Igrač br. 6

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Monolog » 16 okt 2012, 22:09

slika
8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 16 okt 2012, 22:48

Uz Pjanica, igrac utakmice. Odlicno je danas odigrao.
Svaka cast Susicu sto ga je ostavio da igra i ovu tekmu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2012, 23:00

Nikad nisam ni sumnjao u njega. Pokazao je vec u Atini da je psihicki vrlo jak, eh sad sto su neki zapeli radi dvije greske, to je druga stvar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 okt 2012, 23:06

Večeras je bio odličan, ali odličan. Sve pohvale za njega.

Međutim, ono na što sam ja ponosan je što je čitav stadion skandirao "Ognjen Vranješ", bez obzira što je momak Srpske nacionalnosti i vjerovatno se tako i osjeća. Eto koliko smo mi kao narod veliki, nismo zatucan narod.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

princtame
Kontakt:

Post Postao/la princtame » 16 okt 2012, 23:35

Nadam se da će i BiH otići na svjetsko prvenstvo.Doživljaj koji sam ja doživio recimo 98-e kad je Hrvatska bila 3-a je nezaboravan.Kad se živi i diše iz utakmice u utakmicu za tvoj tim, neviđeno.Ako bude sreće ide i BiH i Hrvatska u Brazil a tamo neka pobjedi...sport

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 okt 2012, 00:30

Prejak je bio protiv Litvanije.Kakav je samo ima prodor po boku,kako je samo igrao smireno i pametno.Spasio je cist gol kod 0:0.u mnogome zasluzan za nas treci gol.Sve u svemu bravo Ogi :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 okt 2012, 00:56

Večeras ko nije upućen pomislio bi da je Vranješ dominator i tito odbrane, a Spaha neiskusni mladić kojem je tek četrvrta tekma za repku.

Ubio večeras. ;)

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 17 okt 2012, 01:02

Znaci strucnjak svih strucnjaka redarmy0 bio opet upravu
redarmy0 je napisao/la: Svako navalio na Vranjesa a koliko puta su podbacili Vedo, Miske, Dzeko, itd kad su nam najvise trebali. Ovo je bila prva losa utakmica Vranjesa ne samo za A-repku nego i za mladu (a bio je dobar u drugo poluvrijeme), a niko ne spomene kako je dobar bio protiv Slovacke na desni bek (gdje mu je inace pozicija), protiv Latvije, itd. Prema tome momak je ipak samo 23 godina.. stoperi su inace 26+ godina, a jos nije ni stoper.

I Spaha je podbacio protiv Francuske na Kosevo. Desava se, a ono je mozda bio faul Samarasa. Idemo dalje.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 17 okt 2012, 01:07

Donnie Darko je napisao/la:Večeras ko nije upućen pomislio bi da je Vranješ dominator i tito odbrane, a Spaha neiskusni mladić kojem je tek četrvrta tekma za repku.

Ubio večeras. ;)
odbrana je pomalo neozibljna kad igramo protiv nizerangiranih ekipa. nekako se previse se opuste.

ono sto je spaha pogrijesio veceras je nas moglo skupo kostati protiv jace ekipe

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 17 okt 2012, 01:35

Sakuragi je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Večeras ko nije upućen pomislio bi da je Vranješ dominator i tito odbrane, a Spaha neiskusni mladić kojem je tek četrvrta tekma za repku.

Ubio večeras. ;)
odbrana je pomalo neozibljna kad igramo protiv nizerangiranih ekipa. nekako se previse se opuste.

ono sto je spaha pogrijesio veceras je nas moglo skupo kostati protiv jace ekipe
ma spaha redovno grijesi i protiv grcke je jedan strasan kiks imo slican onom protiv francuske -umjesto da je nabije pokusava dodati u kriticnom momentu

Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 okt 2012, 02:16

Sad od Vranješa napraviste Rio Ferdinanda eto kako nas euforija ponese..dobra utakmica Vranješa,al treba mu kontinuitet ja bi ga volio gledat na beku..

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 17 okt 2012, 09:15

Ogi je sinoc bio ebac majki.Covjek kad krene naprijed isto tenk,ne moze ga nista zaustaviti.Mislim da bi bio jos bolji na beku,odlicno probija.Stelizi Zuku i Kolosinca za stopera a Ogija gurati kao backup Mujdzi
Bordo bijeli!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 17 okt 2012, 10:57

Ekonomista je napisao/la:Ogi je sinoc bio ebac majki.Covjek kad krene naprijed isto tenk,ne moze ga nista zaustaviti.Mislim da bi bio jos bolji na beku,odlicno probija.Stelizi Zuku i Kolosinca za stopera a Ogija gurati kao backup Mujdzi
sinoc bio jedan od najboljih.
BosnaE

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 11:02

redarmy0 je napisao/la:Znaci strucnjak svih strucnjaka redarmy0 bio opet upravu
redarmy0 je napisao/la: Svako navalio na Vranjesa a koliko puta su podbacili Vedo, Miske, Dzeko, itd kad su nam najvise trebali. Ovo je bila prva losa utakmica Vranjesa ne samo za A-repku nego i za mladu (a bio je dobar u drugo poluvrijeme), a niko ne spomene kako je dobar bio protiv Slovacke na desni bek (gdje mu je inace pozicija), protiv Latvije, itd. Prema tome momak je ipak samo 23 godina.. stoperi su inace 26+ godina, a jos nije ni stoper.

I Spaha je podbacio protiv Francuske na Kosevo. Desava se, a ono je mozda bio faul Samarasa. Idemo dalje.
:mrgreen: (Y)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 okt 2012, 11:34

Momak je korektno odigro.Protiv grcke traziti jacu soluciju na stoperu ,jer on nije taj igrac koji ima potrebno iskustvo da bi igrao te utakmice koje odlucuju putnika u Brazil.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 okt 2012, 11:38

I jos nesto da je gekas dao gol nakon greske vranjesa ,sinoc bi gledali zukanovica a ovaj bi zavrsijo karijeru u repki .Mi smo takvi, novinari a i navijaci koji se ne razumiju u fudbal bi ga silovali.Sreca njegova da je onaj promasijo .Momku sve najbolje u karijeri.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 okt 2012, 12:01

Ponavljam,VRANJES JE TITO!
Bez za.ebancije,momak sa 23 igra bolje nego sto je iko od nas ocekivao. Stoper za buducnost.
Nego,nesto kontam,ako bi se Zukanovic pokazao pa da i njega utrpamo u zadnju liniju,a da Seju mozemo vise koristiti u veznom redu. Sejo mi je nekako najkonstantniji s dobrim partijama,a pokretljiv je pravo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 17 okt 2012, 12:16

Nakon utakmice protiv grka momak "kloc", "anti-talent", cak i "Mravac".. a sad "Tito". Samo u Bosnu :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 okt 2012, 12:27

Ubio večeras. ;)
Vjeruj mi isto asm to pomislio, u Atini je Spaha vadio Ogija, a sinoc Ogi Spahu, izgleda da su opasan tandem, mada bih licno volio Ogija vidjeti na beku, njegovoj prirodnoj poziciji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 17 okt 2012, 12:27

Haha cuj 'cak i mravac' ko ono najveca uvreda. :D. Stvarno fenomenalna partija ogija nema sta..
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.