Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la admin » 29 jan 2010, 21:23

nisam siguran da shvatam razliku između urednika i moderatora?

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 jan 2010, 22:01

bi, mnogo bi promjenili. banovi bi trebali biti cesci, i tezi. onda bi se malo dovelo ured. bar dva ili tri moda na taj podforum.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 jan 2010, 22:03

bez neke zle namjere... ako se dobro sjećam, i vas dvojica ste imali niz upozorenja?
smatrate li da su i u vašem slučaju banovi trebali biti češći i teži?

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 jan 2010, 22:05

odmah da ti kazem da. ja sam nekoliko puta sigurno zasluzio ban, ali nikada ne zesci. nikada nisam vrijedao nikoga na ovom forumu, a to je najgore ovdje. trebala bi svako vredjanje ban biti, a ja nikad nisam vrijedjao nikoga. spamao jesam, ali ko nije.

edit: upozorenje si mi dao jednom :D i to kad sam bio dosadan na podforumu prijedlozi i pitanja :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 jan 2010, 22:11

ako moze jedna molba....da se tema Juventus Torino preimenuje u JUVENTUS F.C. jer tako je ispravno....hvala ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 jan 2010, 22:17

pitaj to nerku juventina, on je tvorac teme.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 jan 2010, 22:22

Wolverine je napisao/la:pitaj to nerku juventina, on je tvorac teme.
ma nigdje ga... :D jel admin moze sta uradit ili moderatori.....treba to popravit a i ne bi reko da nerko to moze mijenjat ;),to samo admini i moderatori mogu 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 29 jan 2010, 23:07

admin je napisao/la:nisam siguran da shvatam razliku između urednika i moderatora?
Nesto izmedju admina i moderatora. Ne kontam bas ovo najbolje za ove globalne moderatore, mozda je to ta sredina, ako jeste nista onda

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 29 jan 2010, 23:55

The Game je napisao/la:
admin je napisao/la:nisam siguran da shvatam razliku između urednika i moderatora?
Nesto izmedju admina i moderatora. Ne kontam bas ovo najbolje za ove globalne moderatore, mozda je to ta sredina, ako jeste nista onda
Svaki podforum ima moderatore koji su zaduzeni za odredjene teme, zavisno od licnih preferencija.
Globalni moderatori pokrivaju sve teme, i imaju nesto vece ovlasti od moderatora, ali manje od admina.
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 29 jan 2010, 23:56

Mr Plummer je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Svaki podforum ima moderatore koji su zaduzeni za odredjene teme, zavisno od licnih preferencija.
Globalni moderatori pokrivaju sve teme, i imaju nesto vece ovlasti od moderatora, ali manje od admina.
Aha, OK, znaci g.moderatori su ovi urednici koje sam ja predlagao ;) ;)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 30 jan 2010, 00:53

sarajlija89 je napisao/la:ako moze jedna molba....da se tema Juventus Torino preimenuje u JUVENTUS F.C. jer tako je ispravno....hvala ;)
;)
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 jan 2010, 15:51

hvala ;)

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 02 feb 2010, 21:49

Dosta puta prijavim neki post, a taj isti ostane iako vrijeđa . I ti isti koji to pišu su i dalje aktivni, te spammera ima na tonu. Ostalo sve je okej.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 feb 2010, 21:56

Pastuh je napisao/la:Dosta puta prijavim neki post, a taj isti ostane iako vrijeđa . I ti isti koji to pišu su i dalje aktivni, te spammera ima na tonu. Ostalo sve je okej.

i kod mene je slična stvar,prijavio sam vrijeđanje prekjučer,a taj koji me je vrijeđao i dalje piše,ne vidim da je upozoren

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 03 feb 2010, 02:42

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Pastuh je napisao/la:Dosta puta prijavim neki post, a taj isti ostane iako vrijeđa . I ti isti koji to pišu su i dalje aktivni, te spammera ima na tonu. Ostalo sve je okej.

i kod mene je slična stvar,prijavio sam vrijeđanje prekjučer,a taj koji me je vrijeđao i dalje piše,ne vidim da je upozoren

ma de ljudi budite normalni,kakva nam je drzava takvi su nam i moderatori :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 feb 2010, 08:27

zar ima potrebe da svi vide upozorenja, pa da diskusije kvarimo neprestanim moderatorskim prijetnjama?
upozorenja uglavnom idu preko PP, vrlo rijetko kao javna opomena. isto je i sa banovima, sasvim je dovoljno da onaj ko je banovan zna za to, ne mora se posebno objavljivati.

uz to, svaka prijava posta se prvo procijeni, pa se onda reaguje povodom nje. u protivnom bi svaki forumaš, jednostavnom prijavom, mogao nekog banovati.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 feb 2010, 12:28

mislim da bi trebali ostaviti upozorenja na profilu nekog forumaša da se vidi kakav je on samim time... Kao što to rade na drugim forumima gdje sam ja moderator, nije da se hvalim... Al puno više ljudi onda zna cijenit ili ne cijenit i forum il tog člana, a ovako...

Morate uzet strožiji režim za ove spamere a pogotovo ove koji vrijeđaju, jer kod nas mašala svaki drugi post se vrijeđa itd itd...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 feb 2010, 13:18

Dobar prijedlog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 feb 2010, 13:32

GunnerS je napisao/la:mislim da bi trebali ostaviti upozorenja na profilu nekog forumaša da se vidi kakav je on samim time... Kao što to rade na drugim forumima gdje sam ja moderator, nije da se hvalim... Al puno više ljudi onda zna cijenit ili ne cijenit i forum il tog člana, a ovako...

Morate uzet strožiji režim za ove spamere a pogotovo ove koji vrijeđaju, jer kod nas mašala svaki drugi post se vrijeđa itd itd...
daj mi link, da vidim kako to izgleda.

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 05 feb 2010, 11:35

Bilo bi dobro kad bi na formu bio kao chat da se priča zasebno ;) ;)
R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.