RK Goražde
Re: RK Goražde
Goražde Gračanica 27 27.Goražde vodilo čitavu utakmicu Gračanica zasluženo uzela bod.Očekivano veoma mali roster u ekipi Goražda i mora doći do ovakvih padova.Unastavku prvenstva će biti i dobrih i ovako loših partija.Fali Jamak u odbrani.Ipak se nadam da će mo biti među prve tri.
- BeyKopites
- Kontakt:
Steta, moralo se ovo u Goraždu uzetikaca je napisao/la:Goražde Gračanica 27 27.Goražde vodilo čitavu utakmicu Gračanica zasluženo uzela bod.Očekivano veoma mali roster u ekipi Goražda i mora doći do ovakvih padova.Unastavku prvenstva će biti i dobrih i ovako loših partija.Fali Jamak u odbrani.Ipak se nadam da će mo biti među prve tri.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Sinoć Goražde dobilo Ilidžu 27-17 i zadržalo priključak na vrhu tabele.
Goražde dobilo Konjuh
Kol'ko je u Gradačcu završilo 

- legenda reala
- Kontakt:
izgubili 33:26gz234 je napisao/la:Kol'ko je u Gradačcu završilo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Goražde 32:27 Čelik 

32-27.Publika se vraća u dvornu.Odlićna utakmica.Komentar sutra.
Čestitam !!!kaca je napisao/la:32-27.Publika se vraća u dvornu.Odlićna utakmica.Komentar sutra.
Cestitke...Celik ce bez Sabanovica tesko bilo gdje na strani dobit bodove...vidimo se u Derventi za 2 sedmice...gdje se nadam dobroj tekmi, fer igri i naravno nasoj pobjedi...
Ma vas u Derventi neće niko više dobiti,vi da igrate svaku utakmicu kao protiv Gradačca i Čelika vi bi sada bili među prve tri ekipe,ovako...imate još velike šanse za gornji dio tabele...jer ne zaslužujete biti u donjem...BROJ1 je napisao/la:Cestitke...Celik ce bez Sabanovica tesko bilo gdje na strani dobit bodove...vidimo se u Derventi za 2 sedmice...gdje se nadam dobroj tekmi, fer igri i naravno nasoj pobjedi...
Evo komentara utakmice.Čelik je najbolja ekipa koja je dolazila u Goražde mislim da imaju najujednačenju i najjaču ekipu u premier ligi,bez obzira što je Šaban otišao šta se dešava sa njima znaju oni sami.Goražde odaigralo jednu od boljih utakmica u ovoj sezoni iako su oslabljeni bez Fidahića i Jaomaka(do kraja polusezone neće igrati).Nažalots i Savić se povrijedio i vrlo je moguće do kraja polusezone.Nera ga fantastično zamjenio.Ono što me najviše raduje atmosfera u dvorani.Sudije zadovoljavajuće nisu uticali na rezultat imali su grešaka na štetu i jednih i drugih.U jednom trenutku su htjeli da prekinu utakmicu zbog pritiska galedalaca.
Goražde ponovo preuzelo lidersku poziciju
U okviru 10. kola Premijer lige za rukometaše večeras su odigrana tri susreta, a u derbiju kola Goražde je na domaćem terenu savladalo (32:27).
Nakon večerašnjeg derbija kola došlo je do promjene na čelu tabele. Naime, pobjedom nad Čelikom rukometaši Goražda preuzeli su čelnu poziciju na tabeli.
Većim dijelom večerašnjeg susreta Goraždani su bili u rezultatskoj prednosti, pa su na kraju i sasvim zasluženo slavili.
Kod pobjedničke momčadi najefikasniji je bio Ajdin Bukva sa devet golova, dok su kod Čelika najefikasniji bili Andreas Dominiković i Davor Kadić sa po pet postignutih golova.
U Visokom su snage odmjerili domaća Bosna i Konjuh iz Živinica, a nakon 60 minuta igre više razloga za slavlje imali su gostujući rukometaši, koji su slavili sa 30:28.
Hadžiomerović sa sedam, te Begić i Rahimić sa po šest golova najefikasniji su bili kod Stolara, dok su Hurem sa osam i Mimić sa pet golova bili najučinkovitiji kod domaćih.
U posljednjem večerašnjem susretu Čapljina je bila bolja od Prijedora (31:25).
/ gorazdeonline /
U okviru 10. kola Premijer lige za rukometaše večeras su odigrana tri susreta, a u derbiju kola Goražde je na domaćem terenu savladalo (32:27).
Nakon večerašnjeg derbija kola došlo je do promjene na čelu tabele. Naime, pobjedom nad Čelikom rukometaši Goražda preuzeli su čelnu poziciju na tabeli.
Većim dijelom večerašnjeg susreta Goraždani su bili u rezultatskoj prednosti, pa su na kraju i sasvim zasluženo slavili.
Kod pobjedničke momčadi najefikasniji je bio Ajdin Bukva sa devet golova, dok su kod Čelika najefikasniji bili Andreas Dominiković i Davor Kadić sa po pet postignutih golova.
U Visokom su snage odmjerili domaća Bosna i Konjuh iz Živinica, a nakon 60 minuta igre više razloga za slavlje imali su gostujući rukometaši, koji su slavili sa 30:28.
Hadžiomerović sa sedam, te Begić i Rahimić sa po šest golova najefikasniji su bili kod Stolara, dok su Hurem sa osam i Mimić sa pet golova bili najučinkovitiji kod domaćih.
U posljednjem večerašnjem susretu Čapljina je bila bolja od Prijedora (31:25).
/ gorazdeonline /

- BeyKopites
- Kontakt:
Nije mi bilo jasno zašto su sudije htjele da prekinu utakmicu, nisam vidio da je iko išta ubacio u teren ili neki ozbiljniji prekršaj.kaca je napisao/la:Evo komentara utakmice.Čelik je najbolja ekipa koja je dolazila u Goražde mislim da imaju najujednačenju i najjaču ekipu u premier ligi,bez obzira što je Šaban otišao šta se dešava sa njima znaju oni sami.Goražde odaigralo jednu od boljih utakmica u ovoj sezoni iako su oslabljeni bez Fidahića i Jaomaka(do kraja polusezone neće igrati).Nažalots i Savić se povrijedio i vrlo je moguće do kraja polusezone.Nera ga fantastično zamjenio.Ono što me najviše raduje atmosfera u dvorani.Sudije zadovoljavajuće nisu uticali na rezultat imali su grešaka na štetu i jednih i drugih.U jednom trenutku su htjeli da prekinu utakmicu zbog pritiska galedalaca.
Uvijek se dešavalo da navijači iz prvih redova ustaju i demonstativno prigovaraju na pogrešne sudijske odluke

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Kad je slijedeća utakmica i protiv koga? I da li se igra kod nas?
Ima li nekih slika od današnje utakmice?
Ima li nekih slika od današnje utakmice?

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Kaca kazes sudije su imale grešaka,molim te budi objektivan pa nam prokomentarisi sudjenje ako mozesBeyKopites je napisao/la:Nije mi bilo jasno zašto su sudije htjele da prekinu utakmicu, nisam vidio da je iko išta ubacio u teren ili neki ozbiljniji prekršaj.kaca je napisao/la:Evo komentara utakmice.Čelik je najbolja ekipa koja je dolazila u Goražde mislim da imaju najujednačenju i najjaču ekipu u premier ligi,bez obzira što je Šaban otišao šta se dešava sa njima znaju oni sami.Goražde odaigralo jednu od boljih utakmica u ovoj sezoni iako su oslabljeni bez Fidahića i Jaomaka(do kraja polusezone neće igrati).Nažalots i Savić se povrijedio i vrlo je moguće do kraja polusezone.Nera ga fantastično zamjenio.Ono što me najviše raduje atmosfera u dvorani.Sudije zadovoljavajuće nisu uticali na rezultat imali su grešaka na štetu i jednih i drugih.U jednom trenutku su htjeli da prekinu utakmicu zbog pritiska galedalaca.
Uvijek se dešavalo da navijači iz prvih redova ustaju i demonstativno prigovaraju na pogrešne sudijske odluke
Ko je bio dobar kod Celika? I da li bi Celik pobijedilo da je bio Sabanovic? Mada Vas tesko ko moze dobiti kuci. U svakom sluucaju cestitam na pobjedi
Suđenje objektivno nije uticalo na rezultat to su bile one sitne greške.Čelik ima dva solidna golman,Goražde je sinoć odigralo dobru utakmicu sa dosta mlade raje.Navijači ko navijači uvijek ima ružnih riječi i to je vjerovatno bio uzrok malog prekida.Malo sama gledao raspored Goražda do kraja polusezone teško realno između trećeg i petog mjesta na kraju.
-
- Kontakt:
Zna li neko gdje je Damir Hodo i jel igra jos rukomet? Moj stari suigrac iz Olimpika, perspektivno krilo je bio nisam cuo dugo za njeg.
Hodo ne raspituj se sam za sebekingkong11 je napisao/la:Zna li neko gdje je Damir Hodo i jel igra jos rukomet? Moj stari suigrac iz Olimpika, perspektivno krilo je bio nisam cuo dugo za njeg.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.