Sportski komentatori

Sova
Kontakt:

Re: Sportski Komentatori

Post Postao/la Sova » 07 jun 2009, 19:10

Gledao sam Srbija - Austrija na RTS1, i ono je drama, ajde dobro igra Srbije je bila loša, ali hebote, borimo se za SP, na stadionu 50.000 ljudi, a konj od komentatora ko da autopsiju prenosi na CSI Las Vegas... triput mi je draži Vugdalić na OBNu koji lupeta ako pokazuje malo energije i podiže atmosferu nego neki takav mrtvak koji barata informacijama pa ti prođu tri napada dok on ne ispriča nešto što je našo na internetu...
I ko se nad'o ale...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jun 2009, 13:47

ev gledam sad Eurosport i prenos Australija-Bahrein..ma nema jacih od one njihove dvojice,pa prejaki su majke mi.

Skot Mekdonald centarfor Australije ima situaciju 3 na 1 i neda nikom loptu,dribla i izgubi loptu.
"Skot Mekdonald je sada ispao bas skot"

"..docekuju Uzbekistan u svom glavnom gradu MaNAMA"..ukljucuje se drugi"MaNJIMA"

"..dao mu je loptu,koju da bi stigao mora da ima motor,i to jedan ozbiljan motor,turbo motor u zadnjem dijelu tijela" :D ..ma ovi su mi najjaci od svih,zbog njih i karling gledam :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2009, 23:03

Da, da, Eurosport ima strašne komentatore. Ja gotovim one što prenose tenis, kako su opušteni i ne ustručavaju se da podyebavaju ili da se šale na račun igrača, svaki pokret komentarišu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 jun 2009, 23:09

Još kad oni sa FTV preuzmu neki tekst sa SportSport. ba pa počnu ga čitati u toku utakmice. Pola tekme proše dok se Šuko smisli koliko je Džeko golova dao ove sezone. A ovi sa Eurosporta su prejaki-
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 10 jun 2009, 23:10

Ono juce i utakmica Oman-BiH,ma ne da je sramota nego je stavrno prevrsilo svaku mjeru.Pa Zorane konjino daj malo emocije u utakmicumhebio ti mamu svoju Zorane.
BosnaE

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 10 jun 2009, 23:15

prenose na eurosport neki dan neke utakmice omladinskih reprezentacija i kaze komentator:
"evo upravo nam je sitigla nova poruka koja kaze:
kada ce vise taj carling ??? "

i onda se grohotom uhvate smijat :D

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 10 jun 2009, 23:21

Takodje sa dostya entuzijazma komentatpori na Fox Serbia prenose Wrestlemaniu.
BosnaE

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 jun 2009, 23:35

Evo na nekim durgim forumima sam nasao neke bisere one dvojce sa Eurosporta, utakmica kada su igrali Australija i Danska.

Aloisi ne moze vola da ubode,ovo bi moja baba dala gol.

Jorgensen je rodjen u Starletonu,gde god da je to!

Danci pevaju Australijancima "Semaaafoooor,semaaaafoooor"

Koldrup ima izraz lica kao da ne zna ni gde je dosao ni zasto su ga ovde doveli!

Nilsen izgleda kao da je pobegao sa casa,i to iz osnovne skole,kakav decacki izgled.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 11 jun 2009, 07:19

newton_heath_lyr je napisao/la:Ono juce i utakmica Oman-BiH,ma ne da je sramota nego je stavrno prevrsilo svaku mjeru.Pa Zorane konjino daj malo emocije u utakmicumhebio ti mamu svoju Zorane.
k'o da je prenosio derbi zacelja 5. turkmenistanske lige...... :mrgreen: :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 jun 2009, 09:01

haj sve to al mi najvise ide na zivce kad u sportskom blogu, poslije vijesti pocnu iznositi nkeprice koje je napiso The Sun, News of the world i tako jos neki tablodidi, pa ponekad mi uopste ne izgledaju kao ozbiljnja TV kuca...pa jbt o takvim pricama se ne raspravlja ni u kafanama, vec se iznose konkretne cinjenice...
koji su tokreteni, pa ko je glavni-odgovorni sportskog programa, treba ga smijeniti odma...
ovo sebi dopustiti...sramota ba...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2009, 10:37

ZELJO DO GROBA je napisao/la:haj sve to al mi najvise ide na zivce kad u sportskom blogu, poslije vijesti pocnu iznositi nkeprice koje je napiso The Sun, News of the world i tako jos neki tablodidi, pa ponekad mi uopste ne izgledaju kao ozbiljnja TV kuca...pa jbt o takvim pricama se ne raspravlja ni u kafanama, vec se iznose konkretne cinjenice...
koji su tokreteni, pa ko je glavni-odgovorni sportskog programa, treba ga smijeniti odma...
Slazem se u potpunosti
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 11 jun 2009, 10:48

ZELJO DO GROBA je napisao/la:haj sve to al mi najvise ide na zivce kad u sportskom blogu, poslije vijesti pocnu iznositi nkeprice koje je napiso The Sun, News of the world i tako jos neki tablodidi, pa ponekad mi uopste ne izgledaju kao ozbiljnja TV kuca...pa jbt o takvim pricama se ne raspravlja ni u kafanama, vec se iznose konkretne cinjenice...
glavno je kad i ftv i bht pricaju jedno te isto....

il kad lafo bude pregled liga petice, a ono samo uzmu tekmu koja je tog dana bila na ftv-u/bht-u.....

:cry: :mrgreen: :cry: :mrgreen:

da nije zalosno, bilo bi smijesno
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 11 jun 2009, 10:52

mislim da BHTV ima najgore komentatore ubjedljivo izuzev velida spahe ostalo :roll: a zoran suko cini mi se da srbija igra da bi sa vise zara prenosio ovako imam osjecaj da njemu nije stalo da bosna pobjedjuje ne znam sto njemu daju bolje da velid prenosi !! marjan je legenda i nadamo se da ce sljedece ona mahalska TV dati malo vise od jedne utakmice PRIMERE 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 jun 2009, 11:15

a meni najjaci komentattor je onaj sto se zbuni kad cita sportki pregled iza vijesti...heheh :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 11 jun 2009, 11:48

ZELJO DO GROBA je napisao/la:a meni najjaci komentattor je onaj sto se zbuni kad cita sportki pregled iza vijesti...heheh :D
Sin od Nikole Bilića :D

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 11 jun 2009, 23:07

CRNI_SA je napisao/la:mislim da BHTV ima najgore komentatore ubjedljivo izuzev velida spahe ostalo :roll: a zoran suko cini mi se da srbija igra da bi sa vise zara prenosio ovako imam osjecaj da njemu nije stalo da bosna pobjedjuje ne znam sto njemu daju bolje da velid prenosi !! marjan je legenda i nadamo se da ce sljedece ona mahalska TV dati malo vise od jedne utakmice PRIMERE 8-)
Jel ovo večeras Šuko prenosio rukomet :lol: , ako je on onda je loš totalno ... , što se tiče rukometa najbolji je Radončić sa FTV , meni je uživancija gledati Bosnu u ligi sampijona jer mu je rukomet u malom prstu (možda je nekada i igrao :) )

@ Radončić je u rukometu što je Marjan M. u fudbalu ;)

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 11 jun 2009, 23:26

no rules je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:mislim da BHTV ima najgore komentatore ubjedljivo izuzev velida spahe ostalo :roll: a zoran suko cini mi se da srbija igra da bi sa vise zara prenosio ovako imam osjecaj da njemu nije stalo da bosna pobjedjuje ne znam sto njemu daju bolje da velid prenosi !! marjan je legenda i nadamo se da ce sljedece ona mahalska TV dati malo vise od jedne utakmice PRIMERE 8-)
Jel ovo večeras Šuko prenosio rukomet :lol: , ako je on onda je loš totalno ... , što se tiče rukometa najbolji je Radončić sa FTV , meni je uživancija gledati Bosnu u ligi sampijona jer mu je rukomet u malom prstu (možda je nekada i igrao :) )

Da ali je vecerass mnogo bolje prenosio od utakmice protiv Omasna.
BosnaE

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 12 jun 2009, 09:47

newton_heath_lyr je napisao/la:
no rules je napisao/la:

Da ali je vecerass mnogo bolje prenosio od utakmice protiv Omasna.
mora da je procitao moj komentar :mrgreen:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 12 jun 2009, 13:35

Što se tiče Radončića, momak već dugo prati rukomet, a mislim, koliko se mogu sjetiti da je i trenirao isti u Bosni iz Visokog, i nije mu niko što se tog sporta tiće ni do kljena.
Al najviše me živcira onaj E. Delić što na Hayatu vodi sport sa Teftedarijom, kad se samo sjetim njegovih početaka, a i sada, on ko da je krampu progutao, i ne do bog da mu riječ podjegne, gotovo, momak je skroz zbunjen, pa i ''dobar dan'' mora pročitati sa papira.
SAMO ŽELJO

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 jun 2009, 21:04

Da se podsjetimo Marjana: BEŽI, BEŽI DA TE NE UHVATE

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: mercurial i 2 gosta.