NK Žepče

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 feb 2014, 02:06

Signore je napisao/la:Pa jest, al ovu polusezonu i nije bilo bas. U prvih 11 jedino Dizdarevic nije Hrvat, a od ovih sto su igrali s klupe Grahic i Sahara. Prije je bilo i Srba, sjecam se onog Jevtica i Borisa, ne mogu se sjetit kako se on prezivao, igrao s Jevticem stopera, bio visok, obrijana glava, dobar stoper. Bio je i onaj Savic, bilo je njih vise u svakom slucaju, a imali smo i kineza, i crnaca, cak i meksikanaca. :lol:
Hmm nisam toliko kao sto i sam znas pratio,ali eto onda ce dolaskom ovih novi poboljsati se i multi-kulti :mrgreen: .Sto se Srba tice bilo ih je zaista dosta svojevremeno,recimo Tododrovic,Teodorovic,Trkulja,Blagojevic,Obrenovic,Mikelini,Marčetić,Bogosavljević,Kecman,pa kasnije Babić,Lukić.A tom Borisu se nmg ni ja prezimena sjetiti :( .Kinez se je prezivao Lee,ime do bola zapetljano,crnac je bio Nicolas dobar napadac pravo.Meksikanac,s američkim papirima Raul Palomares :lol: .Poznatiji po tome sto je bio decko Janici nego po nogometu.Sjecas se kada je Janica bila 2004 gost na jednoj utakmici u Zepcu? :mrgreen: :mrgreen: .I bio nam je jedan Brazilac,ali kratko.Nisu za njega mogli dobiti ciste papire pa je otisao,prezivao se Diego.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 feb 2014, 02:15

Ma bilo je tu svakog, pravi bosanski lonac :lol: Samo mi Blagojevica ne spominji, njega, ono polufinale i Kobasa i dan danas sanjam :lol: :lol: . A sjecam se Janice, nosila neku plavu jaknu od Zepca ako se ne varam :mrgreen:

Nesto si mislim, pa ni jedan igrac koji je igrao u Zepcu nije zaigrao za neki ozbiljan klub :lol: Najveci dosezi su bili u okviru drzave, Zeljo, Sarajevo, Zrinjski... Nicolas je igrao u Belupu, ali sad tovari po 3.HNL.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 feb 2014, 02:21

Bas je bio pravi bosanski lonac uz zacine s strane :lol: :lol: .Jojjj ba Blagojevic i onaj penal,nikad prezaljeni :cry: :cry: .Sjecam se palenja baklji,rimski svijecih,petardi ma svega dok nije opucao penal,a onda razocarenje :geek: .
Upravu si nitko od nasih igraca nije zaigra za neki ozbiljni klub.Brasnic dugo eto branio u Interu Z.,ali ni to nije nesto.Dino je ako se ne varam bio u njemackoj 3-ligi,i bilo je govora da je potpisao za Plzen :lol: ,ali naravno nista od toga nije bilo.Zar je Nicolas tako nisko pao?? :?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 feb 2014, 02:32

Ma kakvi, vukao se po probama, bio je u Slogi Doboj, Jedinstvu iz Bihaca i to je to. Nicolas je koliko vidim iz Belupa otisao u Vinogradar, a trenutno je u Medjumurju. Stvarno steta, mislio sam da ce on igrat barem u nekim slabijim hrvatskim prvoligasima ili jacim drugoligasima. Bilo mi je drago kad gledam Belupo vidjet njega.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 13 feb 2014, 02:38

BRAŠNIĆ,KRAJIŠNIK,HASANOVIĆ,MIKELINI,DOĆI
KURTIĆ,TODOROVIĆ,TEODOROVIĆ,SIROVICA
MEŠIĆ,IMAMOVIĆ.... TO JE BIO TIM...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 feb 2014, 02:51

Nedavno sam u Zenici pricao sa kolegama i govorim im kako se u Zepcu opet igra seniorski nogomet i ovaj jedan kao "ma sta ce te vi, igrate 4-5 ligu", a ovaj drugi inace tezi Robijas kaze "nemoj tako, oni su znali nas ovdje uzimat". :)

Ne znam je li to tacno, ali je lijepo to cuti od jednog Robijasa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 13 feb 2014, 02:57

Pobijeđivalo je Žepče 2 x Čelik na Bilinom polju,sve po 2-1 i ima 2 remija...(Imamović i Sirovica su vazda zadbijali :D )

Evo sa polusezone 2002/2003. Ona godina kad se ujedinila liga i kad je Žepče tek ušlo,ovo je iz Avaza,pripreme u februaru 2003. Ovo iz novina niko nema osim mene :D Staro 11 godina,našao sam u atlasu :D

slika

slika

slika
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 13 feb 2014, 03:11, ukupno mijenjano 4 puta.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 feb 2014, 03:05

Ja sam negdje imao takodjer neko kao specijalno izdanje novina kada je liga ujedinjena, ali prije sezone. Bile su predstavljene sve ekipe koje su ucestvovale na po par stranica, a kod Zepca je bio veliki naslov "Necemo plesati cijelo ljeto". Nikad mi taj naslov nije bio jasan :D

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 13 feb 2014, 03:07

el-fighter je napisao/la:Ja sam negdje imao takodjer neko kao specijalno izdanje novina kada je liga ujedinjena, ali prije sezone. Bile su predstavljene sve ekipe koje su ucestvovale na po par stranica, a kod Zepca je bio veliki naslov "Necemo plesati cijelo ljeto". Nikad mi taj naslov nije bio jasan :D
Sjećam se :D Kao sigurni su bili da će opstati i da će biti tu narednih godina :D PA dobro 6 godina su plesali u PLBIH :D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 feb 2014, 03:14

Da i bilo je uzivanje gledati ih, koliko-toliko. Dok je Zovko bio iza kluba bili su jako uspjesni, kasnije sve manje i manje dok se klub fakticki nije ugasio. Sada je ponovo sve krenulo i nadam se da mozemo opet daleko dogurati.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 feb 2014, 10:50

Jutros idem iz bolnice i reko da idem putom kraj stadiona, tamo opci haos. Skupili se ovi zepacki mocnici, svadjaju se, policija takodjer tu, dolazi par ljudi s nekim papirima, svi galame, cirkus :?

A Zepce je dobro plesalo, znali smo par kola ranije osigurat opstanak :lol: Sjecam se jednom da smo s Celikom igrali ovdje, vama trebaju bodovi za opstanak, a mi taman osigurali, svi pricaju da ce Celik kupit, al nitko nema povjerljivu informaciju, nasi dobijaju 1-0, a ja poslije ni sam ne znam kako se Celik uspio izvuc :lol: Jos smo jednom igrali u Europi, odmah iskoristili priliku da namjestimo utakmicu, al svercali igraca pa nam je presudjeno 3-0 :lol: Dva puta polufinale Kupa, bilo je lijepih dana na zepackom stadionu :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 feb 2014, 12:10

19risha88 je napisao/la:Pobijeđivalo je Žepče 2 x Čelik na Bilinom polju,sve po 2-1 i ima 2 remija...(Imamović i Sirovica su vazda zadbijali :D )

Evo sa polusezone 2002/2003. Ona godina kad se ujedinila liga i kad je Žepče tek ušlo,ovo je iz Avaza,pripreme u februaru 2003. Ovo iz novina niko nema osim mene :D Staro 11 godina,našao sam u atlasu :D

slika

slika

slika
Jesi siguran da nema nitko?.Ja imam cijelu jednu biljeznici posvecenu NK Žepče i te slike iz Avaza i sl.novina.Imam recimo čuvenu izjavu Smajlovica da "Žepče neće biti ples za jedno ljeto" :mrgreen:
@Signore zasto se svađaju znas li? :roll:

www.valencia-balkan.net

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 13 feb 2014, 12:22

Adi_Zepce je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Pobijeđivalo je Žepče 2 x Čelik na Bilinom polju,sve po 2-1 i ima 2 remija...(Imamović i Sirovica su vazda zadbijali :D )

slika

slika

slika
Jesi siguran da nema nitko?.Ja imam cijelu jednu biljeznici posvecenu NK Žepče i te slike iz Avaza i sl.novina.Imam recimo čuvenu izjavu Smajlovica da "Žepče neće biti ples za jedno ljeto" :mrgreen:
@Signore zasto se svađaju znas li? :roll:
Nemaš ovaj članak Fazliću,nemaš... :mrgreen: Uprava NK.ŽEPČE je skroz promijenjena... i promjenjeni su ciljevi kluba... Bivša uprava je imala za cilj 2 ligu Federacije,a ova nova je odlučila da napada Premijer ligu...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 feb 2014, 12:34

Adi_Zepce je napisao/la: @Signore zasto se svađaju znas li? :roll:
Nemam pojma, pricaju svi na sav glas, ne sluti mi nimalo na dobro. Mozda je kakva inspekcija stigla il da se Maric nije opet javio sa svojim zahtjevima :?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 feb 2014, 12:57

@19risha88
Istina da nemam ovaj,ali s pocetka te sezone imam mnogo,mnogo toga ;)
Signore je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: @Signore zasto se svađaju znas li? :roll:
Nemam pojma, pricaju svi na sav glas, ne sluti mi nimalo na dobro. Mozda je kakva inspekcija stigla il da se Maric nije opet javio sa svojim zahtjevima :?
Ako je Maric se javio crno nam se pise :(

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 feb 2014, 19:32

Ma nadam se da nije on, jer kako mi je pricao netko kome gore neka rodbina radi, Maric je davao motel klubu za karantene u vrijeme kad je on bio predsjednik kluba. Racuni nikad nisu placeni, jer on to nije zahtjevao. Klub valjda mora sve poslovati preko racuna, a kako to nisu platili onda logicno da se tu stvara rupa i to ostaje dug. Od njega je to malo bezobrazno, jer su karantene bile sponzorski poklon klubu, ali sad to pokusava iskoristiti :roll: On je s ovim svojim sra*em stopirao klub prosle sezone tako da se nadam da su do ove oni to sve rijesili i da je nesto drugo u pitanju.

Inace, u nedjelju Usora u 2, u srijedu Krivaja u 3, obe u Zepcu.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 feb 2014, 22:01

Ajd super da su obje utakmice u Žepču.Valja to pogledati.Za Usoru nisam 100% siguran,ali cu Krivaju sigurno da odgledam :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 feb 2014, 22:32

Ja cu na obe ako mi se ne omakne, taman da vidim ove nove kakvi su, a i tko ce igrat famoznog spica :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 feb 2014, 22:37

Ako kojim slucajem propustim Usoru ocekuje izvjestaj :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 feb 2014, 22:39

Ma ne brini, izvijestit cu iako se nadam da ce bit na fb il negdje, lakse ne copy/paste :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.