Hamdo ti kriv za sve ha
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Divi Peteva.Hamdo hocemo na tekmu.Negumo danas uplatio sam Spaniju 10 dana.Au steta mogli su dole da ti vide frizuru.Covjek koji mrzi druge njemu dusa pati a za dusu lijeka nema.
Tko je taj famozni Redzad Dikonja
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nije odigrao ni 100 minuta. Mali Gigovic koji je tri godine mladji ima u dosta boljem klubu vecu minutazu. Njega treba ganjati jer je buducnost u veznom redu.Wandelanoite je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:16Danilovic standardan u Portugalu, od mogucih 810 minuta odigrao 103.![]()
Momak je igrac max za Slaven Belupo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa tačno bih sad u inat Senadu volio da Petev uspije 
Čuj šta ćete ako vas navijači smjene, ako Džeko i Pjanić odbiju poziv, pa insuira da ga je neki menadžer stavio tu, pa na kraju "ako budete selektor"
Čuj šta ćete ako vas navijači smjene, ako Džeko i Pjanić odbiju poziv, pa insuira da ga je neki menadžer stavio tu, pa na kraju "ako budete selektor"
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 24 jan 2021, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovome panju @robust je neki hamdo iz manhajma kriv vjerovatno i za to da je u njegovoj opstini sve kriminal. Ali bolje napadati hamdin friz nego probleme u svom dvoristu rjesavati.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Između Barbareza i Peteva u svim objektivnim okolnostima bi bio izabran Petev. Neozbiljno je od strane Barbareza da sa pokeraškog stola dođe na klupu reprezentacije. Koliko god nama Barbarez bio drag on prvo mora da skupi neko iskustvo. Ali, naš savez je namjerno ovo i uradio. Od početka je bio cilj Petev i zato su stavili Barabareza da bude protivnik Peteva, čisto da imaju dobar razlog da ne izaberu Barbareza.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Znaci taj "strucnjak" je dovodio "velemajstora" Sandra Gotala koji je zavrnuo Selju. Jos jedan prevarant u nizu zajedno sa Husarom. Inace, to OGROMNO pojacanje za Zelju igra 5. njemacku ligu u klubu koji se zove Donaustauf
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne zavisi do Dzeka hoce li odbiti ili ne, nego od Amre. I ja bi isto postupio da sam na Edinovom mjestu. Bolje kraj Amre nego kraj Tute.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa nece Amra dovoditi Bugarke na Ilidžu, nego PetevProbisvjet je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:12Ne zavisi do Dzeka hoce li odbiti ili ne, nego od Amre. I ja bi isto postupio da sam na Edinovom mjestu. Bolje kraj Amre nego kraj Tute.![]()
Sad to što mu Amra neće dati da dođe je druga priča
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Goalgetter
- Kontakt:
Bez obzira sto nisam za Peteva, ali ono kod Senada je bas bilo odron. Doduse, nije da nismo navikli od Senada u zadnje vrijeme.
-
dukipajser
- Kontakt:
Senad je reko ono sto on misli i vecina, a sam je petev rekao da je menadzerski trener tim sto ga jedan menadzer koji prodaje igrace ubacio na poziciju.Goalgetter je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:26Bez obzira sto nisam za Peteva, ali ono kod Senada je bas bilo odron. Doduse, nije da nismo navikli od Senada u zadnje vrijeme.
U tim nekim trenerskim referencama nema sumnje da je Petev ispred Barbareza. Logično da će u masi navijača uvijek biti neko ko će naći opravdane razloge ove ili one... za jednog ili drugog... ali ako je čovjek već tu treba ga maksimalno podržati iz sportskih razloga. Problem je što mi stavljamo u istu ravan kriminogeni savez, način odlučivanja i glasanja, način na koji je došao i čisto radni, sportski segment jednog Peteva. Navijači, naši sportisti treba da lobiraju kod UEFE , da se pohapse ti ljudi, da se potpuno promijeni način rada saveza, način odlučivanje, da se ukinu ovi nacionalistički, fašistički načini rada to je ono bitno a ne jesi li za Peteva, koji je bio sa Dinamom, kakva mu je žena, zna li dobro kuhati itd.. itd..
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najveći sam kritičar Nenada, ali ovom Bugarinu treba dati do znanja da nećemo tolerisati ni milimetar njegove zahebancije.Goalgetter je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:26Bez obzira sto nisam za Peteva, ali ono kod Senada je bas bilo odron. Doduse, nije da nismo navikli od Senada u zadnje vrijeme.
A ja mislim da će i senilnu budalu nadmašiti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Upravo, bio sam za protukandidata mu jer mislim da je bolji izbor, ali kad je vec izabran Petev dati mu vremena prije nekog tezeg osudjivanja, jer ipak on je tu najmanje kriv. Dosao raditi.sudac92 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:23Iako sam i sam bio protiv Peteva, nakon njegovih izjava i ovog cirkusa na FACE-u, misljenja sam i nadam se da ce imati itekako motiva da napravi pozitivan rezultat i popravi sveukupnu situaciju. Najmanje je on kriv sto se izbora tice a vec ga se tjera, lincuje i pljuje bez da je covjek i poceo sa radom. Po njegovoj prici, samo najbolji ce igrati, ima zelju, motiv ( koji je vjerujem ogroman nakon ovakvih hajki medija i 'navijaca') tako da i ako postoji mogucnost menadzerskih poziva nece barem na pocetku moci to proci jer tek tad bi bio docekan na noz. Od mene podrska, neka radi, sudit cemo mu nakon par mjeseci.
Kad se bojkotuje vec neka se bojkotuju ovi iz saveza sto su tu tolike godine i sto su za bojkota vec duze vrijeme, a ne Petev, Miske itd..
Samo da se s njim postave nekakvi temelji i da se sve gleda dugorocnije.
Valjda proradi neki Bugarski inat protiv osudjivanja
Ima prednost jer ne moze podbaciti, vecina vec ocekuje lose.
BašČelik!
+1Goalgetter je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:26Bez obzira sto nisam za Peteva, ali ono kod Senada je bas bilo odron. Doduse, nije da nismo navikli od Senada u zadnje vrijeme.
Sramotan intervju Senada.
Petev je dobar covjek, vidi se u ovom intervjuu.
Vjerovatno ce biti dobar izbor za nas ako igraci to budu ozbiljno shvatili.
Vjerovatno ce biti dobar izbor za nas ako igraci to budu ozbiljno shvatili.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Beduin
- Kontakt:
Ne bi Petev ni bratica ubacio u prvi tim ako nije najbolji, a on upao u repku preko stele. 
Ne ide to Petevcicu tako, valja vratiti usluge.
Ne ide to Petevcicu tako, valja vratiti usluge.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: denza, FerdinandF, Hrammm1921, NebeskaSila96, Proximic, soko i 52 gosta.