Mozda onaj Arijon, iz Bayerna ja mislim

Da mi je samo jednu utakmicu da je Nodi pravi selektor pored terena. Da vidim na sta bi to izaslo.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mozda onaj Arijon, iz Bayerna ja mislim
Pored povreda zavisi i do minuta, forme i svega ostalog
Jesu, ali pod uslovom da budu nasi. Zasad nisu jbg.NoDi80 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 19:51Zavisi i do minuta, formen i svega ostalog
Zato sam stavio 50 igraca
Matko Miljevic (24) - Huracan
Arijon Ibrahimovic (19) - Hedenheim/Bayern M
Dzenan Pejcinovic (19) - Wolfsburg
Su itekao dobra imena za repku uz povratnike Krunic, Ahmedhodzic…
Mozemo sastaviti jako dobar tim u buducnosti
Imamo dosta imena u opticaju i treba maksimalno sve iskoristiti
Preziva se na -ic. Nodi ih sve nama prisvaja.Coolpanda24 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 19:57Pa taj lik će valjda za Albaniju nastupati, nikakve veze s nama nema...
Masqareda je napisao/la: ↑17 avg 2025, 20:02Preziva se na -ic. Nodi ih sve nama prisvaja.Coolpanda24 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 19:57Pa taj lik će valjda za Albaniju nastupati, nikakve veze s nama nema...![]()
Daleko je to prijatelju od ozbiljnih reprezentacija tipa Austrija, samo trebamo i sami shvatiti našu realnost.
neizgleda lose231983 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:30................................Vasilj.......................
Dedic.......Katic....................Muharemovic.......Karic
.............................Šunjic.........................
............Gigovic....................Jankovic.......
Memic..........................................Alajbegovic
.........................Demirovic.......................
Ja bih to ovako probao protiv San Marina da se ova trojica debitanata makar malo naviknu, a onda istih 11 na Austriju!
Ovo super izgleda231983 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:30................................Vasilj.......................
Dedic.......Katic....................Muharemovic.......Karic
.............................Šunjic.........................
............Gigovic....................Jankovic.......
Memic..........................................Alajbegovic
.........................Demirovic.......................
Ja bih to ovako probao protiv San Marina da se ova trojica debitanata makar malo naviknu, a onda istih 11 na Austriju!
Zadnjih par puta je praksa da prvo izbaci spisak, a press zakaže kroz 10ak dana. Tako da vrlo moguće je da spisak izađe danas ili sutra.