Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Dybala je i dalje talenat.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno liči na nekog igrača za Udinese ili Veronu.
Bravo Empoli potpuno zasluzeno. Juve veoma los.
Drago mi je i radi ovog komentatora da su izgubili. Ofirno je kako navlaci za Juve
Drago mi je i radi ovog komentatora da su izgubili. Ofirno je kako navlaci za Juve
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Što zbog povreda što zbog mentaliteta, Dybala je ozbiljan fudbal zadnji put igrao prije 3 godine.
Juve u ozbiljnim problemima. Veliki nedostatak kvaliteta u svi linijama, a samo 3 dana imaju da pokušaju zakrpiti ekipu.
Ako ovako izađu na Napoli, izblamirat će se.
Juve u ozbiljnim problemima. Veliki nedostatak kvaliteta u svi linijama, a samo 3 dana imaju da pokušaju zakrpiti ekipu.
Ako ovako izađu na Napoli, izblamirat će se.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Treba im barem pet normalnih igrača da dovedu u ovih par dana kako bi mogli da igraju normalan fudbal.
Rona imao vise srece sto je pobjegao iz Torina, nego ovi iz Kabula 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pjanic je i dalje na transfer listi. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Svaka cast sudiji, odlicno je odradio posao i pored tog sto su ga crnobijeli smarali za svaku situaciju ko kakva seljacka ekipa.
embrace the chaos
- TheTruth34
- Kontakt:
Cma.r sa Arene mozdani dobio u toku prenosa,Empoli sa m.udima odigrao i zasluzena 3 boda,juve bas kriminalan...
Ali Cutrone
Pamtim ga od debija. 2-3 dobre tekme i pad u prosjek. Prelos u svim klubovima u kojima je igrao u Italiji, prelos u EPL-u. Klasicni copy- paste price Fabia Borinia i Okake. I takav poluigrac odskolovao prvaka Evrope okretaca guzice Bonnucia koji moze na gerijatriju. A De Ligt tek, momak sve gori, u liniji s padom kluba na svim nivoima.
Degutantna je prica (koju sam najavio vec o Ronaldu), Juventus je bolestan prije svega strukturalno i tehnički unutar kluba, a CR je isisao sve iz kase i ova agonija ce iz tog razloga da traje jos 3 godine bar.
Izboriti LP ce biti premija. Ima tu dovoljno kvaliteta nakon sto se sve konsoliduje da se nešto izvuče, ali bit će preteško.

Pamtim ga od debija. 2-3 dobre tekme i pad u prosjek. Prelos u svim klubovima u kojima je igrao u Italiji, prelos u EPL-u. Klasicni copy- paste price Fabia Borinia i Okake. I takav poluigrac odskolovao prvaka Evrope okretaca guzice Bonnucia koji moze na gerijatriju. A De Ligt tek, momak sve gori, u liniji s padom kluba na svim nivoima.
Degutantna je prica (koju sam najavio vec o Ronaldu), Juventus je bolestan prije svega strukturalno i tehnički unutar kluba, a CR je isisao sve iz kase i ova agonija ce iz tog razloga da traje jos 3 godine bar.
Izboriti LP ce biti premija. Ima tu dovoljno kvaliteta nakon sto se sve konsoliduje da se nešto izvuče, ali bit će preteško.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ove sezone titulu osvaja ko bude manje los. Tek je 2. kolo i svasta je moguće pa cak i da Roma osvoji Seria A ove sezone.
Cutrone je budzet MorataPogba je napisao/la: ↑28 avg 2021, 22:50Ali Cutrone![]()

Jel igrao Ronaldo?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ronaldo isisao sve iz kase,kao da Juve ovisi o tiih 200 mil € koliko su uložili u njega u ove 3 godina je, dajte molim vas.
Drugo je što Juve ne zna napraviti ekipu, da su vozili pare u jednog extra veznjaka, a ne dovodili polivnjake Rabiota i Ramsay, pa ta dva klauna su imala skoro ,70 % Ronaldove plate, pukli 80mil€ na hajp oko Lighta, uradili ramenu Pjanić-Artur.
Mnogo je to dublje od Ronalda.
Drugo je što Juve ne zna napraviti ekipu, da su vozili pare u jednog extra veznjaka, a ne dovodili polivnjake Rabiota i Ramsay, pa ta dva klauna su imala skoro ,70 % Ronaldove plate, pukli 80mil€ na hajp oko Lighta, uradili ramenu Pjanić-Artur.
Mnogo je to dublje od Ronalda.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ronaldo ono sto je isisao to je i vratio u vidu prodaje dresova,sponzora itd. Nije Ronaldo kriv, mozda se Juve previse oslanjao na njega, mozda su drugi igrači stvorili tu neku konfort zonu jer je Ronaldo povlačio kad je trebamo i morao. Ovaj Juve trenutno nema vođu na terenu. Dybala to nije i ne moze biti.
- TheTruth34
- Kontakt:
Otisao statisticar,vratio se velicanstveni Max.

- Beduin
- Kontakt:
Glavu dajem da vise od pola igraca Juveta veceras nije imalo pojma koju poziciju i kakvu ulogu na terenu imaju.
Ovo je horor bio veceras. Ali ne zalim se, samo neka tako nastave.
Ovo je horor bio veceras. Ali ne zalim se, samo neka tako nastave.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.