Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Sve je to okej, ali da bi igrao tu formaciju moras imati i skolovanog trenera koji ce znati da postavi igrace, a da oni ne trci ko muhe bez glave. A to ocekivati od nasih trenera je ludilo samo po sebi.
@igrajlopte 🐦
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma u principu se ja slažem s tobom, i prije je meni 3-5-2 djelovala kao najbolje rješenje.Bičakčić i Zukanović su imali čak i iskustvo igranja sa 3 pozadi međutim sve mi je to djelovalo nekako sporo i obojica su bili najčešće najlošiji stoper od te trojke u svojim klubovima. Možda ovi ili neki drugi momci izrastu u bolje štopere. Više sam ja skeptičan da će se neki selektor odlučiti da pokuša to nego što sam skeptičan prema samoj formaciji.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 12:00Formacija sa tri štopera bi nama najviše odgovarala baš iz razloga što mi nemamo valjana krila. Tako da ni igru ne možemo bazirati na njima ako nam je to najlošiji dio tima. Mislim možemo, ali vidjeli smo kako se to završava.
Da, od štopera se traži dragačije kretanje ali nije ništa što jedan ozbiljan profesionalni nogometaš neće brzo skontati. Pa ne tražiš mu da poziciju mijenja. Samo dobija drugacije zadatke.
Ne bi se ni složio da tu formaciju naši igrači nisu igrali.
Pjanić, kao naš najbolji veznjak, je igrao to u Juventusu i to na jako visokom nivou. Kolašinac isto u Arsenalu. Gojak je kod Bjelica igrao u tim formacijama.
Ako kažemo da je to najbolja formacija za nas u narednom ciklusu i eventulano Euru onda na beku možeš računati i na Dedića vrlo ozbiljno. Tu je i Gazibegovic koji če najvjerovatnije na igrati u Bundesligi Austrije ove sezone.
Bukvalno ti najslabije pozicije (krila) ne trebaju, a ako i imaš neko dobro krilo tj ako se pojavi možeš ga koristi kao drugog napadača ako za tim ima potrebe.
Jedino zbog čega jesam za Bajevića je to što je on igrao ove formacije već, tako da ostaje da vidimo da li će udariti temelje neke nove filozofije futbala u BiH.
Igrače za tu formaciju imamo.
@imekorisnicko se ova 3 dana sa svima slaze a ni sa kim se ne slaze 

Pa igrao je to Bajevic u Grčkoj. Zato se i jesam ponadao da bi mogao nešto slično implementirati i kod nas. Mogao bi on to "izvući". Ne bi bilo kao kod Allegrija ili Kontea ali sasvim pristojn za naše uslove.

Tu je i Miro Stevanovic, on bi mogao da ordinira svih 90 minuta po toj desnoj strani.
- imekorisnicko
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Šta kaže švedska dijaspora i Drape, kakava je vjerovatnoća da će promijeniti klub?
-
- Kontakt:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Jel ima ko Mirsada na FB da mu rece da nam se ovdje pridruzi na forumu. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pozvao sam ga da se pridruzi
veli utorak je dobio pasos ali sad mu iz Saveza kazu da fali jos neke papirologije 

Pa fali vjerovatno ti papiri sto idu u fifu. Sta se i nije moglo poslati bez pasosa.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mirso dobrodosao na forum, pricekaj malo da administracija odobri tvojh registraciju. Mi kao jedna zajednica koja srcem i dusom stoji iza naše reprezentacije ti zelimo uputiti iskrenu dobrodoslicu na forum i da cemo u buducnosti zajedno pratiti uspjesno nasu selekciju, a i Anela među njima. 

Sheyi je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:19Mirso dobrodosao na forum, pricekaj malo da administracija odobri tvojh registraciju. Mi kao jedna zajednica koja srcem i dusom stoji iza naše reprezentacije ti zelimo uputiti iskrenu dobrodoslicu na forum i da cemo u buducnosti zajedno pratiti uspjesno nasu selekciju, a i Anela među njima.![]()

Salih1984 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:21Sheyi je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:19Mirso dobrodosao na forum, pricekaj malo da administracija odobri tvojh registraciju. Mi kao jedna zajednica koja srcem i dusom stoji iza naše reprezentacije ti zelimo uputiti iskrenu dobrodoslicu na forum i da cemo u buducnosti zajedno pratiti uspjesno nasu selekciju, a i Anela među njima.![]()
?

Nadam se da nas ne zayebavas
Mirso welcome

Mirso welcome

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mirso, Gigović je također prioritet!
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pitaj Mirsu imal kakvih inside info u vezi Gigovića?Sheyi je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:19Mirso dobrodosao na forum, pricekaj malo da administracija odobri tvojh registraciju. Mi kao jedna zajednica koja srcem i dusom stoji iza naše reprezentacije ti zelimo uputiti iskrenu dobrodoslicu na forum i da cemo u buducnosti zajedno pratiti uspjesno nasu selekciju, a i Anela među njima.![]()
Ljudi ohanite malo.Covjek nije ni registrovan,a vi ga ubiste s pitanjima 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.