mi neko svoje riječi stavlja u usta.
Ti su meni spojio sve koji su pisali na ovoj temi kako se čini. Inače nađi mi sve postove u kojima sam imenovao ikoga sem Savića, Čeda belog praha na pežorativan način? Šta sam ružno rekao o nekom drugom?
Ja tvoje pisanje tj. kopiranje članaka neću komentarisati. Svako piše kako zna i hoće.
Nisam se pokopao dragi moj. Vidiš u sportu jedno ne isključuje drugo. Loša igra jedne ekipe, ne znači da sudije nisu malo gurale drugu. To ko god prati sport zna.Texi je napisao/la: Pre neki dan si pokopao sam sebe, kad si prvo napisao da je Zvezda pobedila Radnički jer je Radnički loše igrao, a posle dan-dva komentarisao kako je Zvezda dobila sve derbije ( uključujući i Radnički ) jer je imala odlično suđenje.I naravno, podržavaš da strane sudije sude završnicu kupa.
Takođe ponovo ti pročitaj moje postove, pa dođi otkrivati Ameriku. Gdje ja to rekoh da želim strane sudije? Da nije bilo obratno? Ovo me pomalo zbunjuje. Da sam bio neodređen shvatio bih, ali sam bio direktan. Ja sam čitavu priču šaljivo prokomentarisao, ali neko vidi vjetrenjace na svakom koraku. Kasnije je sva priča bila da razumijem razloge zahtjeva. Nisam ga podržao. Možda ti ne vidiš dobro.
Texi je napisao/la:
Znači, s jedne strane je Radnički izgubio zbog svoje loše igre ( a ne Zvezdine dobre igre ), a sa druge je Zvezda imala sudije na svojoj strani, što automatski znači da je Radnički oštećen.Na stranu to što su jedan Filipović ili Ćirić pohvalili zvezdinu igru u odbrani i čestitali na zasluženoj pobedi.
![]()
Ako pratiš vaterpolo znaš da se ti momci ne žale. Oni pričaju na terenu i prvo će kriviti sebe. Takva im narav.
Još jedna čaršijska, a? Što ga onda nije poslao u Radnički? Malo je nelogično priznaćeš.Texi je napisao/la:
Inače ovaj navijač ne pljuje nijednog našeg vaterpolisti. Oni su iznad toga. Vanja, Filip i Andrija pogotovo. Andrija nam je čak donio titulu prvaka Evrope. Legenda kluba za sva vremena.
Da vole Zvezdu. Naprečas. Do ove godine im se gadila, ali sad je voli. Vlada opšta histerija i pomama.Texi je napisao/la:
Nego inače dvaput si meni odgovarao. Valjda se pilo uoči Nove. Pa Srećna ti Nova godina. Puno sreće, zdravlja, sreće i veselja ti donijela.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@DANTES
Srećna i tebi nova godina i sve najbolje !
Samo, ako je nova godina to ne znači da trebaš nastaviti sa pisanjem gluposti.
Gde su meni dokazi za Mandića, Šaponjića, Šaponjićevog oca ? Čaršijske priče ?
Gde su tebi dokazi za priču da su igrači koji su došli u Zvezdu inicijatori pisma ili pokretači bune ( kako ti kažeš ) za smenu selektora ? To je proverena informacija ?
Na tvoju veliku žalost to su samo tvoje želje i nagađanja, tj. teorija zavere koju si konstruisao u svojoj glavi.
Svi reprezentativci koji danas igraju u Zvezdi ili Radničkom, tj. svi koji su potpisali pismo su bivši igrači Partizana.
Ti to naravno znaš jer pratiš vaterpolo. Samo, pitanje je kako si onda uspeo da dođeš do takvih zaključaka ?
Zvezdini igrači ( izmanipulisani, kao da su deca pa da neko njima manipuliše ) pokrenuli bunu za smenu selektora i za postavljanje novog ( usput trenera Zvezde ), koji će sada zvati više Zvezdinih igrača u reprezentaciju. Dakle, koristi ima samo Zvezda. A igrači Partizana, sadašnji ili bivši su potpisivanjem pisma sve to podržali, iako će očigledno samo Zvezda imati koristi ?
Ali da, zaboravio sam da su oni kolegijalni pa su podržali '' izmanipulisane kolege ''. To verovatno znači da je sa njima još lakše manipulisati ? Jbt, imamo 13 dečaka u reprezentaciji.
To da se momci ne žale na suđenje posle meča takođe nije tačno, a ti se seti nekih mečeva gde je bilo takvih slučajeva pošto pratiš vaterpolo. Što se tiče tvog pisanja na ovoj temi, mislio sam samo na ovu sezonu gde ti je 90% komentara o instant klubovima, a ostatak o klubu za koji navijaš.
Evo još malo o tvom praćenju vaterpola. Nije se Zvezda bunila što Udovičić nije zvao njene igrače u reprezentaciju, Zvezda se bunila što su Avramović i G. Pijetlović izostavljeni iz reprezentacije kada su prešli u Zvezdu, a bili su reprezentativci pre prelaska. Avramović došao iz Partizana a Pijetlović iz Budve ( čini mi se ).
Prvo što je meni tada palo na pamet je da su izostavljeni zbog prelaska u Zvezdu, posebno Avramović koji je prešao iz Partizana. Ali meni nijednog trenutka nije palo na pamet da ovde na forumu pišem o tome, i da pišem par stranica o Udovičiću koji samo Partizanove igrače zove u reprezentaciju a Zvezdine ne zove ili one koji pređu u Zvezdu izostavi sa spiska za sledeće takmičenje.
Naravno da ti nisi pomenuo pravo glasa Mandića i Šaponjića, ja sam pomenuo nadajući se da će ti biti jasnije ali vidim nikakve koristi.
Momci nisu imali pravo glasa zato što su njih dvojica razlog nezadovoljstva igrača i razlog pisma za smenu selektora. Kažeš nije reprezentacija prčija pa da biraju saigrače ? Slažem se sa tobom.
Ali zar ti misliš da jedan Šaponjić treba da putuje u London pre Ćuka koji je imao odličnu sezonu ?
Ako se slažeš sa mnom da nije trebao, reci mi ko će skrenuti pažnju selektoru na to i pobuniti se ako neće igrači ? Da nećemo nas dvojica možda ?
Srećna i tebi nova godina i sve najbolje !
Samo, ako je nova godina to ne znači da trebaš nastaviti sa pisanjem gluposti.

Gde su meni dokazi za Mandića, Šaponjića, Šaponjićevog oca ? Čaršijske priče ?
Gde su tebi dokazi za priču da su igrači koji su došli u Zvezdu inicijatori pisma ili pokretači bune ( kako ti kažeš ) za smenu selektora ? To je proverena informacija ?

Svi reprezentativci koji danas igraju u Zvezdi ili Radničkom, tj. svi koji su potpisali pismo su bivši igrači Partizana.
Ti to naravno znaš jer pratiš vaterpolo. Samo, pitanje je kako si onda uspeo da dođeš do takvih zaključaka ?
Zvezdini igrači ( izmanipulisani, kao da su deca pa da neko njima manipuliše ) pokrenuli bunu za smenu selektora i za postavljanje novog ( usput trenera Zvezde ), koji će sada zvati više Zvezdinih igrača u reprezentaciju. Dakle, koristi ima samo Zvezda. A igrači Partizana, sadašnji ili bivši su potpisivanjem pisma sve to podržali, iako će očigledno samo Zvezda imati koristi ?

Ali da, zaboravio sam da su oni kolegijalni pa su podržali '' izmanipulisane kolege ''. To verovatno znači da je sa njima još lakše manipulisati ? Jbt, imamo 13 dečaka u reprezentaciji.

To da se momci ne žale na suđenje posle meča takođe nije tačno, a ti se seti nekih mečeva gde je bilo takvih slučajeva pošto pratiš vaterpolo. Što se tiče tvog pisanja na ovoj temi, mislio sam samo na ovu sezonu gde ti je 90% komentara o instant klubovima, a ostatak o klubu za koji navijaš.

Evo još malo o tvom praćenju vaterpola. Nije se Zvezda bunila što Udovičić nije zvao njene igrače u reprezentaciju, Zvezda se bunila što su Avramović i G. Pijetlović izostavljeni iz reprezentacije kada su prešli u Zvezdu, a bili su reprezentativci pre prelaska. Avramović došao iz Partizana a Pijetlović iz Budve ( čini mi se ).
Prvo što je meni tada palo na pamet je da su izostavljeni zbog prelaska u Zvezdu, posebno Avramović koji je prešao iz Partizana. Ali meni nijednog trenutka nije palo na pamet da ovde na forumu pišem o tome, i da pišem par stranica o Udovičiću koji samo Partizanove igrače zove u reprezentaciju a Zvezdine ne zove ili one koji pređu u Zvezdu izostavi sa spiska za sledeće takmičenje.
Naravno da ti nisi pomenuo pravo glasa Mandića i Šaponjića, ja sam pomenuo nadajući se da će ti biti jasnije ali vidim nikakve koristi.

Ali zar ti misliš da jedan Šaponjić treba da putuje u London pre Ćuka koji je imao odličnu sezonu ?
Ako se slažeš sa mnom da nije trebao, reci mi ko će skrenuti pažnju selektoru na to i pobuniti se ako neće igrači ? Da nećemo nas dvojica možda ?

I think I'm a pussy one.
Hvala na čestitkama... Manipuliše se nacijama, pa nema razloga što ne bi igračima... Avramović je izgubio mjesto u Partizanu, pa tek onda u repki.... Smanji malo smajlije... Inače ti si jako pristrasan, ne vidiš neke očito stvari i poveznice... Kažeš ja pišem gluposti, a ti si rekao toliko laži, koje sam ti u prethodnom postu razbio... To ne volim u diskusijama... Odmah si promijenio temu i prešao na to da ja pišem gluposti.... Šta ćemo sa lažima, da ne pišem na temi, da sam rekao da podržavam strane sudije? Možda laži nisu gluposti u tvom svijetu... Ko zna... Bez uvrede ti si tek uzdizanjem Zvezde počeo pisati na ovoj temi... Ja znam da je tebi kao navijaču puno srce jer ste jaki u sportu u kojem ste niko i ništa, ali malo objektivnosti nije na odmet... Inače sport bolje poznajem od tebe što sam dokazao još prije ba nekim temama.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne mogu da smanjim smajlije kad je smešno sve što pišeš. Ja se nadam da neko čita ovo, čuj ja pristrasan i još mi ti napišeš da sam pristrasan.DANTES je napisao/la:Hvala na čestitkama... Manipuliše se nacijama, pa nema razloga što ne bi igračima... Avramović je izgubio mjesto u Partizanu, pa tek onda u repki.... Smanji malo smajlije... Inače ti si jako pristrasan, ne vidiš neke očito stvari i poveznice... Kažeš ja pišem gluposti, a ti si rekao toliko laži, koje sam ti u prethodnom postu razbio... To ne volim u diskusijama... Odmah si promijenio temu i prešao na to da ja pišem gluposti.... Šta ćemo sa lažima, da ne pišem na temi, da sam rekao da podržavam strane sudije? Možda laži nisu gluposti u tvom svijetu... Ko zna... Bez uvrede ti si tek uzdizanjem Zvezde počeo pisati na ovoj temi... Ja znam da je tebi kao navijaču puno srce jer ste jaki u sportu u kojem ste niko i ništa, ali malo objektivnosti nije na odmet... Inače sport bolje poznajem od tebe što sam dokazao još prije ba nekim temama.....

Ja sam samo bolje informisan od tebe, nema laži pa ih tako nisi mogao ni razbiti. To je vezano za priču oko Mandića i Šaponjića. A možda i ti imaš informacije da su Zvezdini igrači pokrenuli bunu, ali čisto sumnjam. Pre će to biti plod tvoje mašte.

Lepo sam ti objasnio u prethodnom postu ( ali ti nisi pročitao a možda te ne služi vid ili pamćenje ), ne mislim generalno na tvoje pisanje na temi već samo o ovoj sezoni gde više pišeš o instant klubovima, nego o klubu za koji navijaš.

Promaklo mi je ono oko sudija ( pročitao sam par stranica tvoje i Devilove polemike

Logika zar ne ? A možda si mazohista, ko će ga znati.

Što se tiče poznavanja sporta.
1. Teško da se razumeš u sport bolje od mene, mada sve je moguće.
2. Čak i da se razumeš, to uopšte nije tema ovde.
3. Ja se nijednog trenutka nisam pohvalio da poznajem vaterpolo ili bilo koji sport bolje od tebe. Samo sam tebe ispravljao kad napišeš neku glupost.
4. Time što pišeš da sport poznaješ bolje od mene pokazao si koliko si se primio. Ti si kao nešto dokazao i hvališ sam sebe, a meni sinoć napišeš da polemiku spuštam na lični plan.

I think I'm a pussy one.
Može biti da jesam.... Čak sam uoči Nove godine pisao i odgovarao ti... Po dva posta.... Meni je smiješnije to što si ti odjednom postao veliki poznavalac vaterpola... Inače ja nisam rekao da lažeš u vezi sporta već mene.... Inače ja imam jedan stav, ti drugi... I da ja izuzetno objektivan... naravno da se navijačima ne sviđa uvijek ono što ja pišem pa im se prividaju razne stvari... Ja sam protiv stranih sudija, ali razumijem klubove..... Ti?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Lepo ja rekoh:

@magica, aj ne kaki.... Ja ne vjerujem da ti gledaš dotičnog gospodina....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ko kaze da gledamDANTES je napisao/la:@magica, aj ne kaki.... Ja ne vjerujem da ti gledaš dotičnog gospodina....

Opservacija ide na nacin na koji vodite diskusiju, te na epilog iste, a ne na to da je po sredi J.S. love affair.

@DANTES je li i ovo bila losa utakmica u evropi ?
Sjajna utakmica,mi prvo poluvreme fenomenalni.Zahvaljujuci fenomenalnoj odbrani odvajamo se na 4 razlike na poluvremenu 6:2.Pijetlovic i Radjen bukvalno gospodarili bazenom.U drugom poluvremenu igrali znatno opustenije sto je po meni bila greska pa se Oly uspeva vratiti u mec,ali ipak golom Prlainovica za 10:7 prelamamo utakmicu u svoju korist.Sefik ponovo sjajan 13 golova,Strahinja 3 gola najefikasniji.Mnogo raznovrsno igramo,ja sam prijatno iznenadnjen sa kolicinom akcija koje mi imamo,ako se setimo prvih par utakmica koliko je to jednodimenzionalno bilo evidetan je napredak za vise od 100% od toga,ali ima jos kapaciteta u svemu.
Mi smo ovom pobedom osigurali prolaz dalje,sledeci mec je protiv Montpeillerta u gostima.
No pre toga Kup.

Sjajna utakmica,mi prvo poluvreme fenomenalni.Zahvaljujuci fenomenalnoj odbrani odvajamo se na 4 razlike na poluvremenu 6:2.Pijetlovic i Radjen bukvalno gospodarili bazenom.U drugom poluvremenu igrali znatno opustenije sto je po meni bila greska pa se Oly uspeva vratiti u mec,ali ipak golom Prlainovica za 10:7 prelamamo utakmicu u svoju korist.Sefik ponovo sjajan 13 golova,Strahinja 3 gola najefikasniji.Mnogo raznovrsno igramo,ja sam prijatno iznenadnjen sa kolicinom akcija koje mi imamo,ako se setimo prvih par utakmica koliko je to jednodimenzionalno bilo evidetan je napredak za vise od 100% od toga,ali ima jos kapaciteta u svemu.

Mi smo ovom pobedom osigurali prolaz dalje,sledeci mec je protiv Montpeillerta u gostima.
No pre toga Kup.
Nisam dugo gledao domaci vaterpolo, pa mi je utisak dana koliko se nagojio Savic. Izgleda ko neki srednjovecni kamiondzija/taksista. Sta prestanak karijere igraca cini od coceka...
Vidim i Partizan pobedio. Dobro kolo za nase klubove u Evropi.

Vidim i Partizan pobedio. Dobro kolo za nase klubove u Evropi.
Odlična tekma i sjajan preokret na kraju... Svaka čast momcima, Seged je sjajna ekipa koja nas je prošle godine dobila baš na Banjici i to je bio poraz koji nas je koštao još jednog F4....
@devile ne nije, ali isto tako to ne poništava druge slabe, zar ne?
@devile ne nije, ali isto tako to ne poništava druge slabe, zar ne?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.