Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ne postoji vise od 1% sanse da Messi dodje u Juventus. Ne zato sto on nece ili sto ga klub ne zeli, vec zbog toga sto to Ronaldo ne bi prihvatio. Svjestan je da bi bio sporedna karika pored Messija oko kojeg bi se sve na terenu vrtilo. 1/1
Ne bi on mogao dozvoliti da ovaj pokupi svu slavu...a tek slobodnjake i penale...ih.
Ma nema teorije...pao bi Ronaldo u depresiju kroz mjesec dana.
Ne bi on mogao dozvoliti da ovaj pokupi svu slavu...a tek slobodnjake i penale...ih.
Ma nema teorije...pao bi Ronaldo u depresiju kroz mjesec dana.
-
- Kontakt:
Kakvu kur.cevu depresiju, kakvu slavu...
Nije zbog ronalda odmah da se u startu prekine rasprava jer ga agnelli ne bi ni pitao kao sto nikad nikog ni ne pita kad su ovakve sanse u pitanju (bilo u fudbalu bilo u agnellievim biznisima) nego je do cinjenice da messi zaradjuje skoro duplo vise od ronalda i to ga odmah izbacuje iz potencijalnih prica... a i ovako juventus ima ogroman problem sa platama gdje od ovih top 10 ekipa najveci dio prihoda trosi na plate... messieva ukupna plata uz poreske olaksice bi bila oko 75mil eura, a ronaldova bez poreskih olaksica oko 57mil... i tu je valjda jasno sto nece doci messi i sto nije realan... istina moze agnelli potpisati novi sponzorski ugovor od tih 75mil godisnje ali bi bilo bas ofirno.... a uz to jos ako se mora platiti i neka odsteta to odmah isključuje messia po drugi put iz razgovora...
Nikakav ronaldo, dybala ili bilo ko ne moze odredjivati agnelliu sta ce da radi... čovjek je najmocnija osoba u Italiji...
Nije zbog ronalda odmah da se u startu prekine rasprava jer ga agnelli ne bi ni pitao kao sto nikad nikog ni ne pita kad su ovakve sanse u pitanju (bilo u fudbalu bilo u agnellievim biznisima) nego je do cinjenice da messi zaradjuje skoro duplo vise od ronalda i to ga odmah izbacuje iz potencijalnih prica... a i ovako juventus ima ogroman problem sa platama gdje od ovih top 10 ekipa najveci dio prihoda trosi na plate... messieva ukupna plata uz poreske olaksice bi bila oko 75mil eura, a ronaldova bez poreskih olaksica oko 57mil... i tu je valjda jasno sto nece doci messi i sto nije realan... istina moze agnelli potpisati novi sponzorski ugovor od tih 75mil godisnje ali bi bilo bas ofirno.... a uz to jos ako se mora platiti i neka odsteta to odmah isključuje messia po drugi put iz razgovora...
Nikakav ronaldo, dybala ili bilo ko ne moze odredjivati agnelliu sta ce da radi... čovjek je najmocnija osoba u Italiji...
- BlaiseMatuidi
Higuain se ne pita sekunde. Bit ce mu isplaceno 7,5 miliona i cao.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kaze Momblano, Artur odusevio sve na treningu , sa svojim potezima
Romero veoma blizu prelaska u Atalantu, 25mil
Romero veoma blizu prelaska u Atalantu, 25mil
Kakav Messi u ovakvoj situaciji to je bezveze i diskutovati, imamo mi mnogo bitniji stvari nego da dodje Messi, treba se rijesiti viska preplacenih i krojiti ekipu za buducnost uz nekog iskusnog da pokrpi rupe privremeno.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BlaiseMatuidi
Nakon svega sto smo prosli u posljednjih 8-9 mjeseci, svijet zasluzuje da jednu godinu gleda Ronalda i Messija u istoj ekipi. 

Po cijenu i da se besplatno puste khedira, higuain, mds iz kluba?BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑29 avg 2020, 13:00Nakon svega sto smo prosli u posljednjih 8-9 mjeseci, svijet zasluzuje da jednu godinu gleda Ronalda i Messija u istoj ekipi.![]()
Cuvaj se kletve radnika Fiata!BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑29 avg 2020, 13:00Nakon svega sto smo prosli u posljednjih 8-9 mjeseci, svijet zasluzuje da jednu godinu gleda Ronalda i Messija u istoj ekipi.![]()

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Vidi debelog yebo sve svoje 

- Juventinisimo
- Kontakt:
Sta ce nam Kean?? Otisao i upropastio ono malo talenta sto ima...sada bi da dodje nazad, pa da nas yebe..
Ako bi dosao u razmjeni sa Ramom, onda ok(samo radi kresanja plate)..i odmah ga prodati..taj ce prvu utakmicu na klupi, poceti da sere..ovo mi se ne svidja nikako..
Debeli je Juventino vero, uno di noi...kad ga vidim ovako sretnog u dresu Juventusa, dao bi mu produzenje ugovora i duplu platu..Grande fat Zebra..
Messi treba sam sebi da skrese platu, ukoliko zeli da zaigra za najbolji klub planete..niko ga nije tjerao da se trosi i kupuje imanje u Milanu..

Ako bi dosao u razmjeni sa Ramom, onda ok(samo radi kresanja plate)..i odmah ga prodati..taj ce prvu utakmicu na klupi, poceti da sere..ovo mi se ne svidja nikako..

Debeli je Juventino vero, uno di noi...kad ga vidim ovako sretnog u dresu Juventusa, dao bi mu produzenje ugovora i duplu platu..Grande fat Zebra..

Messi treba sam sebi da skrese platu, ukoliko zeli da zaigra za najbolji klub planete..niko ga nije tjerao da se trosi i kupuje imanje u Milanu..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dobro ja da Costa prodje pripreme sa Berteliem, da vidimo hoceli li "prezivjeti" mozda i bude fajde od njega u protivnom u januaru transfer.
Zanimljivo je i sta Pirlo planira igrati, jer nekako se previse centralni napadaca spominje. Mozda ce poceti i sa 3-5-2, jer spominjao je da neotpisuje ni tu opciju.
Zanimljivo je i sta Pirlo planira igrati, jer nekako se previse centralni napadaca spominje. Mozda ce poceti i sa 3-5-2, jer spominjao je da neotpisuje ni tu opciju.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Imal sta u veznom redu
...
...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Arthur, Kulusevski, Mckenniee
Dzeko ili Suarez u napadu a na klupi zele vratiti Kean
Nelose
Nelose
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Tuttosport- Juventus između Suareza i Dzeke. Paratici radi na obje opcije, zeli se dovesti napadac prije pocetka sezone.U osnovi, onaj igrac koji bude prvi dostupan, dolazi.
Ako bi doslo do prodaje Ramseya, nakon jedne sezone, moglo bi doci do gubitka porezne olaksice.
Navodno, Vidal ne bi imao nista protiv
da se vrati u Juve, tu ga svi poznaju, igranje sa Ronaldom, LP kao i osvajanje je ono sto mu se sviđa.
Sto se mene tice, i Suarez i Vidal neka ostanu gdje jesu.
Ako bi doslo do prodaje Ramseya, nakon jedne sezone, moglo bi doci do gubitka porezne olaksice.
Navodno, Vidal ne bi imao nista protiv
da se vrati u Juve, tu ga svi poznaju, igranje sa Ronaldom, LP kao i osvajanje je ono sto mu se sviđa.
Sto se mene tice, i Suarez i Vidal neka ostanu gdje jesu.
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.