dobio si privatnu poruku.daidza je napisao/la:fera je napisao/la:ma to je pravilo tek uvedeno. a ovo za tanjevica mi je rekao najbolji prijatelj od emira prelđić��daidza je napisao/la:
j��rico n�� /quote]
v�� pametan nece �� ti kaze. /quote]
��k nam ti onda govoris i� iz prve ruke!/quote]
da eto sigurno izmisljam. jel stvarno znas emira i njegovog starog ako znas javi mi se na PM i ja cu ti reci ime njegovog prijatelja koji mi je ovo rekao, ako bezze pricas i pokusavas napraviti budalu od mene onda si nasao pogresnu osobu za to.s/quote]
pa dega necu znat stari mu Zilo treniro zenicu familijarni prijatelji i ja sam iz Zepca ;)n/quote]</quote]-/quote]u/quote]l/quote]o/quote]
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
You are someone else I am still right here
Učinak naš� potencijalnih reprezentativaca u NLB u ovom kolu:
1. *Zimić,�mir 35:45 12 56 5 9 56 0 0 0 2 3 67 10 1 1 2 2 1 0 3 2 19;
2. *Gordić, �manja 24:00 18 50 1 2 50 4 8 50 4 6 67 2 0 2 0 0 0 0 3 6 18;
3. *Kikanović, E�edin 23:00 9 57 4 7 57 0 0 0 1 2 50 5 1 1 1 1 0 0 2 2 12;
4. Stević, Ol�er 10:45 6 67 2 3 67 0 0 0 2 2 100 0 1 0 3 0 1 0 3 2 9;
5. Milošević,�ila� 00:00 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ;
6. *Bajić, Goran� 07:00 0 0 0 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 2 1 -6
Prema ovome, bit će Klipan�obra zamjena za Zimića.
Nešto ovaj Ba�ć utanjio ot�d je došao dedica St�ojević.
1. *Zimić,�mir 35:45 12 56 5 9 56 0 0 0 2 3 67 10 1 1 2 2 1 0 3 2 19;
2. *Gordić, �manja 24:00 18 50 1 2 50 4 8 50 4 6 67 2 0 2 0 0 0 0 3 6 18;
3. *Kikanović, E�edin 23:00 9 57 4 7 57 0 0 0 1 2 50 5 1 1 1 1 0 0 2 2 12;
4. Stević, Ol�er 10:45 6 67 2 3 67 0 0 0 2 2 100 0 1 0 3 0 1 0 3 2 9;
5. Milošević,�ila� 00:00 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ;
6. *Bajić, Goran� 07:00 0 0 0 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 2 1 -6
Prema ovome, bit će Klipan�obra zamjena za Zimića.

Nešto ovaj Ba�ć utanjio ot�d je došao dedica St�ojević.
Nema se što reć� igrao LEVAT(Kikanović �protiv LEVATA(Rizvića)� i tako nabijali JEDAN DRUGOME STATISTIKU.KK_Bosna je napisao/la:gdje ces to napisatiadnan24 je napisao/la:Kikanovic postigao 19 poena u debaklu Zvezde kuci protiv Azovmasha.![]()
sace ars reci da je on ustvari imao 5 poena i 2 skoka

Isti slučaj �sa Gigantom i Kikanom u subotu, konačno G�ant došao na�voje u revijalnom meču, u k�em ništa pose�o nije trebalo ni jednim ni drugim.

@kk bosna,
dobi Karsiyaka Galatu 87/83.
Mirza je malo igrao, ali bit će bolje....
de malo uporedi a nije jedva cekas da zima odigra bolje pa onda odma na kikana napadas ... stvarno ne znam sta ti je momak skrivio
http://img262.imageshack.us/my.php?image=kikan.jpg
http://img262.imageshack.us/my.php?image=zima.jpg

http://img262.imageshack.us/my.php?image=kikan.jpg
http://img262.imageshack.us/my.php?image=zima.jpg
ado kralju pusti budalu
da bi opće pretpostavio da je neko budala, prvo MORAŠ�ITI BUDALA......fera je napisao/la:ado kralju pusti budalu
I št�je još v�nij�uvijek je prva spoznaja najbitnija, sve ostale slijede....

ma vidim i ja da je dzaba ....fera je napisao/la:ado kralju pusti budalu

bez uvrjeda, fera opomena
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Uz duzno postovanje prema ovim igracima za koji se nas savez bori,mislim da nam svi nece biti potrebni. Rizvic ima velikih problema s konstantom dobrih nastupa. U jednoj utamici on zabije 25 poena i ima 15 skokova,a u sljedecih 5 utakmica ne zabije 10 poena. Posto nemamo veliki izbor centara on nam treba,al moje misljenje je to da je Begic bolji od njega,i ako bi igrali obojica za nasu repku,onda je rizvic ipak na drugom mjestu. Preldzic je onako,solidan igrac. U zadnja 4 kola eurolige nije postigao ni jedan poen. Mlad je,veliki potencijal,al zar ih mi vec nemamo u repki? Za Vardu neznam nista,pa... Trebao bi nam jedan iskusan play (mrsic je prestar). Gordic,Nesovic su mladi,treba im mentor,onaj iz slobode je takodjer mlad... Imamo li kakvog dobrog playa od 27-28 godina?
jesi li i to nasao na nekom hr. forumu i jel i to neki ralitet ili sam mozda ja ralitet ili ti ili mozda mi svi ?ars01 je napisao/la:da bi opće pretpostavio da je neko budala, prvo MORAŠ�ITI BUDALA......fera je napisao/la:ado kralju pusti budalu
I št�je još v�nij�uvijek je prva spoznaja najbitnija, sve ostale slijede....
sto se tice ovih igraca vardu cemo prvog dobiti sigurno i on moze da nam mnogo pomogne pod kosem ali on je neka instant investicija jer vec je on veteran ali ako dobijemo Begica i Emira to ce biti super potez za nasu kosarku.
majestic je napisao/la:... Imamo li kakvog dobrog playa od 27-28 godina?
Nemamo ...
tu ulogu bi mrsic trebao da odradti ali taj gospodin je nezadovoljan da ne bude prvi plej i nece htjeti da prenese znanje mladjim a to je tuzno da tuznije ne mozebandit je napisao/la:majestic je napisao/la:... Imamo li kakvog dobrog playa od 27-28 godina?
Nemamo ...

Cuva Bog Zelju svog!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma da su se i meni stvari predstavile onako kao Mrsicu,da budem rezerva nekom balavcu od 17 godina i nekih drugorazrednim igracima,pa da kad oni useru ja moram Markovica(u njegovo vrijeme se on oprostio) cupat iz govana,nebi ni ja prisato naravno....potpuno ga podrzavam u toj odluci,taj gest selektora je bio ako nista u najmanju ruku smijesan i neposten prema Mrsicu,koji je pokazao kakav je igrac i da je bio u ovim kvalifikacijama mi bi se vec kvalifikovali...Mrsica razumijem,a Teletovicu se divim,jedna od najboljih cetvorki eurolige igra kao rezerva citave kvalifikacije i dobije plafon 20-ak minuta po tekmi,mora da trpi mensurove experimente,ja se njegovom strpljenju divim,kako do sad nije pukao i on napustio repku
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Eto dobila je reprezentacija dva solidna centra, po meni obojica bolja od Jazvina.
Mensur je trebao zvati Mršića da se oprosti na ovim zadnjim kvalifikacijama jer poslije Markovića on je igrač koji je najbolje partije pružao u reprezentaciji.Mislim da bi sa njim prošli ove zadnje kvalifikacije jer falilo je iskustvo na vanjskoj liniji.Možda su malo požurili sa Đedovićem jer on je trebao da bude igrač koji će ulaziti sa klupe a ne da troši skoro pa najviše lopti.To tako ne hoda u ozbiljnim reprezentacijama.Đedović će sigurno biti nositelj reprezentacije u narednim godinama al treba biti nekog reda.
Tu je sad i Gordić koji je već stasao u dobrog combo beka.Teletović je već izjavio da otkazuje nastup za reprezentaciju jer hoće odmor i jedino bi neki dogovor da se kasnije priključi došao u obzir.Ta izjava me ne čudi obzirom na tretman koji je imao kod selektora.
Mensur je trebao zvati Mršića da se oprosti na ovim zadnjim kvalifikacijama jer poslije Markovića on je igrač koji je najbolje partije pružao u reprezentaciji.Mislim da bi sa njim prošli ove zadnje kvalifikacije jer falilo je iskustvo na vanjskoj liniji.Možda su malo požurili sa Đedovićem jer on je trebao da bude igrač koji će ulaziti sa klupe a ne da troši skoro pa najviše lopti.To tako ne hoda u ozbiljnim reprezentacijama.Đedović će sigurno biti nositelj reprezentacije u narednim godinama al treba biti nekog reda.
Tu je sad i Gordić koji je već stasao u dobrog combo beka.Teletović je već izjavio da otkazuje nastup za reprezentaciju jer hoće odmor i jedino bi neki dogovor da se kasnije priključi došao u obzir.Ta izjava me ne čudi obzirom na tretman koji je imao kod selektora.
galata je bila oslabljenaars01 je napisao/la:@kk bosna,

(i spominjao sam im familiju jer sam samo na njima pao na kladionici, zavrsice kao 4. na kraju lige, a onda su najebali)
mirza je igrao jednu (1) minutu, a i ja se nadam da ce biti bolje
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
naravno da je begic bolji od rizvica, zato ga slovenci i ne dajumajestic je napisao/la:Uz duzno postovanje prema ovim igracima za koji se nas savez bori,mislim da nam svi nece biti potrebni. Rizvic ima velikih problema s konstantom dobrih nastupa. U jednoj utamici on zabije 25 poena i ima 15 skokova,a u sljedecih 5 utakmica ne zabije 10 poena. Posto nemamo veliki izbor centara on nam treba,al moje misljenje je to da je Begic bolji od njega,i ako bi igrali obojica za nasu repku,onda je rizvic ipak na drugom mjestu. Preldzic je onako,solidan igrac. U zadnja 4 kola eurolige nije postigao ni jedan poen. Mlad je,veliki potencijal,al zar ih mi vec nemamo u repki? Za Vardu neznam nista,pa... Trebao bi nam jedan iskusan play (mrsic je prestar). Gordic,Nesovic su mladi,treba im mentor,onaj iz slobode je takodjer mlad... Imamo li kakvog dobrog playa od 27-28 godina?

ali ipak reci za preldzica da je solidan igrac je ipak pretjerano... pod pretpostavkom da ga dobijemo, on ce biti prvi igrac poslije markovica i firica da moze da igra na sve tri vanjske pozicije podjednako uspjesno... e sad ako si zakljucio da je solidan igrac zato sto u posljednja 4 kola eurolige nije zabio poen... pogledaj koliko ih je nikola vujcic recimo zabio u prva 4 kola

koje to potencijale mi imamo u repki osim djedovica, kikanovica i gordica?
teletovic je vec igracina, a i gordic se vec moze smatrati igracem
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
mirzza, covjek ti je sve lijepo objasnio kako stvari stojeultrasstyle_tz je napisao/la:ma da su se i meni stvari predstavile onako kao Mrsicu,da budem rezerva nekom balavcu od 17 godina i nekih drugorazrednim igracima,pa da kad oni useru ja moram Markovica(u njegovo vrijeme se on oprostio) cupat iz govana,nebi ni ja prisato naravno....potpuno ga podrzavam u toj odluci,taj gest selektora je bio ako nista u najmanju ruku smijesan i neposten prema Mrsicu,koji je pokazao kakav je igrac i da je bio u ovim kvalifikacijama mi bi se vec kvalifikovali...Mrsica razumijem,a Teletovicu se divim,jedna od najboljih cetvorki eurolige igra kao rezerva citave kvalifikacije i dobije plafon 20-ak minuta po tekmi,mora da trpi mensurove experimente,ja se njegovom strpljenju divim,kako do sad nije pukao i on napustio repku
bi li ti da si igracina poput mrsica dosao na pripreme, **** se dva mjeseca da na kraju sjedis na klupi i ulazis 2 minute? ovo je samo uopsteno, ima jos pozadinskih stvari oko "slucaja mrsic"
a i meni teletovic nije jasan... i neno i menso su ga gurali u stranu bez ikakvog razloga, a on je ubjedljivo nas najjaci igrac trenutno... to je isto kao da kirilenko u rusiji igra po 15 minuta u prosjeku, a da neki vitaly frydzon igra na njegovom mjestu... nema logice ali eto, mirza voli ovu drzavu i igra za nju iz ljubavi (za razliku od nekih)
Kod Markovića je on na kraju igrao kao starter pa je dolaskom Mensura opet završio na klupi.Starter u F4 timu Eurolige mora imati mjesta u petorci BiH reprezentacije.Da se K.Bajramović nešto pretjerano zalaže pa bi razumio iako mislim da bi njih dvojica određeni period igre mogli igrati u paru .
Šteta što recimo Vukoičić nije selektor, on bi rasturo sa reprezentacijom.
Šteta što recimo Vukoičić nije selektor, on bi rasturo sa reprezentacijom.
ja sam uvijek zelio da vidim barem jednu cetvrtinu da zajedno odigraju teletovic i bajramovic ... a to bi se vrlo lako moglo izvesti : stavimo teletovicu na poziciju 3 a bajramovica na poz 4 i onda bi nekako popunili rupu u snazi pod kosem kad udje kikanovic sa njima na poz 5... sa takvom postavom bi bili opasni u napadu a i jaki u odbrani