NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 20 jun 2009, 14:18

slani grad je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Nemojte samo vi o kvaliteti i prikazanoj nogometnoj igri, svega vam, i sve je ok. ;) Ostali inekako, ali vi nikako.
a vi nemojte samo o sreci i postenju i sve je ok...ostali i nekako al vi nikako :mrgreen:

nismo vam mi krivi sto ste nesposobni...

iance Vlado Hrkać se vraća u Široki iz Željezničara...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 jun 2009, 14:42

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nemojte samo vi o kvaliteti i prikazanoj nogometnoj igri, svega vam, i sve je ok. ;) Ostali inekako, ali vi nikako.
a vi nemojte samo o sreci i postenju i sve je ok...ostali i nekako al vi nikako :mrgreen:
Nemamo razloga ni potrebe, kao ni bilo tko drugi u ovoj ligi uostalom, stoga, pametnije bi vam bilo da se bazirate na sebe i ulazete u sebe, ustvari pocnete i raditi na klubu i dugovanjima datog, a ne samo pametovati oko imena i/ili povijesti istog i ocekivati da ce vam se poklanjati i gledati kroz prste godinu za godinom, pa cete mozda i stati na noge. Prvi potez stadion, potpisano, konacno da nesto shvate, dalje nastavite.

Hrkac nije los potez, ako nista nas covjek, neka ga.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 jun 2009, 14:46

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Nemamo razloga ni potrebe, kao ni bilo tko drugi u ovoj ligi uostalom, stoga, pametnije bi vam bilo da se bazirate na sebe i ulazete u sebe, ustvari pocnete i raditi na klubu i dugovanjima datog, a ne samo pametovati oko imena i/ili povijesti istog i ocekivati da ce vam se poklanjati i gledati kroz prste godinu za godinom, pa cete mozda i stati na noge. Prvi potez stadion, potpisano, konacno da nesto shvate, dalje nastavite.

Hrkac nije los potez, ako nista nas covjek, neka ga.
naš, više će se boriti od barišića,jači je fizički,a sad konkurencija ima..pa će bolje oba raditi..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 jun 2009, 15:33

Ma zahvalan je on igrac, a ionako je stalno po f1 kad je tu, covjek je jednostavno borac i prezivljava kako zna i umije, sigurno moze pojacati konkurenciju bar.
...Život za Široki...

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 21 jun 2009, 17:32

Šta mislite široki možda i nije loš ove god,treba još jednog napadaca dovest,jest u obrani ima puno solidni igraca ali nije niko baš siguran,vezni re nam je strasan jure,wagner,šilić,bazina

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jun 2009, 19:10

Treba provjeren napadac koji ce garantirati pogotke. Obrana ce biti problem, Široki nekad u ovoj ligi ''nije mogao'' primiti gola ukoliko nisu htjeli, bez problema su mogli odigrati bar 0:0 u gostima sa vecinom, ali u zadnje vrijeme fali cvrstine i agresije u obrambenom dijelu, ali vidjeti cemo sa novim akvizicijama kakve ce se srece biti.
A ostalo se sve bazira na veznom redu koji ce biti najbolji u premijer ligi.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 jun 2009, 19:20

ŠB_Fidelis je napisao/la:Treba provjeren napadac koji ce garantirati pogotke. Obrana ce biti problem, Široki nekad u ovoj ligi ''nije mogao'' primiti gola ukoliko nisu htjeli, bez problema su mogli odigrati bar 0:0 u gostima sa vecinom, ali u zadnje vrijeme fali cvrstine i agresije u obrambenom dijelu, ali vidjeti cemo sa novim akvizicijama kakve ce se srece biti.
A ostalo se sve bazira na veznom redu koji ce biti najbolji u premijer ligi.
ja volim sto ih je vise..jer do sada Barišić je bio jedini na boku pa ga se **** kako ce igrati..e sad cemo vidjeti agresivnost,trku i zelju kad ima konkurencije, isto vrijedi i za Topica,iako po meni je on limitiran igrac,a svoj limit je davno dozivio...Brekalo mi je puno jaci...

a i ja mislim da cemo imati jaku ekipu, a najbolje po meni je Barbarić...jer covjek hoce red rad i disciplinu i da mu se nitko ne mijesa u posao,zadnji put je raditoga otisao,ocito su se ove godine dogovorili..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jun 2009, 19:25

Prikljuciti onda i Kurbasu i Kukavicu. :p
Kakav Barisic i Topic, kad su to bili igraci. Primamo golove kako hocemo, a nekad su nam samo momcadi s najboljim napadom mogli dati dva do tri gola. Smijesno. Treba tu prava rijesenja traziti, Bandovic je odlican golman i bio bi jos bolji da ima povjerenja u svoju obranu, kao sto vjerujem da nema.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 jun 2009, 19:29

ŠB_Fidelis je napisao/la:Prikljuciti onda i Kurbasu i Kukavicu. :p
Kakav Barisic i Topic, kad su to bili igraci. Primamo golove kako hocemo, a nekad su nam samo momcadi s najboljim napadom mogli dati dva do tri gola. Smijesno. Treba tu prava rijesenja traziti, Bandovic je odlican golman i bio bi jos bolji da ima povjerenja u svoju obranu, kao sto vjerujem da nema.
:lol: :lol: :lol:

pa to i govorim...meni dva najdraza igrača..ja bi ih odmah izabcio da se mene pita..ali eto kako vec ostaju,barem se nadam dok se ne nađu druga rijesenja, onda bolje da ima konkurencije...

meni samo nije jasno zasto Hannich nije ostao? znas li ti?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jun 2009, 19:34

Ne znam, ali sam iskoristio svaku mogucu priliku da kritiziram njegov odlazak, kao i manjak prilika kad su ga vec bili vratili. Momak se bar bori i bolji je ili bar srcaniji igrac nego kompletna obrana zajedno. Da je ostao, bili bi jaci za 20 posto pod Barbaricem, GARANTIRAM.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 jun 2009, 19:55

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne znam, ali sam iskoristio svaku mogucu priliku da kritiziram njegov odlazak, kao i manjak prilika kad su ga vec bili vratili. Momak se bar bori i bolji je ili bar srcaniji igrac nego kompletna obrana zajedno. Da je ostao, bili bi jaci za 20 posto pod Barbaricem, GARANTIRAM.
slazem se...

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 22 jun 2009, 13:22

banant-armenijas
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 22 jun 2009, 13:25

siroki domacin u prvoj utakmici.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jun 2009, 13:29

na prvi pogled nije lose bilo..ali kad se malo pogledaju rezultati neki od ovih banants i vidis dasu proslu onaj hapoel tel aviv :?

u svakom slucaju bolje njih nego azerbejdžance

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 jun 2009, 13:39

imali ste srece u zrijebu trebali bi proci ove armence
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jun 2009, 13:45

rob do bagro je napisao/la:imali ste srece u zrijebu trebali bi proci ove armence
tesko..kad pogledas da su oni prosli Hapoelk tel aviv od kojeg smo mi izbili ukupno 0:6, to je mali problem..tako da smo imali sreću dobili bi nekog s malte...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 jun 2009, 14:17

IMA BOGA :mrgreen: ....Banantas-Armenija :mrgreen: :mrgreen: ...znaci egzotika opet...jos samo da vas smire ove banane iz Armenije i to je to....pa opet dogodine preko muniba i jelica sredzujte evropu :D :D ...sretno,prijatno :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jun 2009, 14:22

slani grad je napisao/la:IMA BOGA :mrgreen: ....Banantas-Armenija :mrgreen: :mrgreen: ...znaci egzotika opet...jos samo da vas smire ove banane iz Armenije i to je to....pa opet dogodine preko muniba i jelica sredzujte evropu :D :D ...sretno,prijatno :lol:
mi barem igramo... :lol: :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jun 2009, 14:22

Idete na Sturm ako prodjete ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jun 2009, 14:25

miky_hz je napisao/la:Idete na Sturm ako prodjete ;)
vidio sam..odlicno...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VivaLaLiberta i 26 gostiju.