Signore je napisao/la:Pa jest, al ovu polusezonu i nije bilo bas. U prvih 11 jedino Dizdarevic nije Hrvat, a od ovih sto su igrali s klupe Grahic i Sahara. Prije je bilo i Srba, sjecam se onog Jevtica i Borisa, ne mogu se sjetit kako se on prezivao, igrao s Jevticem stopera, bio visok, obrijana glava, dobar stoper. Bio je i onaj Savic, bilo je njih vise u svakom slucaju, a imali smo i kineza, i crnaca, cak i meksikanaca.

Hmm nisam toliko kao sto i sam znas pratio,ali eto onda ce dolaskom ovih novi poboljsati se i multi-kulti

.Sto se Srba tice bilo ih je zaista dosta svojevremeno,recimo Tododrovic,Teodorovic,Trkulja,Blagojevic,Obrenovic,Mikelini,Marčetić,Bogosavljević,Kecman,pa kasnije Babić,Lukić.A tom Borisu se nmg ni ja prezimena sjetiti

.Kinez se je prezivao Lee,ime do bola zapetljano,crnac je bio Nicolas dobar napadac pravo.Meksikanac,s američkim papirima Raul Palomares

.Poznatiji po tome sto je bio decko Janici nego po nogometu.Sjecas se kada je Janica bila 2004 gost na jednoj utakmici u Zepcu?

.I bio nam je jedan Brazilac,ali kratko.Nisu za njega mogli dobiti ciste papire pa je otisao,prezivao se Diego.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net