FK Drina Zvornik

AulleTa
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la AulleTa » 07 avg 2010, 20:44

I mislio sam da će ishod utakmice biti ovakav. Borac je ipak iskusniji na premijerligaškim terenima a Drina je jednostavno izgorila od prevelike želje za pobjedom.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 07 avg 2010, 21:44

Ma pustite ljude barem ovi imaju nekoga da navija za njih vidili ste svi Orasje, Modricu, Laktase i gledamo jos uvijek Travnik, Olimpik i Leotar. Jedva da imaju publiku a ne navijace.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 07 avg 2010, 22:31

Brate,ko je bio najbolji kod nas?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 avg 2010, 22:35

Dule 078 je napisao/la:Brate,ko je bio najbolji kod nas?
Brate Stajić,Mikić je odigrao solidno,zapravo lijeva strana vam je bila daleko bolja od desne,golman dobar,ne bolji od našeg. Iskreno brate pjevao sam i navijao cjelu tekmu,tako da što se tiče nekih detalja nisam se obazirao,jbg došao sam da navijam ne da gledam tekmu....Vidjamo se u BL na proljeće....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 07 avg 2010, 22:40

Naravno,dobro nam dosli.

Hvala za informacije i nek vam je sa srecom u nastavku,lijepo ste osvjezenje za ligu.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 avg 2010, 00:10

Je li Mujkanovic igrao?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 08 avg 2010, 11:48

Debi na premijerligaškoj sceni pred svojim navijačima fudbaleri Drine nisu obilježili pobjedom, kako su priželjkivali.

Borac je slavio trijumf sa 2:0. Novi premijerligaš je u prvom poluvremenu dobro parirao favorizovanim gostima, imali su domaći igrači i neke šanse, ali na kraju bodovi su otputovali u Banjaluku.

"Čestitam Borcu na zasluženoj pobjedi. Mi svoje šanse nismo iskoristili, a gosti svoje jesu i zasluženo su stigli do tri boda. Moji igrači u nastavku susreta nisu adekvatno parirali protivniku, posebno na sredini terena i to je bilo vidljivo. Žao mi je velikog broja naših navijača što nismo izborili neki povoljniji rezultat, ali Borac je u ovom trenutku kvalitetniji tim", rekao je trener Drine, Mile Milanović.
:lol: SVE JE ČOVJEK REKAO KAKO JEST!
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 08 avg 2010, 12:40

... Utakmica je protekla u jednoj fer i sportskoj igri i navijanju. Borac je bodrilo oko 150 navijača iz Banja Luke dok je uz Drinu bila navijačka grupa Vukovi. Obje navijačke grupe svojim navijanjem su pridonijele pravoj fudbalskoj atmosferi i sprektaklu koje je održano na zvorničkom stadionu. To je ujedno i preporuka kako treba da se i u buduće navija za svoj klub. ...

fkdrinazv.****
svaka čast, to su moji Zvorničani
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

zeljkobacinski
Kontakt:

Post Postao/la zeljkobacinski » 08 avg 2010, 15:51

'aj Borac !!! :)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 avg 2010, 08:36

Drinin vuče,

ovo nije tifo forum. ovdje piši o igri Drine, igračima, treneru... za diskusije o navijačima, slike tribina i video klipove potraži neki drugi forum.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 09 avg 2010, 08:42

admin je napisao/la:Drinin vuče,

ovo nije tifo forum. ovdje piši o igri Drine, igračima, treneru... za diskusije o navijačima, slike tribina i video klipove potraži neki drugi forum.
Stvarno te ne kontam,prosto ne vjerujem šta čujem,gomila mi je ovdje tražila slike i klipove,ja postavim a ti tako,jel neki problem što se tiče Vukova i Drine ili imaš neki antipatični odnos?Koliko ja vidim na drugim temama i klubovima gomila klipova i gomila slika,a ovde se Drinine brišu,stvarno smješno,ako vam tema smeta,tema koja govori o bh klubu, a ne o klubu iz Venezuele,onda mi je to i korektno,a ovako ,smješno,jbt ugasite vi admini temu ako nekome smeta ova tema....Ovo nigdje ne vodi i sam sam za to da se političke i druge stvari koje mogu koga uvrijedit brišu,al stvari koje se tiču Vukova i atmosfere na utakmici e to je već stvar koja se radi iz samo jednog razloga,razlog je ma koga briga za to,e jbg ako je tako onda ova tema ne treba ni postojat,jer nema svrhe da ja pratim i postavljam nešto o stvarima koje se tiču teme,pa šta će se ticat ako ne klipovi i slike sa utakmica,slike navijača,onda je najbolje da ja uopšte a ni mi ostali navijači Drine i ne pišemo više o ovoj temi,a nek piše neko ko navija za NK Brotnjo..... :twisted:
Zadnja izmjena: drinin vuk, dana/u 09 avg 2010, 08:47, ukupno mijenjano 1 put.
& $ - & " - & - &
ФСРС

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 avg 2010, 08:46

gomila ne vodi ovaj forum nego ja.

nemam ništa protiv vaše navijačke grupe, primjetićeš da isto pravilo vrijedi za sve navijače. vjerovatno sam izbrisao hiljade slika i klipova fk sarajeva, željezničara, zrinjskog, borca... nemaš se šta vrijeđati nakon što sam tebi izbrisao 2.

fol je u tome što je ovo SportSport.ba, a ne TifoTifo.ba i što želimo da imamo forum na kojem se diskutuje o sportu, a ne o navijačima.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 09 avg 2010, 09:00

admin je napisao/la:gomila ne vodi ovaj forum nego ja.

nemam ništa protiv vaše navijačke grupe, primjetićeš da isto pravilo vrijedi za sve navijače. vjerovatno sam izbrisao hiljade slika i klipova fk sarajeva, željezničara, zrinjskog, borca... nemaš se šta vrijeđati nakon što sam tebi izbrisao 2.

fol je u tome što je ovo SportSport.ba, a ne TifoTifo.ba i što želimo da imamo forum na kojem se diskutuje o sportu, a ne o navijačima.
Pošto ne znam da li vama adminima smijem slati PP,evo ovako javno,ne vidim da je to što si mi obrazložio kao razlog vjerodostojno i sprovedeno u potpunosti u praksi.Evo baš nije me mrzilo da pogledam ostale klubove i njihove teme,i to samo po nekoliko stranica,iskreno vode se diskusije o navijačima na 25% postova,slike su na svakom 6 postu,klipova je mnogo što navijačkih što nekih o igračima,itd.E pa sad ako je stvar da se ne smije pisati o navijačima a govori se o fudbalu(a pri tom da tih navijača nije ne bi ni fudbala bilo,jbg ja nisam net navijač)onda ako se držite toga trebaće vam jedno 5 dana da pobrišete sve o navijačima svih klubova,krenuvši od Drine jer ima nekoliko postova o navijačima.Do sada ste u suštini bili korektni,i ja sam na sportskoj temi protiv politike,vrijedjanja,mržnje,netrpeljivosti,za to su druge teme,al ako se o navijačima ne može i ne smije pričati i pokazati to što mnogi žele da vide,jer ipak Vukovi nisu navijačka grupa koja je mnogo poznata i koja ima mnogo video materijala,onda stvarno ne vidim svrhu.Jer valjda je u cilju i ljudima na ovom forumu da i putem slike i klipa vide nešto više od same obične vijesti i izvještaja,jer ipak ona stara kaže slika govori hiljadu riječi.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 avg 2010, 09:37

smiješ slati PP, čak pitanja oko administriranja foruma je bolje postavljati kroz PP nego na temama, jer ova naša diskusija nema veze sa Drinom (zato će nešto kasnije biti i pobrisana kako ne bi vodila temu u oftopic)

i ja sam pregledao i ne vidim te silne klipove i slike u svakom 6 postu, ali biće mi drago da mi pomogneš, pa prijaviš te postove da ih obrišem (mali uzvičnik, na desnoj strani u vrhu svakog posta).

žao mi je ako ti se ne sviđa koncepcija našeg foruma, ali ona je takva i neće se mijenjati.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 09 avg 2010, 12:27

Jučer sam proalzio kraj Zvornika i vidim Drinin stadion pravo lijepo urađen. Svaka čast na dobro odrađenom poslu. poslu.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 14:03

DrinaZvornik123 je napisao/la:Jedna smo od boljih navijackih grupa na ovim prostorima
Bolji smo od robijasa, red army-a, sokolova, a znaju nas i poredit sa manijacima i hordasima :idea:
A da nisi malo pretjero.... :roll:

jedino ste bolji od sokolova a u ragu sa neaktivnim red armyem

PS:nemoj pretjerivati nije lijepo....... :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 10 avg 2010, 15:13

Urban Batalion je napisao/la:
DrinaZvornik123 je napisao/la:Jedna smo od boljih navijackih grupa na ovim prostorima
Bolji smo od robijasa, red army-a, sokolova, a znaju nas i poredit sa manijacima i hordasima :idea:

Joj euforije,spustit cete se vi brzo,a vidjet cemo i vasa gostovanja,i kada ne bude rezultata,samo ste bolji od onih sto ih nema :D :D :D :D :D :D p.s. koliko vas je bilo u Banovicima,nije vam daleko

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 15:58

Žbljohar je napisao/la:

Joj euforije,spustit cete se vi brzo,a vidjet cemo i vasa gostovanja,i kada ne bude rezultata,samo ste bolji od onih sto ih nema :D :D :D :D :D :D p.s. koliko vas je bilo u Banovicima,nije vam daleko
stw koliko ih je bilo u Banovicima .... :?
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 avg 2010, 16:00

Žbljohar je napisao/la:

Ae ne lupaj,šta pričaš,da li si ikada bio na utakmici na kojoj Vukovi navijaju?NISI!?
E da si bio vidio bi da su Vukovi jedna od boljih navijačkih grupa,još da finansijski imamo podršku kao što je imaju one najveće koje naravno i propagiraju one koji iza njih stoje,e tek onda šta bi bilo.Ne možeš sve gledat sam na osnovu broja,nas je u kopu protiv Borca bilo 300-400,pjesma cjelu utakmicu,čak i kad smo gubili,terena nije Drina mogla preć,još veća podrška,na pljusku koji pada jednom u 10 godina tom jačinom,gradu,pjesma se orila i tribina se tresla. Jbt pa ne možeš samo na osnovu broja pričat koje koliko jak,pa na osnovu nas 400,grupa iz TZ bi trebala imat 4000 u kopu,Zenice 4000,Mostara 3000,Sarajeva 10000,govorim za prave navijače,pa ti vidi.Grad ima 35000.
A što se tiče gostovanja,da si čitao prethodne postove skontao bi,a u PD idemo akobogda,e nisam ja kriv što u ovoj jadnoj ligi mediji posvećuju pažnju gotovo nikako,ako dodješ u ZV,uvjerićeš se da nismo grupa čisto radi reda....
I CEO ZVORNIK SADA PEVA ZEMLJA TRESE SE,VUKOVI SU SAD UZ TEBE SVE DO POBEDE!
& $ - & " - & - &
ФСРС

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 avg 2010, 16:04

Ali bolan vi sebe usporedjujete sa red armyem,nama,manijacima,lesinarima,ultrasima.... vi ste jedino ispred onih iz trebinja,skripara,ljumana to je vasa realnost morate jos puno da ucite i de napisi 2-3 vase pjesme

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.