NLB liga 2010/2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

neno#4
Kontakt:

Re: NLB liga 2010/2011

Post Postao/la neno#4 » 14 feb 2011, 11:47

eroor je napisao/la:Sve što vrijedi to i košta
Nekada šjor Boža, a danas mnogo kosta, a malo daje...Suvise malo...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 14 feb 2011, 13:26

neno#4 je napisao/la:
hahaa daje on dovoljno koliko para toliko i muzike .
nego ko ispada iz ovog takmičenja prognoze?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 feb 2011, 14:30

eroor je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
hahaa daje on dovoljno koliko para toliko i muzike .
nego ko ispada iz ovog takmičenja prognoze?
Naravno da daje, vec godinama ne vodi ozbiljnu ekipu..
Znaju ozbiljni klubovi koliko on trenutno vrijedi...

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 feb 2011, 11:12

Dogovor je pao nešto ranije, a Dontaye Draper, trenutačno MVP NLB lige i MVP cijele sezone Eurokupa , Cedevitin Amerikanac u zrakoplovu je sjeo kraj novinara.

- OK, sad imamo vremena.

Imali smo, od Las Palmasa do Zagreba, sa stajanjem u Barceloni nakupilo se i sedam sati. Dontaye Draper pričao je svoju životnu priču, koja je toliko slična svim pričama ljudi zaljubljenih u košarku. Danas je u Cedeviti, danas pred uzimanjem hrvatskog državljanstva igra svoju najbolju košarku životu, a zapravo je u Sutinskim vrelima sasvim slučajno završio.

Krenuli smo s Cedevitom, u torbama je bila velika pobjeda na Kanarima.

- Kad sam vidio lica suigrača na treningu uoči utakmice, ali i na zagrijavanju, bio sam spokojan. Bio sam siguran da možemo napraviti nešto veliko.

Bila su to lica momčadi koja je tražila iskupljenje nakon traumatičnog poraza od Zadra prije tjedan dana.

- Znam, ono je bio težak poraz. U Kupu se igra samo jedna utakmica, dobiješ li ideš dalje, izgubiš je i kraj. Međutim, mene taj poraz nije promijenio, samo me dodatno motivirao, jer sezona je duga, logično je da će u njoj biti uspona i padova.

A pobjeda nad Gran Canarijom donijela je meč loptu za četvrtfinale u Zagrebu protiv Hemofarma. Nije da im leže, ali...

- Ludilo je to. Ovo je nova momčad, prvi je put u ovom natjecanju, većina od nas ovdje je prvi put i odmah smo u šansi otići tako daleko, što mislim da je velika stvar. Uostalom, već je bilo sjajno što smo otišli u Top 16, ovo bi doista bila sjajna stvar. Tim više što dobro guramo i u NLB ligi. To je dobro za cijeli klub, za nas igrače, kao i čelnike, čitavu organizaciju.

Kad smo kod organizacije, pred vama je novi, dvogodišnji ugovor s Cedevitom, kad ćete ga produžiti?

-Radimo na tome. Oni su mojim agentima poslali svoj prijedlog ugovora, moji agenti su ga vratili sa svojim ispravcima.

Zagreb je za njega idealni europski grad.

- Bio sam u Italiji, Francuskoj, Belgiji, putovao sam i po ostalim gradovima, ali Zagreb je za mene najbolji grad u Europi. Sydney je super za ostatak svijeta, a Zagreb za Europu.

I tako, malo po malo, stigli smo do priče o državljanstvu. Kad ju je prvi put čuo, nije mislio da se radi o ozbiljnoj stvari.

- Trener Aco mi je nešto natuknuo o tome i ostao sam zatečen, onda sam razgovarao sa svojim agentima u SAD-u i oni su mi rekli da razmislim, imali su sastanak s Matejom Mamićem. Tada se već počelo pričati o mojem produženju ugovora. Kako sam reagirao.

Uzeo je daha...

- Iskreno? Ovako, 'ajmo od toga da sam crnac.

Dobro, Hrvatska baš nije rasistička zemlja.

- To sam znao, to sam shvatio za vrijeme koje sam proveo ovdje, ali opet ja sam i crnac i Amerikanac. I trebao bih igrati za stranu zemlju. No, krenuo sam istraživati.

To zvuči kao ozbiljan proces.

- Pa, shvatio sam da puno Amerikanaca igra po europskim reprezentacijama. To je bilo prvo.

Jeste li razgovarali s običnim ljudima, na ulici, prilikom izlazaka, o toj ideji?

- Da, s puno ljudi i bila je dobra povratna reakcija. I za moj razvoj bi mogla biti vrlo važna mogućnost igranja na toj razini, koja je viša od klupske.

Jeste li se susreli s izbornikom hrvatske reprezentacije Jokom Vrankovićem?

- Da, jesam, ostavio mi je dojam dobrog tipa. Čini se iskrenom osobom, vrlo fokusiranim, serioznim čovjekom. Dosta smo dugo razgovarali.

A što je rekao Carmelo Anthony, velika NBA zvijezda i vaš veliki prijatelj?

- O, on mi je bio velika, velika podrška. Rekao mi je: “Čovječe, to je velika stvar, uzmi hrvatsko državljanstvo.” Stalno smo u kontaktu, sad je on u toj situaciji oko tradea, ne zna kako će se završiti, ne mogu reći nikakvu ekskluzivu. Znate, Melo je prijatelj, uvijek pozitivan. Sretan je zbog mene, puno smo toga prošli zajedno. Znate, od nas prijatelja Melo je prvi došao do velikih novaca i brinuo se za nas ostale. Mi smo, posebno tijekom ljeta stalno zajedno, a sada i ja zarađujem, a to je dobra stvar iz moje perspektive. Mogu otići u shopping i sam platiti neke stvari, ha, ha, ha...

Na kraju je pitao kad počinje Dinamova sezona. Nogomet?! Voli li nogomet?

- Ne baš. ali moram biti u toku, svi u gradu pričaju o tome.

A što ćemo sa s hrvatskim jezikom?

- Kad zatražim državljanstvom, odmah krećem učiti i to ubrzano, obećavam!
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

torp3do
Kontakt:

Post Postao/la torp3do » 19 feb 2011, 00:18

Pozdrav svima !!

Jeli istina da od sledece sezone NLB liga sa 14 prelazi na 12 i da BiH dobija samo 1 prestavnika ????

Ako je ovo istina onda se KK Bosna moze slobodno zatvoriti i otvoriti pikado ili bilijar klub istina od koje mi se place :cry: :cry:

Hvala unaprijed na odgovorima !!

jeremija

Post Postao/la jeremija » 19 feb 2011, 00:43

torp3do je napisao/la:Pozdrav svima !!

Jeli istina da od sledece sezone NLB liga sa 14 prelazi na 12 i da BiH dobija samo 1 prestavnika ????

Ako je ovo istina onda se KK Bosna moze slobodno zatvoriti i otvoriti pikado ili bilijar klub istina od koje mi se place :cry: :cry:

Pa pored ovakve Bosne...i ovakvog Širokog i Igokee,Bosna je već zatvorila vrata...
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

torp3do
Kontakt:

Post Postao/la torp3do » 19 feb 2011, 12:29

jeremija je napisao/la:

Pa pored ovakve Bosne...i ovakvog Širokog i Igokee,Bosna je već zatvorila vrata...

Procitaj pitanje i vidi sta sam pitao ?????? Dali od sledece sezone NLB liga prelazi na 12 klubova ????

jeremija

Post Postao/la jeremija » 19 feb 2011, 13:03

torp3do je napisao/la:
jeremija je napisao/la:

Procitaj pitanje i vidi sta sam pitao ?????? Dali od sledece sezone NLB liga prelazi na 12 klubova ????
Ne prelazi! Ostaje 14 klubova,ne znam odakle ti to?...A ovo u prethodnom postu,dajem svoje mišljenje o tome može li Bosna ponovo u NLB..toliko
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 feb 2011, 13:11

Nije istina..

I dalje se zadrzava na 14 klubova...

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 feb 2011, 21:07

Buducnost ocekivano uzela Zadar u gostima,mada ocekivao sam i vise od ovih 74:78,veoma bitan poraz za Zadar sto se nas tice jer sutra je veciti i gotovo izvestan poraz tako da ostajemo na isto pobeda i boljim medjusobnim duelom.

Sto se tice ostale dve tekme Radnicki ubio Cibonu u "Jezeru" 10 razlike 89:79,presudila je na kraju odlicna igra u 3/4.
I na kraju u "Stozicama" Union Olimpija pobedila Cedevitu 8 razlike 75:67.

Sutra se igra veciti od 19:00,a u 17:00 sastaju se Zagreb i Siroki.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

torp3do
Kontakt:

Post Postao/la torp3do » 19 feb 2011, 23:43

neno#4 je napisao/la:

Nije istina..

I dalje se zadrzava na 14 klubova...

Hvala drug samo.... da te pitam dali za BiH prestavnike u NLB vrijedi pravilo 1 i 2 u ligi ulaze u NLB ??? ili po necemu drugome ... :shock:

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 19 feb 2011, 23:52

Devil je napisao/la:Buducnost ocekivano uzela Zadar u gostima,mada ocekivao sam i vise od ovih 74:78,veoma bitan poraz za Zadar sto se nas tice jer sutra je veciti i gotovo izvestan poraz tako da ostajemo na isto pobeda i boljim medjusobnim duelom.

Sto se tice ostale dve tekme Radnicki ubio Cibonu u "Jezeru" 10 razlike 89:79,presudila je na kraju odlicna igra u 3/4.

Mislio sam da će djetići pustiti,al ispostavi se da ipak njihov ponos došao do izražaja.Sve u svemu Zadar blizu gubljenja mjesta,a sutra mislim da će im Zvezda ostat jedini rival do kraja,jer nešto nisam optimista da bi oni mogli dobit Partizan,nek me razuvjere igrom,a naši predstavnici sasvim solidni,danas me Igokea razočarala dosta loše su odigrali ,vjerovatno najlošija domaća utakmica.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 19 feb 2011, 23:57

melanholicar je napisao/la:
Devil je napisao/la:Buducnost ocekivano uzela Zadar u gostima,mada ocekivao sam i vise od ovih 74:78,veoma bitan poraz za Zadar sto se nas tice jer sutra je veciti i gotovo izvestan poraz tako da ostajemo na isto pobeda i boljim medjusobnim duelom.

Mislio sam da će djetići pustiti,al ispostavi se da ipak njihov ponos došao do izražaja.Sve u svemu Zadar blizu gubljenja mjesta,a sutra mislim da će im Zvezda ostat jedini rival do kraja,jer nešto nisam optimista da bi oni mogli dobit Partizan,nek me razuvjere igrom,a naši predstavnici sasvim solidni,danas me Igokea razočarala dosta loše su odigrali ,vjerovatno najlošija domaća utakmica.
ma znao sam da ce buducnost dobiti,pa nisam za dzabe igrao na njih na kladzi...sto se tice zvezde mislim da ce ih partizan pustiti,ipak komsije smo :lol: :lol: ...moramo da ostanemo u rangu najboljih,samo da nam ne roknu sa pola za pobedu toga se najvise plasim...kako ih je krenulo bolje gadjaju sa centra nego zicere :lol:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 feb 2011, 11:29

melanholicar je napisao/la:

sto bi pustali kada im treba za F4, da su pustili dosao bi u pitanje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 feb 2011, 20:05

Prvo poluvreme Partizan tuzan,Zvezda smesna.Komsije usle u mec kao da ce samo pojavljivanje na parketu da donese pobedu,ali nece. :lol:
Evo u drugome poluvremenu su krenuli malo bolje te vode 46:42.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 feb 2011, 20:07

Devil je napisao/la:Prvo poluvreme Partizan tuzan,Zvezda smesna.Komsije usle u mec kao da ce samo pojavljivanje na parketu da donese pobedu,ali nece. :lol:
Evo u drugome poluvremenu su krenuli malo bolje te vode 46:42.
ma devile dobijamo,ipak komsije su nam,valjda nas pustiti da ostanemo u krugu najboljih...nadam se :lol: :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 feb 2011, 20:15

Hvala drug samo.... da te pitam dali za BiH prestavnike u NLB vrijedi pravilo 1 i 2 u ligi ulaze u NLB ??? ili po necemu drugome ... :shock:
Sve zavisi....
Ima ono bodovanje kao usvojeno, mada u nasem Savezu zavisi koji lobi vise prevlada, ta ce odluka da bude...

Ostalo je samo ime.....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 feb 2011, 20:26

igra li veseli ikako na poziciji 4 u partizanu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 feb 2011, 20:48

Pobeda Partizana 8 razlike na kraju,jbg ponovo smo lose odigrali 3/4 gde smo dali svega 9 poena sto nas je na kraju kostalo.Kao sto sam i rekao ostaje sve isto nakon ovoga kola ganjamo jos uvek tu jednu pobedu koja nam donosi opstanak.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 feb 2011, 21:15

Devil je napisao/la:Pobeda Partizana 8 razlike na kraju,jbg ponovo smo lose odigrali 3/4 gde smo dali svega 9 poena sto nas je na kraju kostalo.Kao sto sam i rekao ostaje sve isto nakon ovoga kola ganjamo jos uvek tu jednu pobedu koja nam donosi opstanak.
ta treca cetvrtina uvek nam je kobna,tu padnu nacisto... jbg partizan dominira ovde u NLB nisam ni ocekivao da cemo nesto moci da uradimo... mislio sam da ce nas pustiti ali jbg :lol:
Raduje me ova epika juniorska zvezde dobise najbolju ekipu FMP-a i izborili ucesce za evroligu...Aleksandar Cvetkovic je odigrao fantasticno... imao je 55 indexna poena i zavrsio je utakmicu sa 35 poena 9skokova i 8asisitencija blizu triple doubla...svaka cast,lik je 93 godiste i mozemo ga videti sledece godine u prvom timu (znam da je igrao i ove godine )ali sledece ce mozi puno da nam pruzi... 8-)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.