Ideja je dobra ali nazalost neizvodiva.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
..ne smijes na svih 11(7+4) isti rezultat npr.sve 1:0lech je napisao/la:joj ona pravila mi samo mozak pomutise
smijem li u kupu imati vise od 3 ista rezultata ?
U oba slučaja odgovor je da,koliko sam ja upućen.Devil je napisao/la:Imam dve dileme.
Prva je,da li ako @LFC slucajno propusti igranje kupa,a vec ima dva izostanka je li ga menjamo ili sta?
Druga je,ne mogu da se setim iz prosle sezone,je li mogu ja npr.odigrati gore Arsenal-Barca 1-2,a dole da stavim u penalima x?
__Liedson__ je napisao/la:U oba slučaja odgovor je da,koliko sam ja upućen.Devil je napisao/la:Imam dve dileme.
Prva je,da li ako @LFC slucajno propusti igranje kupa,a vec ima dva izostanka je li ga menjamo ili sta?
Druga je,ne mogu da se setim iz prosle sezone,je li mogu ja npr.odigrati gore Arsenal-Barca 1-2,a dole da stavim u penalima x?
johnnyHZ je napisao/la:a mozemol mi odmah p do sutra u 12 da novog igraca i da odigra tekmu jer nam ne gine ispadanje iz kupa ..... ?? imal za to sanse jer LFC nema ss glave
ja bi odmah veceras nasao igraca
ajde niste jedinijohnnyHZ je napisao/la:a mozemol mi odmah p do sutra u 12 da novog igraca i da odigra tekmu jer nam ne gine ispadanje iz kupa ..... ?? imal za to sanse jer LFC nema ss glave
ja bi odmah veceras nasao igraca
Mont0 je napisao/la:Mi smo vec prosli, a vi ostali se sekirajte![]()
Tri igraca su tipovala 2:1 na Milan - Tottenham, zao mi je.
Pa moze na jedan meč u kupu da svi tipuju12.d
U SportSport.ba KUP-u tri igraca istoga tima ukupno smiju tipovati na jedan par istim rezultatom.
upravu si, prosli ste ali na osnovu drugog pravila jer su juventus 0244 i elninho_resTO odigrali isto na 4 para ( AC Milan-Tottenham 2:1,Aris-Manchester City 0:2,Napoli-Villarreal 2:0 i Sevilla-Porto 2:1)Mont0 je napisao/la:Mi smo vec prosli, a vi ostali se sekirajte![]()
Tri igraca su tipovala 2:1 na Milan - Tottenham, zao mi je.
Clan12c.
U SportSport.ba KUP-u dva igraca jednoga tima smiju ukupmo isto prognozirati na tri utakmice.
Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.
Ako dva igraca istoga kluba odigraju 4(cetiri) ili vise utakmica (7+4) sa istim rezultatom njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.