PA UPRAVO O TOME GOVORIM, NJEGA MOGU ZAMIJENITI, JAMESA NE MOZE NIKO ZAMIJENITI, POGLEDAJ MALO TO, PO MENI JE JAMES KVALITETNIJI, ALI SVAKO IMA SVOJE MISLJENJE, ZAR NE?majestic24 je napisao/la:@adriano_leite pricas gluposti...jesi ikad gledao utakmice Lakersa bez Kobeja?? Pa zasto su onda u timu Artest i Lamar Odom nego da ga zamjene???
Da je James osvojio prsten sa Cavsima, svi bi drugacije pricali, ali realno do prosle sezone nije imao tim da osvoji kao Kobe sto ima u Lakersima niz sezona, gledao sam Lakerse naravno, koji imaju cijelu petorku odlicnu, koju Cavsi nikada nisu imali, zato govorim o individualnoj snazi Jamesa naspram Kobija, upravo zbog timova u kojima igraju, James je sve na svojim ledjima nosio, dok se neigranje Kobija malo osjeti. James je cijelu franchisu nosio na svojim ledjima, dok Kobe nije. Svi mrze Jamesa nakon ovog poteza, ali ja kao navijac Cavsa ja sam ogorcen, ne mogu reci da ga mrzim, zelim mu sve najbolje, a sa nama ce biti sta bude, ko zna, sve je pred nama.