FK Radnički Lukavac

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Radnicki Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 09 avg 2011, 12:52

Losa ti je percepcija od samoga pocetka tako da se ne isplati davati bilo kakav komentar na ovo.
Samo napomena, Grbesicu niko nije sugerisao (niti ce) koga ce staviti u pocetni sastav. Pokusano je staviti do znanja i njemu i igracima (koji prvi put igraju na turniru) o kakvom se turniru radi.

A radi se o najstarijem turniru ove vrste u BiH, koji je Radnicki do sada najvise puta osvajao.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

hdmed
Kontakt:

Post Postao/la hdmed » 09 avg 2011, 22:39

kako je Radnički danas prosao u lipnici ???

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 avg 2011, 01:02

1-1, Salihovic strijelac gola za Radnicki.

hdmed
Kontakt:

Post Postao/la hdmed » 10 avg 2011, 01:17

izgleda da ce Salihović biti pravo pojacanje,kako vidim dao je dosta golova u ovom pripremnom periodu,neka da kao sto je dao za Slaven one godine kad su usli u ligu i bit ce super 34 gola u sezoni.,

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 10 avg 2011, 10:05

hdmed je napisao/la:izgleda da ce Salihović biti pravo pojacanje,kako vidim dao je dosta golova u ovom pripremnom periodu,neka da kao sto je dao za Slaven one godine kad su usli u ligu i bit ce super 34 gola u sezoni.,
samo da nebude ko prošle sezone u Slavenu, 4 gola za sezonu

hdmed
Kontakt:

Post Postao/la hdmed » 10 avg 2011, 13:51

sony_91 dana 10 aug 2011, 10:05
samo da nebude ko prošle sezone u Slavenu, 4 gola za sezonu,
za sony_91 drug moj nemas tacne informacije meni je rekao prijatelj iz zivinice koji je igrao sa njim da je prvu polusezonu nakon povratka iz Veleza poceo igrati od petog kola(zbog kazne koju je imao) i da je dao 6 gol.a u drugoj je polusezoni je dao 8 tako da je to 14 golova.

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 11 avg 2011, 23:05

Zoom kakve su sanse da se uzmu 3 boda u prvom kolu..jesu li se ovi iz D. Mahale sta pojacali??
ovo su sudije koje ce suditi
Dinamo - Radnički
Hodžić Amir
Hodžić Samir
Ferhatović Ramiz

cuo sam da bas ne gotive Radnicki sto nikako nije dobro...

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 12 avg 2011, 08:32

hdmed je napisao/la:sony_91 dana 10 aug 2011, 10:05
za sony_91 drug moj nemas tacne informacije meni je rekao prijatelj iz zivinice koji je igrao sa njim da je prvu polusezonu nakon povratka iz Veleza poceo igrati od petog kola(zbog kazne koju je imao) i da je dao 6 gol.a u drugoj je polusezoni je dao 8 tako da je to 14 golova.
dao 4. gola,100 % tačan info, imaš i ovdje podatke http://www.nsfbih.ba/slaven.html, a igrao je mislim od 3. kola već ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 avg 2011, 01:03

_soda_ je napisao/la:Zoom kakve su sanse da se uzmu 3 boda u prvom kolu..jesu li se ovi iz D. Mahale sta pojacali??
Dinamo - Radnički
Hodžić Amir
Hodžić Samir
Ferhatović Ramiz

Dinamo iz D. Mahale je tradicionalno slab, ali odrzavaju se u ovom rangu takmicenja zahvaljujuci Nogometnom savezu iz Orasja koji pokusava odrzati taj neki "nacionalni balans" (mada im slabo ide). Ne treba zaboraviti da je u predprosloj sezoni Dinamo ostao u ligi zahvaljujuci Radnickom.

Medjutim, jos prosle godine "povalili" su Radnicki (nepostojeci penal u 92. minuti), a da stvar bude gora sudio je isti ovaj Hodzic Amir koji je kasnije rekao da je "morao" dosuditi taj penal jer je covjek koji delegira sudije "slucajno" iz D. Mahale.

I ovoga puta smo znali dan prije delegiranja, tacnije odmah nakon sto su suci istrcali norme da ce nam ovaj Hodzic suditi. Navodno da je u tu spletku umijesan i Salih Delic, prvi covjek NK Mramor i prvi covjek NS TK :roll: .

Mi idemo s najjacim sastavom (igrace svi prvotimci osim Tomica za kojega jos nije stigao certifikat iz Austrije) pa sta nam Bog dragi da. Necemo se predati u svakom slucaju.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 avg 2011, 01:07

sony_91 je napisao/la:
hdmed je napisao/la:sony_91 dana 10 aug 2011, 10:05
dao 4. gola,100 % tačan info, imaš i ovdje podatke http://www.nsfbih.ba/slaven.html, a igrao je mislim od 3. kola već ;)
Mirnes je u pripremnom periodu, iako se medju zadnjima prikljucio timu, u 5 utakmica dao cini mi se 7 golova. Iskreno se nadam da ce ovaj tempo zadrzati i u prvenstvu :).

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 14 avg 2011, 00:56

Zoom088 je napisao/la:
_soda_ je napisao/la:Zoom kakve su sanse da se uzmu 3 boda u prvom kolu..jesu li se ovi iz D. Mahale sta pojacali??
Dinamo - Radnički
Hodžić Amir
Hodžić Samir
Ferhatović Ramiz

Dinamo iz D. Mahale je tradicionalno slab, ali odrzavaju se u ovom rangu takmicenja zahvaljujuci Nogometnom savezu iz Orasja koji pokusava odrzati taj neki "nacionalni balans" (mada im slabo ide). Ne treba zaboraviti da je u predprosloj sezoni Dinamo ostao u ligi zahvaljujuci Radnickom.

Medjutim, jos prosle godine "povalili" su Radnicki (nepostojeci penal u 92. minuti), a da stvar bude gora sudio je isti ovaj Hodzic Amir koji je kasnije rekao da je "morao" dosuditi taj penal jer je covjek koji delegira sudije "slucajno" iz D. Mahale.

I ovoga puta smo znali dan prije delegiranja, tacnije odmah nakon sto su suci istrcali norme da ce nam ovaj Hodzic suditi. Navodno da je u tu spletku umijesan i Salih Delic, prvi covjek NK Mramor i prvi covjek NS TK :roll: .

Mi idemo s najjacim sastavom (igrace svi prvotimci osim Tomica za kojega jos nije stigao certifikat iz Austrije) pa sta nam Bog dragi da. Necemo se predati u svakom slucaju.
ma bitno je da se odigra sa srcem a ne da se odma predaju igraci i ako izgube makar ih niko nece kritikovati jer tesko je protiv sudija igrati :) sta se ono radilo na Josiku ;) srce mi je ko gulas heheh :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 avg 2011, 01:00

Radimo, radimo :).
Nakon 10 godina Jošik je ponovo osvijetljen :)

Stadion Josik ponovo ima rasvjetu

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 14 avg 2011, 01:03

Zoom088 je napisao/la:Radimo, radimo :).
Nakon 10 godina Jošik je ponovo osvijetljen :)

Stadion Josik ponovo ima rasvjetu
svaka cast sve sam ocekivao ali da ce se i ovo uraditi nisam...jos samo da udjemo u 1ligu fed. 8-)
sretno sutra u D.Mahali :)

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 14 avg 2011, 18:40

U D. Mahali je nakon 25 minuta igre Radnicki vodio rezultatom 3-0. Strijelci: Jaranovic (2) i Salihovic. Potpuna dominacija Radnickog, a imali smo i jedan ponisten pogodak, navodno postignut iz ofsajda... javim se kad saznam konacan rezultat mislim da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje,ali kod nas je sve moguce zbog sudija :)

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 14 avg 2011, 18:53

‎65. min, sada je vec 0-4.Nesebicna asistencija Jaranovica za Salihovica koji salje loptu u praznu mrezu

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 avg 2011, 19:02

Opet mi uzimas hljeb iz ruku heheheheh...

Salim se, hvala na asistiranju. Jos malo pa gotovo. Bit ce ovo vazna pobjeda za sticanje samopouzdanja i uspjesan nastavak takmicenja.

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 14 avg 2011, 20:02

Zoom088 je napisao/la:Opet mi uzimas hljeb iz ruku heheheheh...

Salim se, hvala na asistiranju. Jos malo pa gotovo. Bit ce ovo vazna pobjeda za sticanje samopouzdanja i uspjesan nastavak takmicenja.
hehe ma nije mogla bolje poceti sezona :) Konacni rezultat Dinamo - Radnicki 1-5.U 70. minuti pri vodstvu Radnickog od 4-0 golman Lugavic odbranio udarac sa bijele tacke (penal).3 gola postigao je M.Salihovic i 2 J.Jaranovic :)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 avg 2011, 23:03

Sve čestitke na pobjedi.Taj Dinamo je kao Travnik ili Leotar u Premijer ligi,neosvojiva tvrđava na svom stadionu :lol: ,ali eto izgleda da imate prejaku ekipu ove sezone.
Pojačanja su se pokazala u najboljem svijetlu,svaka im čast.Mislim da ste najozbiljniji kandidat za ulazak u Prvu ligu.Sretno u nastavku prvenstva.

Evo nešto nađo na YouTube-u jučer postavljeno,lijepo stvarno:

[youtube][/youtube]
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

hdmed
Kontakt:

Post Postao/la hdmed » 15 avg 2011, 23:14

http://www.zivinice.ba/vijest-2872-Slav ... -u-gostima" onclick="window.open(this.href);return false;
Trebali ste i Mirnesovog brata dovesti iz Slavena Mirzu tek tada bi imali dobrar tandem,evo vidim i on za Slaven pogađa kao i Mirnes za vas

http://www.zivinice.ba/vijest-2875-Rezu ... BiH-Sjever" onclick="window.open(this.href);return false;

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 16 avg 2011, 00:11

neutralan__ je napisao/la:Sve čestitke na pobjedi.Taj Dinamo je kao Travnik ili Leotar u Premijer ligi,neosvojiva tvrđava na svom stadionu :lol: ,ali eto izgleda da imate prejaku ekipu ove sezone.
Pojačanja su se pokazala u najboljem svijetlu,svaka im čast.Mislim da ste najozbiljniji kandidat za ulazak u Prvu ligu.Sretno u nastavku prvenstva.

Evo nešto nađo na YouTube-u jučer postavljeno,lijepo stvarno:

[youtube][/youtube]
drago mi je radi momaka sto su zabiljezili pobjedu i to u gostima radi samopouzdanja pobjeda na josiku u sljedecem kolu ne bi trebala doci u pitanje ,a sto si tece pjesme super je posebno dio od 1:36-2:20

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.