Porediti jednog Hasana koji je sa 21 godinom potpisao za Bajern, sa 20 rasturio Dance na Kosevu, sa 21 donio bod Bajernu na teatru snova i camp nou, a koji je sa 24 godine osvojio ligu prvaka, par titula njemacke lige i internkontinentalni kup kao standardni prvotimac Bajerna, covjeka koji je od Sergia tada jednog od najboljih svjetskih bekova napravio budalu na Kosevu 2000-ta i merakliju iz Hajduka, je stvarno sramota.demir44 je napisao/la:Tare,moj prijatelj Harishp ti je sve lijepo objasnio...Tarik14 je napisao/la:A koliko si puta mogao do sada procitati u novinama : "Stilic asistirao za pobjedu Lecha" ili "Stilic zabio dva gola". Lik je bio izabran za najboljeg stranca u Poljskoj ligi ove sezone. On makar nesto cini sa svojom karijerom za razliku od Ibricica koji uziva u slabom Hajduku. Ne kazem da je Lech Poznan neka strasna ekipa ali ipak je bolje igrati u Poljskoj nego u Hrvatskoj ligi i to sjajno. Nije Stilic kriv sto je Ciro imao svog ljubimca u reprezentaciji!demir44 je napisao/la: Pjanic i Misimovic,OK,imaju prednost nad Ibrom...Al Stilic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mora da se salis.........................
A evo da ti i ja malo podrobnije objasnim!!!Ono sto je Ibricic igrao u reprezentaciji,Stilic nebi mogao "iznijeti"ni protiv N.K Vis Kosova...Igrac koji puno podsjeca na Hasana Salihamidzica il Barbareza,dere dupe na svakakvim pozicijama i suti,i nadje se neki lik kao ti koji ce se na sve to pos*rati!!!E zbog takvih kao ti koji traze dlaku u jajetu sad Hasana mozemo gledati samo na TV...Ajde zamisli da stavis Dzeku,Misimovica,Pjanica,Medunjanina na poziciju desnog beka,pa da vidis sta ce se dogodit.Hajduk je toliko slab da Nikola Kalinic ode za 7-8 miliona u EPL,a Lech je toliko jak da za najboljeg stranca lige,Celtik ne moze dati 3 miliona...Kamo srece da Stilic za 30 miliona ode u Manchester,niko sretniji od mene,al realno,on trenutno nema sta traziti u prvih 11 u reprezentaciji,a apsurd je i uporedjivati ga sa Ibrom univerzalcem![]()
![]()
Ibricic je igrao na tudjim pozicijama samo da bi se vodio standardni kod tate cire, niko me ne moze ubijediti da je bolji od Jahica na poziciji lijevog bocnog, ili od Dzeme Berberovica na poziciji desnog bocnog, sve pozicije u odbrani su za Ibru kazna, njegovo mjesto gdje je najkorisniji je poluspic bez defanzivnih zadataka, ali na tom mjestu na moju radost imamo boljih i ambicioznijih igraca.
Dalje sto se tice njega i Stilketa, Ibro mora jos pure pojesti da napravi ono sto je Stilke napravio u kupu uefa, kada je maltene sam svojim golovima i asistencijama odveo Lech u knock out fazu, provjeri malo, igrao sam fantasy uefa cup te godine i Stilke je bio 2 il 3 najkorisniji igrac sredine terena u jesenjem dijelu kupa uefa.
Stila nije niti ce ikad biti desni /lijevi bocni, kao sto to nije ni Ibricic i Stila nema tatu mikada da ga gura i prodaje ko standardnog clana A repke, Stila ce kao i Dzeko da ide sve sam i to postepeno aBd.
Svaka mu cast za sve sto je ucinio, i zelim mu da i dalje pruza dobre igre i pomogne BH repki koliko moze.